Köszönet | Önmegvalósítás.hu

Köszönet

Hozzászólások

14 hozzászólás
gyöngyház képe
Igen!!!!!!
2009. április 06. hétfő, 11:45 | gyöngyház

igenigenigen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most már tudom, hogy amit eddig gondoltam, hogy jól csinálok, tényleg jól csinálom.
Most már tudom, hogy nem kell félni semmitől, hiszen nálam sokkal előrébb járó emberek sem látszanak teljesen őrültnek. :-))
Most már tudom, hogy amit eddig magamtól próbálgattam és nem tudtam, meditácó-e vagy nem, az az volt!!
Tudom, hogy mindent tudok, mi a baj és mit kéne csinálnom. Újat nem nagyon hallottam önmagamról, mittevésről. Ezt már mind tudtam, megfogalmaztam. De nem tudtam, hogy oldjam fel, tűntessem el, gyógyítsam meg.
Na ez a lényeg, ezt tanultam meg, most már tudom.
Rengeteget kell még gyakorolnom, de a mélybe lesüllyedni nagyon fincsi érzés, nem hiszem, hogy szenvedés lesz meditálni. :-))

Kissé szégyellős és visszafogott volt a társaság, de arra is rájöttem, hogy én is csak a saját közegemben vagyok nagyszájú. Rájöttem, hogy sokkal jobban be vagyok zárva, mint gondoltam. Hogy csak a saját kis világomban vagyok szabad, de egy nagyvilágibb, elegánsabb, számomra idegen világban bezárok, zavarban vagyok. Hogy nem tudok egyedül lenni. Évek óta együtt élek másokkal. Ha egyedül vagyok, akkor is kényszeresen csinálnom kell valamit. Nem tudok már csak ülni és bambulni, filózni, gondolkodni, nyugiban, csöndesen, mint régen.

Sokmindenre rájöttem. Sanyi, te csak pihenj. Mindent megtettél. :-)))))

Furcsaság
2009. április 06. hétfő, 15:25 | csaesz   Előzmény

Nekem volt egy furcsa felismerésem, ami nem tartozott annyira az előadás anyagához... Amikor a Sanyiék elmondták, hogy kik jelezték a jövetelüket az itt "megismert" emberek közül, azt hittem, hogy majd egy nagyot fogok mindenkivel találkozni, meg dumálni élőben is. De ez az én problémám.:( Szóval elmaradtak a nagy találkozások. Egy idő után már nem is erőltettem, gondoltam, majd aki meg akar találni, az úgyis megtalál. Csak egy valaki talált meg, de ő nagy meglepetés volt! :)
Úgy látszik, ez az internetes beszélgetés nem cserélhető össze az élővel...

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nagyon szerettem volna egy közös beszélgetést Veletek...
2009. április 06. hétfő, 15:50 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Pedig biz Isten, nagyon szerettem volna egy közös beszélgetést Veletek, de hát tényleg nem akart összejönni, többszöri próbálkozásunkra sem!

Azért így is több mindenkivel megismerkedtünk személyesen, érdekes volt látni élőben azokat a "legendákat", akiktől itt rendszeresen olvasunk.

Találkozás
2009. április 06. hétfő, 16:14 | Hiteles06   Előzmény

Belőlem hiányzott ez az igény a közös beszélgetésre. Nem volt ilyen elvárásom. De nem azért, mintha bárkivel bármi bajom lenne, egyszerűen ilyen magamnak való vagyok, nem tudom felvállalni magam. Lehet, hogy ez az itteni nagyszájúságomból nem derül ki, sőt...
De érdekes, hogy mindezek ellenére volt egy hatalmas összeborulásom (szó szerint) valakivel innen.
Remélem, hogy a következő alkalommal már összeszedettebb leszek. Főleg azért is, mert nagyon nagy felismeréseim voltak. Még most is kész vagyok. Ma újra megcsináltam a tegnapi utolsó gyakorlatot, és semmi energiám, alig élek. Döbbenet volt, mennyire betalált a kártya, amit véletlenül húztam.

Kirsikka képe
én is vágytam erre
2009. április 06. hétfő, 18:36 | Kirsikka   Előzmény

Nem kéne sajnálkozni hanem egyszerűen csinálni egyet! Aki vállalja magát az jön, aki nem az marad. Szombaton még értetlenül néztem arra, aki nem vállalta magát, vasárnap már hála Annak Aki mellettem ült, megértettem, illetve inkább elfogadtam. A Párom is vasárnap este mondta ki azt az Igazságot amit sejtettem az "elbújása" mögött, és nagyon boldoggá tett, hogy kimondta, megosztotta velem.

Na szóval mikor? hol?:)

gyöngyház képe
Találkozások
2009. április 06. hétfő, 21:15 | gyöngyház   Előzmény

Igazad van. A Sanyi kérdőívének kitöltésekor el is felejtettem, hogy ez nekem is hiányzott. Csak bronzon-nal beszélgettem pár percet, láttam pár ismerős arcot, de nem mertem odamenni, mert ott és akkor valóban idegenek voltak. Több együttlét talán hozta volna. Egy kőrben egymás kezét fogva meditálni, vagy akár csak kőrt alkotni és egymás szemébe mosolyogni. El voltunk szeparálva kicsit. De belül is, nem csak kívül! Én legalábbis tuti... Alig mertem mozdulni is. :-) De ez az én hibám. Szerintem sokan voltunk így, túl sokan, ezért nem jött létre melegebb, közelibb, intimebb közeg. De így is éreztem a pozitívat, nem volt bennem disszonáns érzés.
Mégis én nagyon társas lény vagyok. Hiányzott a közelség, beszélgetés, de ez most így jött ki, valszeg így volt jó.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Serdülőkoromban, amikor a diszkóban próbáltam csajozni
2009. április 07. kedd, 13:40 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Serdülőkoromban, amikor a diszkóban próbáltam csajozni, de belül még tele voltam gátlásokkal, akkor jártam így.
Hétről-hétre, több száz lány közül egyet sem szólítottam meg, csak táncoltam egyedül és közben belül ezerszer végigjátszottam, hogy mit mondanék, ha meg mernék szólalni!  : ))

Szia Kedves Hozzászóló! Tetszett a hozzászólásod, mert olyat
2009. április 07. kedd, 9:25 | detty 1969 (útkereső)   Előzmény

Szia Kedves Hozzászóló!

Tetszett a hozzászólásod, mert olyat írtál, amit én is írhattam volna. Ugyanezt érzem én is.

Az ember mindig kívűlről várja a nyugalmat, pedig bent kellene keresni. Én is állandóan elhalmozom magam mindenféle programmal, tánciskola, torna, masszázs, mozi, kirándulás, baráti beszélgetések,stb. Engem már figyelmeztetett egy barátnőm, hogy valószínűleg féltem magamtól, pedig pont magamat kellene jobban megismerni.

Minden jót kívánok Neked!

Betti

Kirsikka képe
én is köszönöm!
2009. április 06. hétfő, 15:53 | Kirsikka

...megelőztél!:)

Köszönöm a LEHETŐSÉGET! Hihetetlen mekkorát dobott rajtam, nem is kellett már cselekednem, egyszerűen a helyére zökkent minden, már magától attól hogy megértettem a problémát, és elfogadtam hogy ez van, és az lesz, amit a meditációban válaszul kaptam! Ha nem megyek el nem tudom mennyi időbe telt volna rendbe tenni magam, és azt a helyzetet amit teremtettem magam köré!

Köszönöm a tantrát is! Sanyinak a párnak, az én szív-páromnak! Teljesnek érzem most magam... a helyemen. Teljesnek a tökéletlenségeimmel együtt.

Az egész hétvége ÉLMÉNY volt!

KÖSZÖNÖM!!! ...mindenkinek aki eljött:)

kybitujak képe
Hétvége
2009. április 06. hétfő, 17:57 | kybitujak

Nagyon nagy hatással volt rám a hétvége. Még ma is egyfolytában agyalok rajta, benne volt az egész napomban! A párom azt kérdezte tegnap este 7-kor : Milyen volt? Miről beszélgettetek? Hát gondoltam: ezt hogy lehet szavakkal 5 percben elmondani! Ezt át kell élni! SAJNÁLHATJA AKI OTTHON MARADT (ahogy ő is! bár hívtam ;-)!)!
Köszönjük Sanyinak, aki remélem ma kipihente magát! Kata

Inyó képe
Szeretettel ölel benneteket: Inyó;)
2009. április 06. hétfő, 18:08 | Inyó

Sziasztok!

Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Sanyi tanításait elég sűrűn hallgathatom. Az ő tanításai alapján élek, a mindennapjaim része lett a figyelem, tudatosság. Gondoltam, hogy elmegyek a tanfolyamra, de viszek  könyvet, hátha unom majd, mert olyan dolgokat hallok, ami már a könyökömön jön ki...:-) Hát..., nem vittem végül könyvet, de eszembe sem jutott volna elővenni, mert... magával ragadó volt az előadás, fantasztikus volt Sanyi elevensége, felszabadultsága, sziporkázó előadása. Voltak órák, hogy meg sem mozdultam a széken, teljes  figyelmemmel ittam a hallottakat. Nekem is hozott új felismeréseket,a meditációim is nagyon helyén voltak!
Örültem, hogy az itt fórumozó nick nevekhez, már arcokat, lényeket is tudok kapcsolni! A beszélgetéseket, a nagy tracspartit én sem hiányoltam, annyi volt amennyinek ott, akkor, helye volt!
A tantra számomra nem volt ismeretlen, de mint mindig most is fantasztikus élményt adott! Én is csak ajánlani tudom, az érzékenységet, figyelmet nagyon fejleszti és rengeteg felimerést hoznak önmagadról a gyakorlatok!

Hála van szívemben!
Szeretettel ölel benneteket: Inyó;)

Kérdőív helyett
2009. április 06. hétfő, 22:43 | csaesz   Előzmény

Eddig halogattam azt a kérdőívet, de most úgy döntöttem, hogy semmi kedvem kitölteni. Helyette elmondom itt, amit nekem nyújtott ez a tanfolyam, és főleg a közös meditációk.
Szóval én elmeditálgatok itthon is, nem is nagyon értettem az elején, hogy minek menjek el a tanfolyamra. Csak nem mertem ellenkezni a Jóistennel, aki egyre nyomatékosabban mutogatta nekem ezt a tanfolyamot, már szegény a végén cukormázba is bevonta, hátha úgy jobban bekajálom.

Az itthoni meditációkban mostanában elég sűrűn előjött egy kép egy gonosz vén boszorkányról. Nem tudtam azonosítani magamat vele, és nem értettem, hogy akkor meg mit akar a belsőm ezzel a banyával.
Úgyhogy próbáltam tudatosan beleélni magam abba, hogy ő én vagyok, de nem ment.
A tanfolyamon aztán az egyik mediben előjött a történet eleje és vége is. Úgy gondolom, hogy ebben sokat segített a közösség ereje. Én ekkora csapatban még az eddigi életemben nem meditáltam, de nagyon össze tudom hasonlítani az itthoni magányos meditációimmal. Ég és föld a hatás. Így sokkal gördülékenyebb, könnyebb volt. És még azt is a csoportenergiának tulajdonítom, hogy szerintem az eddigi legmegrázóbb történetet éltem át, és mégsem készültem ki tőle olyan nagyon.

Köszönet érte Nektek, akik ott voltatok!

egy hónappal a tréning után
2009. május 13. szerda, 15:43 | Bogicsek

Sziasztok,

próbáltam lemérni magamon, hogy mekkora változáson megyek át a tréning óta. Drámaian változom, és a jó irányba. Többeknek is gondolom, a problémája ugyanaz volt, mint nekem, az önszeretet hiánya. Az első napon az első meditáció után már kezdtem erre rájönni, amikor a meditációban megkérdeztem önmagamtól, hogy ki vagyok én, és erre az a válasz jött, hogy egy nő, aki arra vágyik, hogy viszont szeressék. és akkor a következő belső válaszom, szabadítsd fel magad. és az aznapi utolsó meditációból derült ki számomra teljes valójában, hogy ja, hát nem szeretem magam, viszont én mindenkit szeretek, és én is kívülről vártam azt, hogy szeressenek.
Ha már így van, akkor elkezdem szeretni magam. Egy hónap elteltével örömmel jelentem, hogy már nagyon szeretem, és elfogadom magam, és már nem kell bújkálnom (eddig sem kellett volna:-)) a világ elől. Tegnap volt a kiteljesedés, amikor minden második kolléganőm megjegyezte, hogy milyen csinos vagyok, és sugárzom. EZT TESZI AZ ÖNSZERETET:-)!!!!!!!!!
Mert azt hozzá kell tennem, hogy nem elég, hogy sugárzom, de rengeteget fogytam is:-)) mellékhatás;-))

És bátran hírdetem, hogy miért van ez az egész változás velem!!!

magán a tanfolyamon nagyon sok mindenre rájöttem. és azóta is nagyon sok problémát fel tudtam dolgozni. Rengeteget segít számomra ahhoz, hogy minden rendben legyen a világomban.

Szóval, még most is köszönöm Neked Sanyi, hogy segítettél meglátni a belső énemet, és a problémáját, és eszközt adtál a kezembe, hogy változtassak magamon. Nagyon hálás vagyok érte.

mikor lesznek az ottani meditációk elérhetők?

nagy ölelés és pusszantás mindannyiótoknak
legyen szép napotok

Bogi

kybitujak képe
Lendület
2009. május 14. csütörtök, 21:40 | kybitujak

Szia Sanyi!

Jajj de jó, hogy "ismét elkapott a lendület" és folytatod a tanfolyamot! Azért mi titokban ezt intenzíven sugároztuk feléd! :-))) Ott leszünk! Kata

Feliratkozás Hírlevélre