Hírlevelek, MINI tanfolyamok | Önmegvalósítás.hu

Hírlevelek, MINI tanfolyamok

2008. október 26. vasárnap, 20:38 | Huszti Sándor -...

Ha a Hírlevelekről, vagy az ingyenes MINI tanfolyamokról van kérdésed, valamit nem értesz, vagy elégedetlen vagy velük, akkor azt ide írd meg!

Minden véleményt szívesen látok.

Lehet, hogy én értettem valamit félre, de az ingyenes "Belső
2008. augusztus 26. kedd, 21:48 | Szerencsi Zsolt (útkereső)

Azt szeretném megkérdezni, hogy miért az ingyenes tanfolyamok között van a belső látás ha 15.000HUF a rendelhető CD?
Lehet, hogy én értettem valamit félre, de az ingyenes "Belső látás"-ra jelentkeztem, s innen a CD-hez irányít. Vagy, ami ezen az oldalon van az a tanfolyam? Igazából már ez is ajándék.

Nahát!
2008. augusztus 26. kedd, 21:51 | jééé (útkereső)   Előzmény

Kedves Zsolt Szerencsi!
Nem vagy egyedül! Úgy tünik én is félreértettem a dolgot.....
Bár manapság már semmin nem csodálkozom....
Kiváncsi lennék mi van az ingyenes Cd-ken?

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
a MINI Belső látás tanfolyam, ami ingyenes, emailben megy ki
2008. augusztus 26. kedd, 21:52 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Szervusztok!

Van egyszer a MINI Belső látás tanfolyam, ami ingyenes, emailben megy ki és bevezetést tartalmaz a belső látás fejlesztéséhez. A legfontosabb kérdésekre válaszolok bennük és néhány alapgyakorlatot is bemutatok, amivel akár önállóan is elkezdheted az intuíciód fejlesztését.

A Sirály Belső látás I. tanfolyam, amiről ezen az oldalon olvastál, tartalmazza a teljes tanfolyami anyag első felét, Cd-n rendelhető meg és 15 eft-ba kerül.

A Sirály Belső látás II. tanfolyam az I.-es folytatása és a belső látás haladó technikáit és a hozzájuk tartozó előadásokat tartalmazza. Szintén Cd-n rendelhető meg.

ingyenes???????
2008. november 26. szerda, 20:54 | madaras (útkereső)

Kedves Sanyi!
megszeretném kérdezni hol van itt ingyenes tanfolyam,hiszen az e mailban általános dolgokrol van szo,minden ut a sirály csomaghoz vezet ami egyrészt messze nem ingyenes,másrészt aki nem magyarországba él nem is jut hozzá.Tudni valo hogy a mai anyagias világba semmmmmi nincs ingyen,lassanmég a levegö sem,csak akkor kár ingyenesnek reklámozni,mert az emberek elveszitik azt a kevés hitüket is ami van benned.Biztos jo dolog egy ilyen tanfolyamra eljutni,de ez a mini tanfolyam szerintem pont azoknak kéne szoljon és valoban ingyeneslegyen akik nem tudják megengedni anyagilag,vagy a nagy távolság miatt hogy részt vegyenek 1-1ilyen tanfolyamon.Nem tudom ki hogy van v
ele de mikor olvastam a bemutatkozo leveled,probáltam elhinni hogy vannak még olyan emberek akik valoban önzetlenül segitenek másokon,felhasználva azt a nagyszerü tudást ami bennük van de ugy néz ki tévedtem.még várok egy pár e mailt,talán irsz valami gyakorlatot,meditáciot,vagy valami megcsinálhatot,de hanem muszáj vagyok leiratkozni, és tényleg azt hinni, hogy gyüjtöd az e mail cimeket,valamiért.Sajnálom hogy csalodtam benned,jo lett volna ha ugy lenne,ahogy igérted.remélem v álaszolsz és megirod miért van igy.kszönettel mano3638

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Korai volt csalódnod!
2008. november 26. szerda, 20:55 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Kedves Manó!

Mivel csupán két napja regisztráltál és két levelet kaptál meg a MINI Belső látás tanfolyamból, így kicsit korai volt csalódnod bennük!
Ha a 8. rész után is úgy érzed, hogy csak az emailcímed kellett nekem és nem kaptál semmi hasznosat, akkor én kérlek meg rá, hogy azonnal töröld a regisztrációdat!

A félelmeidet és bizalmatlanságodat felesleges rám vetítened, hiszen több ezren olvasták már el ezeket az ingyenes MINI tanfolyamokat és messze elégedettek voltak velük. Ha figyelmesen elolvastad volna a tanfolyamra jelentkezéskor az első bekezdést, akkor ott észrevetted volna ezt a linket: "visszajelzések a MINI tanfolyamokról!" Ajánlom figyelmedbe!

A Sirály önismereti tanfolyam - Belső látás csomagjait külföldre is postázzuk, meglepően sokan rendeltek már bolygó szerte belőle.

A MINI tanfolyamok azért ingyenesek, mert kevesebb információt tartalmaznak, mint a fizetős SIRÁLY csomagok, a nevük is erre utal.
A Sirály Belső látás tanfolyam anyaga olyan részletességgel fejti ki a belső érzékelés technikáját, hogy a segítségével bárki könnyedén otthon is kifejlesztheti a belső látás képességét! Ehhez nagy segítséget adnak a csomaghoz tartozó meditációk.

mini meditáció
2009. június 09. kedd, 9:14 | aniggina

Én még okával nem tudtam kipróbálni egy mini tanfolyamot se, a folyton rajtam nyüzsgő gyerekek miatt még nem jutottam el odáig, de amint lesz élményem, megosztom. Mivel több utalás volt a meditációra, megrendeltem az a tanfolyamot is, megkaptam az egyest és a négyest. A kettő közötti valahol útközben eltévedt. Lenne rá mód, hogy megkapjam azokat is?