szeges teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

szeges teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Hiába na!
2016. febr. 03. szerda 12:01
/Kérhetünk-e pénzt a lelki tanításért, tanácsadásért?/

Nincs új a nap alatt... :)

Mennyire...
2015. okt. 12. hétfő 13:04
/Új párkapcsolat bevonzása - tanfolyam /

Mennyire sikeresen? Hányat sikerült bevonzanod azóta?

Érdekes...
2013. nov. 20. szerda 19:30
/Hitel, tartozás feloldása - tréning/

... ... nekem az jött le, hogy ez az ember ugyanúgy működik, mint a politikusok. Az elején szépeket mondanak, gondolnak, aztán belép az életükbe a pénz. És ha már felkérték, mit tehetett volna szegény. Bár arról nem beszélt, hogy ő fizetett-e valamit a szerzett tudásért, de gondolom, ha fizetnie kellett volna, akkor nincs a tanító korszaka elején a dilemmája... :)

Szívesen Katikám!
2013. aug. 24. szombat 12:06
/Manipuláció dömping a neten/

Örülök, ha segíthettem Kislány! :)

Ejnye Kati…
2013. aug. 24. szombat 10:37
/Manipuláció dömping a neten/

…Téged vertek gyerekkorodban? Baj van az Apaképpel? Mindig valami „rossz apa”-szerepet osztasz rám, ha valamit kérdezek Tőled. Miért? Hiszen nem ez volt a téma!

De legyen Neked, hát megválaszolom a kérdéseidet önmagamnak és Neked is, bár elég intim témákat feszegetsz.

„kinek fizetsz Te vagy utasítod el, hogy fizess, amiért nem kapsz emberi értéket cserébe?”
- Nem kell fizetnem egy-egy mosolyért, kedves szóért, őszinte pillantásért, szerelmes ölelésért, stb. mert az igazán értékes dolgok ingyen vannak.

„mennyi gyerektartást fizetsz?”
- Nem fizetek.

„jobb anyagi körülmények között élsz-e, mint a gyerekeid?”
- Nem méricskélem, Szépen megvagyunk, és Ők is, hála Istennek..

„-ki tett és tesz többet értük, időben, energiában, pénzben Te vagy a volt feleséged?”
- Ez egy megválaszolhatatlan kérdés. Mindegyikünk annyit adott, amennyit tudott. Hagyományos felállás volt. Dolgoztam, pénzt kerestem, Ő pedig otthon tette a dolgát.

„szeretnek-e igazán a gyerekeid?”
- Igen

„elérhető vagy-e számukra időben, fizikailag ha szükségük lenne rád?”
- Természetesen

**********
Szóval Kati, ezek a kérdések tulajdonképpen nem kérdések az életemben. Azt hiszem frissíteni, kéne már az „Akashát”, vagy jobban átnézni a régebbi levelezéseidet, ahonnét az információidat szerzed az emberekről, mert úgy látom, félinformációk alapján”dolgozol”. De legalább dolgozol… 

Ajánlani mindent lehet...
2013. aug. 23. péntek 22:59
/Manipuláció dömping a neten/

...de pénzért csak múlandó "értékeket" vehetsz. Nem tudsz például szeretetet, hitet, türelmet, se semmilyen emberi tulajdonságot, örök dolgot pénzért venni, sem eladni.
Elmondhatod, hogy Te hogyan jutottál el valameddig, ezt pénzzé is teheted akár, sőt a Hiszekegyet, Miatyánkot is, ha van rá kereslet, de ha neki nem válik be (amire igen nagy az esély), akkor mi van?

Kedves Ági!
2013. aug. 08. csütörtök 19:16
/Családi karma/

Írhatnék most egy kisregényt a tapasztalataimról, de feleslegesnek érzem. Mellesleg csak azt írtam, hogy szerintem nem léteznek a fentebb leírtak. De a kedvedért tegyük fel, hogy létezik karma és minden egyéb. Boldogabb lesz tőlük bárki élete? Külső segítséggel, kineziológus, családállító, vagy 450 fajta speciális meditáció, belső gyermek, belső bölcs, vezető, stb. megoldódnak az egyéni problémák? Megmondják Neked, hogy mi a karmád? Sőt, a családodé, az országodé? Hogy kiknek a bűneit cipeled, és hogy milyen érzelmi blokkokat kell feloldanod magadban? Akkor kit vezetnek szerinted? Kinek mondják meg, hogy hogyan kéne???

Attól, hogy szerintem nincs valami, attól még szerinted lehet. Ez így van jól. Én abban hiszek, hogy mindenkinek szabadságában áll jól, vagy rosszul dönteni életének minden pillanatában. :)

Szerintem karma nem létezik!!!
2013. aug. 07. szerda 20:12
/Családi karma/

Ugyanolyan emberi találmány, mint az Isten, a megvilágosodás, az akasha, előző életek, angyalok, stb. Kitalálta valaki, azóta agyondefiniálják, magukra húzzák ezeket olyan emberek, akik nem tudnak mit kezdeni az életükkel. Akik csak problémákkal, problémahalmazokkal találkoznak. Így aztán van kit-mit felelőssé tenni a sorsukért.
Az ügyesebbek még árulják is pénzért a kamut. Bizonyíték persze sehol, de olyan jól hangzik, hogy valami földön kívüli hatalom döntése viszi félre az életedet...
Szerintem nincs ember, aki még ne tapasztalta volna meg: ha az útján jár, akkor minden segíti, minden könnyen, simán megy, de ha nincs a helyén, akkor akadály akadály hátán kívül és belül. Ilyen egyszerű ez, semmi más nem kell hozzá, csak élni az életet és figyelni az érzéseinkre. Ebből lesz később a tapasztalat. :)

Sima ügy! 
2012. okt. 06. szombat 16:51
/Hol akadtál el a Boldog Párkapcsolat keresésben?/

Akkor csak: Ezt KELL megtenned, azt KELL megtalálnod, így KELL gondolkodnod, úgy KELL érezned, ezt KELL látnod, azt KELL felismerned, amazt KELL megtanulnod, itt KELL kioldani, ott KELL felépíteni, meg KELL tapasztalnod, szeretned KELL magad, stb. 

Szóval azt gondolom, hogy a jó párkapcsolatra, - csakúgy, mint az érzelmeket érintő többi életterületre - se létezik jó recept. Mert az mindig olyan, amilyenné engeded, amilyenné teszed. Nem a másik, hanem TE!!!

Te ne tudnád, Aditi...
2012. okt. 03. szerda 14:50
/Hol akadtál el a Boldog Párkapcsolat keresésben?/

...hogy írhatsz, mondhatsz, mutathatsz amit csak akarsz? Nem számít! Nem változnak a dolgok, amíg nincs meg a maguk ideje!
Rengeteg "okosság" leíródott már ezen az oldalon (is) de hasztalan, ha nincs még szem a látásra és fül a hallásra. Sokan küszködnek itt azzal, hogy meghallanak, elolvasnak valami szívüknek tetszőt, és annak próbálnak megfelelni, aztán még mélyebbre csúsznak, mert azt hiszik, mindenkinek sikerül, csak nekik nem.
Teremteni? Nem teremthetsz magadnak Mennyországot alapok nélkül! A káoszból csak káosz teremhet, mint a fenti példa is világosan mutatja. Marika is teremt, mint mindenki más, de most ott van dolga, feladata, ahol, amiben éppen van.
Különben nem lenne ott... :))