helyes önértékelés | Önmegvalósítás.hu

helyes önértékelés

Műhelyünket kíváncsi, életigenlő, előre tekintő emberek számára hoztuk létre, a smaragd jegyében.

Ez a különleges drágakő, a legendák szerint, élesíti a szemet és az elmét, értelmes gondolataink és helyes cselekedeteink jelképe. Zöld színe az élet és a természet szépségét sugározza, finomabb énünkhöz szól - bölcsebbé tesz, nyitottságra szólít. Magában hordozza a lehetőséget az élet titkainak feltárására, a belső egyensúly helyreállítására, és összhangba hoz bennünket a természettel.

Kérlek segítsetek, mert nem látom a fától az erdőt!

Már harmadszor kapom meg az élettől ugyan azt a leckét és még mindig nem tudom mi lenne a feladatom, mit kéne meglátnom, megtanulnom belőle.

Két éven belül ez a harmadik kapcsolatom, ahol a partnerem anyagilag, szellemileg(ötlet, hogy hová menjünk, mit csináljunk), figyelemmel (meghallgatom a másikat, odafigyelek rá) nincs benne a kapcsolatban. Milliószor tettem fel magamnak a kérdést, hogy vajon én sem, de teljesen őszintén, látva a saját "hibáimat" is nincs így.

Az önértékelés az egyik alappillére annak az önismereti útnak, amelyen elkezdtél járni. Innen indul a belső tudatosítási folyamat, de ne feledd, hogy pusztán az önértékeléstől még nem fognak megoldódni egytől-egyig a problémáid!
Sőt, kezdetben még jobban beleláthatsz önmagadba és ettől a problémák is nagyobbnak látszódnak majd, de pontosan ezért kell elsajátítani majd az őszinteséget és az önelfogadást is, hogy a feltárt tudattartalmak igazán a helyükre kerüljenek!

Tartalom átvétel