Unlucky13 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Unlucky13 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Nem én vagyok az első, aki már próbált utána járni a tulajnak,
2010. jún. 02. szerda 08:03
/Mit kellene tennem??/

Nem én vagyok az első, aki már próbált utána járni a tulajnak, de másoknak sem ment, különben már nem élne. Gondoskodott róla hogy mocskolódhasson, de ne találjon rá senki. Ennek majd próbálok még utána nézni, de nem erőltetem a dolgot. Az élet elég durván el fog vele bánni...
Nem vagyok áldozat, mert tényleg okkal történnek a dolgok, tanulnom kellett belőle és ez is csak erősebbé tesz:) Tegnap pont olyan idézetek kerültek a kezembe, amik ide vágnak, meg egy barátnak is volt egy nagyon jó megjegyzése a mocskolódókról. Nem dőlt össze a világ, bármennyire is azt hittem...:)

Ezt a kor dolgot lehet hogy nem kellene annyira belevenni, mert egy 15 évesnek is lehet több esze, mint nekem, és egy 45 éves is lehet butább, mint én. Sőt, néha egy állattól vagy egy kisgyerektől többet lehet tanulni... cáfoljátok meg, ha ez nincs így:)

Még mindig őrlődök, kénytelen vagyok írni. 23 vagyok és 19
2010. jún. 01. kedd 08:14
/Mit kellene tennem??/

Még mindig őrlődök, kénytelen vagyok írni.
23 vagyok és 19 voltam, mikor a képek készültek. Azt hittem hogyha nem teszek meg az exnek mindent amit kér, akkor nem fog szeretni. Tudom, megfelelési kényszer. Naív voltam, buta, felelőtlen és minden ami kell. Szakítás előtt töröltettem a képeket, pontosan attól félve, hogy valami módon nyilvánosságra kerülhetnek. Az ex persze akkor is hazudott, mondván törölte mindet és nincs másolat. Ez még nem is lenne gond, mert szerintem nem ő rakta fel, hanem egy lány, aki ellopta és így akart bosszút állni az exen. Nem is ismerem és nem is sok logika van benne, de a csaj sem tiszta agyilag. Mellékesen keresi a rendőrség más ügyek miatt, csak nem találja. Azt nem bánnám, ha fent lennének a képek, mert már úgysem úgy nézek ki, de fent van a címtől kezdve az elérhetőségéken át minden. Így akárki be tud azonosítani.
Mikor felkerültek a képek, felvett egy srác msn-en és azt mondta, hogy törlik a képeket, ha küldök még több képet. Elküldtem a fenébe. Azok az elérhetőségek, amiken kérni lehetne a törlést, visszadobnak minden mail-t, mondván nincs ilyen cím. Sokan kérték, hogy töröljék a postot, de eszük ágában sincs a növekvő nézettség miatt. Egy jogi fórumon azt írták, hogy kellene a beküldő neve vagy az oldal tulajdonosának neve, de egyiket sem tudom.
Most akkor rendőrség vagy ügyvéd vagy hagyjam az egészet?
A szüleimnek csak akkor akarom elmondani, ha már tisztában vagyok a lehetőségeimmel. Falun élek és szégyent hozok rájuk, ha ez kitudódik. Ez bánt. Barátom nincs, akinek magyarázkodhatnék, itthon dolgozom és nem terveztem gyerekeket.

---
2010. máj.. 31. hétfő 15:02
/Mit kellene tennem??/

lucky1322@freemail.hu a címem. Kérlek ide írj!

...
2010. máj.. 30. vasárnap 11:52
/Mit kellene tennem??/

A képek továbbra is fent vannak, a pártfogóim többen vannak, telefonon még mindig zaklatnak, de valamikor biztos jobban érzem majd magam. "Fel a fejjel", csak ezt mondogatom. Elvégre csak "felfújtam a dolgot"...
Köszönöm a segítséget a női tagoknak, hogy Miki ledorgált és mégjobban padlóra tett és minden mást. Többet nem írok a témával kapcsolatban...
Sziasztok!

"Mégis mi ez az egész? Most felhozódott egy csomó téma, amit
2010. máj.. 29. szombat 16:06
/Mit kellene tennem??/

"Mégis mi ez az egész? Most felhozódott egy csomó téma, amit máshol is meglehetne beszélni!"
Sorry az első két mondatért, akkor még az indulat beszélt belőlem. Idegesít Miki, vagy inkább az, amit képvisel. Hogy általánosságban beszél, ítélkezik, mindentudónak képzeli magát és közben fogalma sincs, hogy mi játszódik le a másikban és nem is érdekli. Ez is csak azért dühíthet, mert sokszor én is ilyen vagyok.
Na, csak azt akartam mondani, hogy nincs semmi baj azzal, ha más témák is felvetődnek, csak ezeknek lehetne külön tartalmat is létrehozni, mert fontosak. 2 soros hozzászólásokat szerettem volna és 4 oldal lett belőle, de nem baj:) Figyelek és tanulok, mint itt mindenki...

Mégis mi ez az egész? Most felhozódott egy csomó téma, amit
2010. máj.. 29. szombat 14:42
/Mit kellene tennem??/

Mégis mi ez az egész? Most felhozódott egy csomó téma, amit máshol is meglehetne beszélni! Miki, Te egy csomó dolgot félreértesz! Ha olyan apám lenne mint Te, akkor húztam volna el külföldre!!! A sajátom sosem ütött meg és mégis tisztelem! Hallgatok rá! És arról nem a szülő tehet, hogy a gyerek lázadó, a tévét bámulja a sok szeméttel, nincs tisztában saját magával és csinál néha hülyeségeket! Ha nekem azt mondták, hogy csináld ezt és azzal nem értettem egyet, akkor az ellenkezőjét csináltam! És ha agyonvernek, akkor is folytatom! Csak hogy tudd, ez volt az egyetlen igazi marhaság az életemben! Felelőtlen voltam, de azóta(3 éve) nem is engedtem senkinek hogy bármiféle képet csináljon rólam és az alkoholtól is rosszul vagyok! Gyerünk, ítélkezz tovább!!! Aki ismer, az tudja hogy most az ellentéte vagyok annak, aki régen voltam! Több az eszem! És ha valaki hozzám fordul segítségért, akkor annak segítek és nem lehordom 2 oldalban! Ennél jobban már nem tudom magam rosszabbul érezni!!! Ennél több bűntudat már nem lehet bennem, bármennyire is szeretnéd!!!

Mellékesen írtam az oldalnak egy rövid üzenetet a hatóságról és hogy pert indítok, aztán "meglepő módon" most nem jön be semmi. Remélem nem csak sima karbantartás...

Pontosítok: a képek 3 éve készültek és úgy tudtam hogy
2010. máj.. 28. péntek 22:57
/Mit kellene tennem??/

Pontosítok: a képek 3 éve készültek és úgy tudtam hogy nincsenek is, mivel töröltettem. Aztán most mégis előkerültek!

Törődést?? Már bocsi, de ilyen apa mellett inkább kimentem volna
2010. máj.. 28. péntek 22:41
/Mit kellene tennem??/

Törődést?? Már bocsi, de ilyen apa mellett inkább kimentem volna külföldre...
Ítélkezni azt Te is tudsz! Nem azt akarom, hogy itt mindenki sajnáljon! Tanácsot akartam és meg is kaptam, de nem tőled! Inkább a sallerokat osztogasd...
Mégis mit vársz egy fiataltól, aki épp hogy kikerült a nagy világba? Hogy pontosan tudja mit hogyan kellene csinálni? Hogy egy 50 éves tapasztalt róka fejével gondolkozzon? Egy 30 éves nő biztos elküldte volna a pasit jó messzire, de egy lány, aki szerette és meg akart neki felelni, teljesítette minden kívánságát! Igen, ítéld el és okold a szülőket, akik mellesleg óva intették mindentől!
És most már a képeket is megnéznéd... nem elég hogy vannak? És nem vagyok rá büszke senki előtt!

Tudom hogy kell bánni a szülőkkel, elvégre már jó ideje velük
2010. máj.. 28. péntek 21:49
/Mit kellene tennem??/

Tudom hogy kell bánni a szülőkkel, elvégre már jó ideje velük élek. Pontosan tudom mi fog történni, a legrosszabbakat is belekalkuláltam. El fogják felejteni a dolgot, ahogy 1 év múlva én is csak röhögni fogok az egészen, de most most van és rossz.
Az biztos, hogy ebből az esetből nagyon sokat tanulok és nem arról van szó, hogy ne pornózzak:D Ez nem is igazi pornózás, simán csak fényképeket csinált, ahogy nagyon sokan csinálják manapság a hálószobában. Az, hogy megengedtem az exnek hogy ezt tegye(bevallom picit részeg voltam), még nem jelent semmit, mert utána töröltettem a képeket. A gond az, hogy ő nem tudom milyen megfontolásból, de több másolatot is készített. És az, hogy a volt barátnője hozzám fordult segítségért elég sok dologban, segítettem is neki, aztán így hátba szúr, az is az én hibám? Az egész sztori zavaros, nem is akarok jobban belemenni. 3 éve hibáztam, nem akarok másokat okolni és többet ilyen nem is fog előfordulni.
Igen, igazatok van, harcolnom kell! Ezt nem is bánom, mert bőven van bennem elszántság és kitartás, csak éppen a szeretteimet akartam ettől megóvni. Nekik szégyen, hogy a pici lányuk mit csinált.
Nincs gyerekem, ki tudja lesz-e, de ha nekem kell rugdosnom az életben és mindig azt csinálja, amit mondok neki, akkor ő hogy fog hibázni és hogy fog tanulni belőle? Nem azért van az élet hogy tapasztaljunk és tanuljunk?
Köszönöm mindenkinek, belül éreztem mit kell tennem és csak megerősítést kaptam!
Jó ez az oldal, már olvasom egy ideje:)

A 13 a születési számot jelzi. Sorry a félreértésért:) 23
2010. máj.. 28. péntek 20:15
/Mit kellene tennem??/

A 13 a születési számot jelzi. Sorry a félreértésért:) 23 vagyok.
Nem, eszem ágában sincs öngyilkosnak lenni, mondtam hogy szeretek élni, csak ez most eléggé kikészített és ezer dolog kavarog a fejemben, a bosszútól kezdve az önsajnálaton az önutálatig, egyszerűen minden. Totális káosz a fejem és még csak aludni sem tudok eleget hogy letisztuljanak a dolgok, mert dolgozok egész nap.
A szülőket pont hogy nem kell okolni, mert egész életemben az ellenkezőjét csináltam annak amit mondtak. Ilyen vagyok. És ha mindig azt tettem volna, amit mondtak, akkor most nem olvasnám tonnaszámra a spirituális könyveket. Anyumtól kiskoromban kaptam pár hajhúzást, de azzal sem ment semmire. Szeretem őket és akit szeretünk, annak nem is akarunk fájdalmat okozni.
Pont ezt akartam hallani, különböző véleményeket! Folyt. köv.