Innen indulj! | Önmegvalósítás.hu
 
Note: Event Views detected that you were very likely running the old version of event_views and has updated your DB tables with new fields required to use the new event_views module.

Innen indulj!

Az Új Önmegvalósítás.hu ezoterikus portál minden lelki beállítottságú ember otthona és iskolája lehet. Ehhez igyekszünk igényes tartalmat és hasznos szolgáltatásokat nyújtani Neked. Érezd jól magad minálunk! 

Olvasgass, nézelődj!

Hétről hétre újabb cikkeket jelentetünk meg a Címlapon az ezotéria, spiritualitás és az egészséges életmód témáiban. Ezen kívül érdemes elolvasni a spirituális élményeiket megosztók blogbejegyzéseit, és a Fórum témákban is számos érdekességet találhatsz!

Szólj hozzá!

A Fórumokon számtalan témát megvitathattok, a kérdéseidre választ kaphatsz, de regisztrált felhasználóként Te magad is nyithatsz új témákat!
Olvass bele a fórum beszélgetésekbe és szólj hozzá, ha van egy odaillő gondolatod!

Blogolj velünk!

Régi vágyunk, hogy a napi lelki élményeinket megoszthassuk másokkal, átadjuk általa a felismeréseinket, tapasztalatainkat.
Szerkeszd Te is a saját spirituális blogodat, írj heti rendszerességgel a lelki utadról!

Tanulj önismeretet!

Minden lelki fejlődés alapja önmagunk megismerése. Élet-problémáink megoldása és személyiségünk feloldása az út a lélek csodálatos világába!
Gyere, tarts Velünk ezen a fantasztikus belső utazáson, valósítsd meg Önmagad! 

Küldj be cikket!

Ha van egy saját írásod a weboldalhoz kapcsolódó témáról, akkor azt küldd be cikként! Egy tartalmas írással megismernek az olvasók, hitelessé válsz a szemükben, így később a programjaidra is szívesebben elmennek.

Tölts fel képeket!

Ha találsz olyan jó minőségű ezoterikus témájú képet, amit szívesen megosztanál másokkal, akkor azt töltsd fel a Galériába, hadd gyönyörködjünk benne mi is!

Hirdesd magad!

Ha szakember vagy és szeretnél több ügyfelet, hallgatót vagy tanítványt bevonzani, akkor itt meghirdetheted magadat! Az adatlapodat több ezren láthatják, szakma és település szerint rákereshetnek.
Írj egy kedves bemutatkozást, tölts fel egy igényes képet és az embereknek máris szimpatikusabb leszel, többen megkeresnek majd!

Hirdesd a programjaidat!

Hiába szervezel jó programokat, ha kevesen hallanak róla! Hirdesd rendszeresen a lelki programjaidat, írj róluk részletes leírást és meglásd, hogy évről-évre nagyobb forgalmad lesz!
A Program-keresőben több ezren rákeresnek a programodra, település vagy téma szerinti szűréssel.

Ötletelj!

Ha van egy jó ötleted, amit szívesen látnál itt az Önmegvalósítás.hu oldalon, akkor írd meg Nekünk, hátha sikerül megvalósítani!

Segíts szerkeszteni!

Ha beleszerelmesedtél a weboldalba és jó képességeid vannak a nyelvhelyességhez és szerkesztéshez, akkor jelentkezz szerkesztőnek!
A weboldal fenntartása, az újabb tartalmak gyűjtése és megjelentetése hatalmas munka, pedig már most is többen segítenek a szabadidejükben. A szerkesztői munkáért pénzt nem tudunk ajánlani, ezért csak akkor jelentkezz, ha kedvtelésből is szívesen segítesz Nekünk!

Érezd jól magad!

Bármit teszel is, itt az Önmegvalósítás.hu -n, vagy ezen kívül, - a legfontosabb mindig az, hogy
ÉREZD JÓL MAGAD!   ; )


Beküldte: | 2008. márc. 23. vasárnap - 17:30