Hétköznapi csodák | Önmegvalósítás.hu

Hétköznapi csodák

Az aura létezése ma már nem kérdéses és ennek alátámasztására hiteles bizonyítékokat is fel tudnak mutatni a szakértők. Az aura színéből, minőségéből, valamint méretéből a személyiség-jegyeken túl egyéb rejtett folyamatokra következtethetünk. Nem tagadhatjuk, hogy minden ember rendelkezik egyfajta speciális kisugárzással, aminek a mondandóit, üzeneteit tudattalanul adjuk-vesszük. 7 éves korunkig persze észleljük is az aurát, de sajnos utána általában a racionális világ szószólói eltántorítanak minket e stabil tájékozódási ponttól.

Érdekes megfigyelést tettem pár napja, pontosabban amióta leírtam anyámhoz fűződő gyerekkori viszonyomat.

Az írást követően átolvastam párszor és olyan érzések és dinamikák működését éreztem meg, amit eddig csak családállítások alkalmával. Valami felszakadt bennem, és változások is történtek, bennem is, de ami még döbbenetesebb, a lányommal való kapcsolatom változott meg.

Ismét boldogítalak benneteket :))
Sikerült könnyen és gördülékenyen tisztázni Sanyival a régi nézeteltéréseket :))
Bevallom, hogy erre számítottam, nem másra :))

Úgyhogy ismételten boldogítani fogom az oldal tisztelt társaságát, bár alaposan kicserélődött a látogatóközönség, mióta egyenes ágon voltam itt utoljára, azok akik most dominánsan jelen vannak nem is ismernek, de majd most lehetőség adódik ennek a pótlására :))

Ez a meditációs módszer egy belső utazás a tudat mélyebb rétegeibe. Ott előző életeink eseményei, ill. azok emlékképei raktározódtak el úgy nevezett „lenyomatok” formájában. Regressziós utazás során ezek a tudatszintek is elérhetővé válnak. Ezeknek a „lenyomatoknak” az információtartalma megfelelő irányítással és módszerrel felszínre hozható. Jelen életünk eseményeire – pl.: gyermekkorunk élményei – könnyebb vissza emlékeznünk mint az elmúlt életeink történéseire mivel azok a tudatosság szintje alatt találhatóak. Az ott tárolt információk feldolgozhatóak, átalakíthatóak.

Megtaláltam a szerelem számomra tökéletes definícióját. (Amennyiben egy definíció egyáltalán az lehet.) Mindenesetre azt érzem, ezért volt a sok harc veled és érted. És számomra most is ezt jelenti a szerelem.

"Szerelem: meghódítani, bírni és megtartani egy lelket, amely annyira erős, hogy fölemel bennünket, s annyira gyönge, hogy épp olyan szüksége van reánk, mint nekünk őreá." (Paul Gerardy)

Előszó: mindhárom Indiai utazásom felismerésekkel gazdagította útkeresésemet, mintegy katalizátora saját spiri evolúciómnak. Alapvetően és pozitív irányba terelte addigi, az "áradatban sodródó falevélhez" hasonlatos életem. 43 évesen éltem meg akkor és ott az igazi önzetlen Isteni Szeretet gigantikus energiáját.
Felismertem; ezekért a pillanatokért érdemes volt megszületnem, ez az élet eszenciáját adó valódi cél.

vegtelenszeretet777az_angyalok_ujevi_uzenete_(uj)_bVO1232645289.jpg

ÚJ ÉV (Dobiné Olasz-Papp Nóra; 2011.01.01. Budapest)

Új Év, új élet,
Mind ezt akarjátok,
Higgyétek el, meg is kapjátok.
Az Óévvel búcsúzik a múlt egy része is,
A jövőbeni vágyak elképzelése mellett
Éljetek a jelenben is.
Az Új Évben új erővel, megújulva indulni,
Kicsit átformálódva, mássá válva élni?
Hisz mindennap változunk, alakulunk,
Az Új Év beköszöntével kicsit úgy érezhetjük:
Egy új, tiszta táblát is kapunk.
Felírhatjuk rá reményeinket, vágyainkat,
Teljesedni érezhetjük álmainkat.

Tartalom átvétel