Mindenféle | Önmegvalósítás.hu

Mindenféle

kapcsolat1.jpg

Kryon egy szellemlény, aki soha nem élt emberitesben a Földön.

Kryon I-es

A szeretet a legnagyobb hatalom az egész Világegyetemben. Sajnos nem ismerjük fel a szeretet erejét, és nem megfelelően használjuk.

Kryon II-es

Ne gondolkozz úgy, mint egy ember

A napokban felmerült az ölelés, az ölelkezés. Annak a mélysége, minősége... érdekelne, hogy kinek mi fér bele egy ölelésbe, kinek meddig tart az ölelés, hol kezdődik és hol végződik. Mit érzékel, mit érez...

Milyen mély lehet egy ölelés?
Lelket szántó mély vetés.
Hol lelked magja életre kel,
Kérlek: szoríts, ölelj.

Szeretném Veletek megosztani azt a tapasztalatot,kérdést amit mostanság látok az embereken:

Szóval az a meglátásom h sok ember nem tudja "hasznosan" tölteni a szabadidejét. Gondolok itt arra hogy pl.: netezés, playstation-özés, kocsmába járás, kártyázás, tv nézés ...stb.

Hihetetlen h rengeteg embernek ennyiben kimerül a "szórakozása",időtöltése!!!!!!

Ahhoz, hogy valóra váltsd az álmaidat, ébredj fel
Amíg álmodozól, addig csak álom marad.
Ha tetszenek, tűzd ki célokká!
És, ha már célok vannak, ez irányba tartó lépéseket megteszed, a céljaid napról-napra közelednek feléd, amíg már a kezedben/szivedben tarthatod.
Az elmúlt alig 6 hét alatt, 4 új párkapcsolat alakult ki a személyes konzultációkat követően. Volt aki 3nap,volt aki 4 héten belül találkozott azzal a személlyel akit kért,és el is fogadta a lehetőséget az életébe. Hogyan? A félelmeket elengedve, a boldogságot választva.

Most épp jól megérdemelt szabadságomat töltöm itthon Magyarországon.

Bármilyen életet is éltünk eddig, a pálmalevelek tartalma egyértelműen rávilágít életünk valódi céljára, amiért születtünk, a legfontosabb pontokra olyan részletességgel, amely képes minden kétséget eloszlatni, s a megfelelő irányba terelni minket: életünk tényleges felemelkedésének útjára...

Kirsikka kérésére ide id felteszem ezt a videót. :)

Jill Bolte Taylor agykutatóként arra kereste a választ, hogy mi lehet az oka annak, hogy egyesek képesek az álmaikat összeegyeztetni a valósággal és különbséget is tudnak tenni közöttük, míg mások - főként skizofrén hajlammal bíró betegek, mint a saját testvére is - számára az álom és a valóság teljesen összemosódik, és gyakorlatilag nincsenek tisztában azzal, hogy mikor "élnek" a valóságban és mikor az álomvilágban.

Aztán egy reggel agyvérzést kapott...

Magyarok Istene.jpeg

Celia =Istennek szentelve / Celia Projekt-hez Csatlakozás !

1. Írás Navarre /Mental Aid/- től egy ma éjféli fórumozásról:

2009 08 01 00:22-kor

E-mese, Hazafi, Mindenki:

*

,,A csillagok most ezerszeres erőket sugároznak: a megújulás és a változás lehetőségét hozzák nekünk. A Jupiterrel együtt álló Uránusz, a Szaturnusszal és az őt támogató Vénusszal és Marssal együtt nagy feszültséget keltenek. A régi és az új harcát, a megújulás és a megőrzés dichotómiáját mutatja az égi állás, melyet középen állva, erősen köt a mindkettőt nehéz fényszöggel érintő, a mély tudat erőit szimbolizáló Plútó.

hajlektalan_guru.jpg

Hát ilyen nincs!  : ))
Hétvégén Győr belvárosában sétáltunk a párommal és ahogy egy nagyobb térre értünk, eszembe jutott egy régi barátom, Krisztián története, akivel azon a téren egy kisebb csoda történt.
A csoda lényege egy mondatban, hogy Mesterek, spirituális tanítók nem csak olyanok lehetnek, akikről mindenki tud, és ez is a "hivatásuk", hanem néha csak úgy megjelennek a semmiből, leadják a tanítást, majd eltűnnek újra a semmibe!