Mindenféle | Önmegvalósítás.hu

Mindenféle

szivi.jpg

Mindannyian szeretetkoldusok vagyunk.

Kedves Olvasók!

Már régóta nézegetem az onmegvalositas.hu-t, inkább csak megfigyeltem, nem szóltam hozzá, de most szeretnék aktív tagja lenni ennek a közösségnek.

Először is megosztanék veletek egy érdekes oldalt, amit minap találtam. Azoknak ajánlanám, akik ismerkednek már a Tudatalatti Intelligencia végtelen bölcsességével, de érdemes átnézni mindenkinek:
http://elmeprogramozas.hu

Sok érdekes dolgot írnak, s rávilágítanak egy-két dologra.

Üdvözlettel,
tp

Szeretném, ha kifejtenétek mit gondoltok, hogyan értelmezitek a megvilágosodás állapotát?

Ha hiszünk abban, hogy minden döntés helyes, akkor az önbíráskodás is az? Szabad-e nevelő célzattal atyai pofont adni? Jár-e ezért megtorlás, vagy ez is bekerül a körforgásba? Akik jól elagyabugyálják egymást, az szükséges? Mindenképpen kell az életünkbe az erőszak? Hogyan lehet enélkül élni?

Húú, nem is igazán tudom,hol kezdjem. Talán az elején!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy legény, Jánoska volt a neve. Szülei régen meghaltak, és nem hagytak rá egyebet, csak egy kicsi viskót, kevéske földet és néhány csirkét. Haragudott is a legény a szüleire emiatt, bezzeg a szomszéd fiúnak mindene megvolt: háza jószágai, hatalmas termőföldje. Hosszú évekig tengődött Jánoska, akármibe fogott, semmi nem sikerült, úgy tűnt, elhagyta a szerencséje.

Sziasztok!

Az elmúlt években egyre több problémám akat az elfogadást illetően. Ha őszinte akarok lenni nemigen tudom, hogy ezt valójában hogyan is kell tenni.

Érezte már úgy valaki, hogy nem oda tartozik ahonnan származik? Mikor megérkezel egy új faluba, városba, országba és úgy érzed, haza jöttél! Velem ez egy országgal kapcsolatban történt. Kíváncsi vagyok ti éreztetek e már így? És mivel magyarázható? Talán előző vagy következő életek? Vagy csak dolgod van azon a helyen?
Mért van az, hogy nem lehet szabadulni a gondolattól, érzéstől? Hogy csak úgy húz maga felé?
Remélem értitek miről beszélek! :)
Köszönöm a hozzászólásokat! Hátha kicsit okosabb leszek!
Szép napot és sok mosolyt mindenkinek!

talpmasszazs.jpg

Vajon tényleg olyan hatásos a talpreflexológia ? Orvosok szerint humbug az egész.
Bár 20-éve üzöm, de nem sietek előre megvárom a ti válaszaitokat. Gyógyszer központú gyógyitásnál -hiába is akarod igazolni egy természetgyógyászati módszert-lehozhatod a csillagos eget akkor sem veszik tudomásul. Ha bele gondolunk az akumpunktúrát is nemrégiben szinte az utolsók közt fogadta el a Magyar tudományos Akadémia. Látom a gyogyszerek káros hatását ugyanis több tükrözésen is részvettem már-gyomorfekélyeknek nem volt hiánya.

Hétvégén Édesanyámnál voltam a gyermekeimmel. Sokat játszottunk, beszélgettünk, tanutunk, idillien teltek a napok. Igyekeztem a legkevésbé terhére lenni Anyukámnak, és örültem, hogy ismét vendégül lát minket szeretettel!

A kellemes hétvégét azonban beárnyékolta egy kis baleset. Amíg én voltam otthon a gyerekekkel, az egyikőjük rávetődött az ágyra, és a lábával levert egy nagyon szép

tartalom_kovetes.jpg

Hónapról hónapra egyre több olyan tartalommal találkozunk, amelynek témáját szívesen követnénk később is, és szeretnénk figyelemmel kísérni a hozzászólások alakulását. Azonban ennyi tartalmat, címet megjegyezni, a hozzászólásokat visszamenőlegesen átnézni felesleges munka, amikor van erre egy nagyszerű alkalmazás, a "Tartalom követés bekapcsolása".