Miért? | Önmegvalósítás.hu

Miért?

1 - 2 éve trötént velem, de azóta is ha eszembe jut, furcsa érzés fog el. Szeretem érteni mi miért történik körülöttem, mert hiszem mindennek oka van. De erre az eseményre nincs válaszom. Talán Ti tudjátok.
Lehet különös, de leírom: Találkoztam egy kutyával. Rámnézett, ránéztem, s nem egy tudatlan kutya szemét, tekintetét láttam, hanem egy értelmes lényét. Akkor megborzongtam. Meg is ijjedtem. Már azon sem csodálkoztam volna jobban, ha megszólal. De tudtam csak egy kutya. De akkor miért éreztem olyan erősen a szemében értelmet, hogy szinte megrémített ?
Ha más mesélne ilyet, azt mondanám, túl érzékeny, vagy direkt látni akar furcsaságot. De én ismerem magam, tudom, még van hogy azt sem hiszem el amit látok, érzéseket ki nem találok.
Ki, mi nézett rám akkor ? Miért ? S ha nincs ilyen, akkor miért éreztem ilyet ?
Nem vagyok kutya barát, s tudom annál a háznál jó sora van, sajnálnom sem kell, de mégis úgy érzetem, egy kutya testbe zárt leket láttam. De szerintem ilyen nincs.
Mi lehetett ez ?

Már adtál meg címkéket. Saját címkéid:

Beküldte: | 2009. máj.. 04. hétfő - 08:39

Hozzászólások

2 hozzászólás
GLinDorph képe
Az EGY tekintete
2009. május 04. hétfő, 21:13 | GLinDorph

Csak egy "szerintem ... " :-)

Egy fa is tud értelmes lenni. Minden rendelkezik bizonyos fokú tudatossággal.

Másrészt, minden az EGY-ből van és minden továbbra is EGY. Ha úgy tetszik az univerzális tudat nézett rád a kutya szeméből, vagy maga Isten. Vagy ha úgy tetszik Te magad néztél vissza önnönmagadra. Mindez ugyanaz. :-)

GLinDorph
http://ecsk.hu

szintén...
2009. május 05. kedd, 13:57 | czjudit

Ha hiszed, ha nem velem is pár éve történt hasonló eset, autóval mentem valahová és egy erdős résznél egy kutya tök nyugodtan kisétált elém az útra és megállt velem szemben, én persze féééékeztem ahogy bírtam, és mikor megálltam kb. fél méterre előtte, belenézett a szemembe és teljesen úgy nézett rám mintha éppen mondani készülne valamit, olyan volt a tekintete, mint aki nem örül neki hogy megálltam.... nem is tudom leírni azt az érzést ami elfogott. Azóta is keresem rá a magyarázatot, hogy mi lehetett a kutya szándéka.... mit akart tudatni velem...

Feliratkozás Hírlevélre