Tervek és új lehetőségek | Önmegvalósítás.hu

Tervek és új lehetőségek

Új korszakába érkezett az Önmegvalósítás.hu weboldal, ugyanis tegnapelőtt regisztrált a 10000. felhasználó! Szinte hihetetlen, hogy ennyien megtalálták már az oldalt és érdeklődnek az önismeret, önmegvalósítás iránt az internet világában!
Nagyon örülök neki, hiszen ez azt jelenti számomra, hogy most már nem csak tartalmilag, de látogatottságában is felnőtté vált a weboldal.

Úgy érzem, jó döntést hoztam, amikor közel egy évvel ezelőtt, a saját személyes honlapomból egy önmegvalósító portált hoztam létre, teret adva ezzel mások gondolatainak is, akik Önmagukat keresik és az életüket tudatosan akarják élni! Az oldal jelenlegi tartalmára kifejezetten büszke vagyok, mert annyi bölcs hozzászólás, blogbejegyzés született, amennyit nem is reméltem korábban.
Tudom, hogy ha valaki a belső útját keresi és most talál ide az oldalra, az biztosan itt ragad és egy életre szóló
hasznos információt olvashat!

Tervek

További terveim a weboldallal régebbi keletűek, ugyanis eredetileg nem csak önismereti témában szerettem volna vezető weboldalt létrehozni, hanem ezoterikus és spirituális témákban is. Erre volt az a próbálkozás, hogy pár hetente megjelentek ezoterikus cikkek a Főoldalon, de az oldal látogatói valamiért mégsem haraptak rá a témákra olyan mértékben, mint ahogyan az önismereti és párkapcsolati témákra.
Ez részben betudható annak, hogy az oldalra főleg az önismeret, párkapcsolat és belső látás kulcsszavak alapján lehet idetalálni, így ez valószínűleg meg is szűrte érdeklődési körük alapján a látogatóinkat.

Nem tudom, hogy érdemes lesz-e a jövőben még erőltetni ezt az irányultságot, vagy ez pontosan így van jól ahogy van? Mindenesetre, ha az önismereti témákban befejezem egy-két korábbi tervemet, akkor utána teszek még egy kísérletet az ezoterikus vonal behozására.

A spiritualitás - ami számomra az Isten keresést, a lelki önmegvalósítást jelenti - mindenképpen hozzátartozik a weboldal mondanivalójához, ezért spirituális gondolatok, spirituális gyakorlatok bőven kerülnek majd fel a weboldalra a közeljövőben!

Új lehetőségek

A napokban néhány új lehetőséggel bővül a weboldal.
Ezek közül máris működik az, hogy bejelentkezés után kitöltheted a profil adataidat: Név, Becenév, születés dátum, kulcsszavak és bemutatkozás. Ezekből a teljes nevedet csak én fogom látni, a többi felhasználó nem, viszont a többi adattal egy kis bemutatkozásra, személyes jelenlétre is lehetőséged lesz a weboldalon. Kulcsszavak alapján kereshetővé válsz a többi bejelentkezettnek is, a hozzászólásaid alján pedig linkként jelenik meg a felhasználóneved, amire kattintva mások is látják majd a bemutatkozásodat.

Ezt a személyes kapcsolódást erősíti még, hogy fel tudsz tölteni egy kis képet magadról vagy választhatsz közel 100 avatár közül, és ez a kis kép megjelenik majd a hozzászólásaid mellett.
Így nem csak színesedik a weboldal, de jobban átlátható lesz, hogy ki szólt hozzá egy-egy íráshoz, és a kis kép közelebb is hoz mindenkit a hálón keresztül!
Kérlek, jelentkezz be, add meg a személyes adataidból azokat, amelyikhez kedved van és tölts fel egy kedves képet magadról!


MINI önismereti levelek

Már nem hiányoznak a MINI levelek sem:
A MINI önismereti tanfolyamnak hiányzott még pár része, azokat a múltkor elkészítettem, így ha nem olvastad még, akkor ezeken a linkeken ezentúl eléred:

7. A tudatosítás módszere
8. Vágyak kezelése
9. Félelmek oldása
10. Kötődések elengedése


Meditációs kártya

Az Önismereti tanfolyamon kipróbálhatod a méltán sikeres Meditációs kártyát is, amelynek használatával kiváló segítséget kaphatsz az önismereti meditációk gyakorlásához.

A 64 lapos kártyacsomag önismereti és spirituális gyakorlatokat tartalmaz, amelyekből véletlenszerűen húzva pont beletalál a gyakorló, a számára legmegfelelőbb gyakorlatokba! Úgy működik ez, mint amikor a Tarot-vető
programot használod a weboldalamon, hogy valami isteni segítség hatására mindig megkapod a megfelelő választ.

Ha beszerzel
egy Meditációs kártya csomagot, akkor mindig fogod tudni, hogy mit gyakoroljál, melyik meditáció visz előrébb az utadon. Használhatod célzottan problémamegoldásra is, mégpedig úgy, hogy a problémádra koncentrálva húzol a lapokból és a gyakorlatot elvégezve érkezik majd meg a megoldás belülről!
Sokan használják már eredményesen és csak áradoznak, hogy mennyit segítette Őket a belső útjukon.
http://www.onmegvalositas.hu/termek/meditacios_kartya


Legérdekesebb

Az elmúlt hetek legérdekesebb írásai és legjobb hozzászólásaiból válogattam Neked néhányat, de böngéssz Te is szabadon, keresd meg a Téged legjobban érdeklő témákat!
Ha esetleg nem találsz ilyet, akkor nyiss neki egy új fórum témát, vagy tedd fel a kérdésedet a kérdezős topicokban.

Társas magány
Hatalmi harc: Ezotéria a Biblia ellen
Hogyan kell túl lépni a múlton?
Fájdalom
Orális Szex - avagy a "Száj-Monológok" ;-)
Tehetség, adottság - felelősség, szolgálat
Mi lesz 2012-ben?
Lehet-e barátság férfi és nő között?
A tízezredik nap
Mit csinálnál, ha már csak egy napod lenne hátra az életedből?
Létezik vonzás törvénye?
Létezik Istennel való párbeszéd??
Szerintetek küzdeni kell a vágyaink és függőségeink ellen?

Néhány szavazás az elmúlt hetekből:

Mi a legfontosabb az életedben?
Szerinted akadályozza a húsevés a spirituális fejlődést?
Mi fog történni 2012-ben?
Melyik szülődet szereted jobban?

Remélem, megtalálod ebben a rendkívüli gondolatbőségben azt, ami a legjobban érdekel!

Kívánom Neked, hogy legyél tudatos, találd meg a boldogságot!

Huszti Sándor

Beküldte: | 2009. jún. 23. kedd - 14:53