Megvilágosodás technikák előadás | Önmegvalósítás.hu

Megvilágosodás technikák előadás

Az Önismereti és meditációs tanfolyam után átloholtunk a Sóter Teaházba előadást tartani, hallgatni, a megvilágosodás technikáiról.
Idefelé jövet még nem tudtam, hogy pontosan mit is fogok mondani, mert annyi mindent tudok az abszolút állapotokról és van néhány megvilágosodás élményem is, de még sohasem rendszereztem mindezt.

Az előző két nap folyamatos tanfolyam tartása miatt elég laza és bőbeszédű voltam, így elég hamar megeredt a nyelvem. Próbáltam magamban összeszedni, hogy beszéljek az:

  • saját abszolút élményeimről
  • abszolút állapotok természetéről
  • az elme és egó működéséről
  • technikákról, amelyekkel elérhető egy-egy abszolút állapot
  • a megvilágosodás élményeimről
  • a megvilágosodás elérhetőségéről??
  • felébredés elméletről
  • a felébredés gyakorlatáról

Elég bő téma, talán egy-két napba is beletelne a teljes kifejtése és akkor még nem is gyakoroltunk!
Most az előadáson sem jutott idő és részemről szándék sem a gyakorlásra. Talán majd egy ilyen célzatú táborba, ahova haladó önmegvalósítók jönnek el.
Így is 3 óra hosszú lett az előadás és megint voltak olyanok, akik feladták. : (

Viszont az egyik hallgató a 15-ből, határozottan eksztázisba esett, tágra nyílt tudattal hallgatta a megvilágosodást és láthatóan hatott rá! Az előadás végén felpattant a helyéről és elsőként fejezte ki tapssal a tetszését, majd közvetlen utána sírva is fakadt az örömtől!

Ilyet utoljára magamon tapasztaltam, amikor egy megvilágosodott lényt hallgattam. Azt nem tudom már, hogy miről mesélt, de az ami átsugárzott belőle, teljesen kirepített az egómból és órákig mennyei boldogságban volt részem. Ezt soha nem feledem!

Szóval az eksztázisba esett résztvevő még az előadás után is ott sírt a vállamon és próbálta elmondani, hogy mennyire boldog, milyen nagy ajándékot kapott most ezzel az előadással. Mintha a lelkének beszéltem volna és pont azt hallotta, amiért engem megismert, amit mindig is keresett!
Annyira jól esett ez az elismerés, hogy haza is vittem magammal. ; )

Az előadás elég összeszedettre sikeredett így visszagondolva. Talán csak az utolsó részre nem jutott már elég idő, a felébredés gyakorlatára.
Amúgy meglepő, hogy amilyen nagy dolog a megvilágosodás, felébredés vagy az abszolút állapotok elérése, annyira pofonegyszerű gyakorlatok vezetnek feléjük.

Érdekelne Téged is ez a téma? Eljönnél egy megvilágosodás technikáit gyakorló programra?

Beküldte: | 2008. ápr. 06. vasárnap - 22:05

Hozzászólások

1 comment posted
Kedves Sanyi, Bár a weboldalad olvasása mindennapos
2009. április 08. szerda, 10:48 | Fürzi

Kedves Sanyi,

Bár a weboldalad olvasása mindennapos szükségletté vált nálam, már második éve maradok le az Önismereti tanfolyamról, elég prózai okok miatt amit most mégsem részleteznék.
Tehát a válaszom nagyon egyértelmű: Igen NAGYON SZÍVESEN RÉSZT VENNÉK EGY MEGVILÁGOSODÁS TECHNIKÁKAT BONCOLGATÓ ELŐADÁSON - TANFOLYAMON. Szükségem lenne a pofonegyszerű gyakorlatokra, mert bonyolultakból van egy halom. (Nem a Tiéd)

Szeretettel: Fürzi