Mátrixolunk? | Önmegvalósítás.hu

Mátrixolunk?

Évek óta gyakorlom és mégis meglep az a sokszínűség, amit az élet, az univerzum produkál egy változás során. Még csak egy alkalommal dolgoztam valakivel, aki persze kellően nyitott, változni akaró volt, és örömmel fogadja be a tudatosság kérdéseit... és máris komoly eredmények bukkantak fel. Természetesen az ő nyitottsága kellett ehhez. Nem oldódik meg azonnal minden – de máris van fejlődés, észrevehető változás, és szándék a folytatásra, és ezt észreveszi az első alkalom után is!

Legutóbbi esetemről így számol be a résztvevő:
„Másnap mikor felébredtem érdekes volt, hogy sokkal pozitívabban álltam a napomnak, és az elemzés, amit Neked is elmeséltem, hirtelen pozitív erőt adott, egyáltalán nem a negatív oldalát láttam, pedig mikor elmeséltem Neked, kicsit meg voltam sértődve a kielemzett eredményre.
Ez azért is volt furcsa, mert tényleg semmire sem gondoltam miután eljöttem Tőled, és nem értettem, mire ez a nagy szemléletváltás.

Aztán ahogy bejöttem melóba, cetlire írtam fel a napi teendőket, és érdekes mód, nem voltam annyira mérges magamra, mint szoktam :D ....”
Továbbiakat itt olvashatod: http://www.eromerito.hu/matrix/tapasztalatok# esetleirasok

Nagy az öröm bennem, amikor valaki észreveszi a változást, ami elsősorban önmagában jött létre. Hisz igazából így hat önmaga életére, jó irányú fejlődésére. Egyre jobban szeretem, hogy tudatosodnak a hozzám érkezők. http://www.eromerito.hu/content/matrix-egyeni-tanacsadas Kipróbálnád?

Te ismered, megtapasztaltad már, próbáltad a módszert? Vagy egyáltalán hallottál róla?

Kérlek, oszd meg, ha vannak, pozitív élményeidet!

Beküldte: | 2014. febr. 26. szerda - 11:17

Hozzászólások

0 hozzászólás