Tökéletes munkahely megteremtése és bevonzása | Önmegvalósítás.hu

Tökéletes munkahely megteremtése és bevonzása

Egy tanfolyam utáni visszajelzés:

"Nagyon régóta szerettem volna már váltani, mert már kezdett tönkretenni a csepeli környezet hangulata, az odavezető út, az emberek.

A tanfolyam után szinte azonnal nekiálltam a "munkának", és a pontos instrukciók szerint elkezdtem vizualizálni ennek pont az ellenkezőjét: napos szoba, tágas tér, zöldövezet, kiegyensúlyozott kollégák, óriási munkaasztal és tökéletes monitor a webes programozáshoz. Aztán bevetettem azt a technikát is, hogy igazából mit akarunk még: rugalmas munkaidő, új barátok, professzionális szakmai kihívások (a csepeli megbízások tényleg amolyan gyártósor jellegűek voltak, rossz is visszaemlékezni azokra az időkre).

Alkalmaztam aztán még a "Három tétel" technikát is, így tényleg azt kell mondjam, hogy mindent meg tettem a nagyon kívánt cél érdekében. És ahogy mondtad, egyre éreztem, hogy ez nemcsak hogy nem elérhetetlen, hanem már igazából a magaménak éreztem az új helyet. Éreztem, hogy már átalakultam, és "már ott dolgozom". Márcsak ettől feldobodtabb lettem, mint amikor valaki teljesen reménytelenül azt hiszi, hogy már meg is nyerte a lottót...csak én tele voltam racionális reménnyel, mert tudtam, hogy elérhető a célom, és nagyon be is jött!

Nem számítottam arra, hogy ilyen gyorsan találtunk egymásra, mintha egy szerelmes történet lenne, mert tényleg annyira szeretem az új munkahelyem, hogy ...szóval szeretek bejárni, ami nekem nagyon sokat jelent, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül...

A "véletlenek" összehoztak azzal a budai reklámstúdióval, akiknek a kliensköre minőségi munkát igényel, jól meg is fizetik (pedig ezt nem is teremtettem meg tudatosan), pompás csapat részese lehetek, és most figyelj: a munkaidő kötelezően rugalmas! Szinte tilos a pontos jelenlét, mert a határidő és a tökéletes minőség a lényeg, amit nem lehet erőltetni, ahhoz ihlet kell!

Amit mondani szerettem volna, hogy az intuíció nélkül a "véletleneket" nem vettem volna észre, vagy túlagyaltam volna, és nem hallgattam volna rájuk. Ez azt gondolom az egyik nagyon fontos lényege a Tudatos Teremtésnek!

Eszméletlen, hogy ezt az egészet, mindezt pár hét alatt sikerült megteremtenem, pedig évek óta húztam az igát. Gondolkozni is kezdtem, mit lehetne következő körben bevonzani az életembe, de egyenlőre jól elvagyok így is..."

Viktor

Beküldte: | 2022. máj.. 22. vasárnap - 10:51

Hozzászólások

0 hozzászólás