Bors Mária | Önmegvalósítás.hu

Bors Mária

szigetköz 2009 053.jpg

Bors Mária a nevem.
Valamikor magyar-angol szakos tanárként végeztem az ELTE Bölcsészettudományi Karán.
Hat év tanítás után úgy éreztem, hogy nem angol tanításra születtem, hogy nem emiatt vagyok itt e földön.
Saját életem problémái, gondjai és konfliktusai miatt elkezdtem tanulmányozni a humanisztikus pszichológiát és az autogén tréninget. Innen már egyenesen nyíltak a kapuk és az ablakok arra az útra, amit azóta is a magaménak érzek.
Több mint egy évtizede rám talált a Transzformáció Társas Játék, mely a világ legcsodálatosabb és legfantasztikusabban megalkotott pszichológiai, önismereti és spirituális társasjáték.
Ennél jobbat én még azóta se találtam arra, hogy ki-ki az ő személyes életében tapasztalja meg a változás, az átalakulás, a gátak és akadályok feldolgozásának lehetőségeit. 2012 felé közeledve egyre nagyobb szerepe lehet a Transzformáció játéknak a személyes és emberiség szintű rezgésszám emelésben, dimenzió váltásban.
Facilitátori, játékvezetői munkámban és egész életem példájával ebben a folyamatban vagyok hivatásos és gyakorlott segítője azoknak, akik hozzám és a játékhoz fordulnak segítségért, iránymutatásért.

A játékon kívül vezetett meditációkat is tartok életünk valamennyi szeletének kitisztázására, a vágyott elképzelések megvalósítása érdekében.

A diád technikával pedig, minden eszköz nélkül segítem az embereket, hogy meghallják a saját igazi belső hangjukat, és a lényegi lényükből éljenek és szóljanak.

Mindenkit szeretettel várok csoportjaimra, akik bármilyen testi-lelki bajjal, megakadással küzdenek. De várom azokat is, akik életük bármely témájában szeretnének több tudatosítást, felismerést és csodát megélni.:-)

Beküldte: | 2010. jún. 23. szerda - 00:46

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre