Az új születéséhez temesd el a régit | Önmegvalósítás.hu

Az új születéséhez temesd el a régit

Hiszem hogy mindennek van értelme.
Persze a minden megértése az az út amit végig kell járnunk . Ami biztos számomra hogy mindenkinek feladata van és cseppet sem felesleges fizikai életünk minden darabja. Mindannyian más ritmusba haladunk egy célt követve a saját általunk megítélt jó-rossz úton tapogatózva hogy egyensúlyt teremtsünk. Az erre való törekvés ott van mindenkiben és minél közelebb érünk ennek megértéséhez úgy fogadjuk be hogy nincsenek is véges ellentétek. Határaink addig lesznek amig nem kezdjük tapasztalni azt ami az EGÉSZ.

Célom az hogy magasabb szinten megértsem mi a feladatom.
Hiszem hogy a fizikai lét olyan átmenet a létezésben ami nem nehézség hanem lehetőség. Szabadakaratunkból választott feladat ami folyamata annak hogy megtapasztalhassuk azt hogy nincs kezdet sem vég. Nincs jó vagy csak rossz. Határaink megalkotásával teremtjük az egésznek a kettéválasztását amit később helyrehozunk mert tudatosul hogy az egységben van a minden nem pedig fordítva. Viszont nincs egység ha nem tesszük bele A mindent.

Beküldte: | 2019. szep. 23. hétfő - 09:10

Hozzászólások

1 comment posted
Ne sajnáljuk a múltunk gyengeségeit inkább legyünk segítő kezek
2023. április 23. vasárnap, 10:54 | Edina9

Ne sajnáljuk a múltunk gyengeségeit inkább legyünk segítő kezek egymásnak ha botladozunk. A jelent építsük tudatosan saját nemzetünk felbecsülhetetlen értékeivel. Minden extra segítséget megkaptunk áldásként Kiválasztott Népként miszerint elhozzuk a Boldog jövőt hogy Mennyei Atyánk akarata beteljesedjen az Új korban. A szabad akarat teljes jogával is élhetünk így nehezebb is a dolgunk ezért a két út közül rendszeresen döntést hozni ( jó és rossz megítélése ) életünk egyik felelős feladata. Erre jön az egyének jelleme. A világ baja jelenleg nem könnyit sem rajtunk sem máson. Viszont Mi magyarok a Hitünk Erejével bármire képesek vagyunk amihez szakrális segítséget is kapunk és mindegy, hogy ki az aki hisz benne vagy ellenkezőleg. A lényeg Soha Ne Adjátok Fel és ne veszítsétek el a Reményt! Ne engedjük meg magunknak hogy a pánik elvegye tőlünk azt amitől emberek lehetünk. A méltóságunkat. Saját hazánkban rabláncra verve szolgasorson. Jóslatok figyelmeztetik népünk kontrollálatlan, önsajnálatba menekülő sorsát amit valóban a kín és kegyetlenség hosszú évei jellemeznek. (Pl.: Nostredamus jóslatai , Kölcsey Ferenc - Himnusz ) Az igazságnak egy útja van. Legyünk büszkék hazánkra mert annak szíve Értünk dobog a Világ közepén elhelyezve. Ellenben ha nincs igaz szívű és hitű harcos nép aki életben tartja szív dobogását az nemzedékével együtt meghal. A MAGYARSÁG az a nemzet akinek ott a helye a nekik szánt földi paradicsomba. Magyarország Büszke Népe Vagyunk, A legnagyobb erő a hitünk. Ha Remény van Hit is van. A Hitünk hegyeket mozgat