Szőke Viktória | Önmegvalósítás.hu

Szőke Viktória

Mottóm: "Életed célja az, amit annak hiszel. Küldetésedet Te szabod ki magadnak. Életed pedig az lesz, amivé teszed."
Az ezotériával majd 8éve találkoztam. Első körben a tibeti buddhizmus fogott meg, ennek gyakorlataival kissé letisztult, hogyan szeretném folytatni az életemet. A buddhizmussal párhuzamosan ismerkedtem meg a REIKI gyógyítással, amiben idővel a mester beavatást is megkaptam. Később a ONE BRAIN kineziológiát tanultam (a 10-es szintig), aminek segítségével sok lelki problémát le tudtam tenni.
Ezekben az években találkoztam a transz-légzés terápiával is. Ezt a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézetben két évig tanultam, így a végén légzés-terapeuta képesítést szerezetem.

Mindezek mellett jógát és hastáncot tanultam. Mindkettőt már kb.5éve tanítom. Hastáncban a libanoni stílust tanultam alapként, azután sok neves magyar és külföldi hastáncostól tanultam különböző stílusokat. Minden évben legalább egy saját hastánc estünk van, ahol mindenkinek van lehetősége fellépni, ha szeretne, koreográfiával vagy improvizációval. Ezen kívül versenyekre is készülünk, így ott is lehetőség nyílik bemutatni tudásunkat. A jógával szerzett tapasztalataimat beillesztem a hastánc tanításba, a helyes tarás, a nyújtás és erősítés érdekében.

A jógát Iyengar alapokkal kezdtem, pár év múlva Hatha jóga oktatói vizsgát tettem, jelenleg kismama jóga órákat is tarok.
A jóga tanítása közben a kismamák és a kisbabás anyukák nagy számú érdeklődése miatt a kismama-jóga és baba-mama jóga oktatói továbbképzést is elvégeztem. Majd mindezt kiegészítettem egy gerinc-tréner továbbképző iskolával, hogy mind a helyes tartás megtanítása, mind a gerincmenti izmok erősítése bekerülhessen a programjaimba.

Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2008. dec. 19. péntek - 15:14

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre