Alina teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Alina teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Örülök, hogy valamennyire hasznosak voltak az irományaim:-)
2010. febr. 19. péntek 22:04
/Miért nem kellek?/

Örülök, hogy valamennyire hasznosak voltak az irományaim:-) Semmiről sem akarlak meggyőzni, ezek csak ötletek és gondolatok. Szerintem akkor lesz valaki boldog párkapcsolatban, ha már egyedül is boldog tud lenni :-) Ez persze nem egyszerű...és könnyebb mondani: 'Találd meg a teljességet magadban! '
De mi a csudát is keresnénk itt, ha már nem lenne mit tanulni?
Én is sokat vagyok külföldön hosszabb időkre, tudom, milyen :-)

Erikának
2010. febr. 19. péntek 13:29
/Miért nem kellek?/

Nemrég olvastam 'Osho: Jóga-túl téren időn, vágyakon' c könyvét (szerintem most is lehet kapni a boltokban) Ebben van egy nagyon jó fejezet ebben a témában.
Osho szutrák a könyvből: ' A tested egy férfi és egy női részre oszlik. Folyamatosan váltakozik benned a nap és a hold.' Más idézet: 'Amíg nem tudod, ki vagy, képtelen leszel felfogni, hogy milyen is a szexualitás a maga teljességében'
A Huszti Sanyi féle Meditációs kártyákon is van női és férfi énünk tudatosítása gyakorlat.

szia Erika
2010. febr. 18. csütörtök 12:37
/Miért nem kellek?/

Én a magam tapasztalatai alapján írtam neked. Nekem is volt ugyanilyen problémám- nem kellettem senkinek- egészen addig amig nem változtattam a magamon kialakított képen. Amint felismertem belül a saját szépségemet, minden megváltozott kívül is.
A te esetedben, hogy nem azok jönnek, akik kellenek- most eszembe jutott egy ötlet: Ha ez nem önértékelési probléma, akkor: Mi van, ha ez a helyzet életfeladat nálad? Tényleg meg kell-e oldanod, vagy el kell-e fogadnod - ha meg küzdened kell érte, talán azt is el kell-e fogadnod...:-)
Erről mit gondolsz?
Talán nem is ez a megfelelő út-de lehet, segít egy kicsit. Véleményem szerint mindenképp belülről kell indulni, elfogadás és 'belső férfi-belső nő' irányba :-)

Kedves Erika, talán ezek a kérdések segíteni fognak: Szereted-e,
2010. febr. 17. szerda 23:54
/Miért nem kellek?/

Kedves Erika, talán ezek a kérdések segíteni fognak: Szereted-e, igazán saját magad? Felfedezted már, hogy mik a szépségeid? -nem amit mások mondtak, TE érzed-e őket?
Én úgy gondolom, mások nem téged látnak (úgy értem, nem a valódi énedet látják) , de ha TE szereted magad, ezt a tükröt fogod nekik mutatni (vagyis a szeretet tükrét)... :-) Szerintem már jó úton jársz a megoldás felé, ha ide írtál!
Van-e valami olyan élményed, amik egy negatív képet alakítottak ki saját magadról? Erre saját magadnak válaszolj. Akkor tudod majd szeretni magad, ha felderítetted ezeket a képeket-honnan is jöttek?
Az én véleményem: Szerintem a szépség és vonzerő, ami összefügg az önmagunk (és persze mások) felé érzett szeretettel, belülről és nem kívülről jön.
Különben is, egy gyönyörűszép lány vagy...talán tévednék?
Az ember mindig fejlődik és mindig lehet több és jobb a jelen pillanatinál!
Szeretettel:

Igazatok van- én csak magamból indultam ki, és azokból, akik
2010. febr. 12. péntek 18:18
/Lehet más a politika!/

Igazatok van- én csak magamból indultam ki, és azokból, akik fejlődni akarnak. De persze mindenki más:-)

Értem: Szóval egy lélek, ha elért egyéni fejlődése során
2010. febr. 12. péntek 13:17
/Lehet más a politika!/

Értem: Szóval egy lélek, ha elért egyéni fejlődése során olyan fokra, hogy magasabb tudatosság felé már igénye van, a fejlődése magától (fokról fokra) majd bekövetkezik? Szuper:-) De a fejlődésnek a tudatlanság is a része és annak a felismerése , hogy aztán azokból tanulva tudjon továbblépni, és így szükséges azt is megélni...

Sziasztok, én is egyetértek. Viszont, lehet benne annyi igazság,
2010. febr. 12. péntek 11:41
/Lehet más a politika!/

Sziasztok, én is egyetértek. Viszont, lehet benne annyi igazság, hogy ez a rezgésszám emelkedés a belsőnk tudatosság felé való törekvését jelentheti. Nem a gyíkemberek :-) de mi magunk tesszük, saját belsőnk igénye szerint... És úgy gondolom, nemcsak a magyarokra igaz ez, ki ki a maga módján ébredezik :-) Ti mit gondoltok erről, hogy az utóbbi időkben miért fordulnak sokan az ezoterikus tanítások felé? Mindenkinek szép napot kívánok!