őszinteség | Önmegvalósítás.hu

őszinteség

Olyan gondolati tevékenység, ami során megismerhetjük az életünket befolyásoló okokat! 

Sok téves hit van ezzel kapcsolatban, amiket nem egyszerű megváltoztatni.

Évek óta témám a nő és a férfi megismerése, megélése. Saját magamban is, meg úgy általában is. De mostanság a környezetemben különösen sok szó esik arról, hogy milyen az igazi nő és az igazi férfi. (Még egy weboldal is szembejött velem ez ügyben, ahol elég jól rendszerbe vannak foglalva a saját megéléseim, nekem segített abban, hogy összeálljon jobban a kép. http://envagyok.info/)

Miért hazudik a szemembe a partnerem? Miért mindig ilyen kapcsolatot vonzok be?

Járt nálam a napokban egy haladó tanítványom és a segítségemet kérte, hogy mondjam meg, merre folytassa önfejlesztését, meditációs gyakorlását.
Mivel tudtam, hogy a párkapcsolat az az egyik terület, amellyel sokat dolgozott az elmúlt években, mégsem jutott áttörő eredményre, ezért arról kérdeztem.

Én sokáig azt hittem ismerem magam és egész jól rálátok a mozgatórugóimra. 35 felé kezdett gyanús lenni, hogy amit hiszek magamról (legyen az rossz vagy jó) nem igazán tükrözi az életem eseményeit.
Barátaim javaslatára beneveztem egy önismereti tanfolyamra, ahol úgy éreztem magam, mint a Shrek ogre és a hagyma esete: szép lassan lehántottam magamról a héjakat, egyre mélyebbre láttam, és ami a legjobb, hogy fel tudtam oldani a hiteimet, meggyőződéseimet, amelyek akadályozóak a céljaim elérésében.

Tartalom átvétel