Mindenféle | Önmegvalósítás.hu

Mindenféle

Hetek óta szerettem volna blogolni. De ebben a nagy internetes világban nem találtam megfelelő helyet.

Az elmúlt időszakban jelentős változások álltak be életemben. Ezek a párkapcsolatomban és saját belső életemben történtek.

Szerettem volna kiönteni a lelkemet bárkinek... de nem sikerült. Úgy látszik, hogy most érett meg az idő számomra, hogy megtaláltam az igazit.

Már több, mint egy éve foglalkozom a Feng Shuival. A múlt héten a Prana nadival ismerkedtem, és utaztam az egyik előző életembe.

Elvették a hangomat néhány napra. Ilyen még nem történt velem. Furcsamód jól esett, talán vágytam rá titokban. Állítólag február 13-án elkezdődött a vizsgaidőszak számomra és a hozzám hasonló Nyilas felszálló holdcsomóval rendelkező sorstársaim számára. Könnyen lehet, én mindenesetre komolyan vettem ezt a kis próbatételt.

A tudatossággal kapcsolatban szeretném, ha segítenél eloszlatni egy félreértést, vagy nem tudást, ami bennem van.
Rosszul gondolom azt, hogy tudatosak nem csak akkor lehetünk, ha mindent átgondolunk és tudjuk, hogy mit miért teszünk (egóból, vagy szívből)? Tényleg kell mindent elemezni az életünkben? Korábban ezt hittem, de rendre tévútra vitt.

Sziasztok!

Én már írtam nektek, hogy szakítottam a párommal.
Most már jobban vagyok mint 2 hete például, de amikor üresjárataim vannak egyértelműen rá gondolok és nem látom a valóságot csak a szép emlékeket vagy épp illúziót kergetek és jön az összeomlás.
Végletekbe tudok esni, de lekötöm magam programokkal, de így is nehéz...
Kérdésem az lenne, hogy természetes-e az hogy a szex utáni vágyam csökkent? valahogy új pasikra sem vagyok nyitott....
Van egy blokk bennem ami ott van és kész, hiába döntöttem jól, én még őt szeretem.
Szeretettel gondolok rá.

Louise L. Hay hasonlította elménket és benne gondolatainkat egy kert megműveléséhez. Először eltávolítjuk a köveket és a gazokat, aztán felássuk és termékennyé tesszük a talajt, utána vetünk, ültetünk. Szellemi szinten ez annak felel meg, hogy felismerjük, eltávolítjuk negatív gondolatainkat, önkorlátozó hiedelmeinket, aztán „mélyebbre ásunk”, megvizsgáljuk a tudatalatti szintet, igaz önvalónkat, majd pozitív gondolatokat, elképzeléseket, hiteket „ültetünk” tudatos és tudatalatti elménkbe. Ez utóbbi megfogalmazásánál álljunk meg egy kicsit!

Találgatsz, vagy valóban tudsz?

Az életünk minden pillanatban üzen nekünk, minden élethelyzet és konfliktus egy tanítást rejt. Milyen jó lenne, ha értenénk is ezeket az üzeneteket és valóban tudnánk tanulni az elénk hozott tanításokból!
Ugye Te is szeretnéd tisztán megérteni az életed üzeneteit, hogy aztán megtaláld az odaillő megoldásokat is?

Van valakinek tapasztalata a ThetaHealing módszerével kapcsolatban (Terápia, vagy tanfolyam)? Működik? Érdemes elvégezni?

Megnéztem a 12 év rabszolgaság című filmet…. Kolléganőm hívott meg, nézzük meg együtt…. megnéztem a film bemutatóját… ahhh, nekem eszembe nem jutott volna megnézni…. mégis arra gondoltam, ám legyen…megnézem, az élet kínálta kihívás, elfogadom….. mennyire vagyok erős belül, a lelkemben….hogyan tudom végig nézni a filmet…. a bemutatóban láttam Brad Pittet….ez kicsit megnyugtatott abban az érzésben, ez csak film… bármit is látok, ez csak film…. gyakran gondolok arra, az életem is film…. egy színházi darab…most épp ezt a szerepemet játszom…..

Szeretem Petőfi verseit, mostanában meg különösen mélyülnek a szavak jelentései nálam, fogadjátok szeretettel:

Halálvágy

Sirt nekem, sirt, és koporsót
Mélyen fekvő föld alatt!
Hol nem élnek érzemények
Hol nincs többé gondolat

Oh fej, oh kebel, te kettős
átok életem felett!
Mért kinozni lángcsapású
Ostorokkal engemet?

Mért a vágy e lázas agyban
Szállni csillagok fölé?
Hogyha őt a sors haragja
Földön csúszni rendelé.

Vagy ha száll, e vágyak szárnya
Mért nincs rajta égi toll?
Mely vigyen, hol a magasban