Tantra tábor a Tihanyi-félszigeten | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Tantra tábor a Tihanyi-félszigeten

2012. okt. 19. 16:00
2012. okt. 23. 16:00
Kezdődik: 2012. okt. 19. péntek 16:00
Sajkod, tábor, Huszti Sándor

A nyári Tantra tábor sikerén felbuzdulva, október 23. hosszú hétvégéjén ismét tantrázunk egyet a Tihanyi-félszigeten!
Téged is vonz a Tantra? Szeretnéd felszabadítani a benned szunnyadó életörömöt, boldogságot és határtalan szabadságot? Izgat a szexuális energiák áramoltatása, a kundalíni ébresztés és a megvilágosodás?
A belső erők felszabadítása, nemiségünk fejlesztése, szexualitásunk kiteljesítése, ugyanúgy a tantra részét képezik, mint a természet szeretete, a szépség és harmónia megtalálása vagy a kettősség elfogadása a világban. Ugyanis ezek mind egy felé vezetnek, hogy megtaláld a benned élő Egységet, a határtalan tudatosságot, az igaz spirituális lényedet!

A tantrában a megtapasztaláson van a hangsúly. Minden benned van, és ezt a mindenséget - teljességet a belső gyakorlatok által tudod aktiválni magadban. Élet és halál tudatosítása, a dualitás feloldása, Istenek és Istennők tantrikus násza, földi halandók lelki egyesülése, a szépség és szeretet találkozása, ezek mind a tantra gyakorlatai, melyekben Te gazdagodsz, felfedezed belső értékeidet, csodálatos lényedet!

A táborban a tantra megismerését az alapoktól kezdjük, de az újszerű és egyedi megközelítésű gyakorlatok miatt, a haladók is örömüket lelik majd az együtt gyakorlásban!
Kezdetben inkább egyéni gyakorlatokat végzünk, majd ahogy haladunk és kezdünk megnyílni egymásnak, úgy térünk rá a páros gyakorlásra. A páros gyakorlatok olyan belső találkozások, ahol mély ölelkezések és tudatos energia áramoltatások során elmélyülhetsz a partner szívében és lényében, megmártózhatsz szerető energiájában, átélheted a lelkek találkozását, tantrikus egyesülését.

A táborba jöhetsz a pároddal, de jöhetsz egyedül is, hiszen a páros gyakorlatoknál a résztvevők, megérzésük és szimpátiájuk által vezetve találják meg gyakorlótársukat.
A tábor hangulatát a szeretet, a kinyílás, az öröm és az érzékiség hatja át. Ha szeretnél ebben megmerítkezni, ne habozz sokáig, jelentkezz mielőbb!

Időpont: október 19 - 23.  (péntek délutántól - kedd délutánig)
 

Program:
Reggeljeinket frissítő és a tudatosságunkat fejlesztő jóga gyakorlatokkal kezdjük. Ez egy számodra egészen új jóga-irányzat lesz, remélem tetszeni fog!

Délelőtt végig a tantrával foglalkozunk: elmélyülünk a gyakorlatokban, megbeszéljük az élményeket, válaszolok a kérdésekre.

A délutáni szabadidőt a Tihanyi-félsziget felfedezésével (Aranyház-gejzírkúp, Belső-tó környéke, visszhang és a Bencés Apátság), erdei túrákkal színesítjük.

Este sütögetés és hangulatos beszélgetés a tábortűznél, vagy éjszakába nyúló zene-tánc-buli, esetleg egy kis tantra gyakorlás még? Meglátjuk, ...majd ahogy jól esik!
 

Helyszín:
A szálláshely a Tihanyi-félsziget nyugati felén, egy csodálatos erdőben, a Lóczy-gejzír és az illatos levendula mezők közelében van. 

Szállás:
Szállásunk a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Levendula Erdei Iskolájának épületében lesz.
A földszinten 3 szobában 10 fő, a tetőtérben egy hatalmas térben 25 fő tud aludni, szintenként 2-3 fürdőszoba van. A szálláshely színvonala alacsonyabb, mint egy hotelé, de azért szép, tiszta és jó energiájú hely, biztosan szeretni fogjuk.
Lepedőt, és takarót vagy hálózsákot hozni kell!
 

Étkezés:
A reggeli és vacsora svédasztalos, minden lesz benne, mi szem-szájnak ingere! Az ebéd egyfogásos, egy helyi étteremből szállítják ki.
 

Utazás:
Egyénileg autóval, vonattal, busszal lehetséges. Tele-kocsi szervezésében segítek!
 

Ár: a 4 és fél nap program, szállás és étkezés összesen 42.000 ft.

A jelentkezés 15 eft foglaló befizetésével érvényes.

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Levendula Erdei Iskola
Sajkod

Kezdődik:
2012. okt. 19. péntek 16:00

Vége:
2012. okt. 23. kedd 16:00

Helyszín:

Levendula Erdei Iskola Sajkod
Elérhetőség
Előadó: 
Huszti Sándor

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2012. júl. 02. hétfő - 06:45

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre