Smaragdliget Műhely | Önmegvalósítás.hu

Smaragdliget Műhely

Műhelyünket kíváncsi, életigenlő, előre tekintő emberek számára hoztuk létre, a smaragd jegyében.

Ez a különleges drágakő, a legendák szerint, élesíti a szemet és az elmét, értelmes gondolataink és helyes cselekedeteink jelképe. Zöld színe az élet és a természet szépségét sugározza, finomabb énünkhöz szól - bölcsebbé tesz, nyitottságra szólít. Magában hordozza a lehetőséget az élet titkainak feltárására, a belső egyensúly helyreállítására, és összhangba hoz bennünket a természettel.

A Smaragdliget Műhelyben mindannyian a teljességet, a nyugalmat és a szépséget keressük, önmagunkban és környezetünkben, s ezt tápláljuk mindenképpen: kíváncsisággal, figyelemmel, türelemmel, tanulással és különböző aktív tevékenységekkel.

Az a tervünk, hogy aki betér hozzánk, érezze jól magát köztünk, azután vigyen magával valamilyen útravalót: egy jó szót, tanácsot, ötletet, vagy egy gondolatot, ami nem tűnik számára idegennek.

Aki keres, új elfoglaltságot talál, és barátokat, vagy rálel majd régen vágyott társára.

Mindehhez nemcsak a smaragd - elődeink szerint - mágikus védelmező, harmonizáló és gyógyító erejét, fiatalos üdeségét, tisztaságát hívjuk segítségül, hanem Műhelyünk gyakorlott és odaadó szakembereire is számíthatunk.

Többek között pedagógusok, grafológusok, kineziológus, személyi sikeredző/coach, karriertanácsadó, masszőr támogatja lelkesen tevékenységünket, s együttesen mindannyian azon munkálkodunk, hogy egyre többen tartozzunk az elégedett, kiegyensúlyozott emberek táborába.

Szeretettel látunk a Smaragdliget Műhelyben!

Telefon: 
+36703368594
Beküldte: | 2012. febr. 01. szerda - 19:06

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre