Újra itt | Önmegvalósítás.hu

Újra itt

Kedves Önmegvalósítók és Mindenki, aki olvassa! :)

Már nagyon régen írtam ide, most, ha nincs ellenetekre, újra hozzá szeretnék itt szólni témákhoz, illetve blogot írni. KatiPotter vagyok, de azért lett új profilom, mert azóta sok minden változott az életemben, sok új tapasztalatom lett, és úgy érzem, emiatt mintha már egy másik "inkarnációból" írnék, persze ugyanabban az életben. Az értékrendem, vagyis hogy miket tartok fontosnak, és a világképem változott alapjaiban, de sok minden más igen, amit most igazán nem is tudnék összefoglalni. Lehet, hogy fel is fog tűnni, hogy ez nem teljesen KatiPotter régi stílusa, bár lehet, azért maradt abból is. :)
Nem tudtam magamnak értelmes becenevet kitalálni, ami illene, a saját nevemet nem érzem hozzám valónak, ezért lett egyik kedvenc virágom, a lila rózsa a nevem és a profilképem is.
A lényeg, ha nem bánjátok, akkor újra visszatérnék. Kellett ez a kis elvonulás, de most úgy érzem, jó lenne ilyen formában újra tanulni, (és persze olyanról kommunikálni, ami építő is lehet, és nem olyan leépítő, amit a callcenteres alkalmi munkám során vagyok kénytelen tenni, na mindegy, most nem ez a lényeg), és szeretnék megint jókat filózni Veletek. :)


Beküldte: | 2011. nov. 28. hétfő - 20:18

Hozzászólások

3 hozzászólás
Michaelita képe
szeretem a rózsát:)
2011. november 28. hétfő, 21:43 | Michaelita

Kedves KatiPotter! Kedves LilaRózsa az új neveden!
Örülök, hogy visszatértél közénk és még tapasztalatokkal is gazdagodtál! Az nagyon jó és örömteli hír!

Egy idézet jut eszembe:

"Utak és emberek messziről térnek meg hozzánk. Testvéreink ők!"

Légy üdvözölve közöttünk!

LilaRózsa képe
Kedves Michaelita! Köszönöm, én is örülök, hogy itt lehetek. :)
2011. november 28. hétfő, 21:50 | LilaRózsa   Előzmény

Kedves Michaelita! Köszönöm, én is örülök, hogy itt lehetek. :)

LilaRózsa képe
Elnézést, kihagytam egy szót a bejegyzésemből, ezt akartam írni:
2011. november 28. hétfő, 23:11 | LilaRózsa

Elnézést, kihagytam egy szót a bejegyzésemből, ezt akartam írni: világképem alapjaiban nem változott. Nagyon siettem, kapkodtam, ez viszont még a régi KatiPotter tulajdonsága, azért maradt belőle. :)