Kis cikázó pontok az égen | Önmegvalósítás.hu

Kis cikázó pontok az égen

2009. június 07. vasárnap, 15:00 | gerifree

kis_cikazo_pontok_egen.jpg

Ha mereven nézem az eget akkor egy idő után világító cikázó fénypontokat látok amiket nehéz szem előtt tartani. sok kis apró táncoló valami. már mást is kérdeztem h látja e de nem nagyon értettek. múltkor viszont már a szobám falán is táncoltak.
Mik ezek és miért látom?

Michaelita képe
összegezve
2010. június 12. szombat, 13:45 | Michaelita   Előzmény

Sziasztok!

Szóval, ha jól olvaslak Benneteket (az előttünk írókat is), akkor Brown-mozgású energia megnyilvánulásokat látunk ilyenkor!
Jó, tudni, hogy mit látok, így már el is tudom hinni, hogy nem csak a képzeletem játszott velem::))

Nagyon örülök ennek a fórumnak és annak, hogy itt a levelezéseteken keresztül ennyi mindenre választ kapunk.

Köszönet érte!!
(Ja és tartsátok/tartsuk meg jó szokásotokat/szokásunkat:::)) ... más is fog itt még keresni, aki választ szeretne kapni::)).

hermess képe
H: Vitalitás gömböcskék
2010. június 12. szombat, 14:32 | hermess   Előzmény

A teozófus/védikus írások azt mondják, hogy a napból jövő, és a levegőben lévő életenergia vitalitás gömböcskéit lehet így észlelni. Vagyis a prána energiát lájuk.

Openyoureye képe
Giliszta
2014. szeptember 01. hétfő, 9:17 | Openyoureye   Előzmény

Neem, az a giliszta szerű valami csak egy szál szösz ahogy a szemgolyódon csúszik lefelé. Ha megpróbálsz ránézni, nem lehet mert mindig elmegy, csak periférikusan látszik, igaz? Azért nem kell mindenbe spiritualitást látni. Egyébként az apró cikázó színes pontokat én is látom, de hogy mi lehet arról foggalmam sincs.

Szellemi segítők alak nélkül...
2014. szeptember 09. kedd, 11:02 | Argonauta (útkereső)   Előzmény

Meló közben nincs szükség ilyesmire, csak a fény van... Egy tanító hívta fel rá a figyelmem, amikor megkérdeztem tőle hogyan láthatnám őket, akinek nem tiszta a 3. szeme, az pont így.

Hy! Igen én is látom... A tapasztalatom az hogyha átod fényben,
2010. június 12. szombat, 15:39 | Névtelen (útkereső)

Hy!

Igen én is látom...
A tapasztalatom az hogyha átod fényben, akkor fény nélkül is(egy kicsit világítanak).
Este amikor teljes sötétségben nézed őket akkor minthogyha világos lenne számomra.
Aki lát reggel ilyeneket, az este is.Próbáldd ki!
Este lefekvés előtt meditálni is lehet ahogy nézed.

Üvegtestihomály
2010. július 15. csütörtök, 1:06 | pingserv

Sziasztok!

Nem akarok senkiben összetörni egy világot, és nem akarok okoskodni, de ezek a lebegő pontocskák, vonalak, alakzatok a szemünkben lévő elhalt erek...

http://uvegtestihomaly.livejournal.com/

Ha túl erős fényt nézel, vagy nagyon fáradt a szemed akkor szokott előjönni. Tapasztalat mert programozó vagyok és mikor elkezdtem dolgozni napi 10 órát ültem a gép előtt és nekem is előjöttek, de egy hosszabb szabadság után teljesen eltűntek :)

Szal' nó para!!

Ervin

reneszansz képe
ez két különböző dolog - le nem született lelkek?
2011. március 23. szerda, 11:35 | reneszansz   Előzmény

Szia!
Amit írsz az is létezik, de az más dolog. Amit írsz azok inkább gilisztaszerű, de nem mozgó, max lassan lebegő alakzatok. Amit pedig fényes nappal lehet látni, azok ugráló, nyüzsgő, világító kis fények. Én mind a kettőt szoktam látni, ezért tudom, hogy nem ugyanaz a jelenség.
Azt olvastam régen valahol a nappal látható kis energiák gömbök azok a még soha le nem született lelkek, akik várnak a leszületésre :-)
nem tudom, igaz-e de szép magyarázat :-))))

Ademon képe
Én is látom ezeket, de ezek szerintem nem "természetfeletti"
2011. február 20. vasárnap, 14:53 | Ademon

Én is látom ezeket, de ezek szerintem nem "természetfeletti" dolgok. Számomra egyáltalán nem tűnnek különlegesnek. Két magyarázatot tudnék rájuk:

- Vagy a fotonok csapódnak be ilyenkor a retinába...

- Vagy a retinán megjelenő időszakos kisülések

Az ember sok minden bele tud képzelni ezekbe (angyalokat, lényeket). Ez kb. olyan félreértés mint a fényképező gép "energia gömbjei", vagy a amikor a retinába hosszan beleégett képet hiszik "aurának".

HajduM képe
Ezeket a kis fénylényeket ORBs-oknak nevezik. Akkor tűnnek fel
2011. június 14. kedd, 10:18 | HajduM

Ezeket a kis fénylényeket ORBs-oknak nevezik. Akkor tűnnek fel nálam amikor olyan nyugodt békés lelkiállapotban vagyok, nem nagyon gondolkodom semmin, sőt olvasás közben szoktak láthatóvá válni a számomra, amikor valamibe bele helyezkedek és az jó, szeretetteljes érzéssel tölt el.

Ezek itt vannak körülöttünk mindig, csak alkalmassá kell válnunk a meglátásukra.

fenylenyek
2012. május 22. kedd, 22:52 | BIBY (útkereső)   Előzmény

sziasztok romaniaba aradon elek, nemtudok jol magyarul,de remelem h ertheto leszek.Nagyon sokat bamulom az eget egyes napokon nagy anyuzsges, apro ragyogo pontoczkak gyors utembe cikaznak.Maskor alig vanak egy nehanyan.Gondolom h ez a prana az egi kenyer,ha belelegezuk jo mejen,gondolatban abeteg testreszunkhoz vezesuk elkezdodik a gyogyulas.Egy fajta energia ezert erdemes szabad egalat test mozgast vegezni.meg sokfele energiakat lehet latni.altalaba azok az emberek latjak akinek kinyilt a harmadik szeme.ez jooo..

Szia!
2011. június 30. csütörtök, 17:42 | brigi0424

Én is látok az égen fénylő,cikázó,apró pontokat.Eléggé aggaszt hogy csak a képzeletem játszik e velem vagy tényleg vmi spirituális dolog.Amikor ezeket elösször láttam kb. 9 éves lehettem,most 13 és még mindig látom.A barátaimnak,szüleimnek és az unokatesómnak is mondtam már,de semelyikük sem látta amit én.Nagyon örültem amikor megtaláltam ezt a fórumot és elkezdtem olvasni,megkönnyebbültem...:)
Nem tudom igazán hogy mik lehetnek és hogy mit jelentenek azok a cikázó pontok,de szerintem is vmilyen energiához kapcsolódik.Elég érdekes hogy csak pár ember látja.

alakzatok
2011. július 19. kedd, 6:55 | Gabca3 (útkereső)

Sziasztok!
Én nem pontokat, hanem köröket, alakzatokat látok, olyan mintha sok kis köröcskékből állnak össze egy alak. Valamelyik csak egy "giliszta" valamelyik egy teljes nagy forma. Fehér háttér előtt jönnek elő a legkönnyebben és persze ha laza vagyok, vagy nagyon fáradt és csak kábulok.

Sziasztok. Bár látom régi a topik, de szeretnék hozzászólni. Nem
2011. szeptember 18. vasárnap, 18:07 | Látogató (útkereső)

Sziasztok. Bár látom régi a topik, de szeretnék hozzászólni. Nem olvastam végig minden írást.
Én mindig is láttam ezeket a cikázó gömböcskéket, nem csak az égen, hanem mindenütt, néha zavaró volt. Sokszor annyira elmélyültem benne, hogy a figyelmem másról elvonta, ha meg valamire koncentrálni akartam, sokszor evégett nem sikerült.
Alighanem a légkör elektromos töltése lehet (tehát valóban energia) vagy a mágneses mező különleges érzékelése. Van amikor lassabb van amikor gyorsabban mozog.
Örülök hogy nem vagyok ezzel egyedül, szerintem alapvetően jó dolog ha valaki érzékeli.

Sziasztok! Érdekes volt végigolvasni a fórumot. Mégis jó tudni,
2012. január 31. kedd, 14:18 | Macskabajusz (útkereső)

Sziasztok!

Érdekes volt végigolvasni a fórumot. Mégis jó tudni, hogy nem én látom egyedül ezeket! Furcsa, hogy vannak még emberek, akik látják rajtam kívül is ezt. Én amikor az ég felé nézek, vagy csak úgy bambulok bele a világba akkor szoktam kis pontocskákat látni (bár én inkább nappal látom őket), melyek cikáznak a szemem előtt. Apócska kis fényes pontok, és nagyon gyorsan mozognak. :) Senkinek nem mondtam, pedig már kicsi koromtól fogva látom őket.
Én nem gondolnám, hogy bármiféle rosszat jelentene, hogy látom, inkább érdekesnek találom, de akkor ezek szerint az energiát látjuk... a Brown-mozgás is érdekes volt!
Vajon minek az energiáját látjuk?

Michaelita képe
bármit is látunk
2012. január 31. kedd, 17:35 | Michaelita   Előzmény

rossz semmiféleképp nem lehet, még akkor sem, ha annak a hozzászóló társunknak van igaza, aki szerint a szemben elhalt sejtek miatt látunk ilyet... mert ha ez lenne az igaz, akkor az elhalt régi helyett újakat termel a szervezetünk, s az pedig jó

Érdekes lesz figyelni a tudomány fejlődését, hogy mi derül ki majd ezen a téren és egyébként is...merthogy a kvantumfizikai felfedezésekkel kapcsolatban még fognak érni bennünket meglepetések:)

Sziasztok! Én is látom már egy ideje őket, és szintén az eget
2012. március 19. hétfő, 18:18 | Nemanevemvagyok (útkereső)

Sziasztok! Én is látom már egy ideje őket, és szintén az eget nézve, vagy csak a napfényes utcára tekintve. Eddig be tudtam annak hogy fáradt vagyok meg a napfénynek, esetleg mint már korábban írták a napból érkező fotonoknak. Mindenesetre nem hiszem hogy a szemem romlik mert az egyetlen szembetegség amihez kapcsolni tudtam keresésem alatt, az más mellékhatásokkal is jár mint pl, homályos látás, illetve szürkületben és este a rossz látás, ami rám egyáltalán nem illik mert éjjel kiválóan látok, jobban mint néhány ismerős ezt már tapasztaltam. Illetve azt sem hiszem hogy az elhalt idegsejtek ezek, mert nem látom mindenhol ha az eget, vagy legalábbis nem olyan intenzitással mint az ég más részén. Mindenesetre éjjel még nem láttam nagyon, vagy csak szimplán nem figyeltem rá, mert alapból nem foglalkoztam vele, hisz természetesnek tűnt olyan szempontból hogy fáradt vagyok vagy hirtelen fény érte a szemem.. Most rákerestem, és amilyen sokan látjuk az már szinte biztosan kizárható hogy ennyi szembeteg lenne, szóval mindenképp normál folyamatról van szó.. Persze szerintem mindenki azért keresett rá a dologra mert nem tudjuk mi az, illetve mert olvashatunk bármit, amíg nincs rá ésszerű vagy elsőkézből szerzett magyarázat addig kételkedni fogunk a felől hogy mi lehet amit látunk.

További jó keresést!

Üdv.

A retinaleválás statisztikai felmérések szerint a rövidlátó
2012. május 29. kedd, 21:03 | Látogató (útkereső)   Előzmény

A retinaleválás statisztikai felmérések szerint a rövidlátó szemű emberek körében gyakoribb. A retina leválását a következő tényezők idézhetik elő: húzó üvegtesti kötegek, a retina perifériás degenerációjának talaján kialakult szakadások, korábbi szemészeti sérülések, tompa ütések, vagy a szemgolyó nyitott sérülésével járó balesetek. Megelőző egyéb, az üvegtest sérülésével járó szemészeti műtétek.

A retinaleválás kezdeti szakaszában a beteg repkedő, sötét homályokat, fényfelvillanásokat észlelhet. Ennek oka, hogy a mechanikusan, például egy feszülő üvegtesti köteg által meghúzódó retinában a mechanikus inger hatására elektromos ingerület keletkezik, amelyet fényfelvillanásként vagy villámlásként él meg a beteg. Amikor ténylegesen leválik a retina, a beteg látóterében kiesések jelentkeznek.

Így van, retina...
2012. november 10. szombat, 19:54 | H.Vica (útkereső)   Előzmény

Így van, a retina leválás egyik tünete lehet. A fényfelvillanásnál történik meg a baj, azt követheti, hogy fényben vagy fehér felületnél "elúszó" pontokat, gilisztákat, stb.-ket látsz.
Semmi extra és főleg nem természetfeletti dolgok. :-)
Javasolt vele szemészt felkeresni...

meglepően sok...
2013. május 08. szerda, 17:14 | Látogató (útkereső)   Előzmény

itt a retinaleválásos ember :-)

mindenki látja, csak nem fordít különösebb figyelmet rá
2012. november 06. kedd, 19:10 | Látogató (útkereső)

Gratulálok, az egyetlen értelmes hozzászólást mindenki figyelmen hagyta. Ha a vérnyomás hirtelen leesik, vagy felmegy, akkor látja az összes ember, csak nem foglalkoznak vele, mert nem olyan fontos, mint ahogy itt többen gondolják. Nem különleges képesség, vagy energia. Azon miért nem vagytok ennyire meglepődve és felemelkedve, hogy ha belenézel a Napba, becsukod a szemed, a szemhéjadon látod a kicsinyített mását? Ja persze, az is energia! Mindenesetre vicces ez a fórum.

többféle energiát látok
2013. május 05. vasárnap, 20:30 | Látogató (útkereső)

Többféle energiát látok én is. Először a cikázó fényes gömböket érzékeltem. Ezt a szememmel nem tudom követni. Ritkán sötét színű gömböket is látok. Egy kis koncentrációval pedig sűrű apró párhuzamos vonalakat látok egyik irányból egy másik irányba elszáguldani. Olyan ez, mint egy viharban az esőt nézni egy ablakon keresztül. Pl. jobbról 20 fokos szögből balra párhuzamosan áramlik előttem. Ekkor a vonalak mennyisége több száz vaggy ezer is lehet másodpercenként. Nem tudom mi ez, én az energiamező áramlásának gondolom. Ehhez az szükséges, hogy előttem egy pontra figyeljek, aztán a pont és a szemem között félúton szoktam látni. Ez nem mindig sikerül.
Láttam már az energiát Y alakban is. Ez nem sűrű volt, ilyenkor egyszerre csak 2-3 at látok.
A legérdekesebb a kukac alak. Egyszerre ebből is keveset látok. Viszont egy görbe kukacban látok 6-8-10 apró gömböcskét. szép lassan egyik irányból a másikba mozog, viszont ha odafigyelek rá, akkor irányítani tudom. Egy jó kis játék lesz a végén belőle. Nem tudom mivel irányítom, talán a tudattal vagy gondolattal, de tudom ezt a fajta energiát irányítani. Ha azt akarom jobbra mennyen, akkor jobbra megy, ha felfelé, akkor felfelé megy. Nem minden háttérnél látszik ugyanolyan élesen.
Na most ennyi, próbáljátok ki ezt ti is!!!

ez nem természet feletti, hanem a visual snow,
2014. november 02. vasárnap, 13:16 | TibiGeli (útkereső)

ez nem természet feletti, hanem a visual snow, idegsejtek problémája az agyban.

wikipediaban keressetek ra. Nagyon uj kutatas, 2014 marciusi, alig tudunk még róla vmit. Sajnos valoszinuleg az idegsejtek haltak el.

Úristen, micsoda sötétség van itt egyes fejekben!
2015. október 13. kedd, 22:00 | Látogató (útkereső)

Úristen, micsoda sötétség van itt egyes fejekben!
Ti a lábtörésben, meg a szívrohamban is energiagömböket, lelkeket, meg védikus energiát láttok?