Hermess tanítani fog - remélem! | Önmegvalósítás.hu

Hermess tanítani fog - remélem!

Hozzászólások

40 hozzászólás
Kavics22 képe
Kavics22 Lehet, hogy igaza volt Arkangyalnak ? :)) Sok sikert
2009. december 21. hétfő, 16:10 | Kavics22

Kavics22

Lehet, hogy igaza volt Arkangyalnak ? :)) Sok sikert Hermess !

hermess képe
Kedves Lélektársak!
2009. december 21. hétfő, 18:05 | hermess   Előzmény

Először is köszönöm Sanyinak ezt a lehetőséget, amelyet a magam részéről nagyon megtisztelőnek és értékesnek tartok!

Sokaknak most biztosan megfordult a fejében, hogy Sanyi talán túlértékelt, mi a fene történt itt egyszeriben... Nekem is megfordult!...:))

Hogy a dolgot tisztázzuk, annak egy lehetősége van - ha eljöttök és letesztelitek, hogy mi az, amit nyújtani tudok Nektek! Nívós szintet ígérhetek, hasonló szemléletben, mint ahogyan Sanyi is tanít. Talán éppen innen származik az ötlet, erre jöttünk rá a beszélgetésünk során.

Amit még ígérni tudok - hogy önzetlen jószándékkal, tiszta szívemből igyekszem megosztani Veletek mindazt, ami nálam összeállt. Ami tényleg nem kevés. Aha élmény sok lesz - misztikumból kevesebb, abból van elég a piacon. Abban biztos lehet mindenki, akivel találkozunk, hogy sokkal tisztábban fogja látni önmaga és mások fejlődési folyamatát, sokkal jobban eligazodik a new-ages kínálatban, "térképet" kap nem csak a spirituális fejlődéséhez, hanem az Integrálszemlélet jóvoltából a jelenlegi világi állapotok megítéléshez is.

A valódi Keresők számára, akik szeretnék megérteni a saját fejlődésükből törvényszerűen bekövetkező kríziseiket, és megtisztelnek a bizalmukkal - egy olyan, több kultúrából vett, egyesített fejlődési "etalon" megismerését kínálom, amihez biztonsággal hozzá lehet mérni, illetve meg lehet állapítani a saját fejlődési szintünket. Ez a lényeg, mert ebből következnek a fejlődés további lépései, s hogy főleg mely irányba kell azokat megtenni, merre van az előre...

Nem feladatom - és senkinek közülünk nem feladata az -, hogy megállapítsa a másikról, vajon ő hol tart a maga fejlődésében (hacsak nem kéri ezt segítségként). Viszont önmagunkról tudni, hogy hol tartunk - az bizony kötelességünk lenne! Legalább is, aki az önmegismerést komolyan gondolja, számára óriási előnyt és magabiztosságot adhat ez a rálátás. Ne egymást akarjuk kategorizálni, hogy ki hol tart éppen (ilyet pontosan az ego tesz folyamatosan), hanem az Út menti kilométerkövekhez (az etalonhoz) mérjük önmagunk teljesítményét, hogy mennyit haladtunk már előre, és vajon mennyi maradt még hátra?

Egy párválasztásnál például milyen jó is lenne, ha még az elején kiderülne, hogy a testi vonzalmon kívül lelkiekben egészen más szinteken járnak a szerelmesek...:)

Energetikai alapismeretekben az önmegismerés kezdetét jelenti, amikor valaki elkezdi megfigyelni a saját tudatállapotának változásait, észreveszi a saját "liftezését"... Ekkor válik lehetővé számára a lelki okok, a terhes gyerekkori, netán karmikus minták felkutatása és elengedése a pszichében. Tapasztalataim szerint, még akik rendszeresen jógáznak és amúgy jól érzik magukat a bőrükben, még ők sem igazán értik, hogy mire és miért szükséges állandóan befelé figyelni... Nem beszélve a meghökkentően új és önfenntartó védelmi lehetőségekről, vagy a saját Lelki Énünktől származó intuitív érzések megfigyeléséről, s azok döntésellenőrzéshez való használatáról!

Megtanulunk feltöltődni (nem a pránát gyűjtve, mert azzal sok fölösleges idegen információt is beengedünk), s ezzel önelégséges energiaállapotba jutni és nem bevonódni a játszmázásokba. Megismerjük a játszmázás energiaoldalát. Megtanuljuk tudatosan átáramoltatni a szeretetenergiát, vagy lezárni a csakráinkat, amikor éppen erre van szükség, és még számos más érdekes technikát... Meg tudná például valaki mondani, hogy hol helyezkedik el az aura finomenergia testeiben a Lelki Énje a kis egójához képest?

Valamivel többet láthatsz, ha érdekel a lehetőség, a http://csakra-kommunikacio.5mp.eu/ kis honlapról, bár ott egyelőre egy összevont tréning program szerepel, amit részeire fogunk bontani, és kiegészül a programozási technikákkal is.

Bármilyen kérdésetek lenne, addig is, amíg konkrét dátumok lesznek, kérlek, tegyétek fel, vagy akár egyenesben is írhattok az adatlapban, vagy a honlapon található email címre.

Kavicsnak köszönöm a jókívánságát és ArkAngyalnak a megerősítő megérzését a találkozónkon!

Felemelő, közös energiaélmények reményében, szeretettel várlak Benneteket a januári-februári programokon!

Békés Karácsonyt! B. Kovács Zoltán

Hatar Beatrix képe
Siker
2009. december 22. kedd, 16:11 | Hatar Beatrix   Előzmény

Sok sikert kivánok a tanfolyamhoz:-))

Kavics22 képe
Kérdés Hermesshez
2009. december 26. szombat, 22:05 | Kavics22   Előzmény

Kavics22

Kedves Hermess !

Bár az alábbi idézetet Sanyi hozzászálásából másoltam ki, azért olyan jó lenne legalább némi támpontot adni, kinek érdemes jelentkezni majd a tanfolyamaidra.

"Haladó spiri embereknek szerintem kihagyhatatlan és rendkívül sokat fog segíteni, még ha tudják is, hogy merre vezet az útjuk!"

Szóval ezeket akkor csak haladóknak ajánljátok ? Vagy én értelmezem rosszul ? Köszönöm a választ.

hermess képe
H: Kezdőknek vagy haladóknak?
2010. január 03. vasárnap, 11:31 | hermess   Előzmény

Kedves Kavics! Ez az előző kérdésed valahogyan elkerülte a figyelmemet...

Hadd válaszoljak most rá, mert másoknak is jó információul szolgálhat, akik gondolkodnak a részvételen. (Akik először látják ezt a témát, vegyétek figyelembe, hogy ez a bejegyzés időben jóval később íródott, így tehát egy sor dolog az alábbiakban már korábban tisztázódott.)

A jelentkezés létszámától függ, hogy lehet-e szó egy nagyon alap + egy haladóbb változatról is. Ezt az első, bevezető tanfolyamot inkább az alapoktól szeretnénk indítani, ezért is van így meghatározva a részvételi feltétel. Ha 12-15 főnél többen jelentkeznek, akkor talán érdemes lenne egy "válogatót" tartani, és két csoportra osztódni. Pránásokkal, reikisekkel gyorsabban lehet haladni és inkább egy kicsit az alkalmazások felé elmenni, míg a kezdőknél az érzékelés beindításán lenne a hangsúly, itt tehát kicsit lassúbb a tempó. A későbbiekben valszeg kétszintű is lehet...

Akár egyben a kettő, akár különválasztva, a haladók is fognak benne olyan nem ismert elemeket találni, ami kiteljesíti az addigi tudásukat. Hatos, hetes szintű pránások is "aháztak" már a tréningen, mert azt az elméleti összefoglalót az energiák működéséről, amelyek nagyon ősi és nagyon modern, egymással egyező forrásokból származnak, tudomásom szerint senki máshol nem tanítja.

Gyakorlatban pedig a töltődés technikája teljesen más, s ez a specifikus jelleg az összes későbbi tréningbe beépül, ahol már időveszteség lenne akár a haladóbbaknak is ezt megmutatni.

Így hát azt tudom javasolni, hogy most ne az legyen kérdés, hogy kezdőnek, vagy haladónak érzi-e magát valaki... Ha túl "sok" lenne esetleg egyszuszra, lesz lehetőség gyakorolni a tréning után is. Ha pedig kevésnek érezné valaki, akkor úgy is "értékelheti", amit kapott, de a rendszer működését megértve, így lehetősége lesz a későbbi tréningtémákra is jelentkezni.

Végül... Lesz egy Emberismereti/Önismereti/Fejlődésismereti elméleti része a sorozatnak (ez nem a január 24-i tréningre vonatkozik), amihez nem szükséges elvben az energiaérzékelés ismerete. Ami egyébként egy kihagyhatatlan lépcsőfoka a spirituális fejlődésnek, és ennek birtokában mégis csak érthetőbb, amiről szó lesz. Nos, ebből a rendszerszemléleti részből biztosan a haladóbbak tudnak többet profitálni, mert segít a helyükre tenni azokat a mozaikkockákat, amelyeket már megtapasztaltak, vagy megértettek. Míg a kicsivel hátrébb járók arról szerezhetnek tudomást, hogy nagyjából milyen kihívások várnak rájuk, milyen lépcsőket kell megmászniuk, honnan indul és hová vezet a lépcső. Itt megtörténhet, hogy valaki "felkapja a vizet", ha valami olyat hall, ami még nem fér bele az addigi világképébe...:))

Szeretettel várunk a tréningen, de ahogy érzékeltem, Te ezt már eldöntötted...

Kavics22 képe
Szia Hermess !
2010. január 03. vasárnap, 12:08 | Kavics22   Előzmény

Kavics22

Köszönöm a mindenre kiterjedő tájékoztatást. :) Valóban eldöntöttem már, hogy a 24-i tréningen részt szeretnék venni, a többi meg majd adja magát.....

Egyet biztosan érzek, ebben a nagy káoszban, ami most bennem van, szükségem van iránymutatásra, nagyobb önismeretre és mindenre, ami vele jár, még akkor is, ha - mint ezt tapasztalom magamon és itt a weboldalon is - olykor ezek a tapasztalások igencsak fájdalmasak. De hát ez van..... A világképem pedig majd csak kibírja valahogy. :)

hermess képe
H: Kedves Kavics,
2010. január 03. vasárnap, 17:13 | hermess   Előzmény

Ha eldöntötted, hogy jössz, kérlek jelentkezz majd Te is a tanfolyam oldalán a lap alján, hogy követhető legyen a létszám.

És kérnék szépen mindenkit, hogy a honlapon is jelentkezzen!

Nagyon jó, ha itt a topicban is hírt adtok róla, mert látható lesz az érdeklődés mindenki számára, az összesítés és a visszajelzés szempontjából viszont a honlapon való bejelentkezés elengedhetetlen. Így tudok majd felkészítő anyagot kiküldeni a címekre.

Köszönettel! :)

Kavics22 képe
Jelentkezés + egy kis probléma
2010. január 04. hétfő, 8:08 | Kavics22   Előzmény

Kavics22

Kedves Hermess !

Rögtön a tegnapi írásom után jelentkeztem az előadásodra és csak bízni tudok benne, hogy ez a honlapon is észlelhető, ugyanis tegnap óta nálam nem igazán tökéletes a rendszer.
Nem tudom, más hogy van vele, de most próbáltam újra belépni az előadásra történő bejelentkezésre és a következő üzenetet kapom többször egymás után: Warning: Table /onmegvalositas/ watchdog' is marked as crashed and should be repaired query.

Megköszönném, ha valaki visszajelezne, - miután elég kezdetleges az informatikai tudásom - hogy a hiba nálam van, vagy más is észleli ?

Kirsikka képe
igen!
2010. január 04. hétfő, 8:16 | Kirsikka   Előzmény

belépésnél is... :(

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Sajnos
2010. január 04. hétfő, 8:45 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Sajnos mostanában vacakol a rendszer, elég gyakoriak a hibák és a leállások. Tervben van egy nagy javítás, de addig is, ha valami furát tapasztaltok, nyugodtan küldjetek egy sms-t: hiba!
Köszönöm!

Kirsikka képe
eddig is tanított :)
2009. december 22. kedd, 8:58 | Kirsikka

Hermess eddig is tanított... tanúim vannak rá! :D én magam is :) és most is tanít... minden szavával :))))

de kellenek "spirikkancsok" akik biztosítják a reklámot... mint ez az cikk :)
Sanyi! Köszönjük a (figyelem)felhívást! :))))

hermess képe
H: Megvan az időpont!
2009. december 26. szombat, 23:25 | hermess   Előzmény

Kedves Kavics és Mindenki!

Először is szeretném Sanyit valahogy rávenni, hogy nevezzük át ezt a topicot, mert egy kicsit furin érzem magam tőle...:)

Lesz benne mindenféle, az alapoktól kezdve olyan is, amiből a haladók is profitálhatnak. Véglegessé vált az első tréning időpontja és helyszíne:

Az energiaérzékelés alapjai, tréning - január 24. vasárnap 10:00-18:00, Angyalszív, Bp.IX. Lónyay u. 24.

A részletes program is megvan már, de azt még Sanyival egyeztetem és holnap fel fogom tenni. Ez ugyan az alapoktól indul, és valszeg sok mindennel találkoztatok már másutt is, viszont biztosan lesz benne olyan gyakorlat, amit sehol nem tanítanak nálunk, s amiből a későbbi tréningeken további technikák származnak (pl. a programozásnál).

Így azt javaslom, hogy aki érdeklődik, jó lenne ha az elejétől jönne végig, vagy amíg tetszik a dolog és tud újat nyújtani, mert később nem lesz egyszerű csatlakozni. Bár lehet, hogy az első tréninget többször fogjuk ismételni. A jan.24-i tréning belépője teljesen az érdeklődőkre lesz bízva - mindenki annyit ad, amennyit ért neki a nap!

Aztán majd az a rész, amit Sanyi Rendszerszemléletnek nevezett el - már a gyakorlatok ismerete nélkül is látogatható, és tényleg egy tudattérképet ad kézhez, hogy ki hol kóvályog éppen, és merre van számára az előre. Mindegyikről írok majd részletesebben.

Köszönöm az érdeklődésedet és Beatrixnek és Kirsikkának is a biztatást!

Szeretettel,

Ez jó hír! :) Oszt vidéki tanfolyam van e tervbe véve? :D:P
2009. december 26. szombat, 23:51 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

Ez jó hír! :)

Oszt vidéki tanfolyam van e tervbe véve? :D:P

hermess képe
H: Szia, Péter!
2009. december 27. vasárnap, 0:29 | hermess   Előzmény

Lássuk először milyen lesz a fogadtatás itt a világ közepén...

Elképzelésem sincs, hányan látogathatják az Önmegvalósítást onnan Miskolcról és környékéről. Szerintem az email címekből ezt nem lehet megállapítani. Úgy hogy nincs más módja, mint egy felajánlást meghirdetni, aztán kiderül, hogy van-e igény. Majd biztosan sor kerül rá, hátha Sanyinak is volna kedve turnézni kicsit :)

Máté is felvetette Debrecent (bocs, készültem rá reagálni, de akkor most itt...). Ott én már már jártam kétszer a Turmalinban. Csakhogy innen távirányítással, viszonylag ismeretlenül, helybéli segítő nélkül megszervezni egy 10-12 fős tréninget - sokkal nagyobb munka, mint maga a tréning. Meglátjuk, hogy mennyit segíthet ebben a honlap. Én reménykedek...:)))

Elmondhatatlan örömöt jelent nekem, ha látom, érzem, hogy valaki jóval magasabb energia- és tudatosságszinttel megy el a tréningről, mint ahogyan megjött... Viszi magával a jót, továbbadja az elégedettségét, a jókedvét a kapcsolataiban - még ha nem is szól egy szót sem... Uhh!

Szerintem Miskolcon már Noa is becsatlakozna :P már ha beszélhet
2009. december 27. vasárnap, 1:12 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

Szerintem Miskolcon már Noa is becsatlakozna :P már ha beszélhetek az ő nevében (is)... :)))

Jó az ötlet
2009. december 28. hétfő, 19:55 | Kassay Noémi   Előzmény

Igen igen már mért ne beszélhetnél Péter!

Jó az ötlet és ahogy olvasgattam Hermess hozzászólásait én is úgy gondolom, hogy ezt a tudást át kell adni,
de hosszú még az út mire kiforrja magát.
Ha viszont kész, itt Miskolcon minden a rendelkezésetekre áll, csak szólnotok kell hogy tegyük be a programjaink közé.

jaguar képe
"mindenki annyit ad, amennyit ért neki a nap!" - de kár hogy ezt
2009. december 27. vasárnap, 0:28 | jaguar   Előzmény

"mindenki annyit ad, amennyit ért neki a nap!" - de kár hogy ezt mondtad.. nem lesz rá pénzem akkor már látom :)

hermess képe
H: Tudod, hogy az energiacsere...
2009. december 27. vasárnap, 0:33 | hermess   Előzmény

... az energiacsere nem mindig egészségtelen dolog!...:))

jaguar képe
tehát a figyelem és hála energiájával is lehet fizetni ezek
2009. december 27. vasárnap, 0:59 | jaguar   Előzmény

tehát a figyelem és hála energiájával is lehet fizetni ezek szerint? :)

(egyébként csak az előadásból kiindulva írtam, amin eddig voltam, nem ezer forintot értek azok az információk, felismerések)

hermess képe
H: :))
2009. december 27. vasárnap, 11:08 | hermess   Előzmény

Az a téma pedig még elég szétesett volt előszörre, amin ott voltál...:)

jaguar képe
Nekem nem is az a téma, hanem inkább utána a csakraszintekről
2009. december 28. hétfő, 0:23 | jaguar   Előzmény

Nekem nem is az a téma, hanem inkább utána a csakraszintekről mondottak tetszettek, főleg hogy az egészet pszichológiai nyelvezettel magyaráztad. Meglepett ez az ötvözet így, meg hogy ezotériához képest nagyon precíz, konkrét, ütős kis páros lesztek Sanyival. :)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Az energetikai alaptanfolyam mindenkinek ajánlott
2009. december 27. vasárnap, 19:53 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A 24-dikei energetikai alaptanfolyam mindenkinek ajánlott, aki még nem tudja karbantartani az energia-háztartását. Mindegy, hogy más területeken (pl. önismeret) hol tart, kezdő vagy haladó, ha ehhez nem ért, akkor itt megbukhat az életben, ezért érdemes elsajátítani.

Ezek olyan alapok, mint az önismeretben a tükrözés vagy a bevonzás elve. Innen indulunk és ide térünk vissza.

Négy energetikai alapgyakorlatot fogunk aznap elsajátítani:

  1. Energia érzékelés, hogy érezzük, mivel dolgozunk.
  2. Energia feltöltés, hogy mindig legyen elég energiánk.
  3. Energiamező tisztítás, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.
  4. Energetikai védelem, hogy ne szívjanak le az energiavámpírok.

Aki ezeket az alapokat tudja, annak nagy baja már nem lehet energetikailag, mert mindig képes lesz megfelelő szinten tartani az energiáit.

Ha Pesten beindul a tanfolyam, akkor akár vidéki nagyvárosokba is szervezünk, az érdeklődésnek megfelelően.
A Sirály csomagok forgalmazásához hasonlóan, ezt a tanfolyamot is meg lehet majd vásárolni a weboldalon keresztül, sőt a letöltést is lehetővé tesszük, hogy minél gyorsabban hozzájussatok!

Ez nagyon, de nagyon jó 5let, hogy az előadás
2009. december 27. vasárnap, 20:23 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

Ez nagyon, de nagyon jó 5let, hogy az előadás letölthető/megvehető!!!! Annak/azoknak, aki(k) nem mindig tud(nak) ott lenni egy-egy ilyen találkozón nagy segítség lenne... :)

Gondolom egy egy ilyen tanfolyamon gyakorlati módszerek is vannak. Ezeket elajátíthatók lesznek a hanganyagok alapján is? Vagy lesz hozzá jegyzet pl?

Off: tudok valami technikai dologban segíteni? Persze nem pesti vagyok, de ha van valami olyan, akkor ... :)

Kavics22 képe
Kavics22 Nagyon érdekel ez az előadás, mindenképpen ott
2009. december 27. vasárnap, 20:53 | Kavics22   Előzmény

Kavics22

Nagyon érdekel ez az előadás, mindenképpen ott szeretnék lenni. Ha csak rajtam múlik, akkor 100 %.

Ja, és ha esetleg Szegedre is jöttök majd, nagyon szívesen felajánlom a segítségemet, amennyiben szükség lesz rá valamilyen személyes szervezésben.

hermess képe
H: Péternek és Kavicsnak
2009. december 27. vasárnap, 21:31 | hermess   Előzmény

Bevallom őszintén, én sok gyakorlatot, amit később az orosz parapszichológusoktól tanultam, először könyvből próbáltam ki... Aztán mikor a tanfolyamon is ugyan úgy működött, megnyugodtam. Azt nem tudom, így van-e mindenkinél... általában, aki előző életében már próbálkozott hasonló dolgokkal, azoknál nagyon könnyen megy. Akinél meg nem - marad a 3D...:) Minden esetre nagyon részletesen szoktam kommentálni, mint a Knézi Jenő, hogy milyen érzeteknek kellene jelentkezni... (nagy átlagban mit szoktak érezni persze, lehet teljesen egyedi is a tapasztalás) A rajzok és ábrák miatt meg jegyzet is kell majd, bár sok minden slide-osítva is van ppt-ben.

Szegeden voltam eddig a legtöbbször... Legutóbb Füléné Horesnyi Zsuzsánál tanultam két fokozat kineziológiát, s aztán ugyanazoknak a tanítványoknak tartottam energiaérzékelő tréninget, ami nagyon jól kiegészítette a kinezes tananyagot. Nincs kizárva, hogy ismerhetsz valakit, összességében vannak 15-20-an. Ha egyszer eljutunk Szegedre újabb tréninget tartani, valszeg ők már összejönnének egy közös gyakorlásra is. Aztán ha összeismerkednétek, lehet majd közösen gyakorolni...:))

hermess képe
H: Energiaérzékelő tanfolyam
2009. december 30. szerda, 13:53 | hermess   Előzmény

Szervusztok!

Feltettem a 2010 jan. 24-i Energiaérzékelő alaptanfolyam részletes programját a Programajánlóba!

Megnézhetitek itt: http://onmegvalositas.hu/program/energia_erzekelo_tanfolyam_trening vagy a honlapomon is: http://csakra-kommunikacio.5mp.eu/

Jelentkezés lehetőleg itt az Önmegvalósításon, hogy Sanyi láthassa a létszám alakulását.

Egy kis előzetes a tartalomból:

Először is elméletben alapozunk – végigvesszük a finom energiatestek és síkok szerepét és tulajdonságait a védikus tanítások Univerzum modellje szerint. Elképzelésünk lesz arról, hol keressük a Lélek és a Szellem helyét, s azok hogyan tükröződnek le a személyiségbe.

Aztán végigvesszük az energiafajtákat, amelyek a finomtesteket táplálják, és azokat az érzelmi-gondolati energiákat, amelyekkel mi magunk kommunikálunk, kapcsolódunk egymáshoz és a kollektív tudattalanhoz. Megbeszéljük, hogyan működik az intuíció és a felismerés, hogyan lehet azokat tudatosan előhívni és döntésekhez alkalmazni.

A gyakorlatok során megtanuljuk érzékelni és megkülönböztetni a különböző energiákat, és megtapasztaljuk, milyen hatással vannak az érzelmi állapotunkra, hogyan lehet velük erősíteni , vagy csillapítani az érzéseinket. Megtanulunk egy nagyon hatékony, kombinált aura, illetve csakratisztítási módszert.

Az energiafeltöltést rendhagyó módon, a kozmikus és a földenergiával fogjuk végezni, amihez a prána fokozottabb felvétele önmagától társul. Ugyanis, ha csak pránával próbálunk feltöltődni, nem lehet elkerülni, hogy másfajta tudati információt hozó energiákat is felvegyünk az emberi környezetből… Kialakítunk egy Etalon Állapotot (a honlapomról ezt másolással máris leszedhetitek), amihez hozzákapcsoljuk az energiafeltöltést, s amiből a későbbi, fejlettebb technikákat el tudunk majd indítani.

Ezért lenne nagyon fontos, hogy akik haladóknak számítanak, és csak később gondolnak csatlakozni - ők is megismerkedjenek ezzel az alapozással, hogy közös nevezőről dolgozhassunk majd tovább.

Elsajátíthattok egy olyan zseniális, önfenntartó energiapajzsot, amelyet az állandóan kilépő csakraenergiákból építünk fel. Ezt egész széles honunkban sehol más tanfolyamon nem találhatjátok meg. De nem is a védelem a cél, hanem az, hogy az energiafeltöltéssel mindenki képes legyen egy olyan szeretetteljes, kiáramoltató és önelégséges energiaállapotba jutni, amikor már semmilyen védelemre nincs szüksége, nincs kedve manipulálni, játszmázni, és önmaga is manipulálhatatlanná válik.

A tréning elején végzünk egy energiaszint felmérést David R.Hawkins 1000 pontos tudatskálája szerint (Force via Power > Erő kontra ERŐ c. könyvéből), majd a nap végén is. Rendszerint 50-100 pont körüli emelkedést lehet elérni a tréning alatt. Ez persze időleges, később valamelyest visszaesik, de mindenképpen magasabb marad. (Érdekes, hogy már az információ megértésétől és befogadásától is emelkedik az energiaszint, nem csak az energiafeltöltő gyakorlatok hatására.) Lesz tapasztalatod – érezni fogod és emlékezni rá, hogy milyen az, amikor az ember nincs „maga alatt”... Ennyit tudok ígérni, és beváltani.

Megtartani, és mindig benne lenni ebben a felfokozott energiaállapotban – az maga a tudatosodás, majd a megvilágosodás. Ezt nem lehet megtanítani, de sok-sok gyakorlással, önismerettel, belső kutakodással, és főleg a tanultak alkalmazásával a mindennapok során – egyre közelebb kerülhetünk hozzá. Az energiázás segíti, de nem helyettesíti az önismereti munkát, a tudatalatti részeink gyógyítását.

És végül még valami, talán a legfontosabb: az egyre nagyobb bőségben beáramló energiáktól az egónk is egyre hatalmasabbnak, erősebbnek érzi magát. Minél erősebb az ego, annál inkább elválaszthat a Felsőbb Éntől – és ez csapdává válhat! Mert nem az ő érdekében gyakorolunk és töltődünk energiával, hanem hogy a tudatalattink mielőbb kitisztulhasson, s hogy egyre közelebb kerülhessünk a Felsőbb Én-hez, és rádöbbenjünk az azonosságunkra Vele!

Bármit gyakorolunk, egy pillanatra sem szabadna szem elől téveszteni a Felsőbb Énhez való törekvést, és megfeledkezni az ego folyamatos feloldásáról! Mert a végső cél - ezen, és minden következő tréningen is - nem a személyiség önteltté hízlalása, hanem annak meghaladása. Hogy ne az agresszív nyuszi vigye puskát... hanem a személyiség eszközként segítse a Felsőbb Én tapasztalását. Erről soha ne feledkezzünk meg, bármit is sajátítottunk el, az nem lehet önmagáért való.

Szeretettel várunk a tréningen!

Kavics22 képe
Kavics22 Megvárom a jelentkezéssel az új évet. Hadd legyen több
2009. december 30. szerda, 14:09 | Kavics22   Előzmény

Kavics22

Megvárom a jelentkezéssel az új évet. Hadd legyen több szerencse az életemben, mint ebben az évben. Esélyt adok neki, jöhetnek a csodák és a "véletlenek" ! :)

"Nem szeretem azok beszámolóit hallgatni a Holdról,akik még nem
2010. január 02. szombat, 14:16 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

"Nem szeretem azok beszámolóit hallgatni a Holdról,akik még nem jártak ott"
Mark Twain

jaguar képe
akkor viszont taníts minket Mester! ;)
2010. január 02. szombat, 14:56 | jaguar   Előzmény

akkor viszont taníts minket Mester! ;)

hermess képe
H: Félreérthető
2010. január 02. szombat, 21:50 | hermess   Előzmény

Ez a Mester titulus itt egy kicsit félreérthető volt, kedves Jaguár!

Ha az előző Névtelen hozzászólónak lett címezve, akkor nem lehet beleszólásom.

Ha viszont nekem szólt, akkor nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy se jóindulatból, se rosszindulatból ne játsszon ezzel a cimkével. A Mesterek nagyon magasan fölöttünk álló, felemelkedett lények... olyanok mint Jézus, Buddha, vagy kevésbé ismertek, de akik képesek szellemi és lelki síkról is segíteni az emberi fejlődésünket. Az igazi Mestereket a fizikai valójukban sokszor fel sem ismerjük, ha a testet öltést választották a segítés formájául.

Ami a beszámolómat illeti - annyit ígértem, amennyit be is tudok tartani. Megvilágosodást nem ígértem, mivel magam sem tartok ott. De amit a tréning előzetesben leírtam, azt 90 % fölötti mértékben meg fogja tapasztalni az is, akinek még soha semmilyen energiaélménye nem volt. Legalább is az eddigi kb. 250-300 fő, akivel dolgoztam, ezt az eredményt mutatta.

A tréningen való részvétel után lehet véleményt nyilvánítani (amihez én oda szoktam írni a nevemet is).

És köszönöm szépen az eddigi jelentkezéseket!