Transzszexológus szó jelentése, meghatározása | Önmegvalósítás.hu

Transzszexológus szó jelentése, meghatározása

Transzszexológus szó jelentése, meghatározása

A transzszexológus olyan személy, aki – life coaching - életviteli/életvezetési tanácsadással és fizikai-lelki közérzetet javïtó tevékenységükkel segítik az LMBTQ társadalom tagjait és azok családtagjait.

!!! NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOST SEM PEDIG A PSZICHOLÓGUST!!!!

2016-tól évről évre egyre több szakorvos is kapcsolódik a segítő és tanácsadó munkához.

Magyarországon három olyan szakember is tevékenykedik transzszexológusként, aki meg is éli a transzszexuális emberek mindennapjait és saját tapasztalataból is merítve segíti a hozzá forduló , segítségre szoruló embereket , családtagjaikat.

Egyikük Dr. Desire Dubounet orvos feltaláló aki évekig a magyar melegvilág mecénása főtámogatója volt.
A másik szakember Amanda Elstak Master Coach, Quantum Biofeedback Therapist, a tolerancia és esélyegyenlőség élharcosa aki 25 éve az LMBTQ tarsadalom éjszakai szórakozóhelyeinek háziasszony műsorvezetője.
A harmadik transzszexuális segítő-gyógyító Angyal Natasa kineziológus, a kineziológia nemzetközi oktatója.
Ők voltak azok akik kidolgozták a Spirituális Összetett Segítő Terápiát és 2015.- ben először alkalmazták a hozzájuk forduló ügyfeleken.

Céljuk a különböző mélységű lelki problémák megoldásának elősegítése és a tudatos felvállalásának ösztönzése, hogy a társadalomba sérülésmentesen tudjon beilleszkedni.

A transzszexuális emberek életével és szexuális szokásaikkal foglalkozó lelki segítő, tanácsadó , gyógyító, alapvetően olyan személy legyen, akinek a tolerancia, esélyegyenlőség, elfogadás, alapköve a segítő munkájának.

Beküldte: | 2020. jan. 18. szombat - 20:29

Hozzászólások

0 hozzászólás