Összehasonlíthatatlanul más utakon járunk! | Önmegvalósítás.hu

Összehasonlíthatatlanul más utakon járunk!

"Nekem volt egy ismerősöm, aki egész életében cigizett, piált, mégis több mint 90 évet élt!" - kezdte el bizonygatni egy srác, hogy neki miért nem káros a cigarettázás.
Persze mindenkinek van egy ismerőse, aki ürügyet szolgáltat a szenvedélybetegségének, de azért egy józan gondolkodású ember tudja, hogy valószínűleg nem Ő lesz az, akit majd megkímél a nikotin.

Vannak, akik annyit ehetnek, amennyi csak beléjük fér, vagy nem sportolnak évtizedekig, mégsem híznak el, csinosak, fittek maradnak.
Ugyanígy, vannak, akik alapból rendezettebbek lelkileg, ezért ők bármiféle önismereti munka nélkül is képesek egyensúlyban maradni.
Sokfélék vagyunk, mind különbözőek. Az egyiknek ez megy, míg a másiknak csak döcög. Mindenkinek megvan a maga erőssége és gyengéje - hiszen pont ezért, ezek kijavításáért születtünk ide.

  Olvasd tovább >>

Honnan jön a szabadság?

Egy baráti beszélgetés során feljött, hogy milyen jó lenne gazdagnak lenni és hogy ki, mennyire vágyik a gazdagságra?! Az álmodozáson és vágyakozáson túl, aztán elkezdtük azt is boncolgatni, hogy vajon mi lehet önismeretileg a háttérben, miért is vágyunk a gazdagságra?

Ebből hamar kiderült, hogy legtöbbünknek a gazdagság a kényelmet, a kényszerek alóli felszabadultságot jelenti.

Arról álmodozunk, hogy ha sok pénzünk lesz, akkor abból egy szabad, a vágyainkat totálisan beteljesítő életet élhetünk. De vajon ezt miért nem tesszük meg már ma, kevés pénzzel?
Persze, erre egyből jön a jól betanult válasz, hogy a szabadsághoz vezető úthoz pénzre, sok pénzre van szükség! De vajon ez tényleg így van?

    Olvasd tovább >>

Önismereti programok:

Szabadulj meg a félelmeidtől! Budapest szep. 15. 09:30
szombat
Transzlégzés Budapesten Budapest szep. 16. 14:00
vasárnap
Transzlégzés Veszprémben Veszprém szep. 19. 18:00
szerda
Tantra tábor a Tihanyi-félszigeten Sajkod, Tihanyi-félsziget okt. 19. 16:00
péntek

Szabadulj meg a félelmeidtől!

Félelmeink iszonyúan megnyomorgatnak, szorongásossá, görcsössé, zárkózottá tesznek minket. Egész nap csak aggódsz, félsz, rinyálsz. Túlzottan bizalmatlan és óvatos vagy mindenkivel, mindent előre megtervezel, leellenőrzöl és kontrollálsz. Folyamatos félelemben éled az életed, és ami még ennél is szörnyűbb, már megszoktad ezt az állapotot és azt hiszed, ilyen az élet!

Pedig nem kellene félelemben élned!
Élhetnél boldogan, szabadon és kinyíltan is, ez csak a Te döntésed.

A félelmek összeszorítanak, görcsössé tesznek. A félelmek gátolnak, befolyásolnak, rossz irányba terelnek. A félelmek nem hagynak szabadon Önmagadnak lenni, szeretni, boldogságban élni.

  • Meddig hagyod még, hogy félelemben élj? 
  • Mikor vetsz véget ennek a kínzó szenvedésnek? 

Aki FÉL, az nem ÉL!
A félelmeid a valódi gátjai a boldog, felszabadult, kiteljesedett életednek!

Élhetnél boldogan, kinyíltan, a világosságban! Dönthetnél a vágyaid szerint és lehetnél szabad is.
Mindez, csak egy döntésen múlik: Nézz szembe a félelmeiddel és oldd fel mindet!

    Olvasd tovább >>

Tantra tábor a Tihanyi-félszigeten

A nyári Tantra tábor sikerén felbuzdulva, október 23. hosszú hétvégéjén ismét tantrázunk egyet a Tihanyi-félszigeten!
Téged is vonz a Tantra? Szeretnéd felszabadítani a benned szunnyadó életörömöt, boldogságot és határtalan szabadságot? Izgat a szexuális energiák áramoltatása, a kundalíni ébresztés és a megvilágosodás?
A belső erők felszabadítása, nemiségünk fejlesztése, szexualitásunk kiteljesítése, ugyanúgy a tantra részét képezik, mint a természet szeretete, a szépség és harmónia megtalálása vagy a kettősség elfogadása a világban. Ugyanis ezek mind egy felé vezetnek, hogy megtaláld a benned élő Egységet, a határtalan tudatosságot, az igaz spirituális lényedet!

A tantrában a megtapasztaláson van a hangsúly. Minden benned van, és ezt a mindenséget - teljességet a belső gyakorlatok által tudod aktiválni magadban. Élet és halál tudatosítása, a dualitás feloldása, Istenek és Istennők tantrikus násza, földi halandók lelki egyesülése, a szépség és szeretet találkozása, ezek mind a tantra gyakorlatai, melyekben Te gazdagodsz, felfedezed belső értékeidet, csodálatos lényedet!

A táborban a tantra megismerését az alapoktól kezdjük, de az újszerű és egyedi megközelítésű gyakorlatok miatt, a haladók is örömüket lelik majd az együtt gyakorlásban!
Kezdetben inkább egyéni gyakorlatokat végzünk, majd ahogy haladunk és kezdünk megnyílni egymásnak, úgy térünk rá a páros gyakorlásra. A páros gyakorlatok olyan belső találkozások, ahol mély ölelkezések és tudatos energia áramoltatások során elmélyülhetsz a partner szívében és lényében, megmártózhatsz szerető energiájában, átélheted a lelkek találkozását, tantrikus egyesülését.

    Olvasd tovább >>

Kellemes napokat kívánok!
Huszti Sándor 
Beküldte: | 2012. szep. 06. csütörtök - 16:17