Belső lámpás | Önmegvalósítás.hu

Belső lámpás

Szervusz!

Túl vagyunk a hétvégi Önismereti tanfolyamon, igazán rendkívüli élmény volt számomra és ahogy olvasom, a többi résztvevőnek is!

Szó esett az útkeresésről, arról, hogy vajon a jó úton járunk-e? Előfordulhat esetleg, hogy nem a saját utunkat járjuk?!
Az önmagát kereső embernek ez a kérdés mindig kiemelt jelentőségű lesz, hiszen előfordul, hogy letérünk a lelki utunkról, mert gyengék vagyunk és nem merünk hallgatni a lelkünk szavára, vagy mert a világ zajában meg se halljuk ezt a belső hangot.

Azonban ez majd csak akkor derül ki, amikor már eltévedtünk és a világ minden káprázata is kevés ahhoz, hogy újra boldogok, újra Önmagunk legyünk. Ilyenkor bizony, minden követ megmozgatunk, csak mielőbb megtaláljuk a saját utunkat!

Milyen jó lenne, ha mindenkinek lenne egy belső lámpása, amely jó pár lépésre előre bevilágítja az útját, hogy ne tévedhessen el, még a nehéz időkben sem!
Én egy ilyen lámpást próbálok most ki, egy spirituális módszert, amely az isteni útmutatást erősíti majd meg bennem, ha rendszeresen gyakorlom. Tapasztalataimról rendszeresen beszámolok majd Nektek a blogomban, hogy lássátok, mit találtam ezen az úton.

Addig is, hadd adjak Neked egy másik lámpást, egy imaginációs gyakorlatot, amely lehet, hogy már ma segít a
továbblépésben, a belső útkeresésben!
http://www.onmegvalositas.hu/node/9970

Legyen szép heted!

Huszti Sanyi

Beküldte: | 2009. jún. 23. kedd - 14:29