Spirituális tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Spirituális tanfolyam

2016. máj.. 07. 10:00
2016. máj.. 07. 17:00
Kezdődik: 2016. máj.. 07. szombat 10:00
Budapest, tanfolyam, Huszti Sándor

Lélek, Önvaló, Isten, megvilágosodás. Mennyiszer hallasz, beszélgetsz ezekről a fogalmakról, de vajon van-e valós tapasztalatod róluk?
Hiszen semmit sem ér a sok elmélet és okoskodás, facebookos megosztás, ha életed során nem tapasztalod meg a valóság legmélyebb szintjeit!

A spirituális tapasztalatokat nem csak a Himalája hegyein lehet megszerezni, nem kell érte elutaznod misztikus gurukhoz és százezreket fizetned holmi beavatásokért.
A spiritualitás valójában Benned van. A lényed része, mégpedig a legmélyebb része. Éppen ezért nem könnyű elérni a rohanó hétköznapokban, amikor a felszínen élsz és a sok információtól össze vagy zavarodva.

Azonban vannak olyan meditációs gyakorlatok, amellyel le tudod csendesíteni az elmédet és meg tudod haladni azokat az ego korlátokat, amelyek mögött már megtalálod a Lelked, az Önvalód vagy akár Istent is!
Ezeket a gyakorlatokat még 20 évvel ezelőtt a Tanítómtól tanultam, némelyiket továbbfejlesztettem és azóta is rendszeresen végzem őket.
Gyakorlásukkal lelki mélységeket, abszolút állapotokat és megvilágosodás élményeket lehet elérni.

Ezekből állítottam össze a 2 napos Spirituális tanfolyam tananyagát, amelyre Téged is várlak szeretettel!

Mikor jött el az ideje, hogy a spiritualitással foglalkozzak?

Bár a tanfolyam tematikájában a spiritualitás oktatását a legvégére raktam, ez nem azt jelenti, hogy ezzel kellene utoljára foglalkozni! Van akinek már most igénye vagy kíváncsisága van rá, másnak csak évek múltán ébred fel az érdeklődése.
De nem csak akkor érdemes ezzel foglalkozni, amikor már nagyon hiányzik a lelki-spirituális mélység az életedből, hanem:

 • A spirituális gyakorlatok adnak egy olyan fajta nyitottságot, amit csupán önismereti gyakorlással képtelenség elérni. Itt teljesen más szintünkre hatunk - nem a személyiséggel foglalkozunk, hanem a lélek mélységeivel - így a lelki megnyílásokon keresztül a lelkeddel is találkozhatsz!
 • A spirituális gyakorlás hatására olyan jó közérzetet, felemelkedett állapotot és sokszor boldogságot élhetsz át, ami nem csak hogy eszméletlenül jól esik, hanem kiválóan ellensúlyozza az önvizsgálat és állandó hibakeresés okozta lehúzó, negatív hatásokat.
 • Olykor az önismereti elakadásunk megoldása egy spirituális szintű válaszban van. Például a szeretet- , biztonsághiány okait kutatva könnyen kilyukadhatsz oda, hogy haragban állsz Istennel, ezért nem érzed a gondviselésből áradó biztonságot vagy az ősforrásból származó szeretetet.
 • A spirituális gyakorlás eredményeként megnyílnak olyan képességeid, olyan tudatosságod, ami meghatványozhatja az önismereti úton való haladásodat, de más életterületeidet is fellendítheti!

Mire nem jó a spiritualitás?

 • Nem úszod meg vele azokat a problémáidat, szembesüléseket, amelyek a személyiséged szintjéről fakadnak. Sem Isten, sem az angyalok nem fogják megoldani helyetted a feladataidat! A személyiség szintű problémák megoldására használd az önismeretet.
 • Ha rosszul érzed magad a bőrödben, az rendszerint a megoldatlan problémáidból, feloldatlan gátlásokból, félelmekből fakad. A spirituális élmények hajszolása nem megoldás arra, hogy olykor jobban érezd magad. Figyeld meg, ma a "spirituális úton járók" jó része menekül az élete problémái elől és nem oldják meg azokat, így a spirituális gyakorlásuknak nincs az életükben is látható eredménye.
 • Bármennyire is érdekes a spiri út, ez sem arra való, hogy izgalmat találjunk az unalmas hétköznapokban. Nem fogunk halottakkal, szellemekkel, alvilági lényekkel kommunikálni, hacsak nem pont erről szól az utad, a betervezett fejlődésed! Ez nem spiritizmus, hanem spiritualitás!
 • Nem célunk a természetfeletti képességek megszerzése. Ez az ego célja lehet, nem a léleké. Ha valamelyik képességre valóban szükséged van az utadon, az útközben úgyis kiderül.
 • Aki abban reménykedik, hogy a spirituális fejlődéstől nagy lesz, több lesz, az hatalmasat téved! Nem hogy több leszel, hanem azt is elveszíted, amit eddig magadénak hittél! Viszont helyébe megtalálod, hogy ki is vagy valójában. Azért ez se semmi! ;-)

Mennyire nehéz ez a gyakorlás?

Az általam tanított spirituális gyakorlatokhoz kell egy jó adag meditációs tapasztalat, amit pár év önismerettel a hátad mögött már biztosan megszereztél. Fontos a megnyílás képessége, az elengedés képessége és a belső kommunikáció is. Ha ezekből van gyakorlatod, akkor belevághatsz a spirituális gyakorlásba is.
Fontos, hogy csak ép elmével, kiegyensúlyozott lelki állapotban gyakorolj, különben könnyen kibillenhetsz az egyensúlyodból, ami akár elme boruláshoz is vezethet!!

Hova lehet eljutni a spirituális gyakorlással?

A Legvégére. A Boldogságba, a Teljességbe.
Minden, amit olvastál vagy hallottál szentekről, felemelkedettekről, megvilágosodottakról, az mind elérhető!
Számos spirituális élmény, abszolút állapot, megvilágosodás élmények vagy akár a végleges felébredés is elérhető a spirituális gyakorlással.
Ehhez mindössze...

Gyakorolni kell, mégpedig mindenkinek annyit, amennyire a személyiség rétegei beburkolják, elzárják a teljességtől.
A gyakorlatokkal el tudunk érni átmeneti - pár órás, pár napos - abszolút állapotokat vagy még többet is. De megtartani ezeket az állapotokat nem lehet, mert a maradék személyiség mindig visszatér és újra elfedi a valóságot.

Azonban ezek az átmeneti spirituális élmények segítenek abban, hogy:

 • Eloszlik az ego keltette illúzióba vetett hited.
 • Kialakul a spirituális látásmódod, mert már emlékszel a megtapasztalt valóságra.
 • Már tudod és érzed, hogy ki vagy Te, merre vezet az utad.
 • A feltárt lelki szintektől kapsz újabb hitet, erőt, energiát, képességeket és útmutatást a tovább haladáshoz.
 • Rengeteg pozitív élményben lesz részed, ami töltést és bátorítást ad a folytatáshoz.
 • A lelkeddel való rendszeres találkozás kiegyensúlyozottá tesz, harmonikus és bölcs napokat élsz majd meg.

Tanfolyam tematika:

Spirituális tanfolyam 1. rész:

 • Kiüresítés-tisztítás meditáció, fény munka
 • Csakra munka - egy teljesen új módon!
 • Abszolút állapotok elérése - határaink meghaladásával
 • Belső éned, teljességed megtalálása - vágy befogadás gyakorlattal

Spirituális tanfolyam 2. rész:

 • A saját lelked megtalálása
 • Isten megtalálása
 • Teljes kiüresítés
 • Belemerülés az Önvalóba - Patanjali jóga technikája alapján

Időpont:

 • április 16. tanfolyam 1. rész
 • május 7. tanfolyam 2. rész

Helyszín: létszámtól függ, de valószínűleg a VanEgyHely központ a Rákóczi tér közelében.
Mindkét alkalom 8000 Ft-ba kerül. 

Ha eljönnél a tanfolyamra, akkor itt add le a jelentkezésedet!
Várlak szeretettel!
Sanyi 

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Van Egy Hely életenergia központ
Budapest, 1085, Rökk Szilárd u. 11.
Fszt. 1. (11-es kapukód)
Térkép

Kezdődik:
2016. máj.. 07. szombat 10:00

Vége:
2016. máj.. 07. szombat 17:00

Helyszín:

Van Egy Hely életenergia központ
Rökk Szilárd u. 11. Fszt. 1. (11-es kapukód)
Budapest 1085

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2016. ápr. 01. péntek - 12:57

Hozzászólások

0 hozzászólás