Mindenféle | Önmegvalósítás.hu

Mindenféle

Ha örömöt próbálnál vásárolni, akkor jobban járnál, ha pénzedet egy trópusi szigetre szóló nyaralásra költenéd, mintha pl. egy új számítógépre költenéd - állapította meg egy tanulmány.

Az eredmények azt mutatják, hogy az emberek elégedettsége az élettapasztalataikat növelő vásárlások tekintetében - legyen szó mozifilm megtekintésétől egy kirándulásig - magasan kezdődik és ez idővel még emelkedik is. Ugyanakkor, szintén örül az ember egy új kütyünek vagy egy éppen divatos új ruhadarabnak, azonban az ezekkel kapcsolatos elégedettség idővel igencsak megfakul.

Az aura létezése ma már nem kérdéses és ennek alátámasztására hiteles bizonyítékokat is fel tudnak mutatni a szakértők. Az aura színéből, minőségéből, valamint méretéből a személyiség-jegyeken túl egyéb rejtett folyamatokra következtethetünk. Nem tagadhatjuk, hogy minden ember rendelkezik egyfajta speciális kisugárzással, aminek a mondandóit, üzeneteit tudattalanul adjuk-vesszük. 7 éves korunkig persze észleljük is az aurát, de sajnos utána általában a racionális világ szószólói eltántorítanak minket e stabil tájékozódási ponttól.

Vajon meddig vagyok Én? Meddig terjedek én? Átnyúlhatok-e a másikba, hol kezdődik Ő? Van e jogom belenyúlni? Vállalhatom-e a felelősségét a másikra való hatásomnak. Ha azt mondom menj oda, és te elmész, honnan tudom, hogy ott mi fog veled történni? Enyém-e a felelőssége annak a történésnek? Vajon feljogosít-e arra, ha te kérsz meg, hogy szóljak bele az életedbe. Ha nem szólok bele mégse, terhel-e engem felelősség? Ha bele szólok, terhel-e engem felelősség?

kedvencek.jpg

A weboldalon eddig több mint ezer tartalom és 12.000 hozzászólás jelent meg! Képtelenség lenne mindegyikre emlékezni, megjegyezni, amelyik számodra érdekes, értékes, tetszett. Ezért ha van olyan tartalom vagy hozzászólás, amelyiket később szeretnél még visszakeresni, újra olvasni, akkor elég megnyomnod az adott szöveg alján levő "Kedvencekhez" gombot és a rendszer elmenti azt Neked.

Elgondolkodtató.... (bézik inglis nem árt.. :))

Aditinak rengeteg kérdése van, ezért nyitottam neki egy külön topicot.

Szépfiúm egy céges rendezvényen van ma este, úgyhogy éljen a szabad estém. Úgy döntöttem az esti vacsorám egy körte lesz. Miközben egy tányért vettem elő a szekrényből, hogy az esti körtémet rádaraboljam eszembe jutott az én Szépfiúm.

A körtét ő vette a vasárnapi piacon és este, a buli után hozzám fog hazajönni és átjárt a „szeretem Őt” érzés. Gondoltam írok neki egy üzenetet, hogy szeretem. Aztán lebeszéltem magam róla, mert arra gondoltam, hogy céges bulin van, szórakozik, beszélget…gondoltam nem zavarom azzal, hogy épp rá gondolok és szeretem Őt.

Izzasztókunyhó.jpg

Szia! Állítólag az Izzasztókunyhóban átéltek a Legintenzívebb Spirituális Élmények 'Prémium Kategóriájába' tartoznak. Vagyis: valami Elementáris Élmény... Találkozás Önmagaddal, Valódi Lényeddel... Egy Ismerősöm erre esküszik... Pedig elég sok Önismereti Táborban és Tréningen megfordult már. Azt mondja, hogy ez az ABSZOLÚT, a Best, a Tuti.
Te voltál már Izzasztókunyhóban? Milyen volt? Hogyan élted meg? Mit tapasztaltál? Mit adott?
Ha még nem sokat hallottál róla, íme egy rövid, de nagyon jó videó: http://www.youtube.com/watch?v=OFs_zS3FW7c

2009 március 7gyak 116 rohanó vonat.jpg

Nem tudom beszélhetek-e többes számban, de talán sok emberre igaz, hogy az évek múltával úgy érezzük, hogy felgyorsul az idő.
Én legalábbis egyértelműen azt érzem, hogy míg gyerekként egy év elég nagy időtávlatnak tűnt, addig ma szinte egyik napról a másikra elrepül.
Van ennek spirituális magyarázata?

Köszi, Virág

Ui: Remélem nem gond, ha egy korábbi témából kiemelek egy részt és külön blogot nyitok neki. Mivel a korábbi blog nem volt túl populáris, úgy gondoltam ez a kiragadott rész önmagában is megállja a helyét.