Szabadulj meg a félelmeidtől! | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Szabadulj meg a félelmeidtől!

2012. szep. 15. 09:30
2012. szep. 15. 16:00
Kezdődik: 2012. szep. 15. szombat 09:30
Budapest, tanfolyam, Huszti Sándor

Félelmeink iszonyúan megnyomorgatnak, szorongásossá, görcsössé, zárkózottá tesznek minket. Egész nap csak aggódsz, félsz, rinyálsz. Túlzottan bizalmatlan és óvatos vagy mindenkivel, mindent előre megtervezel, leellenőrzöl és kontrollálsz. Folyamatos félelemben éled az életed, és ami még ennél is szörnyűbb, már megszoktad ezt az állapotot és azt hiszed, ilyen az élet!

Pedig nem kellene félelemben élned!
Élhetnél boldogan, szabadon és kinyíltan is, ez csak a Te döntésed.

A félelmek összeszorítanak, görcsössé tesznek. A félelmek gátolnak, befolyásolnak, rossz irányba terelnek. A félelmek nem hagynak szabadon Önmagadnak lenni, szeretni, boldogságban élni.

  • Meddig hagyod még, hogy félelemben élj? 
  • Mikor vetsz véget ennek a kínzó szenvedésnek? 

Aki FÉL, az nem ÉL!
A félelmeid a valódi gátjai a boldog, felszabadult, kiteljesedett életednek!

Élhetnél boldogan, kinyíltan, a világosságban! Dönthetnél a vágyaid szerint és lehetnél szabad is.
Mindez, csak egy döntésen múlik: Nézz szembe a félelmeiddel és oldd fel mindet!

Ezen a szombati gyakorláson egy olyan meditációs eszközt adok a kezedbe, amellyel képes leszel szembenézni legmélyebb, legkínzóbb félelmeiddel is és megtanulod, hogyan oldd fel azokat lépésről-lépésre.
Tapasztalatból mondom: Minden félelem feloldható. ... a megfelelő technikával és egy csipetnyi bátorsággal, Te is képes vagy feloldani a félelmeidet.

Gyere és tanuld meg a félelem oldás hatékony technikáját! Válj Te is félelem nélkülivé!

Az egész napos gyakorláshoz elengedhetetlen, hogy tudj meditálni, ezért javaslom, hogy a meditáció alapjait a Sirály csomagokból sajátítsd el!

A program ára: 6000 Ft.

Szeretettel várlak a programra!
Huszti Sándor

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Budapest, 1073, V. ker. Havas u. 2. 2/12.
10-es csengő
Térkép

Kezdődik:
2012. szep. 15. szombat 09:30

Vége:
2012. szep. 15. szombat 16:00

Helyszín:

V. ker. Havas u. 2. 2/12. 10-es csengő
Budapest 1073
Elérhetőség
Előadó: 
Huszti Sándor

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2012. szep. 03. hétfő - 21:51

Hozzászólások

1 comment posted
Domoszlai Katalin képe
Két féle félelem szűkítette be az életemet
2012. szeptember 11. kedd, 13:57 | Domoszlai Katalin

Az egyik fajta abszolút irracionális volt, mondhatni para. Ezekkel a félelmekkel az a helyzet, hogy a valósághoz kevés közük van, de pusztán attól az energiától, hogy félünk, beteremtjük az akadályokat az életünkbe. A másik típusú félelem teljesen jogos, amitől félünk be fog következni, valamilyen formában. Viszont ahogy elképzeljük, a várható hatását, a megvalósulását eltúlozzuk, ezzel szemben a saját lehetőségeinket alábecsüljük. Ezért a félelem lefagyaszt, beszűkít vagy túl korai, fejvesztett menekülést gerjeszt. Ha a félelem ki van oldva, akkor lehet az optimális megoldást a problémára megtalálni, az adott helyzetet kíváncsian, kihívásként, fejlődési lehetőségként kezelni.

Mondok egy konkrét példát. Félek hogy a vevőm visszalép. Azért félek, mert a múltban sokszor csalódtam. Ez a félelem az esetek nagy többségében irracionális. Ha nem oldom ki, tényleg nem jön, eleve olyan vevőt vonzok be, aki vagy csak szórakozik, vagy valami tényleg közbejön neki. Érdekes eset volt, amikor a vevőm visszamondta a megegyezésünket, majd ahogy a félelmet kioldottam rám írt és a következő nap eljött. A meditációval belenyúlunk a jövő alakulásába. Feldolgoztam a félelmeimet a becsapással, az anyagi veszteségekkel, a kiszolgáltatottsággal kapcsolatban. Most az történik, hogy előfordul, hogy a vevő visszalép, ez természetes, hiszen joga van meggondolni magát, bármi közbejöhet. De szerencsére el tudom fogadni, no pánik, no para. Tudom, hogy amikor itt van az ideje, jön helyette más, aznap vagy a következő napon.

A gyökércsakrás félelmektől az érzelmi sérüléstől való félelemig bármelyik kioldható a Sanyi módszerével. Félelem mentesen az új dolgokat nyitottan és kíváncsian befogadjuk az életünkbe, amit el kell engedni, elengedjük, a túlkontrollálásba belefeccolt energiát például, merünk változni, nagyot álmodni és képesek leszünk ezt megvalósítani. A félelem az anyagi veszteségektől, a kockázat túlzott elkerülése, a betegségektől való rettegés kioldható.

Minden félelem kioldható.

Aki tud, menjen el erre a programra és vegye kezébe az irányítást a saját élete felett!

Feliratkozás Hírlevélre