Wéber Éva | Önmegvalósítás.hu

Wéber Éva

Diplomámat az ELTE pszichológia szakán, Egészségpszichológia szakirányon szereztem. Ezután a SOTE Pszichoszomatikus Ambulanciáján végeztem segítő, terápiás munkámat. Néhány éve foglalkozom halmozottan hátrányos helyzetűekkel, fogyatékosokkal is.
Fő segítő módszereim:
- autogén tréning (önellazítás, relaxáció elsajátítása, fokozottabb testtudat kialakítása)
- szimbólumterápia (meditációban meghívott képek segítségével a tudattalanban elfojtott lelki tartalmak feldolgozása és a belső erőforrások felszínre hozása)
- fókuszterápia (a testi érzeteken keresztüli koncentrált befelé figyelés)

A módszer-specifikus képzéseken túl megismerkedtem a mítoszok, vallások, az asztrológiai és a tarot szimbólum-rendszereivel, melyeket igyekeztem beépíteni munkámba.
Hiszem, hogy a segítők, gyógyítók feladata a minden emberben benne rejlő öngyógyító és önkiteljesedés felé ható erők működésének elősegítése és támogatása.

Mindenki életében előfordul, hogy úgy érzi, útvesztőbe került, az élete stresszessé, feszültté vált, szorong, rosszul érzi magát a bőrében, nem látja a kiutat a problémáiból, depressziós, esetleg pánikrohamai, fóbiás tünetei vannak.

Segítséget kérni nem gyengeség. Várom mindazok jelentkezését, akik életvezetési, tanulási, párkapcsolati, munkahelyi problémákkal küzdenek, vagy szorongásos, depressziós, pszichoszomatikus tüneteik vannak.
Szívesen nyújtok segítséget abban is, hogy a hozzám forduló mélyebb önismeretre tegyen szert, önmagát jobban el tudja fogadni és harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életet éljen.

"Aki kifelé tekint álmodik, aki befelé, az ébred."
C.G. Jung

Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2008. dec. 19. péntek - 15:03

Hozzászólások

0 hozzászólás