UFO a feleségem?? | Önmegvalósítás.hu

UFO a feleségem??

2009. január 09. péntek, 23:08 | bronzon75

A nőknek minden könnyen megy.Jó a képlátás,hanghallás,rá-és megérzés.Mi férfiak meg görcsölünk éveket,mire elérjük.Ha elérjük.Kissé igazságtalan a sors,bár ne legyük telhetetlenek.
A feleségem úgy beszél az Istennel(annak mutatkozott be,ha meghívtuk),mint én a szomszéddal,ha éppen nem részeg.Honnan van neki ez a képesség??Szerintem UFO.Ha a szellemi vezetőmmel szeretnék beszélni,hát jön,tudja hol áll,beszél vele,én meg nézek rá,meg....a nagy semmire.Gondolkodom,melyikönk a (nem)normális.DE SZEGÉNY Ő SEM TUDJA,VALÓJÁBAN KIVEL BESZÉL,de hát akit hív az jön.
Az,hogy a szellemek ki-be járnak,olyan természetes nála,mint nálam olvasás képessége.Mondtam neki,szólj már nekik,el ne vigyenek valamit a lakásból!
Úgyhogy én most próbálok spirituális pályára állni,de messziről kell indulnom,mert azt mondta asszonynak az Isten,mélyen vagyok elásva,tele félelemmel,de ne legyek betojva mindentől.De hát ha én félek....még TŐLE is.Azt mondta,olyan vagyok,mint egy hagyma,középen a probléma,és jól rápakoltam( hagymalevelek)
Ez ugye halálfélelem??Bele kéne menni,mi sül ki.....vagy maradjak életben?
TOM

uhh..... :D Sztem azért maradj stabilan a talajon és szépen lass
2009. január 10. szombat, 18:54 | Fenus

uhh..... :D
Sztem azért maradj stabilan a talajon és szépen lassan ismerkedj meg a dolgokkal ami érdekel :D
Nem vagy roszabb vagy kevésbé jobb azért mert nem azonos az érdeklődési köröd a feleségeddel... de ha érdekel a téma, kérdezd nyugodtan biztosan szívesen beszél róla :) Remélem ezt az UFO dolgot Te sem gondoltad komolyan :DD

gyöngyház képe
Isten mindenki haverja
2009. január 14. szerda, 16:01 | gyöngyház

Nekem sem megy könnyen, pedig én nő vagyok. :-))) Vagyunk mi, hagymák, és vannak a többiek. Najó, nekem vannak képességeim, de baromira félek attól, mi jön majd fel belőlem, ha elkezdek "tisztulni". Már a sejtések is a frászt hozzák rám. Lehet, sokat áztatom majd a kispárnám, meg a babám vállát. Aki egyébként a legtisztább, akit ismerek. Még jó....
Az volt az első reakcióm: csoport! Menj el egy csoportba! Nemtom, nincs férfi-csoport, vagy - mint a suliban - csoport a nehezen tanulóknak, vagy felzárkóztató, vagy mittomén.
Igazából ez most kérdés a "főnöknek", avagy javaslat, ha nincs ilyen.

Nem! Itt én vagyok az egyetlen Goauld!
2009. január 24. szombat, 13:31 | Balage (útkereső)

Kedves Bronzon75!
Olvasd el a Ciprusi Mágus című könyvet (Kyriacos C. Markides). Ebben szó van az elementálokról:
"Az elementáloknak a többi élő formához hasonlóan saját életük van, s az őket kivetítő embertől független létük lehet. Bármely gondolat vagy érzés, amit az egyén kivetít-elementál."
Ilyeneket mindenki teremt akár tudatosan, akár nem.
"A vágy-gondolat elementálok az átlagemberre jellemzőek" (Ezekben a gondolat alárendelt szerepet játszik.)
Az Igazság Keresője erős, de jótékony gondolat-vágy elementálokat alkot, melyek hosszabb életűek.
Minden elementál visszatér az őt megalkotóhoz.
Fontos azonban, hogy ezek alacsonyabb rendűek az embernél. Valahol, ha jól emlékszem azt írja, hogy az EGO is elementál.
Szerintem a képzeletbeli barátok, lények, a kitalált szellemi vezetők is elementálok. Nem véletlen, hogy a zsidó-keresztény-muszlim valláskörben az Istent nem lehet ábrázolni (bálványimádás), nevén nevezni stb.
És szerintem az Istent nem kívül kell keresni. Ha csak tudatosítod, hogy "Én vagyok" közelebb állsz hozzá, mintha beszélsz hozzá. (Tudsz újat mondani? Ráadásul megkülönbözteted magadtól, kivetíted. Ez persze csak én mondom. Persze én is szoktam hozzá beszélni, mert jó érzés tud lenni, de próbálok szemléletet váltani.)
A lényeg, hogy szép dolog ilyen lényeket teremteni, de ne forduljon meg a rangsor. Szeretetet érdemelnek (ettől jótékonyak), nem alázatot.
Az őrülteket, a szorongókat és persze az összes embert is, aki nem buddha a saját öntudatlanul teremtett elementáljaik tartják fogságban más-más módon. Kemény munkával, az "Én vagyok" megerősítésével szabadulhatunk. Ez a spirituális fejlődés. (Kaczvinszky József szerint a jóga célja a Lélek megkülönböztetése mindattól, ami nem a Lélek.).
A saját teremtményeinktől való félelem pedig a legrosszabb, ami történhet.

Ajánlott irodalom: Arany János: Ágnes asszony, A walesi bárdok

Balage

zsuzsa9421 képe
A feleségednek nagyon jó képességei vannak.Ezek médiumi
2009. augusztus 23. vasárnap, 11:07 | zsuzsa9421

A feleségednek nagyon jó képességei vannak.Ezek médiumi képességek.Egyre több ember rendelkezik vele.A harmadik szemes látás is megtanulható a jobb agyféltekét kell kihasználni.A feleségedtől kérdezd meg lenne-e kedve gyógyítást tanulni, mert a szellemsebészetben kiválóan tudná képességeit hasznosítani.Ha szertne résztvenni ilyen oktatáson bátran keressetek, mert októbertől indul a Soter klubban 7 alkalom lesz, 1-14 fokozat.
Bárki számára tanulható, elsajátítható tudás, vagy képesség.