Mindenféle | Önmegvalósítás.hu

Mindenféle

jaguar100x100.jpg

Részt vennék akkor én is a Szabó Peti által felvetett játékban, ha van rá(m) igény.
Forrás:
http://onmegvalositas.hu/topik/onismereti_jatek

Arra kérnék mindenkit, hogy inkább legyen névtelen a hozzászólás csak legyen és legyen kíméletlenül őszinte, ahogy én is szoktam tudjátok, köszi.
(pl ötlet kezdésnek: az írásbeli stílusomról, megnyilvánulásaimról mi a véleményetek?)

Vajon megfelelő-e a férfiak szexuális teljesítménye, tudása, intelligenciája?

Kellene-e fejleszteni, ez irányba tanítani a teremtés koronáit?

Sziasztok, egy tanacs kene, elvaltam es terapeutat kerestem, hogy feldolgozzam a haragom es jobb legyen a kapcsolatom a környezetemmel, ez a masodik terapeutam, az elsövel nem voltam elegedett, mert ugy ereztem tul keveset kommunikal, a masodik meg egy 60 ev köruli ferfi , aki ugy erzem ramgerjedt. Ezert abbahagynam a terapiat, mert most mar ugy erzem, hogy nem igazan osztanak meg vele semmit.

Sziasztok!
Egy dal tőlem, Nektek! Saját készítésű! :-)))
Fogadjátok szeretettel. Lesz még...

www.redpillzenekar.hu -- letöltések

gyöngyház

Esetleg még erre a kirakásra is adjatok választ: "Mit tehetek a spirituális fejlődésemért?"

Kártyák:

Sziasztok

Egy erdekes elmenyem osztanam meg veletek, egyik november vegi hajnalon raneztem a haloszobaablakomra, veletlenul, ugyanis a nappaliban tartozkodtam, es megdöbbentem: az ablakra egy perfekt sziv forma rajzolodott ki, nem a konturje, hanem parabol, gözböl rajzolodott ki tisztan, ugy hogy körulötte nem volt több para , köd,csak maga a sziv, rajzolni sem lehetett volna tökeletesebbet, perfekt szimmetrikus volt, alul hegyesedö csucsökkel es felul a 2 perfekt szimmetrikus domborulattal es közepen a melyedes:-), egeszen felviditott.

Érdekes jelenségre lettem figyelmes. Egy újság cikkben olvastam, hogy a kulturális kreatívok az Amerikai nép egyharmadát teszik ki, ők, hívei a fenntartható fogyasztásnak, és egy igen domináns társadalmi réteget tesznek ki. Nosza csatlakozzatok hozzájuk… A mögöttes politikai szándék nyilvánvaló, mindenkit aki eddig sehova sem adta le voksát egybe akarnak gyűjteni, hogy ezáltal Ők is ellenőrizhetővé, és irányíthatóvá váljanak.

A liturgia, ahogyan a sírig eljut, az én szempontomból, most nem annyira lényeges. Nem az a gondom, hogy hogyan jut el a test a sírig.

A gondom az, hogy miként támad fel?
Fel kell tenni a kérdést, hogy mi a meghalás folyamata, és abból a folyamatból, vissza lehet-e fordulni a mi anyagi világunkban?

Előszó: mindhárom Indiai utazásom felismerésekkel gazdagította útkeresésemet, mintegy katalizátora saját spiri evolúciómnak. Alapvetően és pozitív irányba terelte addigi, az "áradatban sodródó falevélhez" hasonlatos életem. 43 évesen éltem meg akkor és ott az igazi önzetlen Isteni Szeretet gigantikus energiáját.
Felismertem; ezekért a pillanatokért érdemes volt megszületnem, ez az élet eszenciáját adó valódi cél.

Spiritizmus-Magyarság.jpg

Mit jelent ma Magyarnak lenni? Vajon miért születtünk ide, és miért, nem, egy jobb helyre? -Most nem történelmi, és egyéb-szemszögből, hanem a Spiritizmus szemszögéből, próbálok meg válaszolni ezekre a kérdésekre. -Igen, ma Magyarnak lenni, igenis nehézség, viszont felelősség is, egyben! A Magyarságot a népek olvasztótégelyének, is nevezték régebben, hiszen annyiféle nemzetiség megtalálható itt! A Spiritizmus szerint, Magyarország Asztróligiailag is, egy olyan csomópont, ahová nagyon magas szintről érkező, szellemek születnek le!

Vízililiom.jpg

Azt mondják yang - világban élünk. Látjuk , tapasztaljuk.
Szükség lenne a jin -re , a nőiségre , hogy az egyensúly visszaálljon .
A nők érzik a fontosságukat, ezért igyekeznek megerősíteniük pozícióikat a világban , a
férfiközpontú világban.
De a cél nem a nők " el-yangosodása " bár minden nőben éppúgy ott van tiszteletreméltóan
a yangerő is , amit sok helyzetben használniuk is kell.
A cél mégis a jin - erő megmutatása , felszínre hozása az én gondolkozásom szerint.

Ezzel kapcsolatban volt egy meglepő élményem .

eg búvárral.jpg

Az élet a hitem megszilárdítását, az önismeretem, önbizalmam megerősítését kívánja tőlem már többedszerre.
Amikor a helyzet megérett a változásra és új utakon kell járnom, akkor valahonnan csodálatos módon mindig jön egy megerősítés, egy felismerés, egy újabb lehetőség a következő lépcsőfok megtételére. Hálás vagyok ezekért a tapasztalásokért, hiszen nagyon nagy szükségem van rájuk.

Talán jó lenne ezeket megosztanunk egymással?

Az aura létezése ma már nem kérdéses és ennek alátámasztására hiteles bizonyítékokat is fel tudnak mutatni a szakértők. Az aura színéből, minőségéből, valamint méretéből a személyiség-jegyeken túl egyéb rejtett folyamatokra következtethetünk. Nem tagadhatjuk, hogy minden ember rendelkezik egyfajta speciális kisugárzással, aminek a mondandóit, üzeneteit tudattalanul adjuk-vesszük. 7 éves korunkig persze észleljük is az aurát, de sajnos utána általában a racionális világ szószólói eltántorítanak minket e stabil tájékozódási ponttól.