heidi teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

heidi teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Hát ezt nevezik a "TITOK"-nak!
2009. aug. 30. vasárnap 14:53
/Spirituális nők párválasztási szokásai /

Hát ez a titok, ez a megfejtés! Arra ráébredni, hogy egy párkapcsolat csak úgy működhet jól, hogy önmagával jóban van külön külön mindkét fél, és nem a másiktól várja el, hogy bármit is tegyen érte! És így higgyétek el, megszűnik a "JÁTSZMA" ! Nem könnyű ide eljutni, de megéri dolgozni rajta! És minden kapcsolathoz két ember kell ugyebár.... És minden attól függ, hogy az a két ember külön-külön mennyire fogadja el önmagát! Hogyan gondolkozik.
Rá kell jön ni, hogy tévedés a másiktól várni a boldogságot, hiszen bennünk van, és rajtunk kívül senki nem fogja nekünk megadni! Tudom, hogy sokat hallottátok már ezt, de akkor hiszitek el, ha magatoktól felismeritek, hogy így van, és elkezditek mindezt élni is!! Nekem is sok szenvedésen, pofonon keresztül kellett ide eljutnom, és egyszerűen nem történt velem semmi különös, csak megértettem az összefüggéseket energetikai szempontból. /persze még nem teljesen, de messziről idultam, sokat jöttem amíg ideértem/ Minden rajtunk múlik csak, és nem a másikon! Csak ez számít, semmi más! Senki nem tesz senkit tönkre pl., hanem egyszerűen az egyik fél hagyja, hogy a másik tönkre tegye! Miért? Mert bizonytalan önmagában! És ezért a másik tudja manipulálni, de csak addig, amíg hagyja magát! Engem is nagyon megpróbált a párkapcsolatom, de csak addig, amíg minderre rá nem jöttem! És ehhez nagyon mélyre kellett csúsznom lelkileg, és a párom mivel tudatos volt már akkor nagyon magas szinten, el is mondta mindezt, csak éppen az én szintemen fel sem tudtam fogni miről beszél, és azt hittem nem ért engem! Azután elkezdtem magamon nagyon dolgozni, nagyon! És elkezdtem szépen emelkedni, egyre magasabb lett a rezgésszintem egyre jobban éreztem magamat, és ezt észrevette a környezetem is, és minden megváltozott körülöttem! Ha valaki vágyik egy igazán jó párkapcsolatra, először tegye rendbe önmagát, dolgozzon magán, és ha felismeri önmagát és elfogadja, csodák fognak vele történni nap mint nap!!!!! Higgyétek el!!! Megtapasztaltam!!!!

Heidi

Nem válhat játszmává,,,,,
2009. aug. 30. vasárnap 01:41
/Spirituális nők párválasztási szokásai /

Kár volt hozzátenned a zárójeles részt... Ha ismeri és betartja mindenki a játékszabályokat, nem válhat játszmává...az már nem az, ami!!!

Heidi

Hát hidd azt akkor, hogy hazudok.....
2009. aug. 30. vasárnap 01:31
/Mi a véleményed a MŰMELLről?/

Csizike!

Én azt hiszem, ez amit leírtál, csak a te fejecskédben van így, mert te így látod, vagyis csak ilyeneket látsz magad körül, mivel ezzel a gondolkozással ezeket vonzod magad köré!!! Én nem ilyen vagyok, és az ismerőseim többsége sem ilyen!!!! De van igazság abban amit leírtál, az a bibi hogy nem mindenki ilyen! VÁLTOZTASD MEG A GONDOLKODÁSODAT ÉS MEGVÁLTOZIK KÖRÜLÖTTED A VILÁG!!!!Nézz körül, és ne ezekre fókuszálj, hiszen ezek bosszantanak téged és frusztrálnak.......nézz körül, és vedd észre azokat akik nem ilyenek, ha inkább rájuk koncentrálsz, és hiszed, hogy vannak, be fogod vonzani őket, találkozni fogsz velük!!!Mert én is pl. inkább az embert nézem egy férfiben, a lelkét keresem, és nem azt nézem, hogy milye van! És határozottan zavar, amikor egy férfi ajándékot ad nekem! Nem ez a lényeg! Az ember a lényeg, aki vagy, ami vagy! Nem az, hogy mid van!És még sok ilyen van, mint én, hidd el nekem! Találj rájuk!És próbáld meg azokat a dolgokat az emberekben, a NŐKBEN magad körül észrevenni, ami nem kiakaszt és felháborít, hanem jó érzéssel tölt el,
Szeretettel: Heidi

Érdekes........így utólag.............
2009. aug. 29. szombat 07:51
/Szerintetek is ilyen egy spirituális szerelem?/

Érdekes így fél év távlatáből olvasni az embernek az egykori problémájáról!!! És itt egy válasz, ami most éppen aktuális! és érdekes, de azthiszem, amiket akkor írtam, olyan messzire jutottam tőlük, hogy túlnőttem a páromon, lassan már ő nem ért engem!! Hatalmas átalakuláson menetem keresztül ebben az évben!!!! Már számomra is olyan olvasni a saját írásomat, mintha másról szólna!!! Higgyétek el, az úton csak el kell indulni, és egyszercsak megérkezik az ember önmagához, és onnan minden csodálatos és más lesz, és nagyon KÜLÖNLEGES!

Spirituális nőnek tudatos játék a párválasztás.............
2009. aug. 28. péntek 21:23
/Spirituális nők párválasztási szokásai /

Én is természetesen egy spirituális nő vagyok...................és egy nagyon tudatos és izgalmas játéknak tartom a spirituális párválasztást...mert ha a nő így gondolkozik, egészen más a hozzáállása egy pasihoz, egy kapcsolathoz! Nincsenek elvárásai, csak figyel, érzékel, és követi az érzékelései által mutatott utat a pasihoz.Teljesen másképp éli meg az egészet, mint az átlag emberek! És mindennek a titka a tudatosság!!Először is, ha már így látjuk a világot, rájövünk, hogy egy nagy játszótér az egész, és elkezdünk együtt játszani a többiekkel.....és figyel, és élvezi a játékokat, ha jó, akkor örül, ha nehéz, akkor keresi az okot, és a megoldást.............És ha mindkét ember így áll egymáshoz??????????????? Az maga a csoda!Ha kap valamilyen kritikát a pasitól, nem megsértődik, hanem figyel, és gondolkozik, miért van mindez. Én mindenképpen csakis spirituális pasival tudom elképzelni a kapcsolatomat, bár biztos sokat lehet tanulni egy nem ilyen gondolkodású embertől is....de miért fárasszam magamat, ha nem muszály? És a szex....ilyen emberek között a szex minősége is teljesen más, egészen másra figyel az ember közben, sokkal teljesebb az egész energetikailg is!
Persze, az, hogy valaki spirituálisnak vallja magát, vagy beszél róla, még nem jelent semmit..........eszerint élni kell.......nem elég beszélni róla.
Mindenkinek nagyon jó játszadozást itt a Föld nevű játszótéren!

Visszatérő álmom van már hónapok óta
2009. ápr. 10. péntek 18:52
/Álomfejtés/

Egyszerűen és röviden próbálom leírni az álmomat ami az utóbbi hónapokban rendszeresen, sokszor egymás után visszatér............ Minden álmomban egy táborban vagyok ahol sok ember van, többen vagyunk mindig egy szobában, idősebbek, fiatalok. Sok esemény történik a szabadban, töbször álmodom nagy zöld réttel. És mindig sok emberrel vagyok együtt..............
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

A megérzésem...
2009. jan. 01. csütörtök 21:27
/Szerintetek is ilyen egy spirituális szerelem?/

Köszönöm megint Angyalka a soraidat, pont szilveszter napján, amikor mindenki készül a mulatozásra, TE gondoltál rám, és írtál nekem, én pedig, igaz, súgta valami tegnap, hogy nézzem meg az oldalt, de elhessegettem, gondoltam, ugyan már, most mindenki szórakozik, nem a gépnél ül, és ír, főleg nem nekem...Pedig így volt, te írtál, és megint sokat kaptam ettől az üzenettől, és tényleg az az érzésem, mintha látnál engem...Szóval, én meg tegnap nem olvastam el, csak most!
Amióta elindítottam ezt a témát, azóta biztosan olvastad, valahol mindenki ugyanazt írja nekem, és én neki is fogtam rendesen, bár azelőtt is évek óta önmagamat építgetem, de most aztán még tudatosabban, és látom az utamat, hogyha ezt végigcsinálom magammal, meglesz a gyümölcse, hiszen máris érzem nap mint nap, amióta a folyamat elindult velem, és fénylik előttem az utam, folyamatosan kapom hozzá a támogatást, és folyamatosan ismerek meg csodálatosabbnál csodálatosabb embereket! Most beleértve téged is!
Tudom én is, hogy ez egy nem könnyű út, de már nem tudok, és nem is akarok letérni róla!A legnehezebb, hogy az ember tényleg elfogadja, és megtalálja önmagát, s hinni tudjon magában. Én még sohasem éltem egyedül, ha ennek a kapcsolatoknak vége szakad, akkor bizony egyedül leszek, de csak fizikálisan...Egyébként az angyalok mindig velem vannak, itt vannak körülöttem, nekik mindennap mindent elmondok, kérek tőlük, imádkozom hozzájuk, és valamilyen módon mindig érkeznek a válaszok.....Most például téged közvetítettek nekem, általad üzentek, és ez nagyon csodálatos, és nagyon bízom ezekben a dolgokban, és magamban is, ha én rendben vagyok, és amilyen vagyok, amilyen a rezgésem, a kisugárzásom, olyan dolgokat és embereket vonzok be az életembe! És ez nagyon működik, és ezen, vagy ezért dolgozom magamon tovább, és azért is, hogy én is segíthessek másoknak, mert nagyon szeretek minden embert, úgy ahogy van. É s szeretek segíteni, ha szüksége van rá valakinek
.Úgy érzem, most ezzel a témával, és oldallal is amit elindítottam, sok embernek segítettünk, akik elolvasták, biztosan sokat tanultak belőle.!
Még egyszer köszönöm, és neked és szeretteidnek is csodálatos szép új évet kívánok!
HÉDI

Angyal! Tényleg köszönöm!
2008. dec. 31. szerda 11:55
/Szerintetek is ilyen egy spirituális szerelem?/

Válasz secrets néven szereplő ANGYALNAK!

Hát tényleg nem csoda, hogy a barátaid angyalnak hívnak! Megnéztem az írásod időpontját, és érdekes az egybeesés, de előtte az este folyamán komoly és fájdalmas beszélgetés folyt a kapcsolatunkról a párommal, és én felevetettem neki, hogy fejezzük be, és menjen mindenki a maga útján tovább. Persze, mindez nagyon fájdalmas volt számomra, mivel sajnos nagyon szeretem őt,/ csak azt nem tudom már, hogy miért?/és az elengedés nagyon nehéz és fájdalmas ilyen esetben, és én is tudom mindezt amiket te is leírtál nekem, és előtted is leírtak , ha elolvastad, és tényleg nagyon sokat segített nekem minden hozzászólás, és tényleg a spirituálisan gondolkodó emberek mind csodálatosak...................épp ezt szeretem a páromban többak között, nehéz ilyen társat találni, akivel lehet élni ezeket a dolgokat...........................
SZÓVAL, 00:12 perckor küldted az írást, és éppen akkor nagyon sírtam magamban, előtte pedig sokat imátkoztam az angyalokhoz, és úgy érzem, nem véletlen, hogy épp ekkor írtál nekem...........................
Igaz, csak most olvastam el, és mivel még nem érzem magam a legvidámabbnak, így nagyon jólesett olvasni, és ma nagyon sokat jelentenek a soraid számomra!Olyan angyali üzenetnek veszem!
Nagyon érdekes ember lehetsz, érdekes, amikor az embereknek ilyen képességei vannak.............
Szivesen elmennék én is hozzád egy személyes beszélgetésre egyszer, mivel most egy ilyen gyógyításra nagy szükségem lenne, amiről írtál..Igazán azt érzem, hogy az életem, az életutam fontos állomásához érkezett, és most olyan kusza minden, látom az utamat, kezd kikristályosodni, de a párkapcsolati helyzetemben nem látok tisztán, rá kellene jönnöm még egy két dologra..Most itt rövid az időm, hogy leírjam de ha érdekel a történtem, és tudnál segíteni, szivesen elmesélném. Elejétől idáig tisztán látható volt az utunk, és azt hittem, vele élem le az életemet, és most minden összekuszálódott, és nem értek semmit, mindig azt mondja, elveszem tőle az energiát, leszippantom, és hasonlók.Nekem ilyen szándékom nincs, csak egyszerűen szeretem, és viszont vágyom, hogy éreztesse ugyanezt, de ő más,
másképp működik. Mindent energiában néz és érzékel, és néha ez nekem nem érthető...............
Sajnos, nem tudom folytatni..... Írok egy e-mailt, ha személyesen jelentkeznél, és tudnál egy beszélgetés erejéig segíteni, azt előre is köszönöm! Nagyon sikeres, szerencsés és boldog újévet! HÉDI
zebra0864@citromail.hu

Megbocsátható-e?
2008. dec. 29. hétfő 19:03
/Hűség - Hűtlenség - Megcsalás - Félrelépés.../

Én úgy gondolom, egy olyan párkapcsolatban, ahol minden rendben van két ember között, szóba sem jöhet ilyesmi, fel sem merül..................addig, amíg rendben van minden.....................amint keletkezik űr, vagy valamiben hiány, azonnal beférkőzhet egy harmadik!
Én ilyen szempontból a tiszta, őszinte kapcsolatban hiszek, és számomra mindez elképzelhetetlen.Lehet, hogy fel kellene ébrednem, mert én hiszem csak, hogy létezik még tiszta, őszinte párkapcsolat? Talán naív vagyok, de hiszem, és ezzel a hittel sok örömömet leltem már a csodákban, amit egy ilyen alapokon nyugvó kapcsolat adni tud.
Viszont vígasztaltam már jónéhány barátomat, akiket megcsaltak! A fájdalmuk leírhatatlan, és cseppet sem irigylére méltó.......... De életünk ilyen válságaiból mindig nagyokat lehet tanulni, s mindahányszor segítettem, hogy minderre rájöjjenek, újra magukra találjanak és lelkileg megerősítsék magukat.Ilyenkor jól jön egy két jóbarát.
KÉRDEZEM ÉN, KÖZÜLETEK VOLT MÁR VALAKI MEGCSALVA? ÉS HOGYAN ÉLTE MEG, HOGYAN ÉLTE TÚL? MIT TANULT MEG BELŐLE? MEG SZABAD, VAGY LEHET AZ ILYESMIT BOCSÁTANI? VAGY A SEB ÚGYIS ÖRÖKRE OTTMARAD? Én úgy látom, a seb örökre ottmarad, és utána egy kapcsolat sohasem lesz már tökéletes. Persze sokminden függ attól is, hogy milyen tipusú emberekről van szó. Sokkal súlyosabba az eset, ha valakik teljesen "becsületesek és tiszták,őszinték" a párkapcsolatukban, és becsúszik egy harmadik, és persze a megcsalás nem egy alkalmi szexuális együttlétből áll, hanem szépen szövögetik érzelmi hálójukat.Nos ez súlyosabb, mint egy alkalmi szex.UGYE? És vannak más tipusú emberek, akik alapból kicsapongóbb érzelműek, senkihez nem tudnak hűségesek lenni, mindig újabb és újabb érzelmi hullámokat lovagolnak meg, s élnek meg, nos ha valaki ilyen társat választ, vagy elfogadja ilyennek, és újra meg újra megbocsát neki, vagy továbbengedi az illetőt, mert az ilyen emberek sohasem fognak megváltozni! Ugye találkoztatok már ilyennel?
De ha minden és mindenki normális, akkor azt hiszem, ha szeretünk valakit, kell hogy legyen bennünk önuralom egy egy ilyen helyzetben, amikor találkozunk valakivel, és megérint az illető bennünket......de csak ha szeretünk...olyan helyzetben, amikor egy problémás párkapcsolatban vagyunk, és bevonzunk valakit, aki felcsigáz bennünket, az már lehet hogy a megoldást segíti elő, hogy ki tudjunk lépni egy nem működő kapcsolatból, és ilyenkor hagyni kell az eseményeket, és meg kell élni minden érzést amit hoz magával, egy rossz kapcsolatban ez már mindig megváltás, és azt hiszem, el kell fogadni, és meg kell élni! Aztán ha mégsem jön be? És még a másik mindig ott van? "haza" lehet menni, és lehet, hogy egy ilyen tanulóút a megoldás, az előző kapcsolat helyrehozásához.................................Bármi lehetséges, azt hiszem, nincs igazán útmutatás az ilyen helyzetekhez, de aki spirituálisan érzékeli a dolgokat, az megérzi, hogy egy helyzetben, vagy talákozásban mennyi jel és jelzés van, amit egyszerűen követnie kell, és itt az elménknek, a gondolkodásunknak, okoskodásainknak semmi helye, követni kell a megérzéseket és meglessz az értelme..............
Nos a fenti sorok is az én gondolataim, érzéseim csapongása a témával kapcsolatban, igazán én sem tudok biztosat, én is kíváncsi lennék még a hozzászólásokhoz, mások tapasztalataira!
CSIZIKE! MONDD, TÉGED CSALTAK MÁR MEG? VAGY CSALTÁL MÁR MEG VALAKIT? És ha igen, hogyan élted meg lelkileg az egyik vagy a másik "oldalt"?

Kíváncsian várom a folytatást!

HÉDI

Igazad van, te más emberekkel találkoztál..................
2008. dec. 08. hétfő 15:54
/Ha meglenne mindened, de egyedül lennél (párkapcsolat), hogy éreznéd magad?/

Megállapításom nem ítélkezésnek szántam..........csak valahogy az eddigi ismeretségeim tapasztalatai ezt láttatják velem...... úgy hozta eddigi életem, hogy akikel én találkoztam, és egyedül voltak, azok mind panaszkodtak, rosszul érezték magukat, és társról álmodoztak........... A másik tipus az volt, akik elégedettnek látszottak, legalábbis kifelé, de amikor elkezdtünk mélyebben beszélgetni, vagy bevallották, hogy nem jó egydül, vagy csak utaltak rá... Hát ezek a tapasztalataim iratták velem a fentieket, és ELNÉZÉST MINDENKITŐL AKIKET EZZEL MEGBÁNTOTTAM, oda is írtam a végén, ez az Ő döntésük, tehát az ő jelen életük feladata....Értem én............Szívesen vennék ilyen emberek írásait, hogyan élnek nap mint nap, és számukra mi benne a jó, biztos nagyon érdekes és tanulságos írások lennének!Egyébként az egyedüllét és a magány nem ugyanaz.Vannak akik egyedül élnek, de nem magányosak, mint tudjuk...................................................