Segítség! Újra kezdetem az exemmel! | Önmegvalósítás.hu

Segítség! Újra kezdetem az exemmel!

2019. március 01. péntek, 21:56 | Látogató

Sziasztok!
Segítsetek nekem kérlek, mert úgy érzem elmegy az eszem.
A párommal 12 évig voltunk együtt. Két évvel ezelōtt elhagytam egy másik férfi miatt. A kettōnk kapcsolata régen nem mūködött már. Nem törōdött velem, én csináltam mindent, a szexuális életünk a nullával volt egyenlō es soha nem is mūködött jól. Egyébként jó humorú es mindíg jó tarsaság volt. Mindíg mindent halogatott ( esküvō, gyerek vállalás). Szóval 12 év után elhagytam. Nagyon meg viselt mind kettōnket. A másik férfiban meg van minden amit kerestem, de soha nem tudtam igazán közel engedni magamhoz. Minden apró problémából hatalmasat csináltam.
Két év után úgy döntöttünk megpróbaljuk újra az exemmel.... szakított a barátnōjével és én vissza költöztem. Már az elsō nap szaladtam volna vissza a másikhoz....
Nem is értem ezt az egészet! Azt hittem minden szuper lesz, de úgy tūnik egy teljesen hamis képet dédelgettem róla. Nagyon negatív ember aki szerintem az anyját keresi bennem, aki sosem szerette ōt. Mit is gondoltam? A masik pasiban minden megvan amire valaha vágytam! Elment az eszem?
Segítsetek kérlek megérteni, hogy miért vagyok ilyen!


Anubisz képe
Ex.
2019. március 12. kedd, 10:04 | Anubisz

Az ember keresi a biztonságot az életben, keresi a helyét a világban, az ami van az sosem jó sosem kielégítő. Találkozol egy másikkal hajlamos azt hinni a lelked "ezt kerestem" és kiderül mégsem. Úgy érzed megzavarodtál pedig nem csak keresed a helyed. Szerintem ülj le egy nyugodt helyre gondold végig mi az ami boldoggá tesz és mi az ami nem, és döntsd. Tudod.....okoskodni könnyű de a Te életedbe beleszólni nem szabad és nem lehet! Szabad döntési jog :) semmi másra nincs szükséged csak egy döntésre amihez tartod magad!.....szerintem! Ami a legfontosabb egy független bizalmasra, aki meghalgat és csak segít és segít és sosem él vissza a bizalmaddal.