Önértékelésem és a jóni masszázs | Önmegvalósítás.hu

Önértékelésem és a jóni masszázs

Hozzászólások

14 hozzászólás
fehercsongor képe
Két kérdés :
2011. szeptember 17. szombat, 10:33 | fehercsongor

ez a masszázstechnika megtanulható - e valahol , és kötelező - e idegen a gyakorláshoz , vagy saját partner (ha van ) hozható ? (Énbennem a saját rokonaim normál masszázsával szemben is idegenkedés él,de párkapcsolatban viszont kifejezetten bensőségesnek érzem ezt a megnyilvánulási formát . )
Férfiak számára hasonló technika létezik -e , akár a nemi szervek kihagyásával is ?
Üdvözlettel : felacso
U . i . : Ráadásul Székesfehérvár nekem könnyen elérhető .

Kihagynád a lényeget?:)
2011. szeptember 17. szombat, 15:11 | Éva.   Előzmény

Van férfiaknak is. A lingam masszázs.
/Ugyanis a nemi szerveket ebből nem hagyhatod ki:)))/

Ezt valóban pároknak is érdemes megtanulni, a kölcsönös magasabb rendűbb örömszerzéshez.
Ezen kívül még sok minden más haszna is van. A jobb megismerés,megértés,és még egészségügyi problémákon is segíthet, a blokkok oldásával. Az akupunktúrás pontok és a meridiánok sem maradnak ki,meg hát a felszabadult energiák sem elhanyagolhatóak.

A neten /mint mindenről erről is/ bőséges anyagot találhatsz,és esetleg sokkal közelebb a lakóhelyedhez is megtanulhatod. Könyv is van róla illusztrálva,és DVD is.

http://masszazsinfo.com/html/lingammasszazs

http://masszazsinfo.com/html/jonimasszazs1

/Tanfolyamokat,könyvet ,DVD-t szintén megtalálod a neten/

fehercsongor képe
A lényeg
2011. szeptember 17. szombat, 19:54 | fehercsongor   Előzmény

az egymást szeretők ölelése . Ez csak egy eljárásmód , egy szubrutin .Kösz az infót , a weblapcímet , mert már régóta tervezem masszázstanfolyam elvégzését , valószínűleg egy svédmasszázzsal kezdem .Üdvözlettel : felacso

A jóni masszázs más mint a szerelmi masszázs!
2011. szeptember 19. hétfő, 11:14 | biviki87   Előzmény

Volt részem mind a kettőben, ezért tudom, hogy Neked a szerelmi masszázsra van szükséged, mert bár a jóni masszázs egyfajta SZERETET-masszázs, viszont a szerelmi masszázs nem jobb vagy rosszabb, de egyszerűen más! A jóni masszázsban a masszőr "jelen van", mint Budha, a szeretet figyelmével és odaadásával, de érzelmektől és szerelemtől mentesen! Különböző technikákat alkalmaz egymás után a viszonzás igénye nélkül. Erre akkor van szükségem, ha pl. objektíven, tárgyilagosan akarom feltárni és gyógyítani a problémáimat, illetve ha a párkapcsolatomtól függetlenül akarok elmerülni a nőiességem rejtelmeibe, és pl. aktivizálni új energiákat, stb. . A szerelmi masszázs viszont két ember kölcsönös érzelmi kapcsolatáról szó!! Arra itt találsz anyagot: http://www.elixirbolt.hu/hu/webaruhaz/dvd/szerelmi_masszazs_dvd

fehercsongor képe
Köszönöm , hogy
2011. szeptember 21. szerda, 12:23 | fehercsongor   Előzmény

rávilágítottál a különbségre . Valóban inkább a szerelmi masszázs az amit szándékozok tanulni ? ,de jelenleg nem időszerű . A lingam masszázst ki fogom próbálni , hátha segítséggel egy kis sikerélményt érek el önfegyelmileg ,mert nagyon elengedtem magam pl. evéssel kapcsolatban .. A jóni masszázs tanulására találtam hirdetett lehetőséget ,de az teljesen a körülményektől függ ,hogy igénybe fogom e venni a megtanulásának a lehetőségét . Hasznos lehet az is ,ugyanis tudok személytelen is lenni a partneremmel , el tudok vonatkoztatni a kapcsolatunktól . A viszonzás igénye nélküli adás nem idegen tőlem ,de most a saját kényeztetésemnek az időszaka látszik eljőni . Üdvözlettel : felacso

jóni masszázs
2012. május 10. csütörtök, 14:53 | Reggeli napsugár (útkereső)   Előzmény

Szia Viki!

Hogyan tudnám felvenni veled a kapcsolatot? :) A segítségedet szeretném kérni! A tapasztalataid, amiket írtál, a blokkoldások, a falak amiket építgettünk, a nőiesség megélése... ezt keresem két éve. Voltam már sok helyen, látónál, előző életbeli utazásokon, stb. de nem hoztak igazán eredményt. Folytatom a kutatást, de most tisztán érzem, hogy ezt a fehérvári lehetőséget meg kellene ragadnom. Segítenél nekem ebben?
Előre is köszönöm!
Napsugár :)

Jóni masszázs
2012. május 13. vasárnap, 16:26 | mona7

Szia Viki!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is szeretnék érdeklődni az illető masszőr elérhetőségéről. Egy ideje keresek ilyen lehetőséget, de eddig nem találtam megfelelőt. A beszámolód alapján hozzá szívesen elmennék.

Válaszodat előre is köszönöm!

Mona

Érdeklödés
2012. július 30. hétfő, 17:14 | masször (útkereső)

Szia Viki!

Nagyon régóta keresek ilyen fajta masszázst, de sajnos mind távol esik a lakóhelyemtől. Fehérvártól viszont csak 15 percre lakom. Én is masszőr vagyok és egyszer már volt valami hasonlóban részem, de a leírásod alapján meg sem közelítette.
Segítenél nekem?
Köszönöm szépen

Kapcsolat
2012. augusztus 03. péntek, 12:19 | admin-onmegvalositas   Előzmény

Kedves Masszőr!

Ha Viki eddig nem válaszolt, akkor hiába írsz újabb hozzászólásokat, azt sem fogja látni, olvasni.
Viszont ha a szerző nevére kattintva egy adatlapra érkezel, az azt jelenti, hogy egy bejelentkezett felhasználóról van szó, akinek a regisztráció után feltehetően tudsz üzenetet írni.

Jóni masszázs
2013. február 06. szerda, 11:52 | hippopapa

Kedves Masszőr és Mona7!
Ahogy Viki leírta a székesfehérvári masszőrt, bizonyára mesterien műveli hivatását.
Én is gyakorlom - és életem végéig tanulom a szelíd jóni masszázst. Ha még nem találtátok meg jóni masszőrötöket, szívesen jelentkezem a megmérettetésre. Én valamivel távolabb, a Duna-kanyarban lakom, de azt gondolom, hogy a jó céll nem ismer távolságokat

elérhetőség
2013. június 09. vasárnap, 12:55 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Szia

Lenne esetleg valami elérhetőséged, honlapod? Engem érdekelne egy ilyem masszázs de még nagyon rágódok rajta. köszönöm a választ!

kapcsolat
2013. június 18. kedd, 13:57 | Molnár Zsuzsi (útkereső)   Előzmény

Szia, én nála voltam, szerintem nagyon profi, és minden kérdésedre, válaszolni fog. Én legalább háromszor felhívtam mire időpontot mertem kérni és nagyon türelmes volt :) Tamásnak hívják és a száma+36705462891 üdv: Zsuzsi

Hol tanulható a jóni masszázs?
2013. február 16. szombat, 18:18 | Horváth Klára (útkereső)

Kedves Viki! Olvastam a jóni masszáról, láttam videót is róla. Szeretném megtapasztalni is. Amit megosztottál a tapasztalataidból nagyon tetszett. Van-e lehetőség rá, hogy megtudjam tőled a Székesfehérváron élő fiatalember elérhetőségét? Egy más fórumon talán, a facebokoon, vagy levélben átküldenéd a telefonját, vagy az e- mail címét? Köszönettel várom, Horváth Klára

Jóni-masszázs, elérhetőség
2013. május 28. kedd, 13:06 | Kovács Tamás, masszőr (útkereső)

Kedves Érdeklődő!

Én magam is evvel a masszázsfajtával foglalkozom és mivel egy kedves vendégem áttételesen ennek a bejegyzésnek kapcsán talált rám, veszem a bátorságot és ajánlom mindenki figyelmébe a weboldalamat.és amennyiben felkelti az érdeklődésedet, szolgálataimat. Az Ő történetét egyébként az engedélyével az oldalamon megjelentettem, természetesen ennek a blogbejegyzésnek a linkjével együtt, így zárul be végül a kör).

A weboldal címe: doktorosm.wix.com/doktor-o az e mail címem:doktor.osm@gmail.com.
Remélem senki nem veszi tolakodásnak, ha mégis, elnézését kérem!