Önmegvalósítás.hu | Önmegvalósítás.hu

Önmegvalósítás.hu

szerver_hosting.jpg

Az Önmegvalósítás.hu mellett, még több más kisebb weboldalt is üzemeltetek, a működésüket felügyelem. Az összesen 8 weboldal karbantartása sok időmet elveszi, de az anyagi fenntartásuk is rendkívül sokba került ...eddig!
A múltkoriban egy ismerősömmel beszélgettem, akinek van egy hasonló látogatottságú weboldala, mint az Önmegvalósítás.hu. Ő javasolta, hogy a meglehetősen költséges szerver hosting helyett, miért nem megyek át az Ő tárhely szolgáltatójához, az Azonnal KFT-hez?

Ha a Hírlevelekről, vagy az ingyenes MINI tanfolyamokról van kérdésed, valamit nem értesz, vagy elégedetlen vagy velük, akkor azt ide írd meg!

Minden véleményt szívesen látok.

bizalom.jpg

Az utóbbi időben jó pár emailt kaptam, amelyből áradt a bizalmatlanság. Ezen emailek feladói nem hisznek a soraimnak, nem bíznak bennem, vagy eleve rosszindulatot feltételeznek rólam. Elismerem nem vagyok makulátlan, de attól még messze állok, hogy okkal ne bízzanak bennem!
Először rosszul esett ez a negatív hozzáállás, holott mennyi mindent szívesen és ingyen adok az oldalamon! Aztán arra gondoltam, hogy talán csak azért állnak így hozzám, mert nem ismernek, és sok negatív tapasztalatuk halmozódott fel az életükben.

Az "Írás típusok" kategória használatával a beküldött írások, cikkek és blogbejegyzések közül, könnyen válogathatnak az olvasók érdeklődésüknek megfelelően.

 • A Szakember feltöltéséhez először is be kell jelentkezned az azonosítóddal és jelszavaddal.
 • Kattints a "Tartalom beküldése" linkre a bal oldali menüben, majd válaszd a "Szakember"menüpontot!
 • A szakember neve: Add meg a szakember nevét. Az azonos nevek
  elkerülésére használj megkülönböztetést! pl.: Kiss J. József
 • Program
  Ezoterikus, spirituális és önismereti programok adatbázisa. Megadható az időpont, a program típusa, az előadó neve, a helyszín térképpel, stb. A meghirdetett programok kereshetőek időpont, előadó, helyszín, település és kategória szerint.
 • Program helyszín
  A programok helyszínéről itt adhatod meg az állandó adatokat, mint: név, település, cím, telefonszám, térkép, weboldal url. Érdemes néhány szebb képet is feltöltened.
 • Programleírás

A weboldal 5 féle képkezelést tud:

Galéria

Te is feltölthetsz jó minőségű ezoterikus témájú képeket a weboldal Galériájába.

Mi lehet tartalom?

Tartalomnak minősül bármely írás, kép vagy hanganyag.

Regisztráció törlése

 1. A regisztráció törlésével megszűnik a jogosultságod, hogy hozzáférj (szerkeszd) az eddig beküldött tartalmaidat. A Hírlevéli tagságodat ez nem érinti, azt külön kell megszüntetned.
 2. A regisztráció törléséhez be kell jelentkezned a regisztrációkor megadott felhasználónévvel és jelszóval. / Ha ezeket elfelejtetted, akkor az emailcímed segítségével is be tudsz lépni innen!
Tartalom átvétel