Ébresztő! Ébren vagy? Volna pár kérdésem... I.rész | Önmegvalósítás.hu

Ébresztő! Ébren vagy? Volna pár kérdésem... I.rész

2018. február 09. péntek, 14:34 | Látogató

Arra tanítottak, fogadjuk el, hogy mindenről az igazságot mondják el nekünk, a valódi bizonyítékok eredetének megkérdőjelezése nélkül. De még ha a mai modern eszközök segítségével sem tudjuk pontosan rekonstruálni, mi is, hogyan is történt tegnap vagy a múlt héten, akkor ki és milyen alapon mondja meg a 'frankót', mi és hogyan történt évszázadokkal, évezredekkel ezelőtt?

Ezt észben tartva, milyen eszméket kérdőjelezel meg? Itt van néhány az én kérdéseim közül:

1. Ha csakugyan Ádámtól és Évától származunk, akkor hogyan alakulhatott ki a 4 féle vércsoport, az Rh-faktorok, és a 4 féle rassz? Lehetséges, hogy mindannyiunkat ide 'vetettek el' szemben Darwin evolúciós elméletével? Mi valódi eredetünk és honnan jöttünk?

2. Ha a Biblia eredetünket kb. ie.4000-re teszi, akkor hogy lehet a piramisokat megmagyarázni a Gizai-fennsíkon, amelyek több, mint 10000 évesek? Ki építette a Kínai-tengerben lévő víz alatti piramisokat, amik becslések szerint 12000 évesek?

3. Valahogy, a homo habilis-ből, a homo erectus-on át, homo sapiens-szé fejlődtünk, mindenféle fokozatos átmenet nélkül. Hogy magyaráznád az emberiség eredetét és az ugrásszerű fejlődést? Lehetséges, hogy épp egy ilyen ugrásszerű fejlődésen megyünk át manapság?

4. Magasabb szintű élet létezését feltételezve, el tudnád képzelni, hogy ET-nek pénze van és napi több, mint 8 órát robotol az 'elit' számára?

5. Miért lett a természettel harmóniában álló naptár megváltoztatva a diszharmónikus Gregorián naptárra?

6. Lehet, hogy a Bibliában említett Isten(ek) bukott angyal(ok)? Mit jelent a 'vérvonal'? Mit takar "Teremtsünk embert képmásunkra, magunkhoz hasonlóvá" (Teremtés 1:26)? Kik azok a 'MI'?

7. Miért feltételezik, hogy isten férfi? Miért ne lehetne nő? Miért ne lehetne isten, a "forrás" vallás vagy nem nélküli?

8. Miért is kellene "félnünk Istentől"? Ha Ő mindenkit szeret, akkor miért kellene Tőle tartanunk?

9. Még ha az emberek írástudatlanok is voltak, rajzolhattak volna Jézusról képeket. Még a barlanglakó ősember is dokumentálta az UFO-kat és az idegeneket... Ha Jézus olyan bámulatos volt, akkor miért nem írtak róla míg életben volt?

10. Miért a Római Katolikus Egyháznak van a legfejlettebb teleszkópja a világon?

11. Ha Thoth és Quetzalcoatl ugyanaz a személy, és Thoth-ról úgy tartják hüllő-szabású (reptilian), elképzelhető, hogy a maják és aztékok a tudásukat földönkívüliektől kapták? Ez segíthetne megválaszolni, hogy Quetzalcoatl és Kukulkan a Plejádokról származó földönkívüliek lennének?

12. Miért gondolják sokan, hogy a Biblia az abszolút "igazság"? Miért nem kérdőjelezik meg többen a Biblia eredetét?

13. A Vatikán miért nem ismeri el az UFO-kat és a földönkívülieket? Miért ne teremthette volna "Isten" őket is?

14. Három város-állam (talán pontosabban állam a városban) létezik: Washington D.C. - a világ jogi törvényeit felügyeli, City of London - a világ bank- és pénzügyi rendszerének központja, és a Vatikán - vallási központ. Lehet, hogy a Biblia azért íródott, hogy az embereket behódoltassák általa? Látja valaki az összefüggést a vak hit és a mások általi irányítás között?

15. A Római Katolikus Egyház szándékosan kihagyta Énok (Enoch) Könyvét (=Barnabás Könyve?) a Bibliából, mely szerint mindenre fény fog derülni e világban. Ő egy csodás múltbéli civilizációról is beszámolt, ahol rosszra használták fel a magas szintű tudást (ez feltehetően Atlantisz). Miért hagyták ki ezt a részt a Bibliából és abban miért nincs szó korábbi civilizációkról?

16. Miért robotolunk napi 8+ órát az elitet fenntartva? Ez ide inkarnálódásunk valódi része lenne vagy csak félrevezetés attól, hogy a valódi okot megismerjük?

17. Miért a Vatikánban található a világ legnagyobb tobozt ábrázoló szobor? Mit hivatott szimbolizálni és miért? Talán a tobozmirigyet, a hatodik csakrát, a harmadik szemet?

18. Ha nem volna "pénz", TE mihez kezdenél az életeddel???

Olyan társadalomban élünk, ahol azokat díjazzák, akik követik a csordát és kinevetik azokat, akik a dobozon kívül gondolkodnak. Ez a paradigma változik, ahogy azt a 9/11 leleplezett atrocitásai is bizonyítják és egyre többen eszmélnek rá, hogy valódi énjüket keressék és azt, akit képviselnek.

Ha egyike vagy ezeknek az embereknek, elismerésem. Ha még mindig alszol, akkor talán épp itt lenne az ideje, hogy választ keress néhány kérdésre, hiszen csak így fejlődhetsz. Alaphangon kérdőjelezz meg mindent, mert sehol nem mondják el neked a teljes igazságot.

engem felcsigáztál
2018. december 29. szombat, 12:03 | pohar

Ha még valaha elolvasod a válaszomat... érdekes kereső kérdések, kár hogy senki nem méltatott rá néhány szót írni

1., mint tudni levő (Biblia) Isten már legalább 4 szer "kiirtotta az emberiséget", vagy az ember irtotta ki Önmagát, hol ezért, hol azért. A Biblia beszámol pl. óriásokról, az emberek kezdetben több ezer évig éltek, bukott angyalok akik ezt azt művelték az emberekkel....., igy több kérdésedre is választ adhat, hogy már volt itt emberi civilizáció, piramisok, atlantisz, vegyes emberek félig angyal-félig ember, és a bukott angyalok istent játszva (lásd Görög mitológia) itt éltek közöttünk. Amikor Isten látta, hogy nem jól mennek a dolgok, akkor annak sajna pusztítás lett a vége. Mára már nem fontos, hogy kik a "tiszta vérűek", mert már a származás nem fontos.

2. mi emberek építettük, csak egy másik civilizációban, ami elbukott

3. Isten sosem teremtette az embert ősembernek, aki a fákon ugrálgat, majd gondol egyet és kőeszközöket fabrikál. Manapság is felvetődik, hogy egy őslakos nép elmaradott-e, vagy ők élnek boldogan, egyensúlyban a környezetükkel, folyamatosan reagálva a változásoknak. Mert igazából csak a civilizált ember hiszi azt, hogy teremthet maga körül valamiféle állandóságot, ami biztonságot ad neki, egy régebbi, mondjuk paraszt ember, tudja, hogy mindig is ki lesz szolgáltatva pl. az időjárásnak és nem mellesleg az egész Világegyetem folytonos mozgásban változásban van. A mi civilizációnknak ez a folytonos változásnak a meg nem értése lesz a veszte.

4. Nincs értelme UFOkon töprengeni, elég nekünk a saját világunk.

5. ez is az ember igénye az állandóságra, ciklikusságra. Az éjszakai égbolt képe is folyamatosan változik és a Hold felszíne is. Ha gyerekkoromban néztem a Holdra, akkor egy "csodálkozó smylit" láttam kirajzolódni a kráterekből, ha ma felnézek az egész el van torzulva, más a kép és ha a Hold mindig ugyanazt az arcát mutatja, akkor a Föld vándorolt el :) hülyén hangozhat, de szerintem sötétség és sötétség között is van különbség, én úgy tapasztalom, hogy az éjszakai sötétség mára olyan mint ami elnyeli a fényt, olyan nagyon sötét, amit szinte lehetetlen megvilágítani. De lehet én vakulok.

6. ezt még senki nem fejtette meg. a "mi" teremtsünk embert, a válasz valószínűleg a jövőben lesz

7. férfiközpontú világ volt hajdanán ezért vázolták Istent férfiként, pedig Ő megmondja: "Vagyok aki Vagyok!"

8. nem kell félni Istentől, viszont nagyon kemény tanító, nem majomszeretettel vesz körül, hanem mint Atya, Apa és van hogy nem értjük mi a célja egyik másik szenvedésnek, de ha rájövünk akkor hálásak lehetünk.

9. Írtak róla, de volt a keresztényüldözés és sok minden megsemmisült, emberek, jegyzetek, rajzok, ereklyék... , amit tudunk azt a Bibliából tudjuk, de mind érezzük azért, hogy nyilvánvalóan sokkal többet mondott és tett Jézus, mint ami ránk maradt az elbeszélésekből. Ez támadási felületet adhat a Keresztényeknek, de a hiányzó részeket Isten kitölti, ha kéri az ember.

10. Mert az égre rajzolja Isten a jeleket. Biztos Ők akarnak lenni az elsők akik látják.

11. Minden bizonnyal Isten egyszer azért pusztította ki az élővilágot, mert mindenféle lények keresztezték az embert. A görög mitológia tele van ezekkel a lényekkel, akik feltehetőleg a bukott angyalok, akik a földre lettek száműzve. A maják egy szörnyen kegyetlen, egymást pusztító, kegyetlen, gyermekeket feláldozó nép volt, az építményeiket, ördögök, sárkányok, kígyók, sikító emberarcok szobrai díszítik, vagy egymást irtották ki, vagy Isten lépett közbe, de eltűntek..

12. A Biblia eredetét nincs értelme megkérdőjelezni. Istent szerintem az ember számára kézzelfoghatón leírja, az embert is, a múltat is, a jövőt is.

13. Ha tudod, hogy vannak kint "lények", mi változna? Jobb lenne, rosszabb? Minek tudni?

14. Jézus pont arra tanít, hogy Istenben higgy, ne a farizeusokban, ne légy kishitű, azaz ne légy a pénz foglya se, add oda amid van ha kérik, azaz légy szabad. Vatikán ország nekem se tettszik, Isten nem hiszem, hogy kért volna ilyet embertől. De ha már van akkor legyen. Attól még egy templom elvégzi a neki szánt feladatokat.

15. De szó van róla, jelekkel, utalásokkal, mint a hosszú életkor, meg óriások, frigyláda, Dávid és Góliát, Salamon kincse... , szó van benne egykor virágzó civilizációkról, akik más isteneket imádtak és elpusztultak

16. Sajnos Isten valódi lényét az ember csak szenvedés útján képes megismerni. Ha csupa jó dolog történik, nem fogsz Isten felé indulni, nem jön a mindent megváltoztató kérdés: Istenem miért történik ez velem? az egész Kereszténység a szenvedés elfogadására épül, egy Keresztény már nem harcol, csak elfogad, kér, bízik és remél. Ez a nem keresztények számára gyengeségnek tűnhet, én pont úgy látom, hogy ebben van az igazi erő. Küzdesz de nem azért hogy az életed jobb legyen, hanem hogy te magad jobb emberré válj, minden körülmény között.

17. nem tudom, nem is tudtam, hogy van valahol egy óriás toboz.

18. én gazdálkodnék, hogy mindenem meglegyen a két kezi munkával.

rengeteg felesleges kört fogsz futni még útkeresésed során. Rengeteg kecsegtető ajándékot fogsz majd a távolban látni, de idővel rá fogsz jönni, hogy mind csak délibáb és soha nem érheted el, mert nem is létezik. Pár év múlva, csalódottan, elfáradtan, magányosan fogsz visszazuhanni ebbe a világba, mert minden amit tudni szeretnél azt csak itt kaphatod meg.