Nyaralásom spirituális élményei: Hazaérkezés a szíven át | Önmegvalósítás.hu

Nyaralásom spirituális élményei: Hazaérkezés a szíven át

A másik spirituális élményem az utolsó nap jött meg:
Ahogy közeledtünk a két hetes nyaralás vége felé, úgy kezdtem érezni az idő szorítását, hogy egyre kevesebb nap van hátra. Elindult belül a visszaszámlálás: már csak két nap, egy nap, 8 óra, 5 óra, 3 óra ....
Az indulás előtt két órával még lementem a medencékhez, azután az óceán partra, hogy még utoljára megcsodáljam azt a sok szépséget, kékséget. Engem leginkább a víz kékje, sokféle kékes-zöldes árnyalatai fogtak meg, ezért a búcsú-séta végén a parton kötöttem ki, ahol csak álltam és csodáltam a kékséget.

Azt éreztem, hogy annyira imádom nézni ezt a kéket, hogy legszívesebben magammal vinném! - vagy ide költöznék a partra :-)
De mivel ez abban a pillanatban nem tűnt megoldhatónak, ezért úgy döntöttem, hogy a szívemben fogom hazavinni ezt az élményt.

Vágy befogadás a szívbe

Elkezdtem megnyitni a lelki-szívemet, hogy befogadjak oda minden szépséget, amit látok. Csak nyitottam és nyitottam a szívem és engedtem be azt a sok csodálatos érzést, amit ez a gyönyörű kékség jelentett nekem. Úgy fél óra után már azt éreztem, hogy képtelenség mélyebbre engedni, mert nincs bentebb a szívemben, de valahogy még mindig nem éreztem, hogy megszereztem az élményt és az velem fog maradni akkor is, ha már nem vagyok itt.

Aztán rájöttem, hogy ugyan a szívembe befogadtam, de az énem legbelső magjába még nem. Elkezdtem megnyitni, olykor kifeszíteni azt a belső magot és amikor több percnyi próbálkozás után sikerült, akkor végre befogadtam annyira, hogy eggyé is váltam a kékséggel és szépséggel.
Ettől az eggyé válástól aztán abszolút állapotba kerültem, azt éreztem, hogy a végtelen nyitottságomban a világ minden szépsége bennem van, minden gyönyörűség, minden boldogság ott van a lelkemben.
Olyannyira ott volt minden, telve voltam mindennel, hogy ettől felismertem: Minden amit eddig kívül kerestem a világban, vágyak, élmények, beteljesülések, stb., az mind-mind ott volt a lelkemben, bennem, csak meg kellett oda érkeznem. Ekkor azt éreztem, hogy megvan mindenem, hazaérkeztem.
Csodálatos volt!

Teljes elégedettség volt bennem az életemmel és Önmagammal kapcsolatban, közben pedig átjárt a fény és emelkedettség. Mindez együtt pedig kiváltotta azt a legbelső érzést, hogy nem kell már sehova sem igyekeznem, semmit sem kell tovább keresnem, mert megtaláltam mindent, amire csak szükségem lehet. Otthon vagyok, megérkeztem.

Minden lélek legmélyebb vágya, hogy egyszer hazaérkezhessen. Létünk kezdetén eltávolodtunk lelkünk otthonától, azóta csak bolyongunk a világban és az időben, de legbelül arra vágyunk, hogy vége legyen ennek a bolyongásnak és megnyugodva hazatérhessünk végleg.
Életem egyik legnagyobb spirituális élménye, érzése volt ez az óceán partján. Egyszerre élt minden porcikám, vibrált minden sejtem. Otthon voltam és határtalanul boldog voltam.

Az élmény még tartott egy fél órát, aztán elindultunk és a spirituális kapu szép lassan bezárult. Mire a reptérre értünk, már csak a töredékét éreztem ennek a csodának.

...szóval ilyen volt az első spirituális nyaralásom. Az élmények hatására más emberként jöttem haza, új fejezet kezdődött az életemben. 

Ha szeretnéd Te is megtapasztalni ezeket a spirituális csodákat, akkor gyere el a következő Spirituális tanfolyamra, tanuld meg a technikákat és gyakorlással Neked is életed részévé válik az egység, boldogság, teljesség gyönyöre!
Várlak szeretettel! 

Beküldte: | 2016. ápr. 15. péntek - 13:59

Hozzászólások

0 hozzászólás