vycaa teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

vycaa teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Kedves Alenka
2011. máj.. 05. csütörtök 19:13
/Betegségek lelki oka/

A hosszú évek óta tartó szorongásommal akkora kőfalat húztam magam köré, hogy azt egy tank se verné szét :p komolyra fordítva a szót nem merem kimondani és nem merem megtenni amiket szeretnék... büntudatom van egy új ruha miatt (ami nem is volt drága) mert nem a családi kasszába tettem az árát... normális ez? nemtudom mit tegyek

ja a köhögés fulladás nem javult semmit

drága szildiko1
2011. máj.. 05. csütörtök 19:07
/Betegségek lelki oka/

Mi van akkor ha rájöttem (évek óta, csak könnyebb volt hazudni magamnak), hogy 3 emberből akik a legfontosabbak az életemben kettő mégis visszahúz, úgy érzem nem hagynak élni, akkor mit tegyek? tudom hogy csak én oldhatom meg, és mégis úgy érzem, hogy képtelen vagyok rá. Ahoz, hogy valamennyire függetlenedjek albérletbe kell mennem..amihez előbb munkát kellene találnom a suli mellé. De legalább odáig már eljutottam, hogy álmodni merjek a "magányról" és hogy akkora baromságokat csinálhassak amekkorákat csak az elmém szülni tud :)))

még nem sikerült meggyógyulnom, csökkent a köhögések száma de
2011. máj.. 03. kedd 21:15
/Betegségek lelki oka/

még nem sikerült meggyógyulnom, csökkent a köhögések száma de maradt az erős fulladás, 3 rend tabit beszedtem, tüdőnek semmi baja, az orvos nem tudja mi bajom...szerinte semmi

Voltam dokinál már csütörtökön, hétvégén még rosszabbul voltam.
2011. ápr. 20. szerda 14:11
/Betegségek lelki oka/

Voltam dokinál már csütörtökön, hétvégén még rosszabbul voltam. Pont gyulladáscsökkentőt meg köptetőt írtak fel, próbálkoztam többféle természetes gyógymóddal is. Mostanra már kicsitt jobban vagyok, csak egy darabig nem éreztem a gyógyszer hatását sem , meg eleve engem nem szokott ennyire kikészíteni az ilyesmi azért kérdeztem rá.
Köszi szépen a választ

Köhögés
2011. ápr. 18. hétfő 14:33
/Betegségek lelki oka/

Egyszerű megfázásos köhögésnek indult, egy hét telt el azóta most annyira köhögök, hogy már hányási ingereim is vannak tőle, konkrétan hányok is mindig csak nagyon keveset tehát nem lehet az étellel a baj. az erőss köhögéstől mintha összeszorulna a torkom nem kapok levegőt másodpercekig, félek már hogy megfulladok. mi lehet ennek az oka? már kezd nagyon kikészíteni

ha azért mert ember vagyok, akkor a többi ember mért nem? nem
2011. ápr. 03. vasárnap 16:09
/Miért vannak erőszakos gondolataim?/

ha azért mert ember vagyok, akkor a többi ember mért nem? nem mindennap látni h erős férfi mellett gázspray és husáng társaságában alszanak a nők..... vagy csak én vagyok tájékozatlan?

Szia Ildiko
2011. ápr. 03. vasárnap 16:05
/Miért vannak erőszakos gondolataim?/

Nem nagyon tudok kérdezni a nagyszülőkről mert korán meghalt minden nagyszülőm és az ő szüleik is, annyit tudok, hogy anyai nagyapám volt háborús fogságban, anyám pont ilyen állapotban van mint én. Ő mindig ilyen volt de én szeretnék legalább magamon változtatni. Hogyan tudnám feloldani?

Szia Katalin
2011. ápr. 03. vasárnap 16:01
/Miért vannak erőszakos gondolataim?/

Én úgy vagyok a reinkarnációval, hogy lehet hogy van lehet hogy nincs, nem utasítom el. Próbálkozom a meditációval, kezdő vagyok de úgy ítélem meg jó úton járok...kitudja de tanfolyamokra nincs lehetőségem.

Szia Ademon
2011. ápr. 03. vasárnap 15:54
/Miért vannak erőszakos gondolataim?/

Hát én próbáltam elfogadni is, megfejteni is, "kiűzni" is sikertelenül. Oké, hogy egy bizonyos pontig normálisak de én soknak találom azt azért amikor megvárom a hajnalt, hogy elmerjek aludni....

Véleményem szerint van valamilyen előre meghatározott élet utunk
2011. márc. 07. hétfő 10:22
/Szabad akarat?/

Véleményem szerint van valamilyen előre meghatározott élet utunk de igazából mi döntjük el, hogy közben hogy érezzük magunkat,hogyan éljük meg. Nagy vonalakban szerintem megvan írva "sorsunk", igazából erre nem tudok semmi okosat ami alá támasztaná de az, hogy van szabad akaratunk (is) azt tapasztaltam és teljesen biztos vagyok benne, hogy életünk nagy részének milyenségét azért mi választjuk.