Vágyak és félelmek | Önmegvalósítás.hu

Vágyak és félelmek

Vágyak és félelmek bonyolult szövedékében éljük az életünket. A vágyaink megvalósításért kiáltanak, a félelmeink elől menekülünk, ... ha így folytatjuk, sosem lesz nyugtunk! De a vágyak és félelmek csak azért okoznak ekkora káoszt bennünk, mert nem tudjuk kezelni őket, nem vagyunk elég tudatosak bennük!

Vágyaink olykor nem is a sajátjaink, hanem valahonnan megörököljük őket gyerekkorban, vagy egy eltévedt pillanatunkban. Amikor éppen nem tudjuk, hogy mi is a valódi utunk, akkor olyan vágyakat is felvállalunk, amelyekhez semmi közünk sincsen! Nem csoda hát, hogy ezeket hiába kergetjük, sosem érjük el!

Ellenben a valóban bennünk levő szívbéli vágyaink megvalósítására jó esélyünk lenne, ha ismernénk őket és nem félnénk a kudarctól. A félelem ugyanis képes megakadályozni a legnagyobb erejű teremtést is, ezért magunkon segítünk, ha nem élünk együtt a félelmeinkkel, hanem feloldjuk azokat!

  • Vágyak és félelmek eredete.
  • Az ősproblémák eredete.
  • Vágyaink megismerése.
  • Saját gátlások a vágyaink elérésében.
  • Vágy beteljesítő programozás.
  • A félelem természete.
  • A halálfélelem feloldása.
  • Elérhető a félelemmentesség.

Ezeket a módszereket kínálom Neked ebben a Sirály csomagban, hogy végre tudatos és felszabadult életet élhess, miközben megvalósítod legszebb vágyaidat is!

Urald és irányítsd Te az érzelmeidet!

A Vágyak és félelmek csomag tartalma:

- 15 előadás, 7 meditáció
- 5 óra 5 perc hosszúságban
- Mp3 formátumban

Rendeld meg a Vágyak és félelmek - Sirály csomagot!

Beküldte: | 2008. júl. 09. szerda - 14:44

Hozzászólások

4 hozzászólás
Szeretnék még tanulni!!!!
2008. szeptember 14. vasárnap, 12:28 | Magdus (útkereső)

A Cd hallgatása belódította az energiáimat..Nagyon jók voltak a meditációk. Szeretnék még tőled sokat tanulni!
Szeretettel Magdi

Gondolkodni
2009. december 01. kedd, 0:44 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Nem is értem miért nem többen hallgatták meg ezeket a CD-ket, hiszen annyira elgondolkodtató. Főleg ha nagy baja van az embernek és nincs kivel elbeszélgetni. Régen olvastuk a könyveket. Ma az Interneten szörfölgetünk. Nem figyelünk egymásra. Jó volt meghallgatni.

félelem
2009. december 26. szombat, 12:03 | Haci (útkereső)

Kedves Sanyi !

Nagyon érdekesnek és ugyanakkor értékesnek tartom a tanításaidat, ami sok-sok kis belső rugócskámat megmozgatta, érdeklődésemet felkeltette. Igaz, még csak a mini tanfolyamot követem, mert még nagyon gyerekcipőben járok e témákkal kapcsolatban, de szerintem folyamatos fejlődésnek vagyok kitéve.

A félelemről szóló téma alapján beugrott nekem is egy gondolat,amire azonnal magyarázatot is kaptam.

Amikor megismerkedtem a volt férjemmel, annyira csodásan működött minden, mint a mesékben. Barátnőim azt mondták, hogy telenovellát lehetne írni a történetünkből. Nagyon boldog voltam, de az első perctól azt mondtam, hogy " túl szép, hogy igaz legyen " Vajon rossz volt nálam az indulás ? Nem lett volna szabad ezt megfogalmazzam? Aztán jött rövidesen a házasság, fél éven belül. Valami belső érzés, félelem alakult ki bennem már az első hetekben. ( meg fog csalni ) Álmodtam is nem egyszer, hogy elhagyott és én sírtam rettenetesen. Sokszor könnyes szemekkel ébredtem fel. Természetesen ő vigasztalt, hogy az álmok sokszor hazudnak, nyugodjak meg.

Alig telt el egy év , nagyon rosszul kezdtem érezni magam mellette, elhanyagoltnak, lenézettnek, s nem telt bele pár év elváltunk. Válás után tudtam meg ismerősöktől, hogy már nagyon rég van egy kapcsolata egy nővel. Ettől nagyon kiborultam, mert szembesültem azzal, amitől féltem 5 éven keresztül. Életem legnagyobb pofonját kaptam, akkor.

Most a tanításaidat figyelve, rájöttem, hogy amitől félünk, azt valóban megkapjuk, megtörténik, bekövetkezik. Szóval mégiscsak én idéztem elő ezt a helyzetet?

ráéreztél
2013. január 05. szombat, 1:26 | Látogató   Előzmény

Vagy a bizalmatlanság indított be valami negatív folyamatot a kapcsolatban, vagy csak simán ráéreztél, hogy valami nem oké a pasival.