Meggondoltan meggondolatlanul.... | Önmegvalósítás.hu

Meggondoltan meggondolatlanul....

Vannak dolgok amik szüntelenül átfutnak az agyunkon, fájnak, mert tudtuk, hogy hibáztunk valamiben. Azon gondolkodom, hogy akit szeretünk, azt be tudjuk csapni? Be tudjuk csapni azt, akit elvileg őszintén és igazán szeretünk?
Sokszor azt érzem, hogy az életem egy fantasztikus és szerencsés úton halad, de közben érzek egy kis önzetlen imádatot, amit lehet, hogy csak az egóm igényel!?
Ez vajon másnál is így van?
Olvastam egy blogbejegyzést a hűségről, becsapásról...mikor csapom be a másikat? Nem lehet belső titkunk? Nem lehet úgy megvalósulnunk, hogy valamire igazán vágyunk, de a tény, és a tudat is itt van bennünk, hogy hiába vágyunk arra a gyönyörű gyümölcsre, mégsem lehet a miénk, mert éppenséggel, az ész, a helyzet, azt diktálja. Pedig a gyümölcs kínálkozik, szempár találkozás is akad és valahogy mégsem valósul meg az a párhuzamos rezonancia. És a lélek belekeveredik valamibe, belekeveredik egy olyan dologba, amikor már keverednek a lélek csapongó ingadozásaival, és ott belül keresi a középpontot...de hamar kilibben, egyik pillanatban boldog a másik pillanatban pedig azt érzi elveszítette a gyümölcsöt!
De ott legbelül mégis tudja, hogy az a gyümölcs, nem lehet az övé, neki más feladata van más meseszép gyümölccsel...
Örök körforgás.
Közben pedig sóvárogva hisz abban, hogy ő nem fojt el semmit...
hol és mi a helyes megoldás...
"az igazság odaát"....
Ezt a témát azért írtam, mert szüntelenül kavarognak bennem a gondolatok, és azok a friss sztorik és beszélgetések, amiket a napokban tettem a közeli barátaimmal.
Panna

Beküldte: | 2009. aug. 30. vasárnap - 00:44

Hozzászólások

6 hozzászólás
Internetes Csalók ! A saját történetem legyen rá a példa.Kb 3-5
2009. szeptember 11. péntek, 17:19 | Névtelen (útkereső)

Internetes Csalók !

A saját történetem legyen rá a példa.Kb 3-5 éve első voltam aki kitalált magának egy nevet emailcím,
lotuszvirag néven mivel ez illik rám ahogy belül kinyíltam fejlődtem,ahol ma tartok a sok életesemény,életút ami idáig vitt.

Hírdettem ezen a néven társkersőben, és hírdettünk meg tárgyakat eladásra apróban.
Elkezdtem ingyen tanácsot adni másoknak,írni ,jósolni ami mögött érződött a valóságos tudás,szakértelem és nem az ég szált meg,nem is a könyvekből bifláztam be nem is a diploma hozta.Ma is sokan olvassák,felvilágosítok tudatlanokat a networkra írtam és sok helyre.
Mire oda jutottam saját oldal,honlapom lesz,megosztom érzésem,tudásom és gondolataim,könyvem lesz saját javamra fordítom ami enyém,belőlem való,tőlem ,erre mondják hogy valaki az én email nevemen,aláírásommal nevemen jelentkezett y x szakértő,elkezdtek jósolni ,lopni a cikkeket és előkerült a semmiből 300 jós,ezoterikus szakértő,tanácsadó,életmód tanácsadó stb.Diplomások,tanfolyamot végzett ,kurvákból lett jósok,munkanélküli anyák,diákokból és online női magazinokban láttam viszont a saját képeim,kidolgozott cikkeim,saját sztoriimat,történeteim ami személyes velem történt enyém 30éve őrzöm,és másokét is a halottaim történeteit kiét rábíztam,és a saját tanácsaimat miket leírtam.Nagyon szíven ütött a lopás és a csalás olyannyira hogy fel is hagytam írással,szerkesztés,rajz ,kártya alkotómunka,versenyek,munka,tanulás és tanítás ingyen ,nem hogy pénzért odáig el se jutottam ,hisz csak egyszer egyszer segítettem ,élte a tudásom,nevemmel de ez elég volt annyira hogy x fő visszaéljen vele.van egy kedves hölgy aki 4 éve kitalált egy saját portált,portálnevet ,emailcím és képével együtt feltette a saját oldalára és saját szellemi értékeiből él,cikkek,ír ,tanfolyamok,e-book,zenei Cd.Saját képeket szerkeszt,idézeteket,történeteket ír.Mégis kevés a pénze a látogatottsága a béka segge alatt.
a véletlen úgy hozta hogy belefutottam egy zalai.Vasi,több apróhírdetésbe,újságcikk, ahol az ő nevébe vidéki újság,apróhírdetésekben árulják az ő szolgéltatásait m,ás címen,telefonszám visszaéltek a neve a tudásával,felhívták.
Mivel nem látták emailben kikérték az elemzést,póstán,s és lebeszélték a talit és 45 ember csak utólag derült ki,hogy nem az shp-s. B.Magdiról van szó.

Úgy gondoltam jelzem a hölgynek ,a hatóságnak,a neten erre eltűnt a hirdetés.
A telefonszámon a hívott szám,elérhető az illető elköltözött,és fojtatja más városban,néven netes,sajtó felületen és keres egy újabb jólhangzó sikeres nevet.,szakértőt akinek a nevében szedheti a pénzt.
5000 ember adja be pl Szilvásinál,Raymond Lo-nál tanúlt, mikor tudom hogy elötte segélyből élt,gyári munkás volt,tönkrement kozmetikus,nemhogy ő tanfolyamra áldoz,tanulni,ész vagy tehetség,és nemhogy külföldi Egyetem,százezrek.jól hangzó egyetemeket írnak,cikkeket ,jó sztoryt vedd tudd valamit,de az igazoló okirat nincs rajt a netes felületen és kérdésedre hol van,kitalál valamit midért nincs ott a házában most nála,nem láthatod ,elázott,elhagyta stb vagy koppint ,másol,lop vagy vesz egyet.
60 ember oldalán találkoztam egy neves magyar jós nevével hogy mindenki nála tanult,álmot látott,halálhír meglátogatta Isten az angyalok, honnét van az Ezoterikus szakértelmük,lopják a képeket,cikkek visszaélnek élők,holtak neve é tudásával gondolják, úgysem derül ki,a családtag nem néz után na és ő nincs itt köztünk elmondja,leírja ki .

Sajnos az emberek nem kérnek semmi igazoló írást,arról hogy a számlaleolvasó,a póstás,a rendőrtől ,gyógyító,jós,bármit aláirnak,bárkit beengednek az otthonukba a tolvajt a gazembert a csalót nem néznek utánna és apró betüst se olvassák el óvatlanok és figyelmetlenek amit bizonyos hiénák,csalók kihasználnak.

Ezért csak ahhoz tessék menni aki igazolja magát utána lehet nézni,kérjék el címét,telefonszám,cégbejegyzés,és tudják azt hogy milyen munkát,szolgáltatást ad,adott maguk tapasztalják meg úgy menjenek utánna előre ne adjanak ki pénzt.
Ha kell kérjenek kóstolót és oda menjenek ahol előre nem kérik a pénzt,az első masszázs,jóslás ingyenes ,akiről meg bizonyosodtak az és olyan a kilétéről kinek a kezébe adják a pénzüket a lakásuk,a széf akár az életük kulcsát !

Már a holtaknak sincsen nyugtuk.
Halott mesterek,jósokra hivatkoznak ma élők ,akik visszaélnek a nevükkel,náluk laktak,tanultak és osztják semmi háttér,tudás,anyagi befektetés nélkül a semmit,a levegőt jó pénzért,no vállalkozás ,feketepénz,osztják az észt.legtöbbje szoftverek,program dolgozni ami kiszámolja az asztrológiai elemzésed,jóslás tenyér szoftver,ingyen kártya progik a neten,mástól lop cikket,tanács ingyenes szakértők,gyógyítók tanácsait,jóslást álomfejtés,gyógyítást Reiki veszik igénybe.
S lopnak,eladják és volt aki pl ,honlapot üzemeltetett vonalban a jós,ingyen szakértő ő meg közvetítette a vevőkörnek,olvasók pénzért,de kiderült.nyomul a konkurencia,a régi nevetlen szakértők,jósok a bulvár a sajtó,tv mindenki pénzt,adatot,képet cikk,munkádat ötletet lop,visszaél a másik neve és munkájával és jönnek az új csalók,tolvajok,az újoncok munkanélküli anyukák,diákok,diáklányok,megélhetési csalók,kufárok,hiénák,és szélhámosok.Kirugott alkalmazottak aki kitalálja más nevét,cikkét,munkáját,Blog,honlapját nevét lekoppintja,lenyúlja és elé helyezi magát kinevezve szakértő,sztár,tanácsadónak magát és lesz 50 honlap,ugyanazon a néven,tanácsadó,cikk ugyanazon köntösben csak némi 0,. vagy, ékezeti hibával eltér,némi színárnyalat,pár szó megváltoztatásával ne tudd bizonyítani hogy lopnak.Lopják a filmet,a zenét a cikkeket,Blogolok tapasztalat,adat és fórum,tárgyakat pénzt,adatok és képeket,és elképesztő hogy nem tudott megvédeni eladni azt ami a tiéd .nagyon sok mester,jós,tanító arcát láttam mikor megtudták hogy mi történik,és hogy a valós tudással,tapasztalatokkal bírók vannak elnyomva,meglopva besározva miattuk már senki se tudja ki az igazi Szepes Mária pl,Ji ching könyv és Feng Shui annyian élnek,tanácsadásból,szakértés,honlapból,cikk és képlopásból,hozzászólásod,tapasztalatod minden kell ingyen de kérem ki az aki itt értékeli az igazat a jót aki,ad viszonoz,.költ fizet ha mindenki ilyen.Lám a csalók szélhámosok aratják le a babért a sikert s ez elég dühítő ugye a sokadik nekifutás és próbálkozásra,és ezért hagytak félbe emberek sikeres festő munkát,írói és alkotó pályát,segítő munkát,tanácsadást .
Milliók, lopják meg hordák szét az ember adatait,pénzét tudását munkáját,pénzét energiáját,adatait műveit.Talán ezért jobb magába zárni az ember az embernek,mert mindíg csak 1 igazi valódi létezik,egy igaz forrás a többi már csak utánzat és koppintás és az a baj senki se akarja,keresi az 1-et mert elég nehéz megkapni,hozzá eljutni,bejutni ahogy az igaz barátság,szerelmet,valódi sikert,örömet s ismertséget,és az emberek azt ami hamis,csaló rossz de szépen van tálalva,becsomagolva és felöltöztetve jobban és előbb megeszik,megfizetik s ezer év mire ha rájönnek nem az igazság hanem a hamisság kenyerét ették,tanács,táplálék,tanítás,útmutatás,tudás.

Minek más szájából meghallani azt,más szeméből meglátni azt amit amúgy is tudunk,érzünk gondolunk újat nem ,mondanak és mutatnak és egy elemzés,jóslással stb senki élete se lesz, jobb halad előre maradnak a hétköznapi problémái,krízis helyzetek,megoldásra váró problémák és senki se mondja meg a sok útból melyik út,pasi és állás lesz a jó melyiket és mit,kit válassz és miért,kire hallgass magad és másokban az istenre az igazság és a szeretet való hangjára vagy az ördögre és az angyalra hisz mindegyik ugyanazt kínálja,rakja eléd és elég nehéz eldönteni 2 útból melyik a jó,a sok barátból mely az igaz,a mű az átlátszó,az irigy,féltékeny a csaló,a sok pasiból melyik lesz a jó,a sok pályából melyik hova,mibe mész melyik végén vár valódi állás,pénz munka,sikerek,sikeres élet ,melyik végén tragédiák sora,veszteség hiába a kitartásod,tanulásod,munka és küzdelem ,ez még nem elég hisz nyerni hagyion .Nehéz ellenszélben, ilyen erős aljasság s túlerőben hisz az emberi hitványság ott van ,volt és lesz körötted mindíg 1 ,min 10,akár 1000 emberben aki beletesz abba elrontsa neked ne jusson,pénz munka,birtok,táplálék irigyel vagy meglop és bárhova menj,bármibe is kezdj 1 mindíg mindenhol lesz hogy ne érj el célt,pénzt, sikert s nagy eredményt.mikor ezt valaki ellopja,kitúr meglop azt mondod nem baj van másik,elkezdesz megint küzdeni,tanulni,harcolni választasz egy másik utat,pályát,,munkát,várost,társ versenyt,hobbit mi megörvendeztet aztán oda is odatalálnak az ellenségeid a világ végére is,és azt is elrontják mert mindíg lesz 1,100 régi,100 új,másik aki a te tucat,a te céljaid,akarja arra tör amerre te de kikerül,eléd áll tudás,pénz,eszközök,harc,kitartás és küzdelmek,fáradozás nélkül.
Már a 2 éves gyerek azzal jön haza hogy ellopják a ceruzáját a játékát a ételét a ruháját a zsebpénzét és a buta orvosok,maffiózók gyereke ő könyvért lopja el,abból tanul mert nem veszi meg abból magának videójátékot vesz,a gazdagnak még több kel,és lekoppintja a leckéjét azért bántja,belerúg de barátkozik,mellé ültetik.

Kit szeret a szülő a tanár,a társai és véd meg ??? Hát azt aki lop,árt hamis és harap,gazdag és a rendesnek bevésik az egyest ha szól,sír ,igaz.erőlködik mégis csak leültetik mondják kettes míg az aki odadörgölődzik,szép,kedves ,pénz ajándék,nyájas,hazudik,és jó színész,spiclik azok nyernek már a szülőnél,az oskolában aztán a párkapcsolat,birtoklás és a családban,munkában.
Ezer gyereke akar Pókember,Bond és Marilin Monroe ,Britney lenni.

Ki öltözködési stílust,ruhát,szabásmintát,receptet,ki karrierbéli mintát,ki társat,pénzt munkahelyet,életcélt és álmokat lop,ki csak szöveg stílust,adatot,szöveget egy dalt egy cikket mert ha nincs benne lusta dolgozni vele könnyebb lopni.
Aztán a 2 éves gyereked továbbtanulásnál,párválasztásnál,álláshoz ,juttatásokhoz jutásoknál érzi ő milyen kevés mennyire számít a pénz a szépség a jó jegy,ha jól hazudsz,lopsz és forgatod a szavakat megtanulja aki hazudik,aknamunkás,lop és csal,spicli ,szemét verekszik,erőszakos,az nyer a tanárnál az iskolában a munkahelyen a szülőknél a való életben ,barátságban.szerelemben,anyagiak s karrierben,azok akik mindenre képesek,bámire átlépni önnön és társaik határait.a törvényeket a sajátját,irott és iratlant a hazánkét s Istenét ,embertársaiét.A gyerek küzd tanul,tehetséges,szorgalmas ötletes minden pénzét könyvekre,tanulásra költi magától vonja el és bukott diákokból lesz kitűnő tanuló,szeretett ,elismert,szép,siker,vagyonos,házas,birtokos és vezetői állásban lopott,csalt diploma semmi munka,kitartás küzdelem és ezekből lesz felnőtt,házas,apuka,anyuka szülő.
Mit mondj a gyermekednek te is ölj,lopj csalj akkor majd szeretnek,elismernek győzöl sok barátod lesz,mindent elérhetsz de csak így,ez van...
Aztán látod itt és ott se boldogul nem hagyják igazan a maga ereje,tisztessége ,küzdelmei,hite és szorgalma által nyerni,győzni megkapni dolgokat ,és odacsapja az iskolatáskát sír,csavarog,nem tud győzni a szülő elött az iskolában,versenyekben a tanár elött ,nem tud a barátságok,párkapcsolatban,munkahelyen és az anyagi világban farkasok és tolvajok gazemberek között élni,túlélni és ez miatt nem lesz saját pénzük,birtokuk,munkahelyük,karrierjük és sikerük,se saját házuk,családjuk,asszony és gyerek mert ne hagyják az a sok farkas aki felnőtt vele,ott várta már a felnőttek,öregebbje a gyerekek,kamaszokból lett vadak.
Ők elkallódnak,rossz sors,sok törés kiadás és adósság,bánat könny és küzdelem mert mindenhol ilyenekbe fut,elé állnak és a lélek feladja,elfárad.Sok gyermek ,szülő átfordul megharagszik és elkezd bűnözni.,lopni,verekedni ezek miatt.letörleszti,bosszút áll joggal,okkal.
Ránőnek a szüleikre sose lesz otthonuk saját ház s autó mert mindíg lesz egy szemét,egy ellenséges erő,egy tolvaj egy csaló,egy két lábon járó önzés és hazugság,energia vámpírok és 25.évekre eldurvulnak már 45 évesnek néznek ki elszáradnak,elfáradnak az élet töréseiben,feladnak ,nem lesz család s birtokuk,otthonuk,valódi hazájuk,táraik mindenhol csak a harc,lopás,hazugságok,bántások s acsarkodás.
Mindíg a jók,igazak a nemes lelkek,gyermekek emberek szívják meg.
csodálkozunk akkor hogy nincs szeretet,ölelés testvérség,barátság,összetartás,kitartás,őszinteség s önzetlenség,jóság,erények mikor csak farkasok vannak,maradtak azok szaporodnak ki,újoncok a gyerekek,fiatalok és a kamaszokban a megélhetési vámpírok.
Nem irigylem a mai gyermekeket,kamaszok és felnőtteket sem,mert az sose jó ha egy munkára,egy pénzre tevékenységre,birtokra,szolgáltatásra 5000 fő jut,ha több lesz a szolgáltatás,a vállalkozó a honlap mint amennyi vevő,pénz s látogató,olvasó ,felület van ,és ez a sok ember,cég mindenki meg akar élni,jól élni,jólétbe egymást öli,tapossa s bántja acsarkodik,versenyez elvtelen eszközökkel él,bármire képes hogy a másik fölé,elé kerüljön ,tőle vegyenek,őt keressék.

Nagyon rossz.Egy ismerősöm könyvet írt,mire összejött a pénz kiadja ,már kijött ellopta valaki,eladták 3 nő,3 kurva szerepelt az ő nevével,ő munkájával valaki ellopta,eladták és ere várt 50 éve úgy érezte magából vetek ki,lopták meg megölték volna mintha a gyermekét szakították volna ki a vesét egy részét így ,düh fájdalom,veszteség s harag tombolt benne,ezt sem hagyták,sem az iskolában a munkahelyén,sem vállalkozni .Sem a zenei,íróim,művészi pályán,szépségverseny bármerre haladt,próbálkozott megélni,magának pénzt,munkát a saját tőkéje,eszközei és erejéből,ment kikerülte őket és felül elemelkedett a lopáson,családok és veszteségek során.
aki igaz,őszinte és valódi ő nem rakja ki magát a képét tudását munkáját,szívét,elméjét ás gondolatát,szépségét és tehetségét se a való életbe a neten,nemhogy a családja elött,iskolában vagy a munkahelyén épp ezért.

Az ember úgy tegyen ki bármit,adjon meg vagy osszon meg hogy vannak olyan emberek tolvajok,nők,férfiak,gyerekek családok akik nem tisztelnek senkit,semmit sem élőt,holdtat mások munkáit,gondolatait és érzéseit egy életre elmehet a kedve a munkától,a segítségnyújtás a tanácsadáshoz annak aki valóban őszinte,önzetlen ezt komolyan veszi,nem játéknak és pénzkeresetnek és ne tudja megfogni azok kezét,rávezetni az útra akik talán 1 hát,5 év múlva válsághelyzet,munkanélküliség,betegségbe,bajba akár adósság a halál torkába jutnak

.Ez olyan mint amikor azt a kabátot,amiért te x évet kuporgattál,dolgoztál nehéz fizikai munkában ,kiizadtál verejtékkel,
a tiéd végre félretetted megveszed és nincs sok ruhád de neked az az egy cél,ember munka,ruha kel csak az van a tiéd és jön egy ember aki ellopja és engedély nélkül magára veszi más külsejét,testét nevét ,ruháját életét,munkáját pénzét ,tudását,cikkeit,képeit,zenei anyagát,hangját,s körülményeit ,terveit,ötleteit,a ruháit ,a könyveit és meglátod valakin azt szembejön amiért te így izzadtál,keményen dolgoztál hordtál,vagy félretettél hogy egy nap ebből boldogúlsz .
Mire összejön rá a tőkét úgy érzed most.
Árulás olyan mint mikor tőrt döfnek a szivedbe.Meglátod más ül a szobádban,írt be a nevét a könyvedbe hordja a ruhád,tiéd mi így lett,vagy azét akit tiszta szívvel őríztál,szerettél testvérét,nagypapáét eltemettél,ül az állásodban,autódban,munkahelyeden a pozíciódban,a pasid mellet pózol,a családodban és más fémjelzi azt a munkát az utolsó kincsed mikor már másod nincs boldogulni,kirakod .
Na ez az a sokadik töréspont amikor inkább már el se indúlsz, nem kezdesz bele semmibe se ilyenek miatt.

csalók:
Szakértők - Kérdezd szakértőinket!
kis virag, lotuszvirag.

( még a nevet és emailcím is lekoppintotta csak az a baj aki ezen a néven olvassa valaki hozzáértő Blogját,írását rá rossz fényt vet az ilyen.
mások sorsát elrontják azzal rád hivatkozik aztán rád haragudnak,téged szidnak,okolnak,rombolnak,lopnak meg ilyenek )

Az ezotériával 10 éve,még egyetemista koromban kezdehetem foglalkozni. Ekkor fedeztem fel a belső látást, ami önbizalom hiánya miatt addig nem igen került a felszínre. Kezdtem bizonyos dolgokat megérezni, előre látni, és egyre többet alkalmaztam is ezeket. ( képen ha 19 20 évesnek-nek néz ki.

Szerintem először szüljön,váljon éljen meg az életben pár dolgot,tapasztaljon meg ,éljen meg vár nehézséget,próbatételt mert csak így tehet szert együttérzésre,feladatokra,,leckékre,és tapasztalatokra tud segíteni másoknak,és bízni önmaga képességeiben abban amit ír ,mond mutat és tanácsol .

Ez olyan mikor olyan nő vezet rovatot,ad ki könyvet aki nem tud főzni,életében kanalat se fogott pl,a magyar Kati pornókirálynő,olyan énekel,lesz énekes akinek kappanhangja van és sorba bukik ki x zernészről nem ő énekelt a lemezén ,csaltak a mai zenekarok,énekesek és a régiek fele,csalókból lesznek sztárok.
Olyan munkahelyi vezetők pl,akik már 5 éve igazgató,mérnök,asszisztens,csoportvezetők és 8 osztálya van,onnét is kirúgták a pénze vagy a lukját tömők pénzelték,vitték be a család,pasi,férj szerető iskolába,állásba,család,birtok és vállalkozásba ,médiába.És bár 5 éve vezetők,de még csak most járják az érettségit,van 3 OkJ,Érettségi,3 Diplomájuk,4 nyelvtudás és színes önéletrajzuk,papírjuk mikor takarító volt,konyhai melós,sittes,kirúgták,kurva,fegyházas vagy bolond aztán odarakják .Szia. Mától én vagyok a főnököd mikor számolni,beszélni s írni sem tud,segg ,semmihez se ért,lop,embertelen csaló .pl Vasi-Zalai .Bp.cégek,lánykák,asszonykák,feleségek.

Nem egy kiházasodik,szül kurvákból lett feleségek,vezetők a munkahelyen,orvos és tanár feleségek,lesznek anyukák és 45 évesen oskolázza be magát de a férje,barát rokonság a munkahelyén,a városban a gyereke sose kérdez rá anyuci,drágám akkor te miből is éltél,hol dolgoztál,kerestél,mit tanultál és miből lett a vagyonos,hogy végezted el a csoportvezetői munkát,miről is szól a munkája,papíron a munkakör és a munkabér pl,olyan ápolónők,gyári munkásnők,banki alkalmazottak,irodista nők,felszolgálók,szállodába dolgozó nők,csoportvezetők,recepciósok ,managerek,asszisztensek akikről tudom hogy gépelni se tud,és a munkaköre hallgatásból,spicliskedésből és picsa tálalásból áll,mivel kiemelik és adnak neki egy íróasztalt,köpenyt hangzatos nevet,munkakört és munkabért,jó pénzt és mindenki használati cikkjei lesznek,aztán lesz egy hülye kinek szül,elveszik.Tanár,Orvos,Rendőr,Ügyvéd ,Vállalkozó,Politikus,mind nagy faszok megvan a háremük a városban,munkahelyen belül a vállalkozásban,másutt .

Felmerült bennem: vajon szabad-e a jövőbe nézni? Miért akarjuk látni, mit hoz a holnap? Jó-e félni egy-egy "megjósolt" eseménytől, nem érünk rá megtudni azt, akkor, ha bekövetkezik? A válasz adott: amikor biztonságérzetünk gyengül, szeretnénk tudni, mi vár ránk.

Reménykedünk, talán jobb időszak következik. Míg a jós azt mondja el: mi "lesz", a látnok azt is nézi, mi lehetne, vagy miért nem képes a jövője felől érdeklődő változtatni sorsán. Ebben próbálok segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak.

A pszichológiai ismereteim alapján folytatott beszélgetések során, igyekszem vázolni a kedvezőtlen helyzet okát, és a lehetőségek feltérképezésével megnézni, mitől válhat kezelhetőbbé a személy élete.

Sok szeretettel várom kérdéseiket

Kiss Virág

Bizonyára gyerekkorában szállta meg az Ezo tudomány és diákbérből nem tellett a tanulmányai,és az albérlete.Ezért a drága szentem megélhetési válsága gyötrelmeiben kitalálta lopok,csalok bejön és sikeres leszek mások tollával,nevével.
Az életvezetés a jóslás,nemjáték ilyenek miatt láttam több száz embert eladósodni,bajba jutni,tönkremenni mert ezekre halhatott,kért tanácsot elvélt,otthagyta a családját vagy késöbb hiányzott a családi kaszából az a 3.23 ezer ft orvosságra,számlára és hajléktalanok lettek,vagy megbetegedtek mert nem volt rá.Te beleadnád a kezed az életed vakon egy vak kezébe vezessen,rábízod a vagyonos,birtokod a családod és az életed olyanra aki még maga is gyerek,tudatlan felelőtlen nincs tudatában a felelősségének.láttam elvérezni tönkremenni embereket egyetlen szón,döntésen annyin.Nem vagy igen.Egyik nyert a másikat kirugták,egyiket felvették a másik 12 utca.egyik csalt az igaz bukott.
Egy igen pl a bírságon,hamis tanúskodás ,egy hazugság valaki életébe került és rá volt utalva annak a családja jóléte,élete körülményei még + 6 ember.Egy igen valaki dönt ezt rúgják igen,ezt ítéljék el ,ezt vegyék fel ,valaki balszerencséje,halála tragédiáiba kerülhet úgy mint 1 nem is.pedig csak egy szó,egy döntés egy tett,egy tanács vagy egy rossz könyv,tudás,látás,minta,kép,eszköz,kártya jós,vagy szakértő és vége,ez ekkora felelősség ,nem játék.Mindenkinek magának kell meghoznia a döntéseit eldönteni mi a jó mi nem mi kell mi nem a belső mestere az igazsága,önvalója a szeretete hangjára,érzéseire kell hallgatnia.

Volt pár ember,nő család,a gyermek akit eltemettem,láttam elbukni,megbetegedni,kirúgtak,tönkremenni,bűnözővé válni,hajléktalan,beteg és nyomorulttá egy rossz tanácsadó,szó,döntés itélet,vélemény,szó,tanács miatt ártatlanul és nagyon nem tudok nevetni ezen.
volt 2 nő,2 anyuka akit külföldről hoztunk haza mert azt mondta jós karrier,szerelmes férfi,állás pénz vagyon aztán majd belehalt kicsalták munka,szerelemmel majd eladták,verték két fiút férfi egyiket a halál,börtön,betegség árnyékából ,csalók markából csaló munkáltatók,befektetők,barátok,szeretők, hírdetések, társkereső.

Mindezt nem pénzért és mindez ilyen emberek miatt lett mint a szakértők,tanácsadók,jósok,papok és azok akik tehetnek,szólhatnak és döntéshozók,ítélnek,akik adnak,kik elvesznek döntenek munkahelyi felvételről,család,pénz juttatásról,ki nyer ki veszít ki kap ki nem ki menjen a selejtek közé kiből legyen modell,sztár ,kit lopjanak meg,tegyenek tönkre ,és mindenki így sakkozik a másik életével,eldönti ez a nő,gyerek ránézésre az ,olyan neki ilyen élet,pasi,munka való,és ilyen körülmények ezt törje az élet és a ránézésre kedves,szépnek aki az ő szeméből,szája íze szerint jó az érdemtelené legyen a jó pasi,állás neki jut család ,mert mindenki rosszul,lát hall,ítél mert csak Istennél van az ő szemében a valóság az igazság.dönteni,ítélni,adni és jutalmazni.az embereket valódi érdemeik szerint kellene látni,rangsorolni és elbírálni,válogatni , megitélni és egyenlő esélyeket adni és teremteni.Láttam valódi nagyságokat olyan romát,meglehet vagy kurvát,látta indiai embert akitől tanultam,akinek fejet hajtottam tisztelem és nem azért mert ,és hogy miért csak én tudom.
Az emberség,kivételes kincsek,tehetség,szeretet képességek,ismeretek nem látszanak mutatkoznak meg mindenkinek és kivülről és ezek az emberek nem nyílnak meg akárhol,akárkinek rakják ki önmagukat ,értékeiket ,engednek beléjük nézni,és talán én vagyok az egy aki sok értékét,képességét,múltját és titkát ,vágyait ismerhetem ,a rosszat értékesnek ,nagynak látok a kicsit a porszemet,a semmit,a kicsit a rosszat és a feketét és ott keresek,találok,oda vezet az élet,ott találtam rengeteget ahova senki se igyekezett,lát halott,néz és keresett a földön a sötétségben a látszat mögött a leértékelt,a lenézett a kacat között.
Lent a sárban,lent a földben a sötétség és az emberi mélységben.
Azóta másképp látom az árvát a beteget a halált,arabor,romát,meleget,szegényt a gazdagot a tolvajt is,a sötétet a feketét a rosszat is.
azt amit féltem,taszított minden megtanított ,nevelt gazdagított megváltozott és fejlődést hozott.
Nagyon nehéz a dolgok mögé látni,a lényegükbe az emberek mögé és mielött rálép valaki az útra kiértékelni tudni mi várja az 1.6.vagy 610. úton mi éri,mert lehet az is mind rossz ,nehéz és rögös és mindenki az egy siker,könnyű,jó ,igaz boldogítót és gazdagot keresi.

Az ember egy edény ,ráhúzhat ezerféle maszkot,arcot,szerepe mázt ,ezer féle arcot,birtokot,ruhát,palotát odaírod diploma,vagy szegény,tanulatlan ezzel lehet játszani,hazudni hogy egy ember hol vonzó hol taszító legyen mélységek és magasságokba juttatni őt,juttatja mások és az emberi látásmód.,nézetek,érzések ,körülményekkel azonosítjuk azzal amit tudunk,látunk,hiszünk,olvasunk,gondolunk,,érzünk és ítélkezünk, róla besoroljuk a kedvelt a szeretett a sikeres köré és felruházzuk egymást ilyen-olyan töltet és jelzővel .

Mi ez a zagyvaság? Tudod a világ és benne az emberek csak
2009. szeptember 11. péntek, 22:57 | Kassay Noémi   Előzmény

Mi ez a zagyvaság?
Tudod a világ és benne az emberek csak tükör!!
Noa

fehercsongor képe
Büszke lehetsz magadra ! A szellemi termékeid , élettörténeteid
2009. szeptember 12. szombat, 3:06 | fehercsongor   Előzmény

Büszke lehetsz magadra ! A szellemi termékeid , élettörténeteid ezek szerint valóban frappánsak , helyükön alkalmazva megvilágosító erejűek , vagyis használhatóak a jóra . Tőled biztosan hitelesebbek lennének , de hatékonyaknak kell így is lenniük , ha mások is sajátjukként ( lelkük rajta ! ) adják elő .
Néha elgondolkodom : A megszemélyesített Isten is milyen jót mulatna rajtunk , ahogy millóféle változatban ismételjük a semmit .
Sajnos vannak dolgok , amik jogos tulajdonosaik szándéka ellenére is közkinccsé válnak . Silány dolgot azonban nem ér ez a megtiszteltetés . Newton pl. eleve lemondott röppályaegyenletei magánhasznosításáról , pedig ha nem tette volna közkinccsé őket , hanem kiképzett és bérbeadott volna szakértőket jó pénzért kora hadseregeinek tüzérségeihez , akkor ma nem csak a Rotschild családi alapítvány , hanem a Newton-family tagjai is üdülőhelyeket szállnának meg egy-egy családi gyűlésükön .
Ez pl. egy lopott gondolat . Nem is emlékszem már , hogy mikor ,és hol és kitől olvastam .
A majmok hajlamosak egymás utánzására , és ettől már nem áll messze a bevált szokások , cselekedetek , gondolatok elsajátítása és használata .
Büszke lehetsz rá , hogy az emberiség közös tudáskincséhez helyi szinten Te is hozzátettél pár a saját életedből merített , és ezáltal hiteles cseppet .
Remélem , hogy nem értettelek félre . Üdvözlettel : felacso
U . i . : Szerintem magába zárni nehéz a dolgokat , legyen az saját ökörség vagy Isteni sugallat . Ez is a közösségi hajlamból , csoportlétből eredő majomtulajdonság . Én például megkönnyebbülést érzek , ha az olvasáskor feltámadó reflexióimat kiírom magamból . Néha elizzadom , de akkor valószínűleg nem is volt olyan fontos . Ha rendszeresen visszatartanám a sült és sületlen dolgaimat , biztos nem járnék jól , mert egyrészt felgyűlve más szinten törne utat magának , másrészt megerősödne bennem ez a tulajdonság és megjelenne más életterületeken is ,na meg a rokon minőségeket is bevonzanám , tehát ezirányban egyoldalúsodnék ,és billennék előbb -utóbb .

Sokat foglakozol az emberi dolgokkal. Ha valóban úgy érzed
2009. szeptember 12. szombat, 15:48 | Névtelen Úá (útkereső)   Előzmény

Sokat foglakozol az emberi dolgokkal.
Ha valóban úgy érzed "megloptak " akkor olyan "kincseket "
akartál magadénak , ami nem vitt volna előbbre.

Akard az Isten "ruházatát " magadra ölteni.
Engedd , hogy Ő töltse be a te edényeidet.

Ez is "egy " lehetőség a megelégedett élethez.

Úá

fehercsongor képe
Be tudjuk csapni . Indoklás : Határt kell szabni a másikkal
2009. szeptember 12. szombat, 2:14 | fehercsongor

Be tudjuk csapni . Indoklás : Határt kell szabni a másikkal szemben , és azt utána már lehet tologatni közelebb - távolabb . Akkor a saját védelmünk érdekében csapjuk be , mert a nem közölt , vagy szépített esemény szerintünk a sorompó felénk eső oldalán van , és ezért nem tartozik a másikra . Hiszen van akit jobban , van akit kevésbé engedünk be az életünkbe . Ha az illető nem minőségileg más , hanem csak fokozatában mélyebb kapcsolatban van velünk , akkor ez igen gyakorlatias elgondolás . Ez a gondolat bennem mégis ellenérzést kelt .
Hiszem , hogy Istenen keresztül mindenkivel egyek vagyunk . A bennünk lévő Isteni lélek szikra mindenkiben azonos minőség . Mi ennek a tértelen - időtlen minőségnek a kettősségbeli megjelenései vagyunk , az anyagi szinthez közeledve egyre szétváltabban . Isten általunk megéli az egységet , de mi részként csak a részt látjuk . Ami lelki szinten egy , az testi szinten már szétvált , határokkal rendelkező . Ebből gondolom , hogy léteznek testi - , és testhez kötődő szinten természetes határok . Ahogy a lélek áthatja a testet ,úgy a testi szint is képviselődik a köztes szinteken a maga határosságával . Gondolatok , emlékek , érzelmek nem egyformán megoszthatók mindenkivel : a hasonló bajokkal küszködők talán fogékonyabbak egymásra . Van akinek a figyelmét , érdeklődését gyógyítónak érezzük , másé sebet hagy . Ezeket a határokat jó megérezni , és tiszteletben tartani , mert különben még az is agressziónak érzékeli a túllépésüket aki teljesen nyitottnak tartja magát irántunk . Hagyni kell , hogy csak annyit ( vagy semmit ) mutasson meg belőle , amennyit és amikor jónak lát , és viszont . Nem szándékos lelki túrkálás esetén is fújás és pofon , ugatás és harapás van , és akkor lőttek a nagy szerelmi totális összeolvadás illúziójának . Talán ha durva ajtóbecsapás helyett azt mondja pl . : " Ne haragudj , de engem ez a téma kellemetlenül / fájdalmasan érint , ne piszkáljuk " , akkor megmarad a határtalan összetartozás délibábja , és még büszke is lehetek magamra , hogy milyen tapintatos vagyok , hogy nem okozok fájdalmat Neki . Persze ez csak akkor működne , ha viszonylag semleges dologgal kapcsolatos . Ha viszont úgy érzem , hogy a házassággal megvásároltuk egymás lelkivilágát , titkait , érzelmeit és hűségét , akkor az ilyen " tiltott területek " olyan vonzóvá válnak , mint hiénának az elásott dög , és kényszeresen keringeni kezdek körülötte . Üdvözlettel : felacso
U . i. : Nincs más által megmondott helyes megoldás , de más gondolatait olvasva néha felszínre bukkanhat a saját .

Felacso ! nagyon jól látsz dolgokat.
2009. szeptember 12. szombat, 15:54 | Névtelen Úá (útkereső)   Előzmény

Felacso ! nagyon jól látsz dolgokat.

Feliratkozás Hírlevélre