Egy hálás tanítvány pénzt ajándékozna | Önmegvalósítás.hu

Egy hálás tanítvány pénzt ajándékozna

ajandek_penz.jpg

Felhívott tegnap az egyik legjobb tanítványom, hogy annyira hálás mindazért amit tanult tőlem, hogy szeretné nekem adni a megtakarított pénzét, 50 eFt-ot! Először nem értettem, értetlenkedtem, mert annyira hihetetlennek tűnt az ajándék, de aztán kénytelen voltam elhinni, hogy igaz.
Az elmúlt években több tanfolyamomon is ott volt és valóban az élete poklából tudott kimászni önerőből, no meg az elsajátított önismereti tudással felvértezve.

Gyakran meséli, hogy szabad idejében a Sirály Cd-ket hallgatja és sokszor azzal fekszik, majd arra ébred, hogy még mindig megy a lejátszó. A régi hanganyagokat újra meg újra meghallgatja és mindig észrevesz bennük valami újat, talál valami új felismerést!
Igazi lelkes, odaadó tanítvány, az elsők között van, aki teljesen megértette és elsajátította a lelki tanításokat.

És hogy nem csak hallgatja, hanem gyakorolja is a meditációkat, annak az a bizonyítéka, hogy 3 év alatt egy kinlódó, nyűgös, elveszett asszonyból egy talpraesett nő lett, aki most már átlátja az életét és kapcsolatait, tud felelősséggel döntéseket hozni, nem fél a konfliktusoktól és többnyire jól is érzi magát!

Most is ilyenállapotban lehetett, mert annyira hálálkodott a telefonba, hogy már azzal beteltem. Bár éppen meg voltam szorulva anyagilag, mégsem fogadtam el az ajándékot, úgy éreztem nem jár az nekem! Kértem, hogy költse magára, élvezze az életét, nekem már azzal nagyon sokat adott, hogy kifejezte a háláját.

Beküldte: | 2008. aug. 17. vasárnap - 15:53

Hozzászólások

2 hozzászólás
sita képe
Kedves Sanyi!
2008. augusztus 29. péntek, 15:31 | sita

Valószínűleg nem tudod, de elmondom, hogy annak idején engem is te indítottál el spirituális utamon. Még Debrecenben, a Turmalin központban voltam több előadásodon, és ott már az első előadáson egy olyan meditációt csináltunk, ami számomra hihetetlen élmény volt. Ez volt az első lépésem önmagam felé.
Köszönöm én is neked, és tudd, hogy a puszta létezéseddel is óriási segítséget jelentesz az azt befogadók számára!

Szeretettel:
sita

"Ha majd a messze is közelnek látszik, s tudod az élet nem tart a halálig;
Ki majd mások arcát is magában látja, az mind ráismer Önmagára."