Párválasztásnál melyik partnert választanád? | Önmegvalósítás.hu

Párválasztásnál melyik partnert választanád?


Beküldte: | 2009. szep. 07. hétfő - 13:05

Hozzászólások

17 hozzászólás
SZABÓ GABRIELLA képe
Csak ebből a kettőből lehet választani?
2009. szeptember 14. hétfő, 19:00 | SZABÓ GABRIELLA

Még kellene valami más is, a szexen és a külsőn kívül nemde.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Legközelebb majd gondolok magamra is!
2009. szeptember 15. kedd, 19:11 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Én legszívesebben azt választanám, aki nagyon jól szexel és nagyon jól néz ki! De sajnos ilyen lehetőséget nem adtam meg a szavazásnál. : ((
Legközelebb majd gondolok magamra is!

Most azt választottam, aki nagyon jól néz ki, de csak közepes a szexualitása. Pont kiegészítenénk egymást, hiszen én meg nagyon jól szexelek, de csak közepesen nézek ki! ; )

Az exem ilyen volt... ő is hasonló párt keres, akivel tud egy
2009. szeptember 15. kedd, 20:49 | Szabó_Péter   Előzmény

Az egyik volt bnőm ilyen volt... ő is hasonló párt keres, akivel tud egy veszekedés után egy jót szexelni... Én asszem, maradnék egy szolidabb edition-nál! :) Egyébként, meg hiányzik az anyuci? Mert gondolom ahogy ő kiosztott gyerekkorodban, ezt most kb így élnéd meg... :)

Aditi képe
A szépség és a gyönyör fokozatai a szeretet/tudatosság által
2009. szeptember 16. szerda, 12:56 | Aditi   Előzmény

Hát Sanyikám, tudod, minden relatív. (Az ego, és az összehasonlítgatás világában)
Ebben a szűkös dimenzióban, ami neked szép, az nekem esetleg ronda, vagy fordítva.

És a legszebb az hogy igazából nem is számít.

Mert ha a szíveddel választasz, akkor az történik, hogy megtanítasz mindent a partnerednek, amiben magasabb tudatszinten vagy és fordítva.

És az az egészben az a legjobb, hogy ha nem akarod, akkor is átmennek a rezgések. Amikben az ego ellenáll az, később, az elengedésben tudatosul..
Azóta szeretek főzni, amióta elváltam.... :) A volt férjem hihetetlen tehetség a konyhában. És oldotta az én, anyámtól hozott kényszeres utálatom a főzéssel kapcsolatban. Most már tudatosan élem. (Az ágyban sajnos nem passzoltunk ennyire, de tanultunk egymástól... :)

De ezek igazából csak a milyenségeink másságai, és a szeretet megélésének fokozatai.

Van, aki tud élvezni, és van aki nem. Aki nem tud, annak blokkja van, és egy olyan, aki tud, fel tudja oldani.

Aki tud élvezni, még nem biztos, hogy figyel is a partnerére. De ezt is meg lehet tanulni.

És végül, minél tudatosabban, minél több dimenziót megélve és minél több szeretettel szeretkezünk, annál csodálatosabb és kielégítőbb az élmény... :)

Átélni a másik gyönyör-érzését, mintha a tiéd volna, egy ritmusra érni az orgazmusba, játszani a másikkal, úgy hogy az teljesen odaadja magát, és te ő tudsz lenni, érezni minden rezdülését, átélni az orgazmust úgy, hogy szinte hozzád sem érnek, mert olyan érzékenységgel bírsz a tapasztalásban...

ÉS EHHEZ SEMMI MÁS NEM KELL KELL, CSAK SZERETET. ÉREZNI, ÁTADNI MAGADAT ÉS EGYMÁST.

Mert két ember olyan, amilyen, de a szeretet összekapcsolja és felemeli őket. A szex az egyik legjobb tanulási út. De csakis a szeretetet és a szeretet által tanulunk. Nem pedig valamiféle képességek/MILYENSÉGEK határoznak meg bármit is egy kapcsolatban, vagy akár az aktusban, vagy annak élvezetében.

Aki a szex-képességét valamiféle mércével méregeti, és, még büszke is rá, hát, bocs, de az nagyon le van maradva vhol... ego bácsinál valamelyik sötét termében üldögél és büszke a lángra amit csiholt, miközben kint ragyog a napsütés......

A szépséggel ugyanez a helyzet.

Minden képességünk belülről fakad. És a szeretetben nem mérhető össze és nincs is értelme összemérni.
És ráadásul igazán a szeretetben élvezhető ki maximálisan!!!

Akkor meg, miről is beszélünk, kedves "jó közepesen és még egy negyeddel még jobban kinézek, de az ágyban már nagyon jól vagyok mert kiauditáltam a blokkjaim a tudatosság útján" ego bácsi?

Szeresd már magad. Odaadással. Feltétel nélkül. Szeresd a tested, ami képessé tesz az élvezet tapasztalására, és tiszteld. Add meg neki, ami jár. Szeretettel. És tedd ezt a partnereddel is.

Fogadd el akihez vonzódsz, aztán szeresd. És kész.

És ilyen hülye kérdésekkel ne fáraszd már a közönséget, légyszi.

Bocs, végül is lehet, hogy kell még.

De nem jobb egy kicsit más minőségű távlatokból szemlélni?

Az talán többet ér a tudatosodás útját járóknak, nem?

Bocs, ha bántottam az egód. Nem az volt a célom.

Hanem hogy láss.

Olyan egyszerű: ide jöhet a legtökéletesebb angyal-testű nő, a legszexibb kisugárzással, a legtutibb egóval, mindennel, amire vágysz, és még sugárzó szeretettel is. De te csak Huszti Sanyi leszel mellette akkor is. És ha már tudod szeretni magad és nem méred magad hozzá, vagy máshoz, és nem vágysz a "tuti" nőre, és nem akarsz szebb lenni, vagy jobb az ágyban, te is olyan tökéletes leszel, mint akire vágytál.

De már most is az vagy. Csak vedd észre.

Minden tökéletes. A kérdés csak az, tudjuk-e minden pillanatban szeretni?

Az a tapasztalatom, hogy amikor igen, olyan mintha máris megvilágosodtam volna. :) A kisugárzásom helyreáll minden tekintetben, és a szeretet elkezdi a dolgokat javítani. És elindulnak a folyamatok a gyógyulás, szépség, a bölcsesség helyreállításáért. MAGUKTÓL.

És észreveszem, h én, a halálos beteg, két szeretőt tartok, (és már kinéz egy harmadik :), háromszor voltam gyakorlatilag ingyen nyaralni a Balatonnál, a bőröm sima, puha és barna, amit más kemény pénzek szolizásával és fárasztó napozás-tréningekkel ér el. Én meg csak élveztem a napot, minden nap, egész nyáron, ha nyaraltam, ha nem.

Amikor leránt az egóm a kételyeivel, az összehasonlításaival, a kisebbségi érzésekkel, a vádaskodással, az önzéssel, a birtoklási vággyal, a bűntudattal, a félelemmel....stb, akkor olyanná válok és azt sugárzom ki.

Persze nekem is vannak életterületek bőven, amik érzékenyek, és nagyon borulékonyak. Sőt, abszolút gyerekcipőben járnak. (vagy még rosszabb...) És egyenlőre nehéz tartani az egyensúlyt. És ha én borulok pszichésen, a tudatomban, akkor a blokkom miatt (máj) hihetetlen mélységbe zuhanhatok egy pillanat alatt. Most megint rossz periódusban vagyok néhány napja, de egy nagyon kemény hullámból már talpra álltam múlt héten. (Egy nap alatt meggyógyítottam magam).

Minden a tudatunk tartalmától függ, és attól, hogyan sikerül a tudatunk tisztaságát helyreállítani. Ez egy tanulási út.

De a dolgok alapjában véve mindig a helyén vannak. Mert a változás csak a tudatunkban történik.

Ezért bízni kell és segíteni egymást látni, és bízni tudni, és minden egyébben, amiben segíteni tudunk, mert képességeink, adottságaink, vagy akár tulajdonaink vannak, amit adhatunk.

Bocs, ha kemény voltam, én is tanulok mindent.

De légyszi, ahol nem voltam tiszta szeretettel láss MÖGÉM (EGÓM MÖGÉ). Vedd észre az infót, azt, amiben egyek vagyunk! Még ha "gyarló" is a forma...

Namaszte

orsi76 képe
Mindkettőt megtapasztaltam
2009. szeptember 16. szerda, 8:39 | orsi76

Ezért mindenképpen a második:).
Hiába néz ki valaki nagyon jól, ha az ágyban nem működnek a dolgok, akkor mehet a levesbe:). Meg az is relatív, hogy ki néz ki jól. Ha van kisugárzása, egy átlagos pasi (sőt még a ronda is) lehet nagyon vonzó és jóképű.

orsi76 képe
Válasz Skorpiónak
2009. szeptember 16. szerda, 9:49 | orsi76   Előzmény

A kérdés itt csak arra vonatkozott, hogy melyiket választanám, aki jóképű de nem jó a szexben, vagy aki átlagos kinézetű de jó az ágyban.
Persze, hogy nem csak ez számít, emellett fontos az amiket te írtál, de egyik a másik nélkül nem igazán teljes.
Számomra az a tökéletes kapcsolat, ahol a párom a legjobb barátom, egy hullámhosszon vagyunk és emellett jó vele az ágyban is.
Én csak a kérdésre válaszoltam, semmi több..

Kirsikka képe
hm, skorpio..
2009. szeptember 16. szerda, 10:38 | Kirsikka   Előzmény

Azt írod, 5 éve cölibátusban élsz, egyedül. Meditálsz, és ragaszkodsz a betegségedhez. (amihez külön gratulálok)
Közben fogvicsorgatva reagálsz (ugrassz) minden szexszel kapcsolatos témára, durva túlzásokkal... néha állítólag poénból. (?!!)
Hogyisvanez?

Kirsikka képe
gyakorlat
2009. szeptember 16. szerda, 12:38 | Kirsikka   Előzmény

Sokkal többet tanulsz a kapcsolataidból, ha észreveszed bennük a tanítást, mint az önsanyargatásból. Persze az is egy út, de nem hiszem, h a papok ne gyulladnának szerelemre... pont ez a lényege az önmegtartóztatásnak.
Szorítok!

kirsikka

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Hú de kemény utat választottál magadnak!
2009. szeptember 16. szerda, 15:00 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Hú de kemény utat választottál magadnak! persze biztosan nem láttál jobb megoldást!

Ha jól értem, akkor a szerelem kínzó fájdalma elől menekültél a cölibátusba. Talán volt egy olyan öngyilkossági szándékig fajuló szerelmed, amivel nem tudtál mit kezdeni?

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Köszi, légyszíves nyissál nekem egy blogot!
2009. szeptember 16. szerda, 14:57 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Köszi, légyszíves nyissál nekem egy blogot, ahol jól kitárgyalhatunk engem, meg a nejem!
Asszem tanulságos lesz mindenkinek, ugyanis hiába próbálom már több éve felfedezni a gyermekeim anyját, csak nem találok benne semmi vonzót!

A témaválasztásban pedig segíthetsz, ha zavarnak az én ötleteim! Arról írok, ami érdekel, vagy feltételezem, hogy másokat érdekel, de szívesen látok más megközelítéseket is az oldalon!
Köszönöm!

Viszont arra megkérnélek, hogy ne fikázd le a témaválasztásaimat és azokból ne következtess arra, hogy én hogyan gondolkodom, hol tartok, - mert gondolom nem ismersz engem annyira, mint én magamat, így fogalmad sincs a véleményemről!

Persze, ha úgy indítasz, hogy:
- Sanyi, Te miért a szépséget helyezted a szex elé?
vagy azt kérdezed, hogy:
- Miért mindig a ... témából indulsz ki?

... akkor ezekre a kérdéseidre nagyon szívesen válaszolok! : )

Addig is megkérdeznélek, hogy Téged pontosan melyik téma frusztrál? Párkapcsolat? Szexualitás? Szépség?
Vagy ezek összehasonlítása?

Miért?