Reikido- S.Papp Mária teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Reikido- S.Papp Mária teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
A finom testi érzeteket sajnálnám, amit a szerelmemtől kapok, és
2009. nov. 20. péntek 07:46
/Mit sajnálnál, ha most halnál meg?/

A finom testi érzeteket sajnálnám, amit a szerelmemtől kapok, és a kommunkikáció is lehet, hogy hiányozna, nem tudom... Olyan értelemben nem sajnálnék semmit, hogy valami éppen most nem teljes, de szeretem az életet úgy ahogy van élvezni. Vagy sajnálnám a személyes kedves barátságokat , ismeretségeket fizikai sikon nélkülözni. Elképzelhető, sőt biztos, hogy a fátyolon túl ez már nem lesz kérdés.

Szerintem is ugy van, hogy ami a világomban történik azért én
2009. okt. 14. szerda 08:47
/Kié a felelősség? A gazdasági válság hatása pénzügyi helyzetünkre. /

Szerintem is ugy van, hogy ami a világomban történik azért én vagyok a felelös. Szerintem ott szokott lenni a csuszás, hogy külön van választva az amit szeretünk csinálni, és az amiért pénzt kapunk. Szerintem a munka azért van, hogy örömünk legyen benne, a pénz pedig azáltal jön, hogy amit szeretünk csinálni, abbol sokat és jol tudunk csinálni. Nekem ugy tünik, hogy nem a munkábol van a pénz. Mármint nem abbol a munkábol amit kifejezetten pénzszerzési célbol végzünk.

Nem szükséges a behangolást megismételni, hiszen az egy életre
2009. okt. 12. hétfő 17:31
/Reiki /

Nem szükséges a behangolást megismételni, hiszen az egy életre szol. Az persze nem árt ha ismételsz tanfolyami részvételt, amely által megerösödik benned, hogy használd is a képességet, tudást amit megkaptál. Üdv: Mária

Szerintem amint el van fogadva bennünk, hogy minden egy-ben
2009. okt. 11. vasárnap 06:39
/Kérhetünk-e pénzt a lelki tanításért, tanácsadásért?/

Szerintem amint el van fogadva bennünk, hogy minden egy-ben létezik, igy a spitituális és anyagi világ is, ez a kérdés fel sem merül.

El tudom képzelni azt is, hogy angyal van a fotón. Ugyanis az
2009. okt. 04. vasárnap 19:53
/Mit látsz a fotón?/

El tudom képzelni azt is, hogy angyal van a fotón. Ugyanis az angyalok pulzáló gömbök.

Fontos talán, hogy ki mit
2009. okt. 03. szombat 18:36
/Alá - fölérendeltség a Párkapcsolatban/

Fontos talán, hogy ki mit érez alárendeltségnek. A másik pedig az,hogy amikor az én-böl és te-ből mi-t csinálunk akkor ez a kérdés már nincs is.

Szerintem nincs ez nemhez
2009. okt. 03. szombat 18:31
/MIÉRT és milyen FÉRFIAK akarják, hogy URALKODJANAK rajtuk a Nők?/

Szerintem nincs ez nemhez kötve. Emellett nem is lehet általánositani. Van aki pl.a szex közben szereti ha legyőzik ugymond, de egyébként inkább uralkodni szeret.

Amagam részéről a szexet
2009. okt. 03. szombat 18:28
/Miért szexelnek a nők?/

Amagam részéről a szexet szerelmeskedésnek élem meg. Egész pontosan szerelmesnek érzem magam szex közben. Ha okot kell megnevezni, nálam ez az ok.

Szerintem igy lenne érdemes
2009. okt. 03. szombat 18:20
/Mit csinálnál, ha már csak egy napod lenne hátra az életedből?/

Szerintem igy lenne érdemes minden nap élni-mintha nem következne több... Úgy vélem mindenre képesnek éreznénk magunkat, azzal a tudattal, hogy nincs vesziteni valónk. Megfontolandó!

Kedves Péter! Igazad van,
2009. szep. 29. kedd 20:51
/Reiki /

Kedves Péter! Igazad van, és köszönöm hogy megirtad milyen hatással van Rád a beavatás szó. Valóban jobban illik rá a behangolás. Ezzel együtt nem jo ha elöitélettel vagyunk egy-egy szó iránt... A szó maga nem tudja kifejezni a valóságot.