Mi fog történni 2012-ben? | Önmegvalósítás.hu

Mi fog történni 2012-ben?

Beküldte: | 2009. febr. 02. hétfő - 06:45

Hozzászólások

3 hozzászólás
igeli képe
Üzenet a fénymunkásoknak - 2012 ???
2009. március 08. vasárnap, 15:50 | igeli

Amikor Kozmikus Szüleink szent hangja újjáéled az emberiség szívében, testében, lelkében és elméjében, akkor az olyan hatalmas változás lesz, ami a spirituális szinten fejlődhet tovább. 2012 az a pont, ahol a változás az emberiség tudatosságában a legfigyelemreméltóbb lesz, de a világotoknak ott nem lesz vége, mert bár sok minden megváltozott, de ez csak kezdete a 2012 utáni új ciklusnak.

Az élet igen gyors ritmusra váltott, ti pedig sokévnyi tapasztalatot éltek meg néhány hét és hónap alatt, ezért ti már túljutottatok a 2012-es kapun. A többi felemelkedési kapu, melyek ezután jönnek el, részei lesznek a tapasztalatotoknak, és ez csupán a fizikai testre vonatkozik, hogy a fizikai test is utolérhesse az összes változást, melyek spirituálisan és energetikailag történtek meg.

Már most elkezdünk kiképezni mindannyiótokat a 2018 és 2022 közötti időszakra, ami valójában a legnagyobb fizikai változások beálltának időszaka lesz a Földön. Még ha néhányan közületek, akik most ezzel az anyaggal dolgoznak, nem is lesztek fizikai testben ebben az időszakban, mégis nagyon aktívak és jelenlévők lesztek a másik oldalról, azokat segítve, akik átutaznak azon a bizonyos idő kapun.

A 2018 és 2022 között aktiválódó átjáró az emberiség tudatosságát a harmincharmadik dimenzióba húzza. Ezen a téren belül dinamikus új egyesülés jön létre, ami mind a négy alsó testet összehozza és egyesíti a mindenható monád isteni és szent aspektusaival. Ha ezek integrálódtak, akkor azt veszitek észre, hogy a világ technológiája minden valaha látottnál jobban felgyorsul, és hadd tegyem hozzá ennél a pontnál, hogy az a technológia, amelyről beszélek, spirituális és mentális természetű. Mostantól kezdve, 2009-től 2018-ig bezárólag az emberi agy drámai változáson megy keresztül, és az ebben az időszakban születendő gyermekek ámulatba ejtő készségekre és képességekre tesznek szert, ők lesznek azok, akik az emberiség többi része felé kinyilvánítják, hogy az emberi agy mennyire erőteljes, a különbség azonban csak egy, a szív csakrából az agyba futó egyedi szál lesz, ami az elme és a szív közötti teljes kapcsolatot fogja jelképezni.
Erről és hasonlókról többet is megtudhatsz az Espavo.hu weboldalról, miután ingyenesen regisztráltál.

Szeretettel igeli
Namaste

jaguar képe
hmmm
2009. március 09. hétfő, 8:55 | jaguar   Előzmény

Nem szoktam elzárkózni semmi új információ elől és a science-fictiont is kedvelem, de azért ez még nekem is erős.. :) Izgalmas írás, de nem nagyon tudom hova tenni, az mindenesetre tetszik, hogy ezekszerint 2012-ben nem lesz vége a világnak mégsem. Ez megnyugtat, csalódott lennék ha csak 3 évem lenne ebből az életből hátra. A többinek meg állok elébe ha tényleg van alapja, majd kiderül. :)

Energia aktiválás
2009. március 09. hétfő, 12:09 | zsuzsanya   Előzmény

Legelső alkalommal a csi-kung miatt mentem el az energia aktiválásra. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a mozgásfajtát, mivel a testet és a szellemet is átmozgatja.

A fénymunkásoknak szóló közvetítések számomra olvasva és hanganyagban is kicsit régies nyelvezetűnek, ennél fogva nehezebben emészthetőnek tűnnek. Némelyiken többször kell átrágnom magam, hogy felfogjam a lényeget. Nyilván még nagyon földhözragadt vagyok, de bízom benne, hogy hamarosan erőlködés nélkül is megértem.
Azért jobb a csoportos, mert összeadódik az energia, szinte ránehezedik az emberre, és meg lehet beszélni utána a tapasztalásokat is, lévén sokan kezdők vagyunk.

De azt mindenképp érzem, hogy jó szándékkal szívből segítenek, akár hiszi és érti az ember, akár nem.
Ha csak elolvasgatom a csatornázott közvetítéseket, és kimazsolázom magamnak, már akkor is hat rám.
No majd elválik, mi lesz 2012-ben.