Kis cikázó pontok az égen | Önmegvalósítás.hu

Kis cikázó pontok az égen

2009. június 07. vasárnap, 15:00 | gerifree

kis_cikazo_pontok_egen.jpg

Ha mereven nézem az eget akkor egy idő után világító cikázó fénypontokat látok amiket nehéz szem előtt tartani. sok kis apró táncoló valami. már mást is kérdeztem h látja e de nem nagyon értettek. múltkor viszont már a szobám falán is táncoltak.
Mik ezek és miért látom?

Ugyanilyen élményem nekem is szokott lenni elég
2009. június 07. vasárnap, 16:19 | mareta (útkereső)

Ugyanilyen élményem nekem is szokott lenni elég gyakran,főleg,amikor hét ágra süt a nap,és sokáig bámulok az eget. Rengeteg kis cikázó fényes pontot látok,mintha icipici kis csillagocskák lennének.
Még nem jöttem rá,hogy mik lehetnek,és szintén megkérdeztem erről másokat,de nem tudták,hogy miről beszélek..
Ami még érdekes,hogy nagyon nehéz ezeket a kis fényjelenségeket követni,eszméletlenül fárasztja a szemet,ha sokáig próbálod figyelni őket..
Bízom benne,hogy lesz más is,aki találkozott már ilyenekkel,és választ kapunk a kérdésünkre..

Mindenkinek szép napot!

"mareta"

szia Nekem is van és pont ilyet látok de csak tiszta fényben:)
2010. június 24. csütörtök, 20:24 | sylvi-01 (útkereső)   Előzmény

szia

Nekem is van és pont ilyet látok de csak tiszta fényben:) Én is kérdeztem a barátaimat hogy látják- e de ők nem látják ....És ők sem tudják miéről beszélek .. nekem nagyon sok van és valamikkor , fekete érdekes foltokat is látok a szemem ellőt és mindig arra mennek amere nézzek :D amikkor becsukom a szemem akkor is néha van ilyen :D

érzékelés
2013. szeptember 03. kedd, 12:56 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Ilyen nekem is van. 3 feket foltom is van már a szemem előtt. mindig jönnek velem. Az égen is láttam azokat a fényes kis pontokat, illetve mikor közeledtek hozzám, apró csoportos kis buborékok voltak, amik felém jöttek. Mikor hozzámértek iszonyatos nyugalom és béke árasztott el.

Orgon
2015. július 28. kedd, 22:21 | MZ/X (útkereső)   Előzmény

Barbara-Ann-Brennan-Gyógyító-kezek ...innen van a gyakorlat

AZ EGYETEMES ENERGIAMEZŐ „LÁTÁSA"
Gyakorlat
Az Egyetemes Energiamező vizsgálatához úgy kezdhetünk hozzá legkönnyebben, hogy egy szép nyári napon lefekszünk a fűbe, és a kék égre bámulunk. Kis idő múltán képesek leszünk látni a kis orgone-gömböcskéket, amint a kék égen cikázó mintákat írnak le. Apró, fehér gömböknek tűnnek, néha pici fekete pöttyel, ami 2-2 másodpercre feltűnik, majd enyhe nyomot hagyva maga mögött ismét eltűnik. Ha folytatjuk és finomítjuk a megfigyelést, látni kezdjük, ahogy az egész mező szinkronizált ritmusban pulzál. Napsütéses időben ezek az energiagömbök ragyogóak, és gyors mozgásúak lesznek. Felhősebb napokon áttetszőbbek, lassabban mozognak, és kevesebb van belőlük. Füstködös városban számuk kevesebb, és nagyon lassan mozognak, alultöltöttek. A legtöbb és a legragyogóbban töltött gömböcskét a svájci Alpokban láttam, ahol soka napsütéses óra, és hó borít mindent vastag buckákban. Nyilván a napfény tölti fel a gömböcskéket. Most tekintetünket fordítsuk az ég felé mutató fák tetejére. Esetleg egy zöld ködöt látunk a fák körül. Érdekességként észrevehetjük, hogy ebben a ködben nincsenek gömböcskék. De ha figyelmesebben vizsgáljuk, látni fogjuk ezeket a gömböcskéket a zöld köd szélén, amint megváltoztatják mozgásukat befolyva a fa aurájába, ahol eltűnnek. Láthatóan a fa aurájába abszorbeálja a gömböcskéket. A fa körül a zöld leveles állapot idején jelennek meg, tavasszal és nyáron. Korábban a legtöbb a fa aurája rózsaszín-vöröses árnyalatú, hasonló áfák vörös rügyeihez. Ha közelebbről megnézünk egy szobanövényt, hasonló jelenséget fogunk látni. Tegyük a növényt erős fény alá, úgy, hogy a háttér sötét legyen. Kékeszöld vonalat láthatunk f elvillanni a levelek mentén, a növekedés irányában. Hirtelen villannak fel, majd a szín ismét elhalványul, csupán azért, hogy ismét felvillanjon a növény túloldalán. Ezek a vonalak reagálnak a kezünkre, vagy egy kristályra, ha az aurához közelítjük. Ahogy távolítjuk a kristályt a növénytől, láthatjuk, hogy mindkettőjük aurája megnyúlik, hogy kontaktusban maradhassanak egymással. Egyszer megpróbáltam látni a fantomlevél effektusát, amiről oly széleskörűen beszélnek a Kirlian-fotók kapcsán. A Kirlianfényképezés módszerei segítségével az emberek képessé váltak arra, hogy a teljes levelet lefényképezzék, miután a felét már levágták. Megfigyeltem a levél auráját. Egyszerű vízkék volt. Amikor elvágtam a levelet, a teljes levél aurája véres-gesztenyeszínűvévált (5.1. ábra). Visszaléptem, és bocsánatot kértem a növénytől. Amikor a vízkék szín újrateremtette magát, 1-2 percen belül mutatta a hiányzó rész határozott jeleit, de nem olyan tisztán, mint ahogyan én azt a Kirlian-fényképeken láttam. Az^lettelen tárgyaknak is van aurája. A legtöbb személyes tárgy átitatódik tulajdonosa energiájával, és kisugározza azt magából. A drágaköveknek és a kristályoknak érdekes, többrétegű, bonyolult aurájuk van, ami felhasználható a gyógyításban. Például az ametiszt aurája aranyszínű, arany sugarak törnek elő belőle a csiszolt felületeiről.

Amit láttok, az én is látom... ez az energia, ami körbe vesz
2009. június 07. vasárnap, 16:26 | szabox (útkereső)

Amit láttok, az én is látom... ez az energia, ami körbe vesz minket! :)

Ez akkor érdekes,mert ezek szerint az energiának számtalan
2009. június 07. vasárnap, 19:48 | mareta (útkereső)   Előzmény

Ez akkor érdekes,mert ezek szerint az energiának számtalan formája,színe,nagysága létezhet,és képes különböző alakzatokat felvenni?!
Egyszer egy 60kmes bringatúra után nagyon fáradtan kiültem a teraszra pihenni egy kicsit,és egy fél óra múlva azon kaptam magam,hogy szinte csak vagyok és nézek kifelé magamból,éreztem,hogy semmi erőm nem maradt,és magam körül mindenhol spirál alakban örvénylő kis valamiket láttam.. Gondolom ez is energia lehetett..
vagy! embereknek szoktam látni az energiamezőjét,de az is teljesen más formában jelenik meg,mint amiket eddig említettem..
Honnan tudhatom azt,h mikor milyen energiát látok,és miért látom egyáltalán,mi lehet a jelentősége,hogyan tudom megkülönböztetni ezeket egymástól..
Ugyanez a problémám a színekkel is..Különböző formájú,nagyság és színű fényeket is szoktam látni,hol embereken,hol az utcán,épületek között stb. A leggyakoribb a fénysáv és a fénygömb,amiket általában angyalokhoz szoktak kötni.. Honnan tudhatom meg,hogy éppen kit és mit látok,és miért,mi célja van azzal,h megmutatja nekem magát?
A pránát annyira nem ismerem,inkább a reikiben vagyok jártasabb,bár még nem végeztem el(majd idén nyáron) kíváncsi lennék,mi különbség van a kettő között?!

"mareta"

Ez az örvénylő dolog az jóóó! Nem tudom pontosan, hogy az mi,
2009. június 07. vasárnap, 20:14 | szabox (útkereső)   Előzmény

Ez az örvénylő dolog az jóóó! Nem tudom pontosan, hogy az mi, de az ilyen örvénylő energiás dolgot a Mesterem is kiemelte, szóval jó... tiszta, felsőbb energiákat érzékelsz/látsz....

szerintem, h kezdeni tudj vele valamit, kellene neked valami, ami segít... mivel nadis vagyok, ezért a nadit tudom neked ajánlani! :)

Mesterem mesélte, h három napos mulatozás után nagyon fáradt volt és miután hazaért nézte magát a tükörben és akkor voltak neki elég mély spirituális élményei...

Szerintem a fáradtság azért jó, mert kikapcsolja az egót, az elmét és akkor a belső érzékeléseddel/harmadik szemeddel tudod nézni a világot, embereket, bármit...

Hogy honnan tudhatod meg, h mit és miért látsz, drága mareta, azt nem tudom... nekem még nem fejlődött ki ennyire az érzékelésem, mint neked, szóval erre nem tudok mondani semmit se.. Valaki biztos olvassa majd, aki sokkal pontosabb és teljeskörű választ tud majd mondani neked. :)

Mi a különbség a Nadi és Reiki között? http://kerdezz.asztroweb.hu/questions/Egeszseg_gyogyitas/Mi_a_kulonbseg_...

Itt szépen vitáznak a dolgokról, de a van pró és kontra, de elhangzik a különbség.. :)

Megnéztem a címet,köszönöööööööm!:))) Szerintem a lényeg
2009. június 07. vasárnap, 20:44 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Megnéztem a címet,köszönöööööööm!:)))
Szerintem a lényeg az az lehet,hogy mindkettő életenergiával dolgozik,a lényeg,hogy valamilyikbe te is beletartozz,tanuld meg tudatosan használni az energiát..
Én az ottani véleményekkel szemben úgy tudom amúgy,h a reikivel is lehet gyógyítani..Már nagyon kíváncsivá tett a dolog,szerintem jobban a dolgok mélyére fogok ásni,és utána járok..:)))

Igen,jópofa dolog ilyen kis örvénylő dolgokat,hullámzó fénysávokat,cikázó kis fénypontokat látni..Nagyon nagy élmény,és valóban akkor a legintenzívebb,amikor teljesen kikapcsol az elméd a fáradtságtól,és csak a létezés formájában vagy.. De ami zavar,hogy nem tudom,hogy mit miért látok..Többször mondták már nekem,hogy tegyem fel a kérdést,dobjam fel az univerzumnak,és majd megérkezik rá a válasz. Valószínű,hogy ennek még nem volt itt az ideje,mert még mai napig nem jöttem rá,hogy mik ezek,de tetszik..

Mióta csinálod a nadit,és miért pont erre esett a választásod?

"mareta":))

Szió! A Pránanadi és a Reiki közt a technika a különbség. De
2013. október 12. szombat, 22:10 | boszi91 (útkereső)   Előzmény

Szió!

A Pránanadi és a Reiki közt a technika a különbség. De mind kettő hatásos!!
Én pránás vagyok, nekem ez az utam... :)
Egyébként én is szoktam látni jó időben a kis pöttyöket. :)

Szép napot!

...inkább a rentinán a fény és keringési hatásoktól kialakuló
2011. február 20. vasárnap, 11:41 | Látogató   Előzmény

...inkább a rentinán a fény és keringési hatásoktól kialakuló receptorok és idegek játéka az agyban

Jaj de jó. Más is lát ilyeneket ennek örülök. ja és tényleg
2009. június 07. vasárnap, 17:45 | gerifree

Jaj de jó. Más is lát ilyeneket ennek örülök. ja és tényleg napsütésben sokkal jobban érzékelhetőek. és minél jobban nézem annál fényesebbek. És szerintetek csak ennyi h látjuk vagy kezelni is lehet ezeket? köszi a hozzászólást és nektek is szép napot.

carmenike képe
Sziasztok! Annyira megörültem ennek a témának, főleg mikor
2009. július 05. vasárnap, 11:40 | carmenike

Sziasztok!

Annyira megörültem ennek a témának, főleg mikor elolvastam, hogy pontosan miről van szó, mert ilyeneket nagyon sokszor látok én is, főleg szép napos időben, ahogy ti is mondtátok. Én még nagyon új vagyok minden ilyesmiben, és itt az oldalon is, de nagyon lelkes, és tanulni vágyó. Nagyon szeretném megismerni önmagam, és a körülöttem lévő világot. Egy-egy napok alatt elolvastam Doreen Virtue 3 könyvét már, és imádom őket. Csak úgy falom. :)
Ha arra tudna nekem valaki választ adni, hogy az mit jelent, hogyha akkor látsz apró kis fény pontokat mikor becsukod a szemed egy kis időre, általában ha aludni szeretnék, de nem megy rögtön, az nagyon jó lenne. Ezek általában piros színűek, de van mikor kékek is. Olyan mintha távolról közelítenének felém egy kis gömbölyegben, majd mikor már nagyon közel vannak megint kicsik lesznek, és kezdődik előlről.
Nem tudom jelent-e valamit, de idáig bárkinek mondtam, azt mondta nem tudja miről beszélek.

Üdv, Évi

Szia Évi! Én úgy gondolom, hogy energiákat érzékelsz....
2009. július 05. vasárnap, 16:32 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

Szia Évi!

Én úgy gondolom, hogy energiákat érzékelsz.... asszem, aki odafigyel rá és kicsit érzékenyebb ilyesmiket mindenki lát.... nekem zöldes fénypontok vannak.... ez jó dolog... :)

energia
2009. július 05. vasárnap, 21:10 | mareta (útkereső)   Előzmény

Kedves Évi!

Amiket látsz,azok mind energia pontok-gömbök..
Valószínű,h nagyon látni akarsz,nagyon le akar hullni a fátyol a szemedről,épp ezért érdemes lenne vele foglalkozni,fejleszteni..
Egy idő után ne lepődj meg,ha spontán kezdesz energiamezőket,aurákat látni..
Nálam uez volt a helyzet.
Egyszer csak észre vettem,h látok ilyen-olyan dolgokat,napsütésben rengeteg cikázó fényes pontot,zárt helységebn a tárgyaknak az energiamezőjét,embrek auráját,sőt ez először úgy kezdődött,hogyha sokáig elbambultan és egy tárgyra vetődött a figelmem,becsuktam a szemem,és a tárgynak a formáját,színét,fényét láttam csukott szemmel,.
Ha épp meditálni készülök,akkor rendszeresen még az első fázisban csukott szemmel én is látok fényes pontokat,olyan mintha kis csillagok lennének,de sajnos még nem kaptam meg rá a választ,h mik azok..

Én azt mondodm,h ne siess előre,ne akarj mindent azonnal tudni,nehogy a türelmetlenséggel kárt tegyél magadban,és leblokkoljon az egod..
Hidd el,mindig mindennek eljön az ideje,és meg fogod kapni a válaszokat a kérdéseidre,ha időszerű lesz,és már kezelni is tudod..

"mareta"

carmenike képe
Szia Mareta! Ez érdekes, mert nem is kell olyan sokáig néznem eg
2009. július 06. hétfő, 12:11 | carmenike   Előzmény

Szia Mareta!

Ez érdekes, mert nem is kell olyan sokáig néznem egy tárgyat, és én is mindig látom magam előtt csukott szemmel utána a formáját, bár általában fehér fényű, de ugyanaz a forma. De én azt hittem ez a látott nappali fények miatt van. Akkor mégsem?
Évi

aura
2009. július 06. hétfő, 14:02 | mareta (útkereső)   Előzmény

Szia Évi!

Küldök Neked egy liket,itt találsz 1-2 érdekességet..

http://koli.kando.hu/profecia/Aura/seeauhun.htm

Valószínű,amikor sokáig koncentrálunk egy tárgyra,becsukjuk a szemünket,akkor a szemünk által az adott tárgyról begyűjtött fény segítségével látjuk azt továbbra is. Ennek azért kíváncsi lennék nagyon a fizikájára..

carmenike képe
Köszönöm szépen, nagyon érdekes dolgok vannak itt, és látom
2009. július 06. hétfő, 20:19 | carmenike   Előzmény

Köszönöm szépen, nagyon érdekes dolgok vannak itt, és látom innen írtad a választ is. :)
Sok mindent tudok így gyakorolgatni ennek az oldalnak a segítségével.
Köszi,Évi

jaguar képe
hasonló tapasztalat
2009. július 06. hétfő, 18:00 | jaguar   Előzmény

de ez szerintem más, én is csak pár hete figyeltem meg a jelenséget. egyik ajtómon vannak kör alakú szellőzőnyílások (fehér alapon fekete körök gyakorlatilag). ha elbambulok és nézem egy darabig, majd oldalrapillanatok, akkor a falon megjelennek 2-3 másodpercig a körök, de a komplementerszínükben, fehéren és egyre halványulva. de nem néztem még utána a miértjének, tudja valaki?

aura!!
2009. július 06. hétfő, 18:23 | mareta (útkereső)   Előzmény

,,A fényérzékeny sejtek a szemben (Vörös, Zöld és Kék) olyan rezgésérzékelők, amik saját memóriával rendelkeznek. Ezért is képesek másodpercekkel a képi inger megszűnése után is továbbrezegni.
Ezt a memóriát gyakran utóképek formájában érzékeljük. Az utóképeknek pontosan ugyanolyan alakjuk van, mint az eredetieknek. " ---> itt a válasz a kérdésünkre..

Edina

Kirsikka képe
komplementer szín
2009. augusztus 05. szerda, 15:42 | Kirsikka   Előzmény

Egyetértek az előzővel, ha sokáig nézed, egyszerűen beleég a memóriába a kép, és ottmarad. Nekünk általánosban így tanították a komplementer-színeket... legalábbis ezzel vezették be :)

energia...
2009. július 05. vasárnap, 22:01 | Fanni (útkereső)

Sziasztok!
Én is látom ezeket meg Aurát is látok. Úgy gondolom, (én is) hogy azok energiák. Néha energiagömböket is szoktam látni, legalábbis szerintem azok. Nem gömb formájúak de ilyen halmazt képző, áramló "izék", amit szintén nehéz követni. Különben ha fáradtabb az ember, én is megfigyeltem már, hogy jobban látja az energiát. Talán azért, mert nincs ereje annyit gondolkodni, csak "néz ki" magából. Tehát jobban figyel magára. Talán. (amúgy aurát még könnyebb akkor is látni, ha egy sötétebb háttér van az emberek mögött, az más kérdés, hogy én máskor is látom :D ) Én sem tudom ezt még annyira, mert még csak 16 vagyok. Örülök, hogy feljött ez, mert néha észre sem veszem, hogy mit látok, csak természetes. Így legalább ráébredek. :)
Írjatok valamit az energiagömbről! Tudtok róla valamit?
Köszi: Fanni

energiagömbök
2009. július 05. vasárnap, 22:12 | mareta (útkereső)   Előzmény

A világon minden energiából áll..
Minden mozgékony,és változékony..
Az energiának különböző kivetülési vannak a térben,amit lehet gömbként is érzékelni..Én pl. a gömbök mellet,hosszú-hosszú energia sávokat szoktam látni,többnyire kékben..
Azt írják,mondják,hogy az angyalok is többynire gömb formát vesznek fel,és úgy mutatkoznak meg előttünk..
Ezt el is tudom képzelni,m ugye minden angyalnak,arkangyalnak megvan a hozzátartozó színe,és amikor segítségül hívom őket,akkor mindig a kért angyal színével látok energiagömböt vagy fénysávot..
Ez legtöbbször Michael szokott lenni,és kék színű az energia,ami ilyenkor megjelenik..

"Különben ha fáradtabb az ember, én is megfigyeltem már, hogy jobban látja az energiát." ---> ez azért van,mert ilyenkor teljesen kikapcsol az egod,és teret hagy az érzékeidnek,ilyenkor a létezés állapotában vagy,csak VAGY,és semmi..
Pl. sportolók sokszor szoktak spirituális élményeket átélni,anélkül,h spirituális beállítottságúak lennének. Mozgás közben átlépnek egy pontot,amikor már önkívületi állapotban vannak,és ekkor megszűnik az ego..

Remélem tud valaki nekem
2009. augusztus 05. szerda, 14:48 | Névtelen (útkereső)

Remélem tud valaki nekem erre választ adni , hogy én mit láthatok vagyis , hogy mit jelenthet. Az energia pontok között egy magától mozgó egy pontból induló rövid szívhangra emlékeztető jel.Mind idáig negatív energiának gondoltam , de hátha más is tapasztalt már ilyet.
"S"

Jaj de jó, mások is...!
2009. szeptember 19. szombat, 10:29 | till

Nem véletlenül kerestem rá erre a megfogalmazásra. Én is gyermekkorom óta látom ezeket és most éppen utána néztem, hogy van-e ilyesmi infó másoktól észleléséből eredően is. (Anno, kérdeztem a szüleimet, hogy mik ezek, - azt a választ kaptam, hogy az angyalok.)
Később hagytam magam megdumálni hogy ezek a szemben keletkeznek. De ez nem igaz, mert fejmozgással teljesen egyértleműen kijön, hogy kívül vannak az emberen és úgy tűnik, nagy távolságban.

Ha az ember követni próbál egyet, csak rövid ideig sikerül, aztán mint a gyors rovarok belódul olyan sebességre hogy elvesz a követés számára.
De én nem tapasztalom, hogy fárasztó lenne, órákig is nézhetném, egyébként meg nincs energia látásom, nem látok fényszerúen semmit, (bár érzékelésem van és az irányérzés valahol a szemben keletkezik), de fényként csak kevésszerláttam furcsa ködszerű foltot.

Számomra ezek olyanok mintha élőlények lennének. A "cikkázó energia" nehezen érthető valami.
Esetleg az, hogy az energia lökdös valamiket, - ami tehát nem maga az energia, - az még inkább tudna érthető lenni. (Azt hiszem a hőmozgás festékszemcséket ugyanilyen látványt létrehozva lökdös.)

Nagyon kíváncsi lennék, hogy másokkal együtt nézve ugyanazt az égdarabot, vajon ugyanazt látnánk-e?
Egyébként, valaki aki jól tud angolul, nem nézne utána, hogy van ennek nemzetközi irodalma?

Till

Kirsikka képe
ég-ahol nincs "mit" nézni
2009. szeptember 19. szombat, 11:38 | Kirsikka

Nagyon örültem ennek a témának. Mikor ilyeneket láttam (gyerekkoromban) ráparáztam h romlik a szemem :D hehe..
Június óta lesem az eget, és merengek hogy vajon miért csak az égre nézve látjuk ezeket a dolgokat... arra jutottam hogy a szem a nagy kékségben nincs tárgyakra-formákra (az agy azok definiálására) korlátozva, ezért nyitottabb. Tehát nincs elterelve a "figyelme" az állandó meghatározás-kényszerrel...

Én legtöbbször nem pontokat látok, hanem gömb-szerű dolgokat, mint egy átlátszó buborék.. van hogy cikázó pontok is jönnek, a bubik viszont lassúak, mintha úsznának...

Sokszor figyeltem nyáron az eget, ezeket a kis "lényeket", már néha bent is látom őket... ha elvonom a figyelmemet arról hogy egy bútort meg falat nézek, hanem megpróbálom függetleníteni az agyamat a látványtól... ehhez ki kell üríteni a fejet.

Nem tudom mire (lesz) jó, van ötletetek, vagy mindenki kérdezni jött? :)

Az elején válaszok is vannak :P
2009. szeptember 19. szombat, 20:09 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

Az elején válaszok is vannak :P

Kirsikka képe
lusti törp
2009. szeptember 20. vasárnap, 9:02 | Kirsikka   Előzmény

igen, lusta voltam végigolvasgatni :)

Sziasztok! Tíz éve látom ezeket! Apró, sebesen cikázó,
2009. szeptember 21. hétfő, 12:01 | x (útkereső)

Sziasztok!

Tíz éve látom ezeket! Apró, sebesen cikázó, színtelen pontok, melyek leginkább akkor láthatók, ha ablak felé vagy égboltra nézek. Nem tudom eldönteni, hogy ezek a testemen kívül vannak vagy a szem/agy kreálja őket. Nagyon érdekes. Eddig nem beszéltem róla, de látva több fórumon is a témát, gondoltam leírom saját tapasztalataimat. Nem tudom, mi ez!

én is látom
2010. június 12. szombat, 13:21 | Szandy (útkereső)

én is látom ezeket!És rájöttem,hogy a barátnőm is!
én általában kis cikázó fényeket látok, egy nagyobb gömböt, és egy ilyen átlátszó kígyószerűséget amikbe ilyen gömbök vannak, amikbe sötétebb pötty.
ezeket naggyából könnyen meg tudtam nézni. De ha akarom,most így a monitoron is látom! Furcsa! :)

jaguar képe
Brown-mozgás
2010. június 12. szombat, 13:34 | jaguar   Előzmény

azt a giliszta szerű valamit én is látom általában, de a gömböt nem. na azok mik??
egyébként nemrég azt hallottam hogy ennek a neve a fizikában Brown-mozgás.