Mi a leggyengébb láncszem? | Önmegvalósítás.hu

Mi a leggyengébb láncszem?

Szervusz!

A leggyengébb láncszem

Sokszor kérdeznek arról a spirituális útkeresők, hogy vajon mit gyakoroljanak, fejlesszenek Önmagukban ahhoz, hogy az életükben mielőbb rendet tegyenek, harmóniát teremtsenek?
Ha a belső működésünket, mint egy egész rendszert tekintjük, akkor láthatjuk, hogy minden mindennel összefügg, számos olyan működésünk van, amelyik más működéseinktől függ, ezért egyik vagy másik elhanyagolása az egész rendszert gyengítheti.


Problémamegoldás tudatosan

Ha valaki tudatosan szeretné élni az életét és belső eszközökkel megoldani a problémáit, akkor ehhez lelki képességekre, lelki tudásra van szüksége. De vajon mely lelki képességek és tudás a legfontosabb, melyiket fejlessze az ember, hogy minél sikeresebben oldja meg az előtte tornyosuló problémákat?
Amikor lelki tanácsadással foglalkoztam, akkor három lépést kellett megtetetnem a tanácskérővel: a helyes problématudat kialakítása, a probléma okának megkeresése és az okok feloldása.


Új időpontban az Önismereti tanfolyam

Én csak tegnap tudtam meg, hogy március 28 munkanap lesz, ezért gyorsan átszerveztem a tanfolyamot a következő hétvégére.
Ha szeretnél elindulni Önmagad megismerése felé, elsajátítani a legalapvetőbb technikákat, amelyekkel ezt profi módon művelheted, akkor gyere el a tanfolyamra, amit április 4-5én tartok Budapesten.
Már több mint egy éve nem tartottam sem tanfolyamot, sem előadásokat, mert nem volt hozzá kedvem. Most ehhez a tanfolyamhoz ismét érzek belső késztetést, ezért ha szeretnéd személyesen megismerni az önismereti
tanításaimat, kérlek most ragadd meg a lehetőséget, mert nem tudom, hogy mikor tartok legközelebb hasonló programot!

Részletek a programról és jelentkezés itt:
http://www.onmegvalositas.hu/program/onismereti_tanfolyam_2009


Huszti Sanyi

Beküldte: | 2009. jún. 23. kedd - 14:44