Mit üzennek a számok? | Önmegvalósítás.hu

Mit üzennek a számok?

Hozzászólások

37 hozzászólás
Twindragon képe
Szia! Egyszer már volt egy hasonló téma! Nézd meg!
2010. június 06. vasárnap, 1:18 | Twindragon

Szia!

Egyszer már volt egy hasonló téma! Nézd meg! :-)

http://onmegvalositas.hu/topik/evek_ota_kovet_22_22

“Nem veszítettem el a kedvemet, mivel minden egyes sikertelen kísérlet egy újabb lépést jelent előre.” (Thomas Alva Edison)

Elolvastam.Köszi!
2011. január 13. csütörtök, 19:32 | P. Helga (útkereső)   Előzmény

Szia Twindragon!

Elolvastam az ajánlatodat. A választ ott sem találtam meg, de ennek ellenére tanulságos és megnyugtató volt elolvasni, mert látom hogy másoknak is van hasonló élményük.

Az idézeted tökéletesen igaz! Köszönöm! Szia!

òràn làtott dupla szàmok
2013. május 01. szerda, 10:35 | rolland (útkereső)   Előzmény

Sziasztok,

Velem mindig megtörtènik!

Bàrmikor nèzek rà az òràra, akkor figyeltem fel erre a dologra, mikor a màsodperceket is làttam egy òràn, ès a teljes szàmsor azonos szàmokbòl àllt!

Azòta van magyaràzat erre a jelensègre szerintem! Màr csak a mièrtre kellene magyaràzat!

Rolland

tükörszámok?
2012. október 30. kedd, 8:53 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Sziasztok
Én ezzel is rendszeresen találkozom
10:01, 12:21, stb. Én akkoriban azt tanultam hogy mindenki tükör az életemben- a ne ítélkezz-t.Azóta hogy ez megy, eltűntek ill. nem annyira gyakoriak.

Én szerettem
A páros számokat is.Pl a égi személyim számában a 666 volt (:-)) Az újban 777- no mondom fejlődtem
:-)Nil

Sziasztok
2020. május 28. csütörtök, 21:12 | kiss patrícia   Előzmény

Él még ez a Blog? Köszönöm

HajduM képe
http://www.numerologia.hu/shift/ Ezen az oldalon, csak számokkal
2010. június 06. vasárnap, 20:59 | HajduM

http://www.numerologia.hu/shift/

Ezen az oldalon, csak számokkal foglalkoznak. Próbálj itt érdeklődni.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----

KÖSZÖMÖM!
2010. június 15. kedd, 22:00 | P. Helga (útkereső)   Előzmény

Sziasztok!

Neked is, és Twindragonnak is köszönöm az útbaigazítást!

Beleástam magam a témába, de semmi konkrét válszt nem találtam sehól. Viszont meglepetéssel tapasztaltam, hogy sok embernek van hasonló élménye, de ahogy leszűrtem, ők sem tudják mire vélni a dolgot.

Azóta is az körülöttem vannak az egyforma számok, napról napra sűrübben jelennek meg, egy órán belül többször is.Tudatosan próbálom figyelni ilyenkor, hogy éppen miyen gondolataim, érzéseim vannak, vagy éppenséggel milyen élethelyzetekben jelennek meg.Azt már tudom. hogy mindenkáppen pozitív hangulata érzete van. tegnap este megnéztem a "23-as szám" című filmet, hátha abból "valamit"kapok. De az én tapasztalásaimhoz semmi köze nem volt.Engem nyugtatnak ezek a számok (most már), semmiképpen nem kergetnek őrületbe..... :) Csak próbálom megfejteni .... mert érzem, TUDOM!, hogy ez Jel.

Biztos vagyok benne, hogy köze van ahhoz, hogy folyamatosan húz egy erő, a tudatosodáshoz.Mindig is foglalkoztatott "az élet értelme" tipusú kérdések, már gyerekkormban is ezeken gondolkodtam.
Mikor Gyesen voltam,beiratkoztam a könyvtárba.....csak úgy.(jó, és sokat alvó kisbabám volt :) ) "Véletlen" szerűen mentem a sorok között, és "véletlenül" találomra nyúltam az első könyvre. Müller Péter : Lomb és gyökér volt. Akkor figyeltem fel, hogy "Ezotéria" soron járok.Én ekkor láttam ezt szót először. Itt kezdődött minden!Szóval jöttek a könyvek egymás után.Most már szándékosan ebből a sorból választottam, de mindig véletlenszerűen.....és mindig PONT olyat sikerült találnom, ami éppen megadta választ az aktuális kérdéseimre, vagy újjabb és olyan útvonalakat találtam, amit mindig is kerestem, ami éppen érdekelt.
Azóta is csak keresek, tapasztalok és egyre több mindent érzékelek is.Bár ahogy tellik az idő, a kérdés egyre több..A gondolataimban hatalmas változás ment végbe az elmúlt pár hónnapban.Eleinte én magam próbáltam tudatosan gondolkodni, és érezni, mert nagyon pesszimista, félős, gátlásos,stb... típusú ember voltam. Ma már átalakult bennem szinte minden....:) Mintha egy új személyiséget kaptam volna....:)
Még nem tudok meditálni, a jógát is most kezdtem tanulni............tudom, rengeteg minden vár még rám! :)
Egy kicsit elkanyarodtam a témától, de egyszerűen jöttek a szavak......Másoknak (az alvóknak), máshól nem nagyon lehet ilyesmiről beszélni, mert furán néznek az emberre. :(
Imádom a Blogos írásotokat és mindent ezen az oldalon! Nagyon sokat kapok Tőletek!

Számok jelentése
2010. július 16. péntek, 18:52 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szia,
olvastam az írásodat a számokról, amik felkeltették a figyelmedet. Én is tapasztaltam ezt. Eleinte nem tudtam vele mit kezdeni, és a neten találtam egy oldalt, ami az angyali számok jelentését is leírja. Én is hiszek az angyalokban,és azt olvastam, hogy számokon keresztül is küldenek üzenetet. Csak én valahogy nem érzem a segítséget.Pedig nagyon jó lenne. Ezen az oldalon megtudod nézni, hogy mit jelentenek a számok.
www.angyal-jovo.eoldal.hu/oldal/angyali-szamok-jelentese-1-50-ig
Remélem választ találsz

11
2011. április 03. vasárnap, 22:35 | Kutty (útkereső)   Előzmény

Engem a 11 es szám követ kb 1 éve 9:11 11:11 de inkább csak úgy 11.Érdekel az ezotéria, érdekel a Föld változása ezért sok mindent átnéztem de konkrétumokat nem nagyon találtam.A legelfogadhatóbb magyarázat számomra h ezek ilyen időzített jelek, figyelmeztetések lehetnek, de nekünk magunknak kell rájönni h mit jelentenek.A neten látom h sokakat hasonlóan "üldöznek" számok ők sem nagyon tudnak ezzel mit kezdeni.

u.i.:ez a spam kontroll kicsit idegesítő,ez már 6. próbálkozásom...

Lehet üzenet...
2010. október 15. péntek, 10:35 | Zarándok

Szia Helga!

Lehet üzenet számodra, égi, angyali, vagy bármilyen megfejtésre váró jel.
Engem a 20:20 kísért mindaddig, ameddig rá nem jöttem, hogy a numerológia szerint a 8-as az én sorsszámom. Azóta eltűnt.
Viszont fejleszthető az intuíciós képesség ezzel a dupla-tripla számos módszerrel Marilyn vos Savant szerint. Az Agyépítés című könyvében írt róla, de már elég régen olvastam, a módszerre nem igazán emlékszem.

???
2010. december 23. csütörtök, 1:01 | ilyeszto a hasonlóság.... (útkereső)

hello,
ahogy,olvastam a leveledet,félelmetesnek tunt a hasonlóság
szeretném felvenni a kapcsolatot veled,ha nem bánod.....
Rácz-Fodor Dávid(facebook,iwiw,myvip)

Szia! Sajnos nem vagyok egyik közösségi portálon se
2011. január 13. csütörtök, 18:34 | P. Helga (útkereső)   Előzmény

Szia!

Sajnos nem vagyok egyik közösségi portálon se regisztrálva. Valójában eddig nem volt fontos az életemben, nem tartottam szükségesnek.(nem vagyok nagy netező). De ha úgy érzed, hogy tényleg sok a hasonlóság, akkor szívesen olvasnám akár itt az oldalon a történetedet. Talán együtt sikerülne valamit megfejtenünk.

Szia!

szukicszs képe
23:23
2010. december 23. csütörtök, 11:44 | szukicszs

Velem is valami hasonló történik. A leggyakrabban a 22 -el és a kilencessel találkozom.

A hab a tortán, a bejegyzés időpontja: 2010, június 5 - 23:23 — p.helga

12:44 Ez pedig a te bejegyzési időpontod :)))) !
2011. január 13. csütörtök, 18:19 | P. Helga (útkereső)   Előzmény

Szia!

Igen, utólag én is észrevettem, hogy 23:23-kor írtam, de már meg sem lepődtem rajta. Egy újjabb megerősítésnek éreztem.Szinte már vicces. De ezek után még "viccesebb", a Te bejegyzési időd is. :)

Szia!

Most viszont ledöbbentem.
2011. január 13. csütörtök, 19:23 | P. Helga (útkereső)   Előzmény

Talán még ezen a különleges oldalon sem hiszik el az emberek, hogy ez "véletlen" volt. A válaszom bejegyzési időpontjára gondolok: 19:19 ! Bár most már nem az számít, hogy mit gondolnak az emberek, a lényeg az hogy ez nekem fontos visszaigazolás már sokadszorra.

Csatlakozom....
2011. január 31. hétfő, 7:59 | Látogató

Sziasztok, évek óta ugyenezt a "dupla-számos" dolgot tapasztalom, úgy mint 04:04, 22:22, 15:15, stb stb.. bármelyik szám előfordul, nincs állandó, de mindig duplán. Van, hogy sűrűbben, van, hogy ritkábban. Konkrét választ nem találtam még én sem a dolog miértjére, azt viszont észrevettem, hogy amikor rosszabb lelkiállapotban voltam, vagy döntenem kellett valamiben, ami hatással volt az életemre, akkor a döntés előtti időszakban (időhúzás, várakozás ) sokkal gyakrabban találkoztam ezzel a jelenséggel. Volt, hogy éveken át naponta számtalan alkalommal. Én ezt utólag úgy tudom értelmezni, hogy figyelmeztetés volt, amit nem akartam sokáig észrevenni, tudomásul venni, hogy nem a jó úton halaldok.
Nem tudom, másnál mit jelenthet, ez csak az én személyes élményem és benyomásom.
Ha valaki mégis találkozik egy lehetséges "megoldással", örülnék, ha jelezné.

Üdv.
Csilla

41
2011. február 27. vasárnap, 19:01 | Látogató   Előzmény

Na , ezt nem hiszem el, megis megnyugtat! Engem a 41-es szám kísért állandóan! Az elején csak meglepődtem, de azt vettem észre hogy egyre sűrűbb és állandó jelleggel belebotlom. Leggyakrabban 9:41

41
2012. december 08. szombat, 23:30 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Engem is a 41-es szám "kísért":(

talán egy (vissza)jelző mechanizmus
2013. január 14. hétfő, 5:15 | vef (útkereső)   Előzmény

Az ember sokféle módon állhat hozzá a dolgokhoz, és a lélekállapota, meg amit tesz vagy gondol a lényeges dolgokról, befolyásol 'valamit' és valahogy eme 'valamin' keresztül visszacsatolódik egy jelzés számok formájában. Olyasmi mint egy lámpa az autóban ami kigyullad ha túl alacsony az olajnyomás vagy ilyesmi. Persze az üzenete lehet figyelmeztető és lehet megerősítő is. Az ember járhat jó és rossz úton is, de talán a számok mögötti jelentésből lehet következtetni hogy mit jelezhetnek.

Aditi képe
izé, én csak beleolvastam futólag, nem szólok hozzá
2011. február 27. vasárnap, 20:39 | Aditi

izé, én csak beleolvastam futólag, nem szólok hozzá mélyen-szántóan.

Annyi a tapasztalatom, hogy amint elkezdünk figyelni ezekre a véletlenekre (Jé, pont akkor néztem az órára, amikor 11:11, látod, anyu??), elkezdünk nekik energiát adni, és egyre többször ismételődnek.

Mellesleg ez James Redfield és a kvantum-tudatmező tudományos megfigyelői szerint egy, az életünk minden jelenségével így működő, természetes jelenség, amit ha jól használunk, felhasználhatjuk az életünk jobbá teremtésére.

A véletlenek ugyanis nem véletlenek, hanem olyan események, amelyek kívül esnek a sémáinkon, programjainkon, és ezeket figyelve, növelhetjük ezek számát. (Olvasmányok: Mennyei Prófécia, Mi a csodát tudunk a világról...stb)

Én egy rendszámot teremtettem meg magamnak, egyszer, mikor nagyon nem tudtam, hogy döntsek, figyelmes lettem rá, hogy egy bizonyos rendszám, mintha épp akkor jelenne meg az orrom előtt, amikor a helyes irányt választom... elkezdtem figyelni.

Azóta van, hogy hetek, hónapok telnek el és teljesen megfeledkezem róla, de aztán megint, egy egy döntő pillanatban, mikor tépelődöm, megjelenik a rendszám, és megerősít abban, ami a számomra jobb. (vagyis a szívem hangja az egóméval kontrasztosan a helyzetben.)

Kinek mire van szüksége.

Én sose hittem a jelekben és most sem kell, mert már értem, hogy működik a kvantumvilágunk. Ezek kis mágiák, de állítólag nagyokat is lehet így csinálni. :)) Szép betűsor különben a rendszám, már önmagában is sokat mond. itt az egyes betűk jelentése a fontos.

A számok jelentéséről: (ez egy szellemi szintű kódrendszer, a hétköznapi dolgokra nem mindig könnyen alkalmazható, de pl. vizsgáljátok meg a születési éveiteket, vagy hogy milyen évet írunk. Érdekes utánanézni, hányas évszámú éveitekben mik történtek. nekem összeállt a kép, amikor megtettem. :)) vázlatos, de szerintem lehet használni.

1. újrakezdés, szellem, teremtés (mágia), egység, kreativitás, férfi minőség
2. kettősség, dualitás, asztrál világ, kapcsolatok, női minőség
3. harmónia, kiegyensúlyozottság, szenthármasság: test-lélek-szellem egyensúlya, földi bőség, szülés, anyaság
4. piramis, rend, az isteni rend földi manifesztációja
5. ember, szív, szeretet, középpont a fent és lent között, teljesség, tiszta csatorna az égiekhez, mester
6. választás, szerelem, a tudás alkalmazása, lehozása
7. isteni közbeavatkozás, avagy a "szellem beszól" :)
8. kiegyensúlyozás, kiegyenlítődés a változással
9. a tudás manifesztálódik, a szellemi változás átíródik a testbe (fizikaiba)

8
2011. március 28. hétfő, 22:25 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Szia.
Fuu de érdekes amiket irtál..meg amiket ide irogatnak..esküszöm h nem hittem volna h akárkiket is érdekelnek ezek a dolgok.
Én már annyiszor gondolkodtam ezeken,de ugye mindig gyakorlatilag eléggé egyedül voltam ezzel a témával,mert senkinek a baratikörömből,nincs ilyen élménye..
Nekem a 8as szam az ami igy körül vesz gyakorlatilag.A renszámokról meg ne is beszéljünk..éppen most irtam le egy másik ilyen történethez a sztorimat..hogy ugyerzem h már csak bebeszélem magamnak a 8asokat,és h a többi számot is tuti ugyanannyiszor látom,csak már fel sem tűnik,mert egyszrűen csak azokra nem figyelek fel..és amikor már ott tartok h lebeszéltem magam mindenféle titkos jelentésről vagy jelről..akkor általában olyan extrém szituban jön elő megint a 8as h hihetetlen..és énis igy mindig figyelem h épp mi történik amikor bármelyik autora ránézek es mindegyiknek 88as a rendszama,,vagy óriás plakát 8as vagy ilyen plakatos auto 8as..meg igy véletlen csak ránézek valamire és mintha azonnal tökmindegy h mivan ugy összeségében azon a valamin nekem csak a 8as tűnik fel..és igy ugyérzem énis néha h ennek jelentenie kell valamit.de intő jel lehet vagy inkább útmutató??..vagy csak az egész hülyeség..nemtudom,olyan jó lenne ha valaki megmondaná..:)
Zsündö

11
2011. április 03. vasárnap, 22:38 | Kutty (útkereső)   Előzmény

Engem a 11 es szám követ kb 1 éve 9:11 11:11 de inkább csak úgy 11.Érdekel az ezotéria, érdekel a Föld változása ezért sok mindent átnéztem de konkrétumokat nem nagyon találtam.A legelfogadhatóbb magyarázat számomra h ezek ilyen időzített jelek, figyelmeztetések lehetnek, de nekünk magunknak kell rájönni h mit jelentenek.A neten látom h sokakat hasonlóan "üldöznek" számok ők sem nagyon tudnak ezzel mit kezdeni.

Dupla számok
2012. január 09. hétfő, 22:47 | Zsoltikj (útkereső)

Jó pár éve már hogy én is éppen ezen rágódom.... Mi lehet ez? Napjában többször amikor egy digitális órára nézek az mindig dupla 11:11; 20:20; 22:22 sorolhatnám a napszaktól függ de kb. 99%-ban ez van.
Megkérdeztem többen azt mondták ilyenkor vigyáznak rám az angyalok!.. Ijesztő... Miért vigyáznak rám? Mitől? Kitől? Csatlakozom hozzátok. Az jó, hogy megtaláltam ezt a blogot, sajnos válasz nincs, de hátha valaki észre vesz valamit ami közös bennünk ami magyarázatot adhat a jelenségre.
Pillanatnyilag illetve azóta amióta ez jelentkezik nálam, nem sok jó történt velem. Nem találom a helyem, nincs sok minden ami boldoggá tenne. Ha az ikreket duplának lehet mondani, akkor volt az életemben ilyen, hiszen a volt páromnak iker testvére volt. Ebből mondjuk jó sok konfliktus is akadt köztünk, de lehet semmi köze az egész jelenségnek. Nem tudom.....

Dupla számok
2012. augusztus 21. kedd, 21:35 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Sziasztok én keresés közben kerültem erre az oldalra.
Azt tudom röviden elmondani, hogy ebben a témában létezik egy könyv
de a címét nem tudom. De utána nézek és leírom.
Bár ahogy nézem januári ez a bejegyzés, lehet már nem aktuális.
Én azért utána nézek mert én is szembe találkoztam ezzel a jelenséggel és valóban
van jelentése ezeknek a számoknak, nekem fel is olvasott az ismerősöm ebből a könyvből.

Üdvözlettel Pampi.

Megszületett a kislányom április 4-én,tehát 04. 04-én!!! :)))
2012. augusztus 22. szerda, 12:20 | P. Helga (útkereső)   Előzmény

Szia Pampi!

Nekem a követő be van kapcsolva,így nyomon tudom követni a blogot.Én írtam,már elég régen,de ahelyzet mit sem változott. A számok újból és újból előjönnek,de a rejtély megmaradt.Történt azóta egy érdekes esemény is velem.Megszületett a kislányom ebben az évben április 4-én. Tehát 04.04-én. :)) VÉLETLEN?Lehet,hogy a kis lelke így jelzett idáig? :)) Bár azóta is egyforma,páros számok jönnek. Örülnék,ha megtalálnád azt a könyvcímet,talán találnánk benne valami magyarázatot.

Üdv: Helga

Dupla számok
2012. október 22. hétfő, 11:34 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Innen letölthetsz egy könyvet ami talán segít de ez sem az igazi, de egy kis segítség addig is míg megtalálom a szóban forgó könyvet. A vége felé van szó a számokról.

http://data.hu/get/939487/dr_doren_virtue_-_angyalokkal_gyogyitas.pdf.html

Dupla számok
2012. október 22. hétfő, 12:07 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Még egy észre vétel.

Ha figyeled a válaszokat és te is kutatsz, egy utazásra mész és rengeteg dologgal találkozol ha figyelsz.
Ez jó lehetőség arra is miként működik az élet.
Soha sem tudod kivel hoz össze mikor elmentek egy előadásra vagy kirándulásra.
Én hagyom had vezessenek a képek vagy ha megtetszik egy oldal útközben, ha a neten keresgélek nem szabom meg merre menjek. Tudok így eltérek a témától de megéri. És ez nem jelenti nem figyelek a főtémára ami miatt keresek.
Megdöbbentő miket talál az ember és a végén ki derül valójában valami egész más mozgat a kérdés mögött.

re:Dupla számok
2015. október 04. vasárnap, 18:30 | Lore (útkereső)   Előzmény

Szia!Én is ebben a cipőben járok!Bármikor ha ránézek az órára nekem is dupla számok jönnek ki!Mindig akkor nézek rá az órára!Én is keresem a válaszokat mind ezekre!Van jelentése csak nem tudom!:(

Piramidikus személyiségi szám
2012. augusztus 27. hétfő, 0:34 | olahcsaba

Régen olvastam valahol az alábbi alternatív, piramidikus személyes szám számítást.

Először is a születési év két utolsó jegyét kell venni és összeadni a hónap jegyeivel. Ez lesz a bal felső szám. Aztán a jobb felső simán a születési nap. Az alsó, fő szám két fölső szám jegyeinek összege.
Sajnos nem tudom megjelölni a forrást. Viszont nagyon jó módszernek tartom, mivel tükrözi a személyiség összetettségét. Ezzel a módszerrel 9x9=81 féle személyiségtípust különböztethetünk meg.

Pl. 1. a 14. Dalai Láma esetében, 1935.07.06
A bal felső szám: 3+5+7=15 és 1+5=6
A jobb felső: 6
Az alsó meg 6+6=12 vagy is 1+2=3

Vagyis Dalai Láma "piramisa" 6 6
3

"A Hatosok olyan ügyek iránt vonzódnak, ahol megszüntethetik a szenvedést. Szeretnek másokkal törődni."
"A Hármasok tökéletes társasági emberek, szeretnek másoknak kényelemérzetet nyújtani. Jó beszédkészségük révén aktívan tevékenykednek a különféle társadalmi kérdésekben."

Pl. 2. Albert Einstein 1879.03.14
A bal felső összetevő: 7+9+3=19 > 1+9=10 > 1+0=1
A jobb felső: 14 > 1+4=5
Így Einstein piramisa 1 5
6

"Az egyesek élen járnak a változások ösztönzőiként és olyan dolgokkal rukkolnak elő, amikről még senki sem hallott."
Az 5-ösnél "A szabadság iránti elkötelezettség az egyik legfontosabb tulajdonságod.
A 6-osnál "Olyan magas ideálokat követsz, hogy mások még megérteni se képesek őket."

Az idézetek forrása: http://szammisztika-8-2-6.mindenkilapja.hu/html/18775903/render/szemelyi...

Dupla számok
2012. december 15. szombat, 15:28 | thalika16 (útkereső)

Elég régóta tart nálam is ez a dupla számos dolog. Mindenhol, és szinte minden nap előjönnek valamilyen formában, legyen az óra, plakát, rendszám, bármi. Az, hogy az órára pont akkor nézek mindig, mikor duplát mutat (pl. 22:22) az már számomra teljesen megszokott, mert olyan sűrűn fordul elő. Viszont, amikor tömegközlekedéssel utazom, és az alakon kinézve pont egy dupla számot pillantok meg egy autó rendszámán, vagy egy plakáton, vagy egy étterem hirdetőtábláján, az már kicsit hátborzongató érzés. Nem tudom hova tenni, hogy mi lehet ez, mit jelenthet. Miért mindig akkor néz oda az ember, amikor dupla számot mutat pl az óra? Olyan érdekes. Sehol sem találtam még magyarázatot erre. Olyan velem is sokszor előfordul, hogy este felébredek, ránézek a digitális órára, és dupla számot mutat. Valahol hallottam már egy olyan feltételezést, miszerint a dupla számok valami fontos életeseményt jeleznek (pl. ikrek születése, dupla esküvő, stb.) Nagyon érdekes ez az egész.