Kis cikázó pontok az égen | Önmegvalósítás.hu

Kis cikázó pontok az égen

2009. június 07. vasárnap, 15:00 | gerifree

kis_cikazo_pontok_egen.jpg

Ha mereven nézem az eget akkor egy idő után világító cikázó fénypontokat látok amiket nehéz szem előtt tartani. sok kis apró táncoló valami. már mást is kérdeztem h látja e de nem nagyon értettek. múltkor viszont már a szobám falán is táncoltak.
Mik ezek és miért látom?

Amit láttok, az én is látom... ez az energia, ami körbe vesz
2009. június 07. vasárnap, 16:26 | Szabó_Péter

Amit láttok, az én is látom... ez az energia, ami körbe vesz minket! :)

Ez az örvénylő dolog az jóóó! Nem tudom pontosan, hogy az mi,
2009. június 07. vasárnap, 20:14 | Szabó_Péter   Előzmény

Ez az örvénylő dolog az jóóó! Nem tudom pontosan, hogy az mi, de az ilyen örvénylő energiás dolgot a Mesterem is kiemelte, szóval jó... tiszta, felsőbb energiákat érzékelsz/látsz....

szerintem, h kezdeni tudj vele valamit, kellene neked valami, ami segít... mivel nadis vagyok, ezért a nadit tudom neked ajánlani! :)

Mesterem mesélte, h három napos mulatozás után nagyon fáradt volt és miután hazaért nézte magát a tükörben és akkor voltak neki elég mély spirituális élményei...

Szerintem a fáradtság azért jó, mert kikapcsolja az egót, az elmét és akkor a belső érzékeléseddel/harmadik szemeddel tudod nézni a világot, embereket, bármit...

Hogy honnan tudhatod meg, h mit és miért látsz, drága mareta, azt nem tudom... nekem még nem fejlődött ki ennyire az érzékelésem, mint neked, szóval erre nem tudok mondani semmit se.. Valaki biztos olvassa majd, aki sokkal pontosabb és teljeskörű választ tud majd mondani neked. :)

Mi a különbség a Nadi és Reiki között? http://kerdezz.asztroweb.hu/questions/Egeszseg_gyogyitas/Mi_a_kulonbseg_...

Itt szépen vitáznak a dolgokról, de a van pró és kontra, de elhangzik a különbség.. :)

Jaj de jó. Más is lát ilyeneket ennek örülök. ja és tényleg
2009. június 07. vasárnap, 17:45 | gerifree

Jaj de jó. Más is lát ilyeneket ennek örülök. ja és tényleg napsütésben sokkal jobban érzékelhetőek. és minél jobban nézem annál fényesebbek. És szerintetek csak ennyi h látjuk vagy kezelni is lehet ezeket? köszi a hozzászólást és nektek is szép napot.

carmenike képe
Sziasztok! Annyira megörültem ennek a témának, főleg mikor
2009. július 05. vasárnap, 11:40 | carmenike

Sziasztok!

Annyira megörültem ennek a témának, főleg mikor elolvastam, hogy pontosan miről van szó, mert ilyeneket nagyon sokszor látok én is, főleg szép napos időben, ahogy ti is mondtátok. Én még nagyon új vagyok minden ilyesmiben, és itt az oldalon is, de nagyon lelkes, és tanulni vágyó. Nagyon szeretném megismerni önmagam, és a körülöttem lévő világot. Egy-egy napok alatt elolvastam Doreen Virtue 3 könyvét már, és imádom őket. Csak úgy falom. :)
Ha arra tudna nekem valaki választ adni, hogy az mit jelent, hogyha akkor látsz apró kis fény pontokat mikor becsukod a szemed egy kis időre, általában ha aludni szeretnék, de nem megy rögtön, az nagyon jó lenne. Ezek általában piros színűek, de van mikor kékek is. Olyan mintha távolról közelítenének felém egy kis gömbölyegben, majd mikor már nagyon közel vannak megint kicsik lesznek, és kezdődik előlről.
Nem tudom jelent-e valamit, de idáig bárkinek mondtam, azt mondta nem tudja miről beszélek.

Üdv, Évi

Szia Évi! Én úgy gondolom, hogy energiákat érzékelsz....
2009. július 05. vasárnap, 16:32 | Szabó_Péter   Előzmény

Szia Évi!

Én úgy gondolom, hogy energiákat érzékelsz.... asszem, aki odafigyel rá és kicsit érzékenyebb ilyesmiket mindenki lát.... nekem zöldes fénypontok vannak.... ez jó dolog... :)

carmenike képe
Szia Mareta! Ez érdekes, mert nem is kell olyan sokáig néznem eg
2009. július 06. hétfő, 12:11 | carmenike   Előzmény

Szia Mareta!

Ez érdekes, mert nem is kell olyan sokáig néznem egy tárgyat, és én is mindig látom magam előtt csukott szemmel utána a formáját, bár általában fehér fényű, de ugyanaz a forma. De én azt hittem ez a látott nappali fények miatt van. Akkor mégsem?
Évi

carmenike képe
Köszönöm szépen, nagyon érdekes dolgok vannak itt, és látom
2009. július 06. hétfő, 20:19 | carmenike   Előzmény

Köszönöm szépen, nagyon érdekes dolgok vannak itt, és látom innen írtad a választ is. :)
Sok mindent tudok így gyakorolgatni ennek az oldalnak a segítségével.
Köszi,Évi

jaguar képe
hasonló tapasztalat
2009. július 06. hétfő, 18:00 | jaguar   Előzmény

de ez szerintem más, én is csak pár hete figyeltem meg a jelenséget. egyik ajtómon vannak kör alakú szellőzőnyílások (fehér alapon fekete körök gyakorlatilag). ha elbambulok és nézem egy darabig, majd oldalrapillanatok, akkor a falon megjelennek 2-3 másodpercig a körök, de a komplementerszínükben, fehéren és egyre halványulva. de nem néztem még utána a miértjének, tudja valaki?

Kirsikka képe
komplementer szín
2009. augusztus 05. szerda, 15:42 | Kirsikka   Előzmény

Egyetértek az előzővel, ha sokáig nézed, egyszerűen beleég a memóriába a kép, és ottmarad. Nekünk általánosban így tanították a komplementer-színeket... legalábbis ezzel vezették be :)

Jaj de jó, mások is...!
2009. szeptember 19. szombat, 10:29 | till

Nem véletlenül kerestem rá erre a megfogalmazásra. Én is gyermekkorom óta látom ezeket és most éppen utána néztem, hogy van-e ilyesmi infó másoktól észleléséből eredően is. (Anno, kérdeztem a szüleimet, hogy mik ezek, - azt a választ kaptam, hogy az angyalok.)
Később hagytam magam megdumálni hogy ezek a szemben keletkeznek. De ez nem igaz, mert fejmozgással teljesen egyértleműen kijön, hogy kívül vannak az emberen és úgy tűnik, nagy távolságban.

Ha az ember követni próbál egyet, csak rövid ideig sikerül, aztán mint a gyors rovarok belódul olyan sebességre hogy elvesz a követés számára.
De én nem tapasztalom, hogy fárasztó lenne, órákig is nézhetném, egyébként meg nincs energia látásom, nem látok fényszerúen semmit, (bár érzékelésem van és az irányérzés valahol a szemben keletkezik), de fényként csak kevésszerláttam furcsa ködszerű foltot.

Számomra ezek olyanok mintha élőlények lennének. A "cikkázó energia" nehezen érthető valami.
Esetleg az, hogy az energia lökdös valamiket, - ami tehát nem maga az energia, - az még inkább tudna érthető lenni. (Azt hiszem a hőmozgás festékszemcséket ugyanilyen látványt létrehozva lökdös.)

Nagyon kíváncsi lennék, hogy másokkal együtt nézve ugyanazt az égdarabot, vajon ugyanazt látnánk-e?
Egyébként, valaki aki jól tud angolul, nem nézne utána, hogy van ennek nemzetközi irodalma?

Till

Kirsikka képe
ég-ahol nincs "mit" nézni
2009. szeptember 19. szombat, 11:38 | Kirsikka

Nagyon örültem ennek a témának. Mikor ilyeneket láttam (gyerekkoromban) ráparáztam h romlik a szemem :D hehe..
Június óta lesem az eget, és merengek hogy vajon miért csak az égre nézve látjuk ezeket a dolgokat... arra jutottam hogy a szem a nagy kékségben nincs tárgyakra-formákra (az agy azok definiálására) korlátozva, ezért nyitottabb. Tehát nincs elterelve a "figyelme" az állandó meghatározás-kényszerrel...

Én legtöbbször nem pontokat látok, hanem gömb-szerű dolgokat, mint egy átlátszó buborék.. van hogy cikázó pontok is jönnek, a bubik viszont lassúak, mintha úsznának...

Sokszor figyeltem nyáron az eget, ezeket a kis "lényeket", már néha bent is látom őket... ha elvonom a figyelmemet arról hogy egy bútort meg falat nézek, hanem megpróbálom függetleníteni az agyamat a látványtól... ehhez ki kell üríteni a fejet.

Nem tudom mire (lesz) jó, van ötletetek, vagy mindenki kérdezni jött? :)

Az elején válaszok is vannak :P
2009. szeptember 19. szombat, 20:09 | Szabó_Péter   Előzmény

Az elején válaszok is vannak :P

Kirsikka képe
lusti törp
2009. szeptember 20. vasárnap, 9:02 | Kirsikka   Előzmény

igen, lusta voltam végigolvasgatni :)

jaguar képe
Brown-mozgás
2010. június 12. szombat, 13:34 | jaguar   Előzmény

azt a giliszta szerű valamit én is látom általában, de a gömböt nem. na azok mik??
egyébként nemrég azt hallottam hogy ennek a neve a fizikában Brown-mozgás.

Michaelita képe
összegezve
2010. június 12. szombat, 13:45 | Michaelita   Előzmény

Sziasztok!

Szóval, ha jól olvaslak Benneteket (az előttünk írókat is), akkor Brown-mozgású energia megnyilvánulásokat látunk ilyenkor!
Jó, tudni, hogy mit látok, így már el is tudom hinni, hogy nem csak a képzeletem játszott velem::))

Nagyon örülök ennek a fórumnak és annak, hogy itt a levelezéseteken keresztül ennyi mindenre választ kapunk.

Köszönet érte!!
(Ja és tartsátok/tartsuk meg jó szokásotokat/szokásunkat:::)) ... más is fog itt még keresni, aki választ szeretne kapni::)).

hermess képe
H: Vitalitás gömböcskék
2010. június 12. szombat, 14:32 | hermess   Előzmény

A teozófus/védikus írások azt mondják, hogy a napból jövő, és a levegőben lévő életenergia vitalitás gömböcskéit lehet így észlelni. Vagyis a prána energiát lájuk.

Openyoureye képe
Giliszta
2014. szeptember 01. hétfő, 9:17 | Openyoureye   Előzmény

Neem, az a giliszta szerű valami csak egy szál szösz ahogy a szemgolyódon csúszik lefelé. Ha megpróbálsz ránézni, nem lehet mert mindig elmegy, csak periférikusan látszik, igaz? Azért nem kell mindenbe spiritualitást látni. Egyébként az apró cikázó színes pontokat én is látom, de hogy mi lehet arról foggalmam sincs.

Üvegtestihomály
2010. július 15. csütörtök, 1:06 | pingserv

Sziasztok!

Nem akarok senkiben összetörni egy világot, és nem akarok okoskodni, de ezek a lebegő pontocskák, vonalak, alakzatok a szemünkben lévő elhalt erek...

http://uvegtestihomaly.livejournal.com/

Ha túl erős fényt nézel, vagy nagyon fáradt a szemed akkor szokott előjönni. Tapasztalat mert programozó vagyok és mikor elkezdtem dolgozni napi 10 órát ültem a gép előtt és nekem is előjöttek, de egy hosszabb szabadság után teljesen eltűntek :)

Szal' nó para!!

Ervin

reneszansz képe
ez két különböző dolog - le nem született lelkek?
2011. március 23. szerda, 11:35 | reneszansz   Előzmény

Szia!
Amit írsz az is létezik, de az más dolog. Amit írsz azok inkább gilisztaszerű, de nem mozgó, max lassan lebegő alakzatok. Amit pedig fényes nappal lehet látni, azok ugráló, nyüzsgő, világító kis fények. Én mind a kettőt szoktam látni, ezért tudom, hogy nem ugyanaz a jelenség.
Azt olvastam régen valahol a nappal látható kis energiák gömbök azok a még soha le nem született lelkek, akik várnak a leszületésre :-)
nem tudom, igaz-e de szép magyarázat :-))))

Ademon képe
Én is látom ezeket, de ezek szerintem nem "természetfeletti"
2011. február 20. vasárnap, 14:53 | Ademon

Én is látom ezeket, de ezek szerintem nem "természetfeletti" dolgok. Számomra egyáltalán nem tűnnek különlegesnek. Két magyarázatot tudnék rájuk:

- Vagy a fotonok csapódnak be ilyenkor a retinába...

- Vagy a retinán megjelenő időszakos kisülések

Az ember sok minden bele tud képzelni ezekbe (angyalokat, lényeket). Ez kb. olyan félreértés mint a fényképező gép "energia gömbjei", vagy a amikor a retinába hosszan beleégett képet hiszik "aurának".

HajduM képe
Ezeket a kis fénylényeket ORBs-oknak nevezik. Akkor tűnnek fel
2011. június 14. kedd, 10:18 | HajduM

Ezeket a kis fénylényeket ORBs-oknak nevezik. Akkor tűnnek fel nálam amikor olyan nyugodt békés lelkiállapotban vagyok, nem nagyon gondolkodom semmin, sőt olvasás közben szoktak láthatóvá válni a számomra, amikor valamibe bele helyezkedek és az jó, szeretetteljes érzéssel tölt el.

Ezek itt vannak körülöttünk mindig, csak alkalmassá kell válnunk a meglátásukra.

Szia!
2011. június 30. csütörtök, 17:42 | brigi0424

Én is látok az égen fénylő,cikázó,apró pontokat.Eléggé aggaszt hogy csak a képzeletem játszik e velem vagy tényleg vmi spirituális dolog.Amikor ezeket elösször láttam kb. 9 éves lehettem,most 13 és még mindig látom.A barátaimnak,szüleimnek és az unokatesómnak is mondtam már,de semelyikük sem látta amit én.Nagyon örültem amikor megtaláltam ezt a fórumot és elkezdtem olvasni,megkönnyebbültem...:)
Nem tudom igazán hogy mik lehetnek és hogy mit jelentenek azok a cikázó pontok,de szerintem is vmilyen energiához kapcsolódik.Elég érdekes hogy csak pár ember látja.

Michaelita képe
bármit is látunk
2012. január 31. kedd, 17:35 | Michaelita   Előzmény

rossz semmiféleképp nem lehet, még akkor sem, ha annak a hozzászóló társunknak van igaza, aki szerint a szemben elhalt sejtek miatt látunk ilyet... mert ha ez lenne az igaz, akkor az elhalt régi helyett újakat termel a szervezetünk, s az pedig jó

Érdekes lesz figyelni a tudomány fejlődését, hogy mi derül ki majd ezen a téren és egyébként is...merthogy a kvantumfizikai felfedezésekkel kapcsolatban még fognak érni bennünket meglepetések:)

Feliratkozás Hírlevélre