Egy professzionális terapeuta intuíciós visszajelzése | Önmegvalósítás.hu

Egy professzionális terapeuta intuíciós visszajelzése

Szia Tas!

Talán nem emlékszel rám, mert sokan járnak hozzád intuíciós tanfolyamra, és már talán 9-10 éve voltam az egyik csoportodban.

A tanfolyamon tanultakat folyamatosan gyakorlom és alkalmazom a praxisomban. Több terápiával/elemzéssel foglalkozom: tarot, kineziológia, asztrológia, családállítás stb....immáron 20 éve.

Nem csak számomra meghökkentő az, hogy mennyivel látok jobban bele a lelkekbe, történésekbe, de klienseim visszajelzései is bizonyítják, hogy a gyakorlatok nagyon szembetűnően meghozzák a várt sikert. Főleg a Tonglen tibeti technikája. Meg persze a többi hétköznapi gyakorlat

El kellene gondolkoznod, hogy terapeutáknak csinálj egy haladó kurzust. És ha lesz, arra szívesen elmennék... na de mindegy, csak mondom :)

Kértél történetet praxis/intuíció témakörében minden tanítványodtól. Hát most nekiálltam párat leírni.

Egy hiperaktív, feszült kisfiút kellett izomteszttel elemezni. Ugyebár az izomteszteléssel rákapcsolódunk a test kommunikációs rendszerére. Nos a Tonglen technika segített először lenyugtatni a fiút, közben olyan információk is jöttek intuitíve, amikről egyáltalán nem tudhattam. A terápia igen gyorsra sikerült így, és nagyon eredményes volt.

Asztrológiai eset. Ugye tudjuk, hogy a képlet csak egy térkép, de kell hozzá intuíció. Nos hát az általad tanított tibeti hatos fogattal a következő történt: nem csak a múltját láttam pontosan (gyerekek, válás, pénzügyi hullámvasutak pontos időpontja, hanem a jövőjét is, de nem ködösen, hanem konkrétan. A visszaigazolás bizonyítja.

Családállításnál tudjuk mi történik: mindenki belép a csoportban a tudatmező egy részébe. Itt is döbbenetes élményeim voltak, de nem untatlak tovább :)

Legyen szép napod!

Zsuzsa

Beküldte: | 2022. máj.. 22. vasárnap - 11:13

Hozzászólások

0 hozzászólás