AdamEon | Önmegvalósítás.hu

AdamEon

aekep2.jpg

Az AdamEon név egy, az eredet óta létező rendet jelképez. A név jelzi a kezdetet és az új korszakot, ami a Teremtő Tudatosságot hordozza. A jelkép, ami a névhez tartozik, az új létezési mód rezgését hordozza, valamint kulcs az ébredéshez.
A tudás, amit képviselek és amit tanítok, az Élő Fény Rendszer, (LSS System ©) az ősi Lemuria tudása. Avatott művelője vagyok az ősi technikáknak, melyek egy speciális rendszerbe foglalva képesek arra, hogy visszaadják az embereknek a tudást. Azt a tudást, ami megszünteti a különváltság illúzióját, aminek következtében nem vagyunk harmóniában a világegyetemmel és még a bolygóval sem, ahol élünk.
Az egység mindig jelen van és a dualitás csak a tudat egy szintje. Lassan eljutunk a tudatmódosulásnak ahhoz a szintjéhez, ahol képesek vagyunk a korlátaink mögé nézni és felismerve az illúziót, túllépni azon.
Sokan beszélnek a szívcsakra fontosságáról. A jelképem középpontjában egy szív látható. Ha szívünkben tudunk élni, akkor aggodalom nélkül tudunk szemlélődni. Ha valaki az elméjében él, nincs esélye fejlődni. A tudat fejlesztése kódhoz kötött. Meg tudom az útonjárónak mutatni és meg tudom tanítani, hogyan használja a szívében azt a pontot, ahonnan meg tudja változtatni a világot.
A galaktikus nyelv, rezgések, színek, geometriai formák és hangok elegye. Ahogy elérsz a tudatosságod magasabb szintjére, érteni és kommunikálni fogod, vagyis részévé válsz az egész univerzumot átható tonális hálózatnak. Ez hatalmas élmény!
Tanításom részét képezi egy speciális merkaba-technika átadása. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy ilyen merkaba-struktúrát senki a világon nem tanít és ad át. Az emberek többségénél a merkaba olyan, mint egy mag; ott van, de nem működik. Még ha aktiválják is, akkor sem tudják működtetni.
Ez a speciális oktaéder-merkaba élővé teszi a fejből eredő 8 fénysugarat, amelyek gömb formát alkotnak. Amikor ez megvalósul, megnyílik a torzításmentes belső látás. Ezek a sugarak az embereknél kezdetleges formában és homályosan vannak csak jelen, de aktiválhatóak.
A belső látással és a szív tudatosság elérésével véget vethetünk az illúziónak, vagyis annak, hogy az elménken belül mozgunk és azt hisszük el valóságosnak. Ez pedig káprázat!
Elérkezett az ideje, hogy emlékezz a benned levő tudásra és arra, hogy mi vagy!

Telefon: 
+36703179777
Beküldte: | 2011. jan. 05. szerda - 17:13

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre