Huszti Sándor - Önéletrajz | Önmegvalósítás.hu

Huszti Sándor - Önéletrajz

A hivatalos életrajzom tömören: A nevemet már tudod, 1971-ben Debrecenben születtem és több mint 30 évet ott éltem. Vendéglátóipari Szakközépiskolát végeztem, majd öt éven keresztül a kiskereskedelem különböző ágaival próbálkoztam, több-kevesebb sikerrel. És ekkor, 1994-ben ért utol a végzet.

- vagy a kezdet?   : ))

Ácsorogtam debreceni cipőboltom előtt és stíroltam a nőket. Vajon mikor lesz már végre nekem is barátnőm? - merthogy a csajozás nem nagyon ment. Kevés önbizalom, gyenge önértékelés, rossz duma, nagy vágyak! - ebből nem lesz semmi.

Lelki utam

Egyszer csak odalép egy férfi az egyik szomszédos üzlettől, hogy bemutatkozzon, merthogy ő ott fog dolgozni masszőrként. Kezet fogunk, néhány jópofizós mondat, majd elmegy.

Eltelik egy hónap is, mialatt a szomszéd virágárus lánnyal egyre többször beszélgetünk erről a különleges figuráról, mire rászánom magam, hogy megismerkedjek vele.
Éppen elkezdett hullani a hajam, így ez jó alibinek bizonyult, hogy elmenjek hozzá egy talpmasszázsra.

Beülök a masszírozásra, lábmosás, majd elkezdi gyúrni a talpamat.
Nagyon jól csinálja, ellazulok, és ekkor látom csak, hogy az egyik kezéről hiányzik három ujj. Ebből semmit nem érzek, abszolút mestere a masszázsnak.

Huszti Sándor, Huszti Sanyi, husztisanyi

Három perc után elkezdi mesélni, hogy mit érez rólam. A következő tíz percben három olyan dolgot mond el, amiről nem lenne szabad tudnia, hiszen nem is ismer! Az egyik olyan információ, amit rajtam kívül senki sem tudott!
Honnan tudja mindezt? Utánam nyomozott? Vagy tényleg létezik az a képesség, amellyel bele lehet látni mások életébe? No de ennyire?
A meglepődöttség, kíváncsiság és lélekszorító sírás fura keverékében vergődök, miközben Ő mosolyogva masszíroz és tovább mesél. Néha elönt a sírás, amit nem tudom mi okoz, csak azt érzem, hogy szavai nagyon belém vágnak. Alapigazságokat mond ki az életemről, olyanokat, melyeket magam elől is évekig, vagy évtizedekig titkoltam.

Kész, végem van.

Vége a masszírozásnak is. Elröppent az egy óra, légzésem zavaros, tükrözi a lelki állapotomat. A lábam remeg, úgy megyek vissza a boltocskámba, hogy újra magammal lehessek.
Érzem, hogy ez az óra megváltoztatott valamit az életemben, csak még azt nem tudom, hogy mit!

A következő napokban óvatosan közeledek felé. Lassan lenyugszik a félelem és a kíváncsiságé újra a porond. Ő nyitott a beszélgetésekre és elkezd tanítani.
Hogy mire? Hát az élet dolgaira. Hogy működnek az emberek. Ki hogyan hazudik magának. Hogyan manipuláljuk önkéntelenül is a környezetünket. És hogy mi lehetne egy teljesebb élet értelme!

Hétről hétre egyre többet tudok meg a világról és saját természetemről, de idővel eljutunk oda. hogy a szavak már nem adnak elég információt. Megtanít hát relaxálni, majd vizualizálni. Indítunk közösen egy klubot Vízöntő klub elnevezéssel, ahova mi és azok az ismerőseink járnak, akik kíváncsiak önmagukra. Tanulunk önismeretet, energetikát, meditációt, spiritualitást, manipulációt és mindent, ami a nagykorúsághoz kell.

Addig azt hittem, hogy felnőtt vagyok, hiszen elmúltam már 18. Lassan kezdem látni, hogy alig akad a társadalomban néhány olyan fejlett egyén, aki felnőttnek vallhatja magát. Kérkedünk vele, pedig gyerekes játszmáinkkal szórakoztatjuk, zsaroljuk hasonló gyermeki társainkat

Huszti Sándor, önismeret oktatás, Huszti Sanyi, önismereti beszélgetés Fel kéne nőni végre és irányítani az életemet! - születik meg ekkoriban a vágyam és ezernyi tettet von maga után.

Naponta háromszor fél órát vizualizálok olyan gyakorlatokat, melyekkel megismerhetem magam, vagy befolyásolni tudom a magam és környezetem életét.
Éber állapotaimban pedig azon gondolkozom, hogyan is működik a világ-ember szimbiózis, mik az összefüggések?

Változás

Három év intenzív tanulás után rendesen megváltoztam: Lecserélődtek a barátaim, munkát váltottam, kinyitom a számat és rendszeresen van barátnőm. Kicsit esetlen még az új Huszti Sanyi, de sokszor hiszi azt, hogy megváltja a világot! Eddig még nem sikerült, de nincs veszve semmi sem! : )
Majd, lassan arra kényszerít a Tanítóm, hogy hagyjam el Őt. Ne kövessem, álljak a saját lábamra. Azt mondja, hogy tudok már annyit, ami az úthoz kell, a többit tegyem meg egyedül! Nagy nehezen elhagyom a találkozásokat, bár rohadtul fáj! Nagy űr marad utána, és nagy csapás is, amikor kezdem észrevenni, hogy Ő mikben tévedett.

Hiába mondta, hogy ne magasztaljam fel, hiszen Ő is csak emberből van, számomra akkor isteni minőséget jelentett és nem is akartam látni a hibáit. A csalódás keserű és ekkor fogadom meg, hogy én innentől csak Istent vagyok hajlandó követni. Meghallgatom mindenki véleményét, adok mások tanácsaira, de követni csak a Tökéletest!

Elindulok hát a saját utamon. Megtanított a Tanítóm a belső látásra, a jövő érzékelésére, számtalan önmegfigyelő és személyiségfejlesztő technikára, de mind közül a legértékesebb, hogy el tudom magam fogadni! Megtanított az önszeretetre, önelfogadásra, ami nélkül járhatatlan a belső út! Ezért áldom Őt azóta is!

Útközben egy kicsit természetgyógyászkodom, házasodom, gyerekeket nemzek, elköltözünk Veszprémbe, majd vissza Debrecenbe, ...

Most munkám mellett, legtöbb időmet három fiammal töltöm (1998, 2000, 2002).
Fantasztikusak a gyerekek, három teljesen különböző egyéniség.

Feleségemtől elváltam, kapcsolatunk mégis példaértékűen jó. Napi találkozás, közös programok, nyaralás. A család nem bomlott fel, csak a házasság.

Huszti család, Huszti Árpád, Huszti Boldizsár, Huszti Andor

Munka

2002 óta dolgozom rendszeresen az önismeret, ezotéria területén. Kezdetben személyes tanácsadással és jóslással foglalkoztam Léleklátó-nak titulálva. Nagyon sok embert és sorsot megismertem, főleg a Dunántúlon dolgoztam.

Utána táborokat és tanfolyamokat kezdtem szervezni egyre nagyobb bátorsággal. Ebben nagy segítőm volt Gyurkó Zsolti, akivel jó ideig együtt haladtunk az utunkon.

2004-ben Budapesten elindítottam egy előadás sorozatot, amelyen főleg önismeretről, párkapcsolatról és belső látásról beszéltem. Több tucat előadást és tanfolyamot tartottam, több száz résztvevőnek tanítottam az önmegvalósítás módszereit.
A sok programnak köszönhetően én is egyre jobban beletanultam ebbe a tanítói munkába, és a szervezés mesterségébe. Szerettem csinálni, élveztem a nyüzsgést, örültem mások sikereinek, felismeréseinek és annak, ha eljutottak életük nagy megoldásaihoz! Azóta is sokan hálásak azért, amit tőlem kaptak, bár inkább azt mondanám, hogy Ők adták ezt maguknak, én csak a módszert mutattam meg!

Hitvallás

Hiszen hiába mondunk el egy nagy igazságot ezreknek, mégis csak egy páran vevők azokra a szavakra. Azok fogadják be, akik készek megváltozni, akik szembe mernek nézni addigi tévedéseikkel és hazugságaikkal! Kell egy belső késztetés az őszinteségre, enélkül nem megy!

Hiszem, hogy elég megtanítani a megfelelő módszereket és aki érez magában késztetést, az egyénileg is képes lesz járni az útját! A vallások kora lejárt. Az emberek a saját útjukat akarják járni, nem másokét!
Éppen ezért én sem egy spirituális utat tanítok, hanem technikákat, módszereket, amelyekkel hatékonyabban megismerhetjük önmagunkat, megvalósíthatjuk a céljainkat.

A jövőben szélesíteni szeretném hatáskörömet. Tudom, hogy az az önismereti tudás, világlátás és lelki tapasztalat, ami felhalmozódott bennem, sokak fejlődésének lehet a kulcsa. Minél több emberhez el szeretném juttatni azokat a gyakorlatokat és elméletet, amelyek az én életemet is gyökeresen megváltoztatták!

Régen azt gondoltam, hogy ha egy embernek is tudok segíteni, hogy önmaga felé elinduljon az élete, akkor az én életem sem telt hiába! Tízen-százon már bőven túl vagyok. De nem ezért érzem jól magam, hanem azért, mert Önmagamon segítettem.

Használd Te is sikerrel az Önmegvalósítás.hu weboldalt, olvasd a blogomat, és tegyél meg mindent Önmagad felszabadításáért!

Huszti Sándor

Beküldte: | 2008. máj.. 06. kedd - 09:31

Hozzászólások

0 hozzászólás
Köszönet LÉNYEDÉRT
2008. október 09. csütörtök, 20:33 | Margo DRC

Kedves Mindenki! Most is meghatódtam, és elöntötte szívemet a szeretet érzése Huszti Sanyi szavait olvasva. Még én is" gyerekcipőben járok" a lelki fejlődés útján, de rákattantam és nagyon ajánlom mindenkinek, mert ez a teljesség, és nagyon csodálatos ezen az úton járni. Örülhet Mindenki aki ilyen segítőt kap. Köszönet Neked!!!!

Az is elmondhatja a velemenyet aki nem ert 1et?
2009. március 16. hétfő, 19:57 | Attila12345 (útkereső)

Sanyi,
Nem akarok vitatkozni, annak semmi ertelmet nem latom, viszont a velemenyemet szeretnem elmondani. Annal is inkabb mivel egy kozeli ismerosom - aki egy meglehetosen naiv lelek - minden szot elhisz abbol amit itt hirdetsz. Olvasom az oldalt es az ugy nevezett program-od egyiket es nem latok mast mint kozhelyeket es feligazsagokat. Belemagyarazasok tomkelegevel megtuzdelve. A legjobb hazugsagok nagy resze igaz.
Belatom sok a kishitu, elesett, onbizalomhianyban szenvedo, szerencsetlen ember es nekik a legkisebb szalmaszal is eletmento lehet igy ezt a reszet alairom, lehet valoban nem csak a penzert csinalod hanem segiteni is akarsz, de meg ez sem magyarazza meg miert gondolod hogy te tudod a Valaszt Mindenre.
Ugy adod elo magad mintha te megvilagosodtal volna holott az egesz egy osszegyujtott "szak-irodalom" konyv.
Az emberek lustak hogy maguk nezzenek utana dolgoknak, tanuljanak, infot gyujtsenek ezert elhisznek mindent annak, aki azt igeri, allitja o mar latta a fenyt. Konnyebb, es nem az ovek a feleloseg.
Amit eddig lattam az azt mutatja hogy te ezt hasznalod ki. A tortenelem soran sok ember gondolta hogy o mar tudja a valaszt es megvilagosodott... viszont a legtobbje egy eletet toltott azzal hogy kutatott.
Ahogy te eloadod a messiast az enyhen szolva ketsegeket hagy az emberben, de az elesettek hisznek neked mert valtozast akarnak, csak ne feledd ki vagy, honnet jottel, hova tartasz... nekem ugy tunik kicsit osszezavarodtak a dolgok a nagy tudas kozepette... :)

Szerintem...
2009. március 16. hétfő, 19:59 | Almás (útkereső)   Előzmény

Szia Attila!
Szerintem természetes hogy az ember a saját véleményét úgy mondja el, mint meggyőződését. Az hogy ki kinek mit hisz el, az csak az ő, saját felelősége.
Szerintem ezen a lapon nem kinyilatkoztatások sorakoznak, csak vélemények. Ha valaki ezt másként látja, olvassa, azért nem hiszem hogy az író a felelős. Ha valaki olyan alkat, hogy alapból minden véleményt elfogad, az itt is egykönnyen zavarba jöhet, mert vannak eltérő meggyőződések.
Egy felnőtt ember mielőtt elhisz dolgokat, előtte gondolkozzon egy kicsit, kutasson, tanuljon, s erre ez az oldal is megfefelő. (De nem csak ez.)
Vigyázz az ismerősődre, tanítsd meg kicsit kételkedni.
De vigyázz, nehogy végképp mindenből kiábránduljon, mert úgy elég nehéz lehet élni!. :-)
Mi a weblap címe? Önmegvalósítás... nem Kinyilatkoztatás.. :-) úgyhogy semmi vész...
SZERINTEM! :-)

A nagyreszevel egyet ertek. Viszont! Honnet tudod hogy az igaz a
2009. március 16. hétfő, 20:01 | Attila12345 (útkereső)   Előzmény

A nagyreszevel egyet ertek.
Viszont! Honnet tudod hogy az igaz amirol "te" ugy gondolod, hogy az. Ha vki leirja a velemenyet az fair, de ha tanitja az mar ketelyes szamomra. Miert? Mert konyvtarnyi anyagot lehet elolvasni a temaban es meg mindig nem lennek biztos benne hogy az ugy igaz ahogy en latom.
Szerintem - es lehet tevedek- konyvek es tanitok azert kellenek hogy terelgessenek, az uton tartsanak, de a vegen neked kell megtalalnod, amit keresel, ami teged boldogga tesz, ha viszont vki azt mondja "ez igy van" bennem automatikusan felvillan egy kerdojel. :)
Sanyi azt irta: "az elmúlt évtizedben alig olvastam szakirodalmat, a tanításaim igen nagy része a saját tapasztalatomból fakad"
Egy onjelolt Messias? Persze akadnak kivalasztottak, de en szivesebben olvasok olyanoktol (sajnos nem mindenki van igy), akik egy eletet toltottek azzal hogy keressek a valaszt. Es tobb eletet felero tudast tartalmazo konyveket olvastak el. Ha jol megnezed minel tobbet olvas es tud vki annal kevesbe hirdeti hogy o tudja a "valaszt". :)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Szerintem az teljesen mindegy, hogy akitől tanulunk, az egy élet
2009. március 16. hétfő, 20:06 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Szerintem az teljesen mindegy, hogy akitől tanulunk, az egy életen át tanult, elolvasta a teljes szakirodalmat, Mesternek tartják, vagy csak a saját kútfőjéből merít. A lényeg az, hogy amit mond, az igaz, vagy nem igaz!

Persze erre mondhatnád, hogy honnan tudhatnánk azt, hogy egy tanító szavai igazak-e?! Nos, vannak, akik megérzik az igazságot, van már hozzá elég tudatosságuk. Ők biztosan nem vesznek el a hatalmas információáradatban!

Akiknek viszont nincs meg ez a képessége, azok csak bízhatnak benne, hogy nem hamis útmutatásoknak lesznek az áldozatai.

Azt gondolom, hogy egy jó mérce, ha megnézzük a tanító életét, hogy Ő mennyire tudta megvalósítani azt, amit tanít?!
Ha egy autószerelő műhelye előtt azt látom, hogy az Ő autója a leglerobbantabb, akkor oda be se viszem az autómat javíttatni!

A másik módszer a hitelesség tesztelésére az idő. Ha pár évtized múlva visszanézünk majd, hogy beváltotta-e az ígéreteket a tanítás, fejlődtek-e a tanítványok, akkor abból is láthatjuk, hogy csak csali volt, vagy működő módszereket kaptak-e az emberek?! De kinek van erre pár évtizede, hogy kivárja az eredményt?

Azonban ezek egyike sem helyettesíti a saját megtapasztalást, ami mindent elsöprő bizonyosságot adhat a tanítás hitelességéről.
Aki akarja, bármikor kipróbálhatja az önismereti módszereimet és akkor nem kell hinnie másoknak, lesz saját élménye.

De ha Te eleve elutasító vagy Velem és a gondolataimmal, akkor olvasgass továbbra is azoktól, akik másoktól már rengeteget olvastak, majd leírták, hogy nem tudják mi az igazság! : -)

keresheted ...
2009. március 19. csütörtök, 12:19 | Borcsa (útkereső)   Előzmény

"en szivesebben olvasok olyanoktol, akik egy eletet toltottek azzal hogy keressek a valaszt"
Keresni kereshették. Te is keresgélheted, hátha meglesz a válasz a gardróbszekrény mögött...
Inkább lazulj le, hívj fel egy csajt és rendeljetek egy pizzát.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Köszönöm, hogy megírtad a véleményedet.
2009. március 16. hétfő, 20:03 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Szervusz Attila!

Köszönöm, hogy megírtad a véleményedet, reagálnék is egy-két gondolatodra:

Elismerem, hogy a programom hirdetési oldalán sok közhely olvasható, de ha ott leírnék minden "igazságot", akkor ugyan miért jönnének el az emberek a programra?!
Ha feliratkozol az ingyenes MINI tanfolyamokra, vagy elolvasod a cikkeimet, hozzászólásaimat, azokból mélyebb betekintést nyerhetsz a tanításaimba, mint a programom oldaláról.

Igen, könnyen előfordulhat, hogy téves dolgokat hirdetek, hiszen én sem vagyok tökéletes, én is tévedhetek. Éppen ezért fel szoktam hívni az emberek figyelmét arra, hogy se Nekem, se másnak ne higgyenek el semmit se! Mindent gondoljanak át, járjanak utána, tapasztalják meg, mielőtt tényként kezelnék!
Pontosan arra szeretném megtanítani az embereket, hogy ne kövessék a konvenciókat és a gurukat, hanem újra gondolkozzanak és tudatosan irányítsák az életüket!

Viszont azt elutasítom, hogy egy "összegyűjtött szak-irodalom könyv" lenne, amit itt olvashatsz, hiszen az elmúlt évtizedben alig olvastam szakirodalmat, a tanításaim igen nagy része a saját tapasztalatomból fakad. Ahol nem saját tapasztalatról, felismerésről írok, azt ott meg is szoktam jegyezni!

Kétségtelen, hogy rendszeresen vannak "megvilágosodás élményeim", abszolút tudatállapotaim, de ez nem jelenti azt, hogy megvilágosodott lennék. Messiásnak sem tartom magam, ezt nem is hirdetem magamról és Isten ments, hogy mások annak tartsanak!

Viszont hiszek abban, hogy amit mondok és írok, annak van igazságtartalma, azon érdemes elgondolkodni, a módszereimet kipróbálni és ettől jelentősen változhat az emberek tudatossága és életminősége.
Ha ebben én magam sem hinnék, azzal elveszíteném a hitelességemet!

Bennem is sok kérdés van még megválaszolatlanul az életről, az önismeretről és a spirituális útról, ezért tovább keresek, amíg meg nem találom mindenre a saját válaszomat!

Ezt kívánom Nektek is: Ne csak keress, találj is!

Par dolog tisztabb, viszont akarod vagy sem sokan kepzelnek
2009. március 16. hétfő, 20:04 | Attila12345 (útkereső)   Előzmény

Par dolog tisztabb, viszont akarod vagy sem sokan kepzelnek "Messiasnak". Miert? Mert "tanitod" oket. Azt mondod te vagy a Mester... Anno volt egy fiatalember aki allitolag jart a vizen es gyakran hangoztatta a velemenyet a kore gyuloknek, aztan ha nem valaszolt nyiltan/1ertelmuen egy kerdesre az emberek fantaziaja megindult... Ot is Mesternek hivtak. Szereny es kedves ember volt mint te, ezert meginkabb kedveltek es ugy gondoltak onzetlen. Lehet az is volt. Te is az lennel ha minden ingyenes lenne az oldalon es a tanitassal kapcs. Viszont attol a perctol hogy 1 fillert elfogadtal mar uzletrol beszelunk. Mint azt tudjuk emberek sokmindenre hajlandoak ha a remeny megcsillan a tavolban...
Jut eszembe, erdemes megnezni a Brian elete c. filmet :) Kivalo parodia. Nem kevesbe tokeletes leirasa annak, ami itt is tortenik.
Amit az osszegyujtesrol irtam azt tovabbra is tartom. Van itt minden az oldalon. Tarot-tol kezdve a jovo hetig. Erdekes hogy az oldal azt mondja: "A Tarot kártyát az ősi Egyiptomban, spirituális beavatásoknál használták." Kerestem az eredetet de sehol semmi utalas Egyiptomra. Egyik forras: http://en.wikipedia.org/wiki/Tarot szerint : Although there are quite a number of alternative theories on the origin of Tarot, current evidence seems to indicate that the first decks were created between 1410 and 1430 in either Milan, Ferrara, or Bologna, in northern Italy. Nem latom at hogy talal vki valaszt, soot igazsagot egy szamitogepes programban, ami veletlenszeruen kidob egy kartyat... Belemagyarazni persze lehet mindenbe mindent. (Delphi)
Bocs, hogy csak 1 peldat ragadtam ki, de nem akarok itt sokaig idozni, mert mikozben itt olvasom a tanitast ki eli az eletem? :)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nem értem, miért akarod belém beszélni, hogy Mesternek tartom,
2009. március 16. hétfő, 20:05 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Nem értem, miért akarod belém beszélni, hogy Mesternek tartom, mondom magam, amikor én ezt nem teszem! Talán így érthető lesz:

Nem vagyok Mester!

Dolgozom, pénzért árulom az önismereti tanításaimat, tanítok, és közben egy gyarló ember vagyok, akinek még van mit fejlődnie. Aki ennek ellenére Mesternek akar engem látni, az az Ő problémája.

De én külön választanám a személyemet és a tanításomat. Én nem azt mondom, hogy engem kövessenek, hanem azt, hogy a tanításomat kövessék!
Nem én vagyok az út vagy a cél, hanem a tanításban vannak azok a célok és eszközök, amiket - szerintem - érdemes használni, elérni. Ennyi.

Nincs közösség, egyház, pap, Mester, gyülekezet. Inkább egy sítanfolyamhoz hasonlítanám, ahol megtanulsz síelni, de ezért nem borulsz le a síoktató lábaihoz, nem leszel a híve egy életen át!
Ha már jól megy a síelés, akkor esetleg hálával gondolsz az oktatódra, hiszen megmutatta a módszert, amivel elindulhattál az úton (a lejtőn : )

A Mester
2009. március 17. kedd, 1:22 | Csizike ;-) (útkereső)   Előzmény

Szia!

Nekem ez a síoktatós hasonlat rendkívül tetszik... így ebben a formában még nem hallottam, de szerintem rendkívül találó és megmutatja a lényeget...

Ezzel szereztél egy pár derüs pillanatot nekem, és sikerült megértenem valamit, és ezután másképp, más szemmel néznem bizonyos dolgokra és emberekre a világban...

Köszönöm szépen. ;-)

"Amikor a Tanítvány készen áll,
a Mester megjelenik."
És fordítva... ;-)

Hiszen egymás Mesterei és Tanulói vagyunk...

És ettől kerek és egész ez a Szent Világ...

Azt mondják, hogy aki tanít valamit, azt tulajdonképpen neki magának kell megtanulnia...
(még tökéletesebben)...
És ez egy kissé paradoxonnak is tűnhet első ránézésre...
De mint tudjuk, az Élet egy nagy Paradoxonok sorozata...
Vagyis leginkább: Egy Nagy Vicc...
Egy Nagy Lehetőség...
Egy Nagy Csoda...

;-)

Ahogy Papaji mondta (H.W.L. Poonja, Sri Ramana Maharsi "Mestere"):

"Nincs Mester, nincs tanítvány, nincs tanulnivaló és nincs tudás.
Csak AZ van.
Aki mindig is Vagy."

Csizike ;-)

fircsi képe
Abszolúte egyetértek. GODOT-ra várva.
2009. március 20. péntek, 8:01 | fircsi   Előzmény

Abszolúte egyetértek.

GODOT-ra várva.

Keresel egy mestert?
2009. március 19. csütörtök, 12:13 | Borcsa98765 (útkereső)   Előzmény

Kedves Attila!

Keresel valakit, (A Mestert???) csak nem passzol a Sanyi a képbe? Akkor minek írsz ide megjegyzéseket? Még kutatómunkát is végzel...remek! Emiatt lebuktál! A racionális gondolkodás sok mindenre választ ad, de van néhány dolog, amire pont nem.

1, Minden vágyad, hogy valaki jól megmondja Neked, hogy mit is csinálj tulajdonképpen (A Mester! Hah!)
2, Szeretnéd, ha Neked is sok rajongód lenne (mondjuk pár jó csaj) és emiatt felvértezed magad mindenféle "tudományos" okoskodással.
3, Menj el nyugodtan valami hitközösségbe, hidd el, jó lesz a társaság, te sem görcsölsz majd és tele van jó csajokkal.

Azért nekik ne nagyon emlegesd a Brian életét...Csak lazán.
Sok sikert!

Attila felvetése Sanyiról
2009. június 16. kedd, 15:12 | marti73   Előzmény

Kedves Borcsa!

Kicsit erős volt, ahogy odavágtad Attilának. Sztem joga van elmondani a kétkedéseit, mint ahogy nektek is a támogatásotokat Sanyi felé.
Megjegyzem én is meglepődtem egy s máson, ahogy Sanyi kezeli ezt a tanítás dolgot, de persze én nem vagyok az az egyből elutasító fajta, én még jobban meg szeretném ismerni Sanyi módszerét majd aztán kialakítom a véleményem.
Írtam is neki a kérdéseimről, remélem majd válaszol nekem.

Én is egy önismereti úton járok épp és "véletlen" botlottam Sanyi oldalába. És persze nem hiszek el mindent és nem is válok egyből rajongóvá, ez a dolog sokkal összetettebb ennél sztem. Egyszerűen csak figyelek és hallgatom mit súg a felettes énem.
De nem esek neki senkinek csak azért, mert más a véleménye.

Sztem neked ez a legnagyobb tanítás mára.

Köszönöm hogy elolvastad amit írtam.

márti

túllihegjük
2009. június 16. kedd, 15:53 | borcsa (útkereső)   Előzmény

Gyerekek, az a legjobb, hogy túllihegjük itten ezt a témát. Egyébként érdekes, hogy mennyire értjük máshogy ugyanazokat a szavakat. Nem baj!

Előre az önismereti úton!

De azért néha lazítsatok is...lehet mosolyogni néha...

Te milyen gyakorlatokat végzel naponta?
2009. március 18. szerda, 11:48 | Névtelen (útkereső)

Szia Sanyi!

Azt szeretném kérdezni, hogy Te milyen gyakorlatokat végzel naponta, mivel tartod karban a lelki világodat?

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Az életben minden házhoz jön.
2009. március 18. szerda, 14:37 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Napi gyakorlásként szinte csak tisztító, oldó gyakorlatokat szoktam végezni. Úgy tapasztaltam, hogy ha mindig megtisztítom (tudatosítom) a felmerülő tudattartalmaktól, zavaroktól, félelmektől és gátlásoktól magamat, akkor ez az alap rendezettség magától bevonzza a jó dolgokat az életembe.

Ezért aztán soha nem szoktam vágy-beteljesítő, bevonzó gyakorlatokat végezni, mert amihez elég tiszta és érett vagyok, az úgyis megtörténik Velem időben!

A jövőmet sem nagyon szoktam vizsgálni és másokba sem nézek bele, habár még mindig elég jól működik ez a képességem. Ami információra szükségem van a jelenben, azt mindig megkapom, kérnem sem kell.
Azt gondolom, hogy az életben minden házhoz jön, csak folyamatosan nyitva kell tartanunk az ajtót!

Ez amúgy nem könnyű, hiszen a félős, ijedős egonk azon nyomban bezárkózik, ha valami számára kellemetlent tapasztal, vagy megérzi annak az előszelét!
Erről le kell szoktatni, és meg kell tanítani arra, hogy ami nem tetszik neki, az elől ne elzárkózzon, hanem a nyitottságát megtartva inkább fogadja be, és a saját álláspontját adja fel, ha arra van szükség!

Sokkal nehezebb egy felesleges tudattartalmakkal szennyezett, zavaros, kusza személyiségnek elérni jó dolgokat, mint annak, akinek a tisztasága bevonzza a hozzá illő, kiérdemelt jót!
Olyan ez, mint amikor egy étterem vezetője nem foglalkozik az étterme jó hírnevével, nem reklámozza azt, nem próbál meg vendégeket odacsalni, csak egy dologgal foglalkozik: hogy az étel tökéletes legyen! Ez lesz az Ő reklámja.

Az életben azért erőlködnek annyit az emberek a vágyaik elérésével, mert olyat akarnak megkapni, amire még nem érettek belül, amit még nem érdemelnek meg!
Gyerekkorunkban ott voltak a szüleink, akik elmagyarázták, hogy mi miért nem vezethetünk még autót, nem mehetünk el egyedül egy erdei túrára, nem gyújthatjuk meg a karácsonyfagyertyákat. Akkor ezt büntetésnek éltük meg, mert nem értettük, amit most már igen, hogy mindezek a korlátozások a saját érdekünkben voltak, mert nem voltunk még elég érettek arra a tevékenységre!

Most ugyanígy kellene megérteniük a felnőtteknek, hogy a vágyaikat ne kívül hajszolják, hanem belül váljanak rá éretté és akkor ajándékként az ölükbe hull majd az, amit immár megérdemelnek!

fircsi képe
Azt gondolom, hogy valóban házhoz jönnek a dolgok és a
2009. március 19. csütörtök, 7:54 | fircsi   Előzmény

Azt gondolom, hogy valóban házhoz jönnek a dolgok és a boldogság is időben bekopogtat hozzánk. Mindig időben. Nagyon fontos , hogy mindig "otthon " legyünk.

Sziasztok Sanyi itt most olvastam egy mondatodat ami megfogott
2009. július 26. vasárnap, 16:38 | Noa (útkereső)   Előzmény

Sziasztok

Sanyi itt most olvastam egy mondatodat ami megfogott és elgondolkodtatott engem is.

Sokan mondogatják nekem, hogy jó lehet a körülöttem élőknek, mert a segítség mindig kéznél van.
Közben az az igazság, hogy sem a magam sem a családom horoszkópját nem szoktam nézegetni, csak egy évben egyszer (szolár miatt).
Így ahogy Te itt megfogalmaztad még sosem mondtam ki, de mindig is éreztem , hogy nincs rá szükség.
Most meg az jutott eszembe, hogy akkor viszont miért csinálom?
Ha nekem nincs rá szükségem, akkor másnak sem.
Na szóval ezen most egy kicsit gondolkodnom kell , mert nagyon sok,, Attilával"találkoztam már én is.
Üdv:Noa

Sanyi
2009. július 26. vasárnap, 13:06 | Buddhanita (útkereső)

KÖSZÖNÖM

és most elmegyek sírni :(

SZERETLEK

En amikor megtaláltam ezt az oldalt,fogalmam sem volt mibe
2009. július 26. vasárnap, 18:52 | skorpio (útkereső)   Előzmény

En amikor megtaláltam ezt az oldalt,fogalmam sem volt mibe csoppentem.Sanyibát csak most egy hete "ismerem írásairol".Nekem magyarázatai nagyon érthetoek,kezdok számára is.Tanít egy két fajta meditácios modszert ami biztos senki kárára nem válik.Szerintem egyáltalán nem ragaszkodik,nem akar megvilágosodott lenni------sem pedig senki mestere.Mit ér vele egyáltalán az ember ha azt mondja:
MEGVILAGOSODOTT VAGYOK............?Es nekem ha nem is mindenben értek néha egyet Sanyi írásaival szimpatikusnak tunik.Amugy én sokaknak nem értek eggyutt írásaival,de azt nem tudom még megítélni és nem is akarom,hogy melyik a helyes ut.Nem is lényeges,az UT-magán UT.Mindenkinek a sajátja tunik halyesnek.Egyszoval Sanyi...................emelem kalapom elotted.

Huszti Sanyi..... nekem még mindig Huszti Sanyika Debrecenből...
2012. december 17. hétfő, 12:07 | Moréna (útkereső)

Jó látni téged, és olvasni hogyan fejlődsz, és fejlődtél eddig.
Én még a "cipőboltos" idődből ismerlek, mert a gyermekeimmel, és unokatestvéreivel
voltál süvölvény.
Azt nem tudom, hogy tudod-e, hogy nekünk csak Huszti Sanyika voltál, már nagykamasz korodban is, és nekem csak igy vagy a gondolatomban ma is.
Ez a szeretet neve volt.
Szépek a gyermekeid, és a mosolyod ugyanolyan, mint ahogy én megismertelek.

További sok sikert, és jó egészséget kívánok a további utadon.