hírlevél | Önmegvalósítás.hu

hírlevél

Szervusz!

Először is, boldogságot kívánok mindenkinek az új esztendőre!

Izgalmasan indult az év, érdekes beszélgetések alakultak ki az Önmegvalósítás.hu weboldalon:

Szervusz!

Tegnap azt kérdezi tőlem egy barátom, hogy nem csinálok olyan szülinapi akciót a weboldalamon, amit mások is szoktak csinálni?

"Tudod olyat, hogy ma van a szülinapod, és ezért minden terméket kedvezményesen rendelhetnek meg...!"


Miért ne!? Ha így könnyebben adhatok spirituális tanításokat az érdeklődők számára, akkor ez egy egészen jó ötlet!

Új korszakába érkezett az Önmegvalósítás.hu weboldal, ugyanis tegnapelőtt regisztrált a 10000. felhasználó! Szinte hihetetlen, hogy ennyien megtalálták már az oldalt és érdeklődnek az önismeret, önmegvalósítás iránt az internet világában!
Nagyon örülök neki, hiszen ez azt jelenti számomra, hogy most már nem csak tartalmilag, de látogatottságában is felnőtté vált a weboldal.

Szervusz!

A leggyengébb láncszem

Sokszor kérdeznek arról a spirituális útkeresők, hogy vajon mit gyakoroljanak, fejlesszenek Önmagukban ahhoz, hogy az életükben mielőbb rendet tegyenek, harmóniát teremtsenek?
Ha a belső működésünket, mint egy egész rendszert tekintjük, akkor láthatjuk, hogy minden mindennel összefügg, számos olyan működésünk van, amelyik más működéseinktől függ, ezért egyik vagy másik elhanyagolása az egész rendszert gyengítheti.

Szervusz!

Létezik egy igen különös spirituális módszer, aminek a neve Subud. A Subud egy mozaikszó, a sushila - Buddha - dharma első szótagjaiból áll össze és azt jelenti, hogy a Buddhától származó magasztos erény törvénye, Buddha törvénye a magasztos erényről.

Szervusz!

Túl vagyunk a hétvégi Önismereti tanfolyamon, igazán rendkívüli élmény volt számomra és ahogy olvasom, a többi résztvevőnek is!

Szervusz!

El voltam maradva az Álomfejtés topicba beküldött álmok értelmezésével, ezért a napokban megválaszoltam párat:

Szervusz!

Úgy tűnhet, hogy a Húsvét miatt nézzük meg szerdán 19 órától a Hétköznapi mennyország című filmet az Angyalszív Egészségházban, de ez nem így van!
A Spirituális filmajánló oldalon annyi jó filmet ajánlottatok az elmúlt hónapban, hogy megérett a késztetés a Sprirituális filmklub létrehozására, ahol időnként kiválasztunk majd egy-egy filmet és azt közösen megnézzük.

Szervusz!

Érzed a gazdasági világválság hatását?

Szerintem az egyének vannak gazdasági válságban, mégpedig nem a világválság hatására, hanem azért, mert nem elég tudatosak a pénz kezelésében, az anyag birtoklásában!

Nagyon érdekes téma, gyere, vitassuk meg!

 


Korábban itt beszélgettünk még a pénzről és a munkáról:

Szervusz!

Tavasszal, amikor kivirágoznak az orgonabokrok, olyan csodálatos az illatuk és szemet gyönyörködtetőek a
fehér, lila és rózsaszín virágaik, hogy az ember legszívesebben levágná a kertekből az utcára hajoló ágakat, hogy hazavihesse magával a szépséget! Vannak, akik éppen ezért metszőollót is visznek magukkal, de csak sötétedés után merik megnyesni az ágakat, nehogy valaki megszólja Őket ezért!

Tartalom átvétel